2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Off deli olcam bu cocuk bisey yerken her yere puskurtuyo olmadı zipliyo yüzü gozu yemek oluyo kasığa vurması cabası koltuk hali Allah ne verdiyse batiyo @mukut31 bitlencez diyoduya bizde kesin kurtlancaz
Maras dondurmacisindan dondurma almak isterken maymuna döner ya karsisindaki. Hooop hoop der dondurmaya yer degistirir. Heh aynen oyleyiz. Elimde kasik hoop hoop egil kalk yamul dur. Kasiga vurur almak isterken. Gozlerini ovusturur. Üstü basi batar. Anne cildirir

Aynen oyle bezini actım simdi orda bile yumurta sarısı kurtlanmasak da carpiliriz bu gidişle :/

Canım bezdekı o pembelık veya kıremıtımsı bır renk Urat krıstalı merak etme her bebekte olabılır sutu daha cok ver az Sıvı alımından dolayı oluyo urolojılık bı durum yok korkma doktora sormuştum ama cok devam ederse tehlıkelı,ayrıca Benım bebegımde su ıcmıyor cok endıselenıyorum sen maşallah anne sutu verıyorsun ben formül süt doğal bırsey de degıl ıctıgı korkuyorum bende suya nasıl alıstırcaz acaba

evet canim benim tek cocuk. ben kardesin nasil bir sey oldugunu bilmiyorum. cocukken her seye ozendigin gibi kardese de ozeniyor insan. ama buyuyunce baktimki kardesler arasinda her zaman her sey samimi olmuyor, atilan kazik kardesten gelince daha agir koyuyor iyiki kardesim yok bile dedim. anne baba olunce yalniz kalmasin diye dusunmek de cok saglam temelleri olan bir dusunce degil sanki. hayatin ne getirecegini kimse bilmez. yalnizca sunu soylemek istiyorum kucukken bir oyun arkadasim olsun isterdim. kardes yerine bir arkadas ya da akraba ile de doldurulabilecek bir bosluk bu.bir bebek nasil yetisiyor gorunce ikinciye cesaret edebilir miyim bilmiyorum inan

sebze yemeklerine kiyma katipp denedin mi canim? kiyma lezzetlendiriyor. kahvaltida lor labne tuzsuz zeytin pekmez verebilirsin. ev yapimi biskuvi yapti annem gecen gun kurusuyla. onu da seviyor. himm bi de islak islak kofte yapsann?

bayagi geriden okudum okudum tum hastalara gecmis olsun.
mukut31 canim esim kiymali istemiyor demissin pardon sonra okudum onu. ay bizimki de agzini acmiyordu sonra sonra alisti ama cok zor bir surec yap ugras hazirla yemesin ac kalsin aglasin. bi de alismasi lazim diye stres ol. su aralar eskiye gore iyi ama hala bazen cok zor. yag mutlaka koyuyorum yemeklere de tuza ben de baslamadim. domates de lezzet verir aslinda. 1 yas oncesi yasak diyolar da bilmiyorum ya. he bi de arpa sehriye pilavi yapmistim sebze yaninda. bu da bi secenek olsun belki yavrun da sever.

Burası neden bu kadar ıssız? Önceden birkaç saat giremediğim zaman birsürü sayfa birikirdi. Yetiş yetişebilirsen. Hep geriden gelirdim. Yoksa zayıflama topiğinde misiniz? Zayıflama demişken ne kadar çok yediğimi bugün bir daha anladım. Sabah az kahvaltı çünkü kızım alerjik. Öğlen eşim geldi, onunla bir tabak pilav bir tabak da güveç yedim. Migrosta oyuncak indirimi varmış diye duydum. Mşgrosları dolaşayım biraz da yürüyüş yapmış olurum dedim. Bu arada çiğköfteyi hüplettim. Eşim saat 5 te işten çıkıp avm ye yanımıza geldi. Onunla da bir yemek daha yedim. Üstüne de fıstık ezmesi yedim. Eşime çok yiyorum sanki diyorum ama akıllanmıyorum. Kızı uyutup çerez yiycem. Bu arada çok mu zayıfım? Tabi ki değilim. 52 il hamile kaldım, şu an 65 kiloyum. Çok gıcığım di mi? Ama napim diyet bana göre değil. Bünyem kaldırmıyor. Hem tv deki diyet uzmanı emzirenler diyet yapmasın demiş. Sütünüz azalmadıysa ne mutlu size.

sebze yemeklerine kiyma katipp denedin mi canim? kiyma lezzetlendiriyor. kahvaltida lor labne tuzsuz zeytin pekmez verebilirsin. ev yapimi biskuvi yapti annem gecen gun kurusuyla. onu da seviyor. himm bi de islak islak kofte yapsann?

Doktor 1 yaşına kadar gün kurusu kullanmayın Aflatoksin var dedi. O yüzden kurutulmuş herhangi birşey vermiyorum. Kahvaltı bugün azıcık peynir ekmek yedi. Bir de yumurtayı ıhlamurla sulandırdım yedi ama ittire kaktıra. Baktım mızırdıyor gene yumurtanın yanında yoğurt verdim. Akşam üstü kıymalı tarhana verdim içinde yoğurt yok diye içmedi gene...

Verme mide florasını bozar. Asidiktir.

Canım benim oğlum da susuz kaliyor günde ne kadar su tüketmeli bu bebisler?! İcmiyor nasıl icirebiliriz bide !!
Kahve fiincanına bayıldı. Yarısından fazlası yere ve havluya gidiyor ama bayağı bayağı içmeye çalışıyor. Önüne büyük bir önlük koyup altına da 2 kat havlu tutuyorum. Alıp akıtıyor ağzından oyun oynuyor ama daha çok içmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…