Maras dondurmacisindan dondurma almak isterken maymuna döner ya karsisindaki. Hooop hoop der dondurmaya yer degistirir. Heh aynen oyleyiz. Elimde kasik hoop hoop egil kalk yamul dur. Kasiga vurur almak isterken. Gozlerini ovusturur. Üstü basi batar. Anne cildirirOff deli olcam bu cocuk bisey yerken her yere puskurtuyo olmadı zipliyo yüzü gozu yemek oluyo kasığa vurması cabası koltuk hali Allah ne verdiyse batiyo@mukut31 bitlencez diyoduya bizde kesin kurtlancaz
Aynen oyle bezini actım simdi orda bile yumurta sarısı kurtlanmasak da carpiliriz bu gidişle :/Maras dondurmacisindan dondurma almak isterken maymuna döner ya karsisindaki. Hooop hoop der dondurmaya yer degistirir. Heh aynen oyleyiz. Elimde kasik hoop hoop egil kalk yamul dur. Kasiga vurur almak isterken. Gozlerini ovusturur. Üstü basi batar. Anne cildirir
Saol canımÇok geçmiş olsun.
Saol canım. Sizede geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım bir iki gündür ishalim bende bahar havasi carpti sanirim oğlum da bende gaz bombasi gibiyiz patir patir patliyoruz afedersin
Canım bezdekı o pembelık veya kıremıtımsı bır renk Urat krıstalı merak etme her bebekte olabılır sutu daha cok ver az Sıvı alımından dolayı oluyo urolojılık bı durum yok korkma doktora sormuştum ama cok devam ederse tehlıkelı,ayrıca Benım bebegımde su ıcmıyor cok endıselenıyorum sen maşallah anne sutu verıyorsun ben formül süt doğal bırsey de degıl ıctıgı korkuyorum bende suya nasıl alıstırcaz acabaAslinda bende susuz kalmiyordur diye dusunuyordum ama şu pipinin ordan bezine gecen pembelik beni endiselendiriyor idrar testinde bişey cikmadi dr su ver bol bol dedi ürolijiye gidip gostersem mi oğlumu bilemiyorum hala gunde 1 bezde pipi hizasinda pembelik var içim hiç rahat degil
Oraya nasil girmis o :-/Aynen oyle bezini actım simdi orda bile yumurta sarısı kurtlanmasak da carpiliriz bu gidişle :/
evet canim benim tek cocuk. ben kardesin nasil bir sey oldugunu bilmiyorum. cocukken her seye ozendigin gibi kardese de ozeniyor insan. ama buyuyunce baktimki kardesler arasinda her zaman her sey samimi olmuyor, atilan kazik kardesten gelince daha agir koyuyor iyiki kardesim yok bile dedim. anne baba olunce yalniz kalmasin diye dusunmek de cok saglam temelleri olan bir dusunce degil sanki. hayatin ne getirecegini kimse bilmez. yalnizca sunu soylemek istiyorum kucukken bir oyun arkadasim olsun isterdim. kardes yerine bir arkadas ya da akraba ile de doldurulabilecek bir bosluk bu.bir bebek nasil yetisiyor gorunce ikinciye cesaret edebilir miyim bilmiyorum inanBu kadar ısrarla sana aşı yok denilince aklıma acaba ücretli mi diye geldi açıkçası??
Maşallah yine becerebiliyosun. Bn de o yetenek de yok oğlum kucakta bile devamlı tepinmece :) 2 elimle zor başa çıkıyorum iri bi bebek, boyu da kilosu da yerinde maşallahŞuanda yürüyemediği için çok agresif sinirleniyo. Yürüyünce belki rahatlar diyorum daa bakalım bikaç ay sonra bu konu tekrar açılır o zmn "ayyy keşke geç yürüseydi mi dicez
bebeem nerde bizde o bırak yardımcı olmayı moral olarak destek olacak insanlar. Bi elin parmağını geçmezler...
Önceden oplum hiç içmiyodu cnm ama ılık veriyodum sonra yatırırken vermeye ve hiç ılıtmadan verdim oda sıcaklığında. İçmeye başladı ama sonra uykuyla bağdaştırdı uyuyana kadar içiyodu o yüzden devamlı içiyodu. Şimdi uyku eğitimi verdiğim için önce su içiriyorm sonra kendi haline bırakıyorm. Bi de alıştırma bardağı aldım aventin onu veriyorm eline dişlerini kaşıyo sonra da içiyo bi de öyle dene istersen
loveatsecondsight cnm tam hatırlayamadım ama tek çocuk sendin sanırım içimi rahatlattın biraz da olsa. Bana da devamlı kardeşsiz olmaz diyolar ama bn yapmayı pek düşünmüyorm. Çünkü kardeşlerim var da bazı sorunlar yaşadık görüşmüyoruz şuanda malesef. Eksikliklerini çok hissediyorm evet tabiki ama önceden hayatımda oldukları için sanırım ve kardeşlerim varken bile senelerdir görüşmeden yaşayıp herkes hayatına devam ediyorsa demekki olmasa da olur diye düşünüyorum
sebze yemeklerine kiyma katipp denedin mi canim? kiyma lezzetlendiriyor. kahvaltida lor labne tuzsuz zeytin pekmez verebilirsin. ev yapimi biskuvi yapti annem gecen gun kurusuyla. onu da seviyor. himm bi de islak islak kofte yapsann?Ya kızlar.. Bebişlere yemek çeşidi ne yapıyorsunuz? biz sabah yoğurt yumurtanın yarısını yiyoruz. Öğle yoğurt bitiyor yanında mama akşam üstü çorba-tarhana-yayla ve sebze çorbası-içiyor ama bunları da yoğurt karıştırırsam içiyor. Meyve püresi yemiyor. Sebze püresi de yemiyor. Geçen sirkeli sarımsaklı hindi göğüs sote vardı. Suyundan bayağı içti. Bugün bir de azıcık elma kırtladı. Çok hoşuna gitti ısırmak da. Habire ısırmak istiyor ama tam çiğneyemediği için hepsi ağzında birikiyor sonrada öğürüyor. Hurma verdim yemedi. Muz da yemedi. Ne kaldı???
ay olamaaaazEki Görüntüle 1818133 bu bir dramdir!
Eki Görüntüle 1818133 bu bir dramdir!
HahahahEki Görüntüle 1818133 bu bir dramdir!
sebze yemeklerine kiyma katipp denedin mi canim? kiyma lezzetlendiriyor. kahvaltida lor labne tuzsuz zeytin pekmez verebilirsin. ev yapimi biskuvi yapti annem gecen gun kurusuyla. onu da seviyor. himm bi de islak islak kofte yapsann?
Verme mide florasını bozar. Asidiktir.Ben çok problem yasadim ek gıdaya geçişte resmen kitliyodu ağzını bi hastalandı emmedi beni sonra iyileşince çok sukur açıldı boğazı. Sabah kahvaltimiz şöyle bizim yarım yumurta sarısı biraz peynir 30-40 cc sagilmis anne sutu, biraz ekmek ve 1 çay kaşığı pekmez, bulamaç yapmıyorum ben mesela ekmek sute batiriyorum yumurta satışıyla veriyorum peyniride arada ekmeği pekmeze yumurtaya o şekilde çok güzel yiyor kahvaltimiz sağlam oluyor, 3-4 gundur 3 Öğün veriyordum emmeyi azalttı bundansonra kahvaltı, öğlen meyve veya yoğurt akşam duruma gore corpa köfte pure gibi dusunuyorum.. Köfteyi çok seviyor cevizden büyük kiymaya,1 çay kaşığı irmik ekleyip az yağda hemen dondurup suyla pisiriyorum buna bayiliyo koyteyi az haşlanmış pirinclede olabilir, haşlanmış patateste seviyoz, şehriye çorbası yoğurt çorbası,armutlu irmik tatlısı kabak puresi menulerimiz bunlar tabi benim kızim zayıf halen ama artık yiyor sukur hatta onun karşında birşeyler yiyemiyoruz ağzını sapurdatiyor
Limon bir iki kez yaladi şimdi limona deliriyo vermek istemiyorum bir zararı olur mu ki
Kahve fiincanına bayıldı. Yarısından fazlası yere ve havluya gidiyor ama bayağı bayağı içmeye çalışıyor. Önüne büyük bir önlük koyup altına da 2 kat havlu tutuyorum. Alıp akıtıyor ağzından oyun oynuyor ama daha çok içmeye çalışıyorCanım benim oğlum da susuz kaliyor günde ne kadar su tüketmeli bu bebisler?! İcmiyor nasıl icirebiliriz bide !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?