2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

oy kuzucuga. aman ya bir an once duzene girseler. yalniz ne fark ettim biliyo musun?yok gaz sancisi bi gecse yok emme grevi bi bitse yok bi disi ciksa bilmem ne derken kocaman oldular. sanirim en sevmedigim seyi yapiyorum, yarinin derdine dusup anin tadini kaciriyorum. simdi su anda bunu tekrarliyorum kendime; bugunler geri gelmeyecek

Ben şekerden dolayı bisküvi verme tarafları değilim. Zaten bugüne kadar denemiş olduğum bütün doğal tatlı şeylerin hepsinde öğürdü. Şekerli şey sevmiyor pek anladığım. Meyve Püresi yemek istemiyor. Dün elmayı kestim incecik onu kırtlamaya bayıldı. Ama o da çok az :) Hippin gece mamasını aldım onu da yemedi. Şimdi aptamil 5 meyveli aldım onu deneyeceğim.

Basini öne tutup su dokuyorum normalde dusu da öyle yaptirdim. Ay gercekten rahat da durmuyor.
Bugün bende denedim. Suyun sesinden korktu ağlamaya başladı. Duştan da rahatsız oldu. Suyun basınçlı gelmesinden etkileniyorlar. Seleye koyduk ağladı. Eşim dizine oturttu. Ben gene kovadan maşrapayla döktüm önce. Sonra yavaşça seleye koyduk. Öyle maşrapayla yıkandı. Gene de odaya yayılmaktan daha kolay oldu. Ohh be :) Odada yıkamak 1 saat sürüyordu. Hazırla,yıka,topla

Off deli olcam bu cocuk bisey yerken her yere puskurtuyo olmadı zipliyo yüzü gozu yemek oluyo kasığa vurması cabası koltuk hali Allah ne verdiyse batiyo @mukut31 bitlencez diyoduya bizde kesin kurtlancaz
Ben bugün kendi küçülmüş eski tişörtlerimden giydirdim. Elini ağzına koluna sürse de tişört batıyor. Yemekten sonra da çıkartıyorum en azından üstü temiz kalıyor. Kafaya da örtü bağlayacağım yarın.

Evet ya odada yikamak sıkıntı. Getir getir getir. Götür götür götür... bugun yine bi ayak üstü yikayabilirdim mesela bi dunya islak mendil harcayacagima (yapmis da yapmis) ama cesaret edemedim

Koca gün bir yarım ekmek dönerle duruyorum varya ölüyorum açlıktan, eşim gitmiş bir sucuk markasının kolilerini getirmiş ekmek getirip kolinin üstüne banacam o derece yani..Birde sen anlatmışsın..Ruhuma fatiha

Evet ya odada yikamak sıkıntı. Getir getir getir. Götür götür götür... bugun yine bi ayak üstü yikayabilirdim mesela bi dunya islak mendil harcayacagima (yapmis da yapmis) ama cesaret edemedim

Öyle bulaşık olup da bir de yapışmışsa çıkmıyor da. Ben o zaman tasla su getirip altına muşamba yayıp pamuğu bol suya batırıp yıkar gibi siliyorum. Bir de ayaklarından tutunca kendini künteye mi getirdim sanıyor. Popoyu kaldırıp yan dönüyor. Çocuğu tutatım altını mı temizleyeyim. Döner gibi dönüyor valla. Bez bağlama işi zorlaşmaya başladı valla. Prima kilot gibi bez çıkarmış. Kirlenince yanlardan yırtıyorsun.

Gözün kör olmasın. Bir anda seni kolileri yalarken hayal ettim de bastım kahkahayı gece gece :)

Ekmek arasi döner dedin canevimden vurdun beni gerci ekmek arasi domates olsun benim olsun o ayri

Mantikliymis o da bizim 5.5 paket bezimiz var :-/ bi alt degisiyoruz oglum dur annem dur oglum dursana... sonra pijamayi giydirirken annem dur annecim durur musun yav dur bi üşüdün Allah Allah zaten ben poh temizlemeye cok bayiliyorum oglum...... diye gidiyor.

Ama çok zoorr. Diyet bizim neyimize yaf. En azından ben öyle düşünüyorum. Bir uykusuzsam bir de açsam başım döner benim. Bebeğime nasıl bakarım sonra. Gece uykusu maşallah harika. Bir kere gece bir kere de sabah çok erken emmek için uyanıyor. 9 a kadar uyuyor. Ama velakin gündüz sürekli mızmızlanıyor. Enerji lazım bana. Emzirip de diyet yapabiliyorsanız helal olsun size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…