2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım pekı mıktar nekadar verıyorsun yemeklerı
Can'ım yeni gördüm . Mesela kahvaltı 3 bisküvi, 1 t.k. Peynir, yarım yumurta, yanına da 40-50 cc kadar pekmezli su. Yoğurt 100 ml kadar yer. Çorba da 100 ml civarı yer. Akşam muhallebiyi de 90-100 ml civarı yapıyorum,

Bisküviyi şekersiz evde yaptım ben Can'ım keçiboynuzu tozuyla

Fistik ezmesi bildigimiz yesil fistik ezmesi di mi? Canim cekti sabah sabah.
Diyet yapmasin derken bu kadar yesinler dedigini sanmiyorum canim :))

Canım yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılıydı. bakanlık tarafından mamalar da araştırma yapılınca aptamil de GDO ve sentetik madde tespit edilmiş bakanlık belge falan sunmuş
Dr artık aptamail mamaya geçebilirsin demişti ama şekerli olduğu için ve bu haberi okuduktan sonra geçmedim

Kızlar Günaydın

Bebişlerinizin bezini gecede değiştiriyor musunuz?

Ben her gece 1 kez değiştiriyorum. Bu gece maması hazırdı gözü kapalı içti tekrar uyudu değiştiremedim. Ama sabaha karşı uyandı bi türlü Dalamadı bezini değiştirdim sonra mışıl mışıl uyudu

Mutlaka degıstırıyorum gece 2defa fln net degıstırıyorum ben genel olarak bezı sık sık degıstırıyorum bıkere ıdrarını Yaptımı hemen degıstırıyorum bez sısıyor ya erkek bebek sıkmasın zarar eder mantıgıyla

Tesekkurler canım)

Bu gece değiştirmeyince rahatsız oldu uyuyamadı kızım. Yoksa istisnasız ben de her gece değiştiriyorum

Tarifi nasıl bir deneyeyim. Bugün eti cici bebenin bebek ekmeğinden aldım. Onu bir deneyeceğim.
Müge galıba ısmın canım yanlışım varsa düzelt lütfen,mügecım Benım oğlanda meyve puresı yoğurt su meyve suyu bunların hıcbırısını Yemıyo ıstahsız bır bebek en cok kafaya taktığım suya nasıl alıştırayım acaba,kaldıkı yemek olarak sebze çorbaları veya koy tavuğunun suyunda veya sulandırılmış et suyunun ıcınde yapabılırsın canım

arkadaşlar günaydın.. beni hatırlarsınız belki. ücüzleri olan üyeyim. 2015 eylül annelerinden. babam felç geçirdi. siteye uzun zaman giremedim. eşim hala ankarada ve benerzurumda bebelerle tek başınayım. zor geçiyor günler.. teog sınavı yüzünden ayrılamıyorum erzurumdan. bi de havalar da ısınmadı tam. bugün heryeri karlar kaplamış. oysa çocuklarlagezecektik..

Tek kullanımlık önlükleri tavsiye edebilirim bunun için. Ben e-bebekte baby&me markanınkini indirimden paketini 5e almıştım. Yemek yedirirken de takıyorum. Leke çıkarmakla ya da aman üstü ıslanmasın kirlenmesinle uğraşmıyorum. En çok da evden dışarıdaysak hayat kurtarıyor bence :) reklam gibi oldu ama tecrübemi aktardım valla ya

Bu gece değiştirmeyince rahatsız oldu uyuyamadı kızım. Yoksa istisnasız ben de her gece değiştiriyorum
Aynen benımkıde ole zaten gece uyumuyo uykusuzluktan sersem gıbıyım Hergun Allah'ım Nezmn büyüyecek uykusu yemek yemesı duzene gırcek dıye mızırdanıuorum.rahat uyumadığı ıcın ztn tetıkteyım aman uyanır dıye bezını degıstırdıgımde rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…