Can'ım yeni gördüm . Mesela kahvaltı 3 bisküvi, 1 t.k. Peynir, yarım yumurta, yanına da 40-50 cc kadar pekmezli su. Yoğurt 100 ml kadar yer. Çorba da 100 ml civarı yer. Akşam muhallebiyi de 90-100 ml civarı yapıyorum,Canım pekı mıktar nekadar verıyorsun yemeklerı
Herşeyi topladık örtü yok en iyisi ekmek arası domates yiyim midem fena kazındıÖrt üstünü ört
Sen ucundan kartonları kemirmeye başla :)
Bisküviyi şekersiz evde yaptım ben Can'ım keçiboynuzu tozuylaBen şekerden dolayı bisküvi verme tarafları değilim. Zaten bugüne kadar denemiş olduğum bütün doğal tatlı şeylerin hepsinde öğürdü. Şekerli şey sevmiyor pek anladığım. Meyve Püresi yemek istemiyor. Dün elmayı kestim incecik onu kırtlamaya bayıldı. Ama o da çok az :) Hippin gece mamasını aldım onu da yemedi. Şimdi aptamil 5 meyveli aldım onu deneyeceğim.
Güzel görünüyorlar ama kızımın süt ve yumurta alerjisi olduğundan sabahları zeytin ve sucuk yiye yiye içim dışım sucuk oldu.
Tarifi nasıl bir deneyeyim. Bugün eti cici bebenin bebek ekmeğinden aldım. Onu bir deneyeceğim.Bisküviyi şekersiz evde yaptım ben Can'ım keçiboynuzu tozuyla
Kaç cc var ordatopla topla çocuğun rızkını
Ayyyo nasil oldu o
Burası neden bu kadar ıssız? Önceden birkaç saat giremediğim zaman birsürü sayfa birikirdi. Yetiş yetişebilirsen. Hep geriden gelirdim. Yoksa zayıflama topiğinde misiniz? Zayıflama demişken ne kadar çok yediğimi bugün bir daha anladım. Sabah az kahvaltı çünkü kızım alerjik. Öğlen eşim geldi, onunla bir tabak pilav bir tabak da güveç yedim. Migrosta oyuncak indirimi varmış diye duydum. Mşgrosları dolaşayım biraz da yürüyüş yapmış olurum dedim. Bu arada çiğköfteyi hüplettim. Eşim saat 5 te işten çıkıp avm ye yanımıza geldi. Onunla da bir yemek daha yedim. Üstüne de fıstık ezmesi yedim. Eşime çok yiyorum sanki diyorum ama akıllanmıyorum. Kızı uyutup çerez yiycem. Bu arada çok mu zayıfım? Tabi ki değilim. 52 il hamile kaldım, şu an 65 kiloyum. Çok gıcığım di mi? Ama napim diyet bana göre değil. Bünyem kaldırmıyor. Hem tv deki diyet uzmanı emzirenler diyet yapmasın demiş. Sütünüz azalmadıysa ne mutlu size.
Ekmek arasi döner dedin canevimden vurdun benigerci ekmek arasi domates olsun benim olsun o ayri
Canım yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılıydı. bakanlık tarafından mamalar da araştırma yapılınca aptamil de GDO ve sentetik madde tespit edilmiş bakanlık belge falan sunmuşBen şekerden dolayı bisküvi verme tarafları değilim. Zaten bugüne kadar denemiş olduğum bütün doğal tatlı şeylerin hepsinde öğürdü. Şekerli şey sevmiyor pek anladığım. Meyve Püresi yemek istemiyor. Dün elmayı kestim incecik onu kırtlamaya bayıldı. Ama o da çok az :) Hippin gece mamasını aldım onu da yemedi. Şimdi aptamil 5 meyveli aldım onu deneyeceğim.
Saol canım şükür atlattım iyiyim
Mutlaka degıstırıyorum gece 2defa fln net degıstırıyorum ben genel olarak bezı sık sık degıstırıyorum bıkere ıdrarını Yaptımı hemen degıstırıyorum bez sısıyor ya erkek bebek sıkmasın zarar eder mantıgıylaKızlar Günaydın
Bebişlerinizin bezini gecede değiştiriyor musunuz?
Ben her gece 1 kez değiştiriyorum. Bu gece maması hazırdı gözü kapalı içti tekrar uyudu değiştiremedim. Ama sabaha karşı uyandı bi türlü Dalamadı bezini değiştirdim sonra mışıl mışıl uyudu
Tesekkurler canım)Can'ım yeni gördüm . Mesela kahvaltı 3 bisküvi, 1 t.k. Peynir, yarım yumurta, yanına da 40-50 cc kadar pekmezli su. Yoğurt 100 ml kadar yer. Çorba da 100 ml civarı yer. Akşam muhallebiyi de 90-100 ml civarı yapıyorum,
Mutlaka degıstırıyorum gece 2defa fln net degıstırıyorum ben genel olarak bezı sık sık degıstırıyorum bıkere ıdrarını Yaptımı hemen degıstırıyorum bez sısıyor ya erkek bebek sıkmasın zarar eder mantıgıyla
Müge galıba ısmın canım yanlışım varsa düzelt lütfen,mügecım Benım oğlanda meyve puresı yoğurt su meyve suyu bunların hıcbırısını Yemıyo ıstahsız bır bebek en cok kafaya taktığım suya nasıl alıştırayım acaba,kaldıkı yemek olarak sebze çorbaları veya koy tavuğunun suyunda veya sulandırılmış et suyunun ıcınde yapabılırsın canımTarifi nasıl bir deneyeyim. Bugün eti cici bebenin bebek ekmeğinden aldım. Onu bir deneyeceğim.
Kahve fiincanına bayıldı. Yarısından fazlası yere ve havluya gidiyor ama bayağı bayağı içmeye çalışıyor. Önüne büyük bir önlük koyup altına da 2 kat havlu tutuyorum. Alıp akıtıyor ağzından oyun oynuyor ama daha çok içmeye çalışıyor
Aynen benımkıde ole zaten gece uyumuyo uykusuzluktan sersem gıbıyım Hergun Allah'ım Nezmn büyüyecek uykusu yemek yemesı duzene gırcek dıye mızırdanıuorum.rahat uyumadığı ıcın ztn tetıkteyım aman uyanır dıye bezını degıstırdıgımde rahatlıyorBu gece değiştirmeyince rahatsız oldu uyuyamadı kızım. Yoksa istisnasız ben de her gece değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?