Canım profılın mı degıstırdın ılk dogumu sen yapmışdın dımı eskı profılını ısım neydı hatırlayamadım gecmıs olsun Buarada bebısler nasılarkadaşlar günaydın.. beni hatırlarsınız belki. ücüzleri olan üyeyim. 2015 eylül annelerinden. babam felç geçirdi. siteye uzun zaman giremedim. eşim hala ankarada ve benerzurumda bebelerle tek başınayım. zor geçiyor günler.. teog sınavı yüzünden ayrılamıyorum erzurumdan. bi de havalar da ısınmadı tam. bugün heryeri karlar kaplamış. oysa çocuklarlagezecektik..
Can'ım yeni gördüm . Mesela kahvaltı 3 bisküvi, 1 t.k. Peynir, yarım yumurta, yanına da 40-50 cc kadar pekmezli su. Yoğurt 100 ml kadar yer. Çorba da 100 ml civarı yer. Akşam muhallebiyi de 90-100 ml civarı yapıyorum,
Canım aklıma Geldı solemeden edemem yıllar önce yıldız tılbenın bı haberı çıkmısdı pekmezi sudan zehırlenmısdı bır takıpcısıde suya karıştırınca enzımlerı aktıflesıyor bozuluyor dıye yazmısdı,lütfen araştır ole ver ben gerçekten zehırlermı bılmıyorum ama olayı hatırladım lütfen Arasdır canım Benlede paylaşırsın olebısey varmı dıyeCan'ım yeni gördüm . Mesela kahvaltı 3 bisküvi, 1 t.k. Peynir, yarım yumurta, yanına da 40-50 cc kadar pekmezli su. Yoğurt 100 ml kadar yer. Çorba da 100 ml civarı yer. Akşam muhallebiyi de 90-100 ml civarı yapıyorum,
Canım profılın mı degıstırdın ılk dogumu sen yapmışdın dımı eskı profılını ısım neydı hatırlayamadım gecmıs olsun Buarada bebısler nasıl
papatyam 18 di, üyelikte de sorun çıktı. ama şimdi yine burdayım. bebeler iyi de kız çok yaramaz. ve çok sinirli.Canım profılın mı degıstırdın ılk dogumu sen yapmışdın dımı eskı profılını ısım neydı hatırlayamadım gecmıs olsun Buarada bebısler nasıl
ilkler arasında sayılırım. ağostos 18. sezeryanla. tansiyonum çıkmıştı.papatyam 18 di, üyelikte de sorun çıktı. ama şimdi yine burdayım. bebeler iyi de kız çok yaramaz. ve çok sinirli.
Can'ım yeni gördüm . Mesela kahvaltı 3 bisküvi, 1 t.k. Peynir, yarım yumurta, yanına da 40-50 cc kadar pekmezli su. Yoğurt 100 ml kadar yer. Çorba da 100 ml civarı yer. Akşam muhallebiyi de 90-100 ml civarı yapıyorum,
Bazen cok ac olunca sadece ekmek bile ne kadar guzel geliyor beeeYarim ekmek arasi ekmek bile yersin bence
Can'ım kevserinmutfağı.com dan irmikli bebe bisküvisini yaptım. Kucağımda kızım olunca yazamadım tarifiTarifi nasıl bir deneyeyim. Bugün eti cici bebenin bebek ekmeğinden aldım. Onu bir deneyeceğim.
Can'ım emiyor çok şükür, ben uzun zamandır hiç sağmadım ne kadar oluyor süt bilmiyorum ama kızım günde 8-10 kez falan emiyor.Canım emiyor mu?? Kac kez??Ben geçen hafta 3 Ogün verdim yani mesela sabah güzel kahvaltı_ öğlen çorba_ akşam köfte doyana kadar resmen emmeyi azalttı sutum de azaldı o az emince bu hafta öğünü degistirdim, sabah kahvaltı öğlen meyve yada yoğurt akşam ne varsa yemeği gece ayrıca birşey vermiyorum şimdi biraz daha emiyor ama artık sagacak kadar sutum olmuyor 30-40 sağabiliyorum anca kahvaltisi için zar zor.. Emerken yutkunuyor sanki makineye az geliyor ama emerken daha iyi sutu bırakmasını istemiyorum
Ben 3-4 aydır değiştirmiyorum Can'ım.Kızlar Günaydın
Bebişlerinizin bezini gecede değiştiriyor musunuz?
Ben her gece 1 kez değiştiriyorum. Bu gece maması hazırdı gözü kapalı içti tekrar uyudu değiştiremedim. Ama sabaha karşı uyandı bi türlü Dalamadı bezini değiştirdim sonra mışıl mışıl uyudu
Son Can'ım, grubun ilk bebeleri miydi seninkiler? Ne kadarlık oldular? Kaç çocuğun var ki Can'ım teog demişsin ya.arkadaşlar günaydın.. beni hatırlarsınız belki. ücüzleri olan üyeyim. 2015 eylül annelerinden. babam felç geçirdi. siteye uzun zaman giremedim. eşim hala ankarada ve benerzurumda bebelerle tek başınayım. zor geçiyor günler.. teog sınavı yüzünden ayrılamıyorum erzurumdan. bi de havalar da ısınmadı tam. bugün heryeri karlar kaplamış. oysa çocuklarlagezecektik..
Yok Can'ım ölçülü değil de, ben de yaptığım çorbaları ve yoğurdu minik kavanozlara koyuyorum, ordan biliyorum, ondan. Ort dedim Can'ım:)Siz ölçülü mü veriyorsunuz yemeklerini?Ya ben çorbayı tabağa koyuyorum ne kadar yerse yiyiyor. Hippin kavanoz püreleri de öyle, kavanozdan tabağa koyuyorum ne kadar yers. Bazen yarım kavanoz bazen tam. Elma armut eziyorum bazen o da ne kadar yerse.. Bi bisküvili birşey yapacaksam 2-3 bisküviden yapıyorum ama o kadar ölçü işi işte. Yanlış mı yapıyorum ya
Son Can'ım, grubun ilk bebeleri miydi seninkiler? Ne kadarlık oldular? Kaç çocuğun var ki Can'ım teog demişsin ya.
Son Can'ım, grubun ilk bebeleri miydi seninkiler? Ne kadarlık oldular? Kaç çocuğun var ki Can'ım teog demişsin ya.
yok canım.. ağustos doğumlıyuz biz. miskamber ve kattinayı tanırsın bir ara onlarla üçüzlerimin muhabbeti geçmişti. hatırlarlar belki. bende dört çocuk var. üçüzlerim oğlan. liseye gidecekler. kızım esmanur canan da dördüncü bebem. erzuruma tayinim çıktı akaradan. bir ara üyelik sıkıntısı sebebiyle papatyam18 rumuzunu kullanmıştım geri sayfalarda var yazışmalarım.. özledim bu sitede tekrar sizlerle konuşmayı. sen de tansiyon sebebiyle doğum yapmıştın. ben de senin gibi 35 haftada doğum yaptımSon Can'ım, grubun ilk bebeleri miydi seninkiler? Ne kadarlık oldular? Kaç çocuğun var ki Can'ım teog demişsin ya.
İrmikli sert oluyomus diye okumuştum bi yerde tam buğday unu pirinç unu ve yulaf unu karisik yapıyorum ben bol tahilli oluyoCan'ım kevserinmutfağı.com dan irmikli bebe bisküvisini yaptım. Kucağımda kızım olunca yazamadım tarifi
tam tarifini paylaşabilirmisin bende hafta sonu denımek istiyorumİrmikli sert oluyomus diye okumuştum bi yerde tam buğday unu pirinç unu ve yulaf unu karisik yapıyorum ben bol tahilli oluyo
Can'ım emiyor çok şükür, ben uzun zamandır hiç sağmadım ne kadar oluyor süt bilmiyorum ama kızım günde 8-10 kez falan emiyor.
Evet bildiğimiz yeşil fıstık ezmesi. Ye gitsin ne olacak? Ulaşımı da kolay. A101 de bile var. Abarttığımın farkındayım ve amaaann boşver modundayım.Fistik ezmesi bildigimiz yesil fistik ezmesi di mi? Canim cekti sabah sabah.
Diyet yapmasin derken bu kadar yesinler dedigini sanmiyorum canim :))
tam tarifini paylaşabilirmisin bende hafta sonu denımek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?