Yatıp yatmadığını Nasıl takip ediyorsun? PTT ye sormak mı gerekiyor aradaArkadaşlar yanlış bilgi olmasın
Kamu ds çalışanlar doğum parası almıyor çünkü izinli olduğu aylarda maaş ı oluyor özel sektör dr çalışanlar doğum izninde maaş almıyorlar işveren maaş vermiyor onun yerine sigorta veriyor doğum belgesiile ben alacağım inşallah 3000 civarında 4 aylık izin döneminin parası oluyor bu.
Cocuk parası ayrı 1. Cocuk 300 2.çocuk 400 3. Cocuk için 600 tl aile sosyal politikalar Bakanlığı il müdürlüğü ne çocuğun kimliği ile başvurdum doğumdan sonra 1 1.5 ay sonra ptt den tc kimlik ile çektim.
Başvuru yu eşiniz de yapabilir parayi siz ptt den cekersiniz
Çok geçmiş olsun inşallah toparlasın en kısa zamanda üzüldüm yaBen nazara geldim sanırım kaynanamla gorumcemin çok kötüyüm mastit oldum yine dün oğlumu biraktim 4 saat yoktum gögüslerim doldu maşallah geldim baktım sütüm akmis oğlumu emzirdim gorumcemin sütü olmamış semsert olmuştu geldim eve sağdığim halde mastit oldu atesim çıktı sıtma tuttu sabaha kadar yatamadim her tarafım dökülüyor grip olmuş gibiyim gögsümde bir bölümü kırmızı çok kötü allahım başınıza vermesin
Yatıp yatmadığını Nasıl takip ediyorsun? PTT ye sormak mı gerekiyor arada
Evet burnumuz tıkalı oluyor cogu zaman,surekli temizliyorum burnunu ama yine tıkanıyor. Doktor normal demiştiCanım bebeğin burnu tıkalı olabilir mi ? Benim bebeğimin burnu tıkalı olduğunda süt boğazına kaçıyor burnundan nefes alamadığı için hem emmek hem nefes almayi beceremiyor
Ben chicconun burun aspiratorunu kullaniyorum bazen de kulak cubuguyla temizliyorum ama surekli tıkanıyorOnlar 1 yaşından sonra kullanılıo bildiğim kadarıyla. Hortumlu olanlarla çek. Otribebeninkini aldım ben. Burnundan kusuo benim kızım. Tıkanıo sonra hırıltı başlıo. Onunla çekince rahatlıo.
Arkadaşlar dün işim vardı oğlumu kayinvalideye bıraktım uzun sürdü geldim hemen emzırdım fazla emmedi kaynanam mama vermiş sağ gogusum şişti sagdigim halde sitmasi tuttu çok kötüydüm donuyordum cocugumu bile tutamadım minoset içtim kaç defa ustumu degistirdim 3saatte bir kaldırdım oğlumu emzırdım hala kötüyüm kizarmis şiş olan yer ne kadar kötü biseymis ya ikinci oluşum
Canım bebeğin burnu tıkalı olabilir mi ?
Bizim kusunca ya da grip olduğunda tıkanıo. Bi kere grip atlattık sık sık çektikBen chicconun burun aspiratorunu kullaniyorum bazen de kulak cubuguyla temizliyorum ama surekli tıkanıyor
Merhaba benim kızımın da burnu tıkalı. Burun tıkanıklığını gidermek için ne kullanıyorsunuz? Baby drops serum fizyolojik kullandım işe yaramadı:/
Evet burnumuz tıkalı oluyor cogu zaman,surekli temizliyorum burnunu ama yine tıkanıyor. Doktor normal demişti
Olabilir canim bunu bilmiyordum sagol, temizleyeyim sik sik
4 saat canimKac saat sagmadan ve emzirmeden durmustun?
4 saat canim
Bilmiyorum csnim şimdi internetten bakiyorumda meme ucu catlagida yapıyormus benim meme uclari da berbat isgence çekiyorum denemedigim krem kalmadıGecmis olsun canim, o kadar da uzun degilmis.
Nazar degmistir
Geçmiş olsn canım ya bnde bir günlüğüne iş için van a gttm bi giderken ucakta sagdm birde donerken cok korktum mastit olucam diye eve geldigimde oglumu emzirdikten snrada sagdim cok sertlesmisti goguslerim bazi yerlerde sertlik vardi duş ta sicak suyla actim onlarida emzirmeyince cok kötü oluyor yaBen nazara geldim sanırım kaynanamla gorumcemin çok kötüyüm mastit oldum yine dün oğlumu biraktim 4 saat yoktum gögüslerim doldu maşallah geldim baktım sütüm akmis oğlumu emzirdim gorumcemin sütü olmamış semsert olmuştu geldim eve sağdığim halde mastit oldu atesim çıktı sıtma tuttu sabaha kadar yatamadim her tarafım dökülüyor grip olmuş gibiyim gögsümde bir bölümü kırmızı çok kötü allahım başınıza vermesin
Bilmiyorum csnim şimdi internetten bakiyorumda meme ucu catlagida yapıyormus benim meme uclari da berbat isgence çekiyorum denemedigim krem kalmadı
Kullanıyorum canım almadığım bişe kalmadı kakao yagidami surim oda varGarmastan denedin mi? Kakao yagi?
Ben asilariyla aynı anda yaptırdım rota 3 doz yaptırdım ben ağzından veriyorlar benim oğlum maşallah şapur şupur emdiCok şükür aşı dan snra ateşimiz olmadi kizlar bende ilaç filan vermedim
Sıra geldi rota aşısına yaptıracak olan varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?