2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yatıp yatmadığını Nasıl takip ediyorsun? PTT ye sormak mı gerekiyor arada

Çok geçmiş olsun inşallah toparlasın en kısa zamanda üzüldüm ya

Canım bebeğin burnu tıkalı olabilir mi ? Benim bebeğimin burnu tıkalı olduğunda süt boğazına kaçıyor burnundan nefes alamadığı için hem emmek hem nefes almayi beceremiyor
Evet burnumuz tıkalı oluyor cogu zaman,surekli temizliyorum burnunu ama yine tıkanıyor. Doktor normal demişti

Onlar 1 yaşından sonra kullanılıo bildiğim kadarıyla. Hortumlu olanlarla çek. Otribebeninkini aldım ben. Burnundan kusuo benim kızım. Tıkanıo sonra hırıltı başlıo. Onunla çekince rahatlıo.
Ben chicconun burun aspiratorunu kullaniyorum bazen de kulak cubuguyla temizliyorum ama surekli tıkanıyor

Kac saat sagmadan ve emzirmeden durmustun?

Ben chicconun burun aspiratorunu kullaniyorum bazen de kulak cubuguyla temizliyorum ama surekli tıkanıyor
Bizim kusunca ya da grip olduğunda tıkanıo. Bi kere grip atlattık sık sık çektik
geçti çok şükür. Her çocuk farklı oluo tabi

Merhaba benim kızımın da burnu tıkalı. Burun tıkanıklığını gidermek için ne kullanıyorsunuz? Baby drops serum fizyolojik kullandım işe yaramadı:/

İlk Bruno serum fizyolojik kullanıp aspiratör ile temizledim bruno bitince otribebe aldım gerektikce onu kullanıyorum

Evet burnumuz tıkalı oluyor cogu zaman,surekli temizliyorum burnunu ama yine tıkanıyor. Doktor normal demişti

Evet normalmis bende tıkalı olduğunu çıkardığı seslerden anlıyorum artık gerektiğinde temizliyorum

Cok şükür aşı dan snra ateşimiz olmadi kizlar bende ilaç filan vermedim
Sıra geldi rota aşısına yaptıracak olan varmi :)

Geçmiş olsn canım ya bnde bir günlüğüne iş için van a gttm bi giderken ucakta sagdm birde donerken cok korktum mastit olucam diye eve geldigimde oglumu emzirdikten snrada sagdim cok sertlesmisti goguslerim bazi yerlerde sertlik vardi duş ta sicak suyla actim onlarida emzirmeyince cok kötü oluyor ya

Ay kizlar benim oglanin parmagiyla memem yaris tutuyor resmen o parmağını sokuyor ben memeyi

Günaydın kızlar, bugün itibariyle kızım 90 günlük oldu şükürler olsun. Dün 3 aylık kontrolümüz vardı. 5400 gr olmuş. ( 2170 gr. Doğdu). 58 cm olmuş boyu. ( 46,5 cm doğdu) doktor herşey normal dedi. Kalça ultrasonu istedi. Çok korkuyordum ama o da.ii çıktı şükürler olsun. İki kalçanın ölçüsü 61 çıktı, Tip I miş yani normal kalça imiş. Bi de rota aşısını da doktorumuz önerdi. 2 doz yapılacakmış 3 ve 5. Aylarda. Biz ilk dozu dün yaptırdık. Dünkü kontrolümüz böyle geçti. Artık 5. Ayda görüşeceğiz doktorla bizden haberler böyle. Eylül annesi görünümlü temmuz annesi olunca biraz önden gidiyoruz size gore

B
Cok şükür aşı dan snra ateşimiz olmadi kizlar bende ilaç filan vermedim
Sıra geldi rota aşısına yaptıracak olan varmi :)
Ben asilariyla aynı anda yaptırdım rota 3 doz yaptırdım ben ağzından veriyorlar benim oğlum maşallah şapur şupur emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…