2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Orda orda herkez orada canım bende zayiflama isine bulastim ama diyet yapmiyorum sütüm yine azaldi oğlum emmiyor kati gudalar pek tatli geldii sanırım sıpa

çok teşekkür ederim deneyip pazartesi paylaşırım inşallah burda

Prima kilodu merak ettim nerelerde bulunur ki zira sıpa hareketlendigin den beri altini temuzlemek baglamak zor cok zor

Aaa öyle deme annesi durmak yok artık bu bebişlere

Emerken sagddigimdan daha fazla iciyor gibi geliyor bana da

Prima kilodu merak ettim nerelerde bulunur ki zira sıpa hareketlendigin den beri altini temuzlemek baglamak zor cok zor

Külot şeklinde bez daha zor bence. Oğlum havuza gidiyor, huggiesin little swimmers beziyle giriyor havuza. Onu külot şeklinde giydirmek daha zor geliyor bana ya. Klasik bezleri bağlamak daha kolay. Eline oyuncak vermeyi denedin mi? Benimki oyuncağına dalmışken temizliyorum altını. Külot şeklinde olanda ayakta durması lazım ama mesela benim oğlan mümkün değil sabit durmuyor, adım atmak istiyor ya da zıplamak. Normal alt değiştirmede hayal bile edemiyorum, herhalde sürdüğüm pişik kremini vs tüm bacaklarına sıvar ben bezi giydirene kadar..

Ruşeymin faydalı olduğunu biliyordum da dişle ilgili olan kısmını yeni duydum. Süpersin ya umarım faydasını görür sıkıntısız bi diş dönemi atlatırız. Çok sancılı geçen gaz döneminden sonra dişler beni korkutuyor. 7,5 aylık oldu diş belirtisi yok ama elbet birgün çıkacaklar. Allahım bütün bebiş ve annişlerin yardımcısı olsun...

Orda orda herkez orada canım bende zayiflama isine bulastim ama diyet yapmiyorum sütüm yine azaldi oğlum emmiyor kati gudalar pek tatli geldii sanırım sıpa
Sen de bulaştın demek. Kolay gelsin diyeyin çünkü zor iş valla. Ben kendimi 65 biliyordum. Kızımsız ve kızımla tartıldım. Ben 66.5 olmuşum. Kızım 7.9 da takılı kalmış. Geçen ay da 7.9 du kilosu. Bu işte bir terslik var. Kızımla durumumuz tam tersi olmalıydı. Alması gereken oydu. Belki sütün azalmamıştır. Oğlun göğsü iyice boşaltıyor olabilir. Katı gıdayı seviyor olması çok güzel. Afiyet olsun yakışıklı oğluna.

Alerjik bebeklere göre bisküvi yok sanırım. Karşılaştığım tüm tariflerde ya yumurta ya yoğurt var. Keçiboynuzu tozu deneyenler var sanırım. Bebeğinizin kakasında değişiklik oldu mu? Ben mamasına koydum, kakasında turuncu bir şeyler gördüm, bir daha vermedim.

Evet bildiğimiz yeşil fıstık ezmesi. Ye gitsin ne olacak? Ulaşımı da kolay. A101 de bile var. Abarttığımın farkındayım ve amaaann boşver modundayım.

Ben de yiyorum mecbur.almiyorum ama vermiyorum da.kaldik oyle.tatliyi azalttim cunku abartmistim.ama yarin karakoy gulluoglunda bi fistik ezmesi yesem fena olmaz

http://www.nefisyemektarifleri.com/sut-alerjisi-olan-bebeklere-ve-annelerine-kurabiye/ pudra sekeri var tarifte ama koymayabilirsin veya bu sekilde yapip en azindan kendin yiyebilirsin.

http://happynil.blogspot.com.tr/2015/01/sute-yumurtaya-alerjisi-olan-bebege.html?m=1

Bir de böyle bir kek var. Önceki gün portakalli yaptim alpere hurma dogradim sütlü mama ile islattim yedi :)

Ben gece degistirmiyorun

diş çıkarken bebeklerin bağışıklıkları çok zayıflıyormuş ve hemen hastalanıyorlarmış. hastalık ve dişbir araya gelince çekilmez oluyor. ayrıca ruşeym diş minelerini güçlendiriyormuş.

Ağzından çok akıtıyor. Önünde önlük var zaten ama neredeyse ağzına aldığının 2/3ünü akıttığı için mecburen havlu koyuyorum önüne

Çok teşekkür ederim. İkisinde de tarçın var. Öncelikle tarçın ve ceviz denemesi yapmam gerekiyor. Sadece süt ve yumurtayla sınırlı değil alerjimiz. Başka gıdalara da tepki gösterebiliyor. O yüzden tırsak tırsak yaklaşıyorum gıdalara

Tarcini koymayabilirsin. Cevizi bende vermedim az daha öteleyecegim sanirim :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…