Burası neden bu kadar ıssız? Önceden birkaç saat giremediğim zaman birsürü sayfa birikirdi. Yetiş yetişebilirsen. Hep geriden gelirdim. Yoksa zayıflama topiğinde misiniz? Zayıflama demişken ne kadar çok yediğimi bugün bir daha anladım. Sabah az kahvaltı çünkü kızım alerjik. Öğlen eşim geldi, onunla bir tabak pilav bir tabak da güveç yedim. Migrosta oyuncak indirimi varmış diye duydum. Mşgrosları dolaşayım biraz da yürüyüş yapmış olurum dedim. Bu arada çiğköfteyi hüplettim. Eşim saat 5 te işten çıkıp avm ye yanımıza geldi. Onunla da bir yemek daha yedim. Üstüne de fıstık ezmesi yedim. Eşime çok yiyorum sanki diyorum ama akıllanmıyorum. Kızı uyutup çerez yiycem. Bu arada çok mu zayıfım? Tabi ki değilim. 52 il hamile kaldım, şu an 65 kiloyum. Çok gıcığım di mi? Ama napim diyet bana göre değil. Bünyem kaldırmıyor. Hem tv deki diyet uzmanı emzirenler diyet yapmasın demiş. Sütünüz azalmadıysa ne mutlu size.
çok teşekkür ederim deneyip pazartesi paylaşırım inşallah burdaBen cok yumusak olmasın diye zeytinyağı yerine de tereyağı koydum muz ve tarcin eklenmeyip sadesini de yapıyorum ama muzlusu daha guzel oluyo :)
- 3 çay bardağı tam buğday unu
- 1 çay bardağı pirinç unu
- 1 çay bardağı yulaf unu
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
- 1 yumurta sarısı
- 1 muz püresi (Rondodan geçerse daha iyi sonuç alırsınız.)
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 çay kaşığı tarçın
Öyle bulaşık olup da bir de yapışmışsa çıkmıyor da. Ben o zaman tasla su getirip altına muşamba yayıp pamuğu bol suya batırıp yıkar gibi siliyorum. Bir de ayaklarından tutunca kendini künteye mi getirdim sanıyor. Popoyu kaldırıp yan dönüyor. Çocuğu tutatım altını mı temizleyeyim. Döner gibi dönüyor valla. Bez bağlama işi zorlaşmaya başladı valla. Prima kilot gibi bez çıkarmış. Kirlenince yanlardan yırtıyorsun.
Aaa öyle deme annesi durmak yok artık bu bebişlereMantikliymis o da bizim 5.5 paket bezimiz var :-/ bi alt degisiyoruz oglum dur annem dur oglum dursana... sonra pijamayi giydirirken annem dur annecim durur musun yav dur bi üşüdün Allah Allah zaten ben poh temizlemeye cok bayiliyorum oglum...... diye gidiyor.
Canım emiyor mu?? Kac kez??Ben geçen hafta 3 Ogün verdim yani mesela sabah güzel kahvaltı_ öğlen çorba_ akşam köfte doyana kadar resmen emmeyi azalttı sutum de azaldı o az emince bu hafta öğünü degistirdim, sabah kahvaltı öğlen meyve yada yoğurt akşam ne varsa yemeği gece ayrıca birşey vermiyorum şimdi biraz daha emiyor ama artık sagacak kadar sutum olmuyor 30-40 sağabiliyorum anca kahvaltisi için zar zor.. Emerken yutkunuyor sanki makineye az geliyor ama emerken daha iyi sutu bırakmasını istemiyorum
Prima kilodu merak ettim nerelerde bulunur ki zira sıpa hareketlendigin den beri altini temuzlemek baglamak zor cok zor
arkadaşlar ruşeymi duydunuz mu? . buğdayın embriyosu. 1 ton buğdaydan sadece 1 kilo çıkıyor. e vitamini velif kaynagı. doğada bulunan en değerli buğday. bağışıklık sistemini çok iyi derecede güçlendiriyor. özellikle diş zamanı daha kolay ve hastalıksız atlatıyor bebeğiniz. ben her akşam yatarken muhallebisine bir çay kaşığı ruşşeym ve çay kaşığının ucuyla da değirmende öğüttüğüm çörekotu koyuyorum, hem tok tutuyo hem hazmı kolaylaştırıyo. gazı alıyo. ha unuttum biraz da yoğurt koyuyorum. çok güzel uyuyor. çörekotu ve ruşeym karışımı mucizeler yaratıyor. çok ama çok faydalı. internetten bi araştırın ve özellikle de doktorunuza sorarak bunları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim,
Sen de bulaştın demek. Kolay gelsin diyeyin çünkü zor iş valla. Ben kendimi 65 biliyordum. Kızımsız ve kızımla tartıldım. Ben 66.5 olmuşum. Kızım 7.9 da takılı kalmış. Geçen ay da 7.9 du kilosu. Bu işte bir terslik var. Kızımla durumumuz tam tersi olmalıydı. Alması gereken oydu. Belki sütün azalmamıştır. Oğlun göğsü iyice boşaltıyor olabilir. Katı gıdayı seviyor olması çok güzel. Afiyet olsun yakışıklı oğluna.Orda orda herkez orada canım bende zayiflama isine bulastim ama diyet yapmiyorum sütüm yine azaldi oğlum emmiyor kati gudalar pek tatli geldii sanırım sıpa
Evet bildiğimiz yeşil fıstık ezmesi. Ye gitsin ne olacak? Ulaşımı da kolay. A101 de bile var. Abarttığımın farkındayım ve amaaann boşver modundayım.
http://www.nefisyemektarifleri.com/sut-alerjisi-olan-bebeklere-ve-annelerine-kurabiye/ pudra sekeri var tarifte ama koymayabilirsin veya bu sekilde yapip en azindan kendin yiyebilirsin.Alerjik bebeklere göre bisküvi yok sanırım. Karşılaştığım tüm tariflerde ya yumurta ya yoğurt var. Keçiboynuzu tozu deneyenler var sanırım. Bebeğinizin kakasında değişiklik oldu mu? Ben mamasına koydum, kakasında turuncu bir şeyler gördüm, bir daha vermedim.
Kızlar Günaydın
Bebişlerinizin bezini gecede değiştiriyor musunuz?
Ben her gece 1 kez değiştiriyorum. Bu gece maması hazırdı gözü kapalı içti tekrar uyudu değiştiremedim. Ama sabaha karşı uyandı bi türlü Dalamadı bezini değiştirdim sonra mışıl mışıl uyudu
diş çıkarken bebeklerin bağışıklıkları çok zayıflıyormuş ve hemen hastalanıyorlarmış. hastalık ve dişbir araya gelince çekilmez oluyor. ayrıca ruşeym diş minelerini güçlendiriyormuş.Ruşeymin faydalı olduğunu biliyordum da dişle ilgili olan kısmını yeni duydum. Süpersin ya umarım faydasını görür sıkıntısız bi diş dönemi atlatırız. Çok sancılı geçen gaz döneminden sonra dişler beni korkutuyor. 7,5 aylık oldu diş belirtisi yok ama elbet birgün çıkacaklar. Allahım bütün bebiş ve annişlerin yardımcısı olsun...
Ağzından çok akıtıyor. Önünde önlük var zaten ama neredeyse ağzına aldığının 2/3ünü akıttığı için mecburen havlu koyuyorum önüneTek kullanımlık önlükleri tavsiye edebilirim bunun için. Ben e-bebekte baby&me markanınkini indirimden paketini 5e almıştım. Yemek yedirirken de takıyorum. Leke çıkarmakla ya da aman üstü ıslanmasın kirlenmesinle uğraşmıyorum. En çok da evden dışarıdaysak hayat kurtarıyor bence :) reklam gibi oldu ama tecrübemi aktardım valla ya
Amaannn ye gitsin. Ben her şeyi abartmış bulunuyorum.Ben de yiyorum mecbur.almiyorum ama vermiyorum da.kaldik oyle.tatliyi azalttim cunku abartmistim.ama yarin karakoy gulluoglunda bi fistik ezmesi yesem fena olmaz
Olsun sağol bilgi için teşekkürlerCan'ım kevserinmutfağı.com dan irmikli bebe bisküvisini yaptım. Kucağımda kızım olunca yazamadım tarifi
Çok teşekkür ederim. İkisinde de tarçın var. Öncelikle tarçın ve ceviz denemesi yapmam gerekiyor. Sadece süt ve yumurtayla sınırlı değil alerjimiz. Başka gıdalara da tepki gösterebiliyor. O yüzden tırsak tırsak yaklaşıyorum gıdalarahttp://www.nefisyemektarifleri.com/sut-alerjisi-olan-bebeklere-ve-annelerine-kurabiye/ pudra sekeri var tarifte ama koymayabilirsin veya bu sekilde yapip en azindan kendin yiyebilirsin.
http://happynil.blogspot.com.tr/2015/01/sute-yumurtaya-alerjisi-olan-bebege.html?m=1
Bir de böyle bir kek var. Önceki gün portakalli yaptim alpere hurma dogradim sütlü mama ile islattim yedi :)
Var hepsinden var. Ağzından çok akıtıyor. Gıdıdan içeri gidiyor kafayı kaldırınca. O yüzden havlu koyuyorum. Yoksa içi sucuk gibi oluyorhttp://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...ve-beslenme/80307223/kladdig-mama-onlugu.aspx
mukut31 bunlardan kullansana canim.cok ise yariyor.suyun altina tutman bile yeterli.hemen de kuruyor.
Tarcini koymayabilirsin. Cevizi bende vermedim az daha öteleyecegim sanirim :-/Çok teşekkür ederim. İkisinde de tarçın var. Öncelikle tarçın ve ceviz denemesi yapmam gerekiyor. Sadece süt ve yumurtayla sınırlı değil alerjimiz. Başka gıdalara da tepki gösterebiliyor. O yüzden tırsak tırsak yaklaşıyorum gıdalara
Yulaf ununu nerden buldunuz? Migrosta yulaf kepeği var da unu yokçok teşekkür ederim deneyip pazartesi paylaşırım inşallah burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?