Doktor 1 yaşından önce ceviz ve kurutulmuş meyveler vermeyin dedi. Hurma da dahil.Aflatoksinden dolayıTarcini koymayabilirsin. Cevizi bende vermedim az daha öteleyecegim sanirim :-/
Denemekte fayda varTarcini koymayabilirsin. Cevizi bende vermedim az daha öteleyecegim sanirim :-/
Hipp yulaflı alıyorum migrostan. Bildiğimiz yulaf unu oluyor kendisi. Kızım biberon sevmiyor, pregomin mamasını bununla katılaştırıp kaşıkla veriyorum.Yulaf ununu nerden buldunuz? Migrosta yulaf kepeği var da unu yok
Ağzından çok akıtıyor. Önünde önlük var zaten ama neredeyse ağzına aldığının 2/3ünü akıttığı için mecburen havlu koyuyorum önüne
Doktor 1 yaşından önce ceviz ve kurutulmuş meyveler vermeyin dedi. Hurma da dahil.Aflatoksinden dolayı
İlk defa dün gece değiştirmedim uyuyamadı demekki 1 kere de olsa hala değiştirmem gerekiyorAynen benımkıde ole zaten gece uyumuyo uykusuzluktan sersem gıbıyım Hergun Allah'ım Nezmn büyüyecek uykusu yemek yemesı duzene gırcek dıye mızırdanıuorum.rahat uyumadığı ıcın ztn tetıkteyım aman uyanır dıye bezını degıstırdıgımde rahatlıyor
Maşallah minik kuzuyaEki Görüntüle 1818784
Oldu mu? Foto yüklemesi denemesi. Olacak mı bakalım
Dr sormadım bende henüz ceviz vermedim ama hemşire bir arkadaşım 6. Ayından sonra Mamasına un haline getirip ceviz katıyor.Bizim doktorumuz da kahvaltısına ceviz katmamızı önerdi. Ben meyve püresine rendeliyorum çok severek yiyiyor. Güvenilir yerlerden aldığımız sürece risk olacağını sanmıyorum. Hurma konusunda da doğduğunda damağına sürmüştüm, son 1 belki 2 aydır da kemiriyor oğlum hurmayı. Doktoruna sorup başladım, hurmaya da izin verdi. Kayısı konusunda doğalını bulamadığımdan hippin kavanozunu aldım ama hurma ve ceviz konusunda sizin yazdığınızdan sonra içime şüphe düştü doktoruna tekrar sordum. Verebilirsin dedi.
Bir de siz yazdığınızda araştırmıştım. Süt ve yulafta da bulunabileceği yazıyordu. Dna yı bozarak kansere neden olan bir toksinmiş dediğiniz, yani gerçekten tehlikeli ama bu süt ve yulafı okuduğumda doktorumun dediğine hak vermiştim. Yani sadece ceviz fındık badem vermeyerek koruyamayız. Çayda sütte hatta bebek bisküvisinde mamasında ununu kullandığımız yulafta bile olma riski varmış. Verdiğimiz herşeye dikkat etmeliyiz sanırım :)
taze hurma da mi :'/Doktor 1 yaşından önce ceviz ve kurutulmuş meyveler vermeyin dedi. Hurma da dahil.Aflatoksinden dolayı
Etegini sevsinler seninEki Görüntüle 1818784
Oldu mu? Foto yüklemesi denemesi. Olacak mı bakalım
Dr sormadım bende henüz ceviz vermedim ama hemşire bir arkadaşım 6. Ayından sonra Mamasına un haline getirip ceviz katıyor.
taze hurma da mi :'/
Alerjik bebeklere göre bisküvi yok sanırım. Karşılaştığım tüm tariflerde ya yumurta ya yoğurt var. Keçiboynuzu tozu deneyenler var sanırım. Bebeğinizin kakasında değişiklik oldu mu? Ben mamasına koydum, kakasında turuncu bir şeyler gördüm, bir daha vermedim.
Ben de genelde hipp yulaflı ya da hipp tahıllı çeşitlerini kullanıyorum. Onlarda süt yok. Dediğin bisküviye de bakacağım.Hazır olarak hippin 12.ay sonrası için ürettiği bebe bisküvisinde yumurta da süt de yok. Dikkatimi çekmişti. Elma suyu var, şeker de yoktu sanırım. Bir de 7 tahıllı un var gene hippte. Kuzenim bisküvi yerine hazırladığı yiyeceklerine onu kullanmış. Denemek istersen, evde yaptığı bisküvisi olmayınca 7tahıllıdan katıyormuş. Ben de elimdeki bisküvi bitince 7 tahıllı undan almayı düşünüyorum.
Valla bende veriyordum verme dedi. Cevizi alerji yapar diye pek önermiyorlar ama aflatoksin riskine karşı 1 yaşından önce kurutulmuş hiçbirşey verme dedi. Bursanın en iyi doktorlarından biri bu adamda. Özele gidiyoruz. Doğum anından beri hep o muayene ediyor.taze hurma da mi :'/
O kocaman domates gibi olan hurmayı verin deditaze hurma da mi :'/
Ceviz fındık ve badem alerjen gıdalar olduğu için önermiyorlar. Kurutulmuş yiyecekler için aflatoksin dedi doktorBizim doktorumuz da kahvaltısına ceviz katmamızı önerdi. Ben meyve püresine rendeliyorum çok severek yiyiyor. Güvenilir yerlerden aldığımız sürece risk olacağını sanmıyorum. Hurma konusunda da doğduğunda damağına sürmüştüm, son 1 belki 2 aydır da kemiriyor oğlum hurmayı. Doktoruna sorup başladım, hurmaya da izin verdi. Kayısı konusunda doğalını bulamadığımdan hippin kavanozunu aldım ama hurma ve ceviz konusunda sizin yazdığınızdan sonra içime şüphe düştü doktoruna tekrar sordum. Verebilirsin dedi.
Bir de siz yazdığınızda araştırmıştım. Süt ve yulafta da bulunabileceği yazıyordu. Dna yı bozarak kansere neden olan bir toksinmiş dediğiniz, yani gerçekten tehlikeli ama bu süt ve yulafı okuduğumda doktorumun dediğine hak vermiştim. Yani sadece ceviz fındık badem vermeyerek koruyamayız. Çayda sütte hatta bebek bisküvisinde mamasında ununu kullandığımız yulafta bile olma riski varmış. Verdiğimiz herşeye dikkat etmeliyiz sanırım :)
Bu mu? Bende deli gibi marketlerde bildiğimiz yulaf unu arıyorum internette bir yerde gördüm 1 kgsi 30tlydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?