Kabugunu bende aliyorum. Benim bile takiliyir bogazima zaten :-/Ben taze hurma bile olsa yıkayıp, kabuğunu soyup veriyorum. Üretimi, sevkiyatı, saklanması, satışı sırasında nelere maruz kaldı diye emin olamıyorum :)
Onun zamani gecti artik seneye :-/ koca agac var bizde de yetisemedi kuzumO kocaman domates gibi olan hurmayı verin dedi
Zeytinyagi surmustum ben az geri geri taramistim sonra yikadim gecti hemenİmdaaatttt :) Kızın kafasında konak olmuş tam bıngıldağın üst tarafında nasıl geçer? annem karbonatla sil dedi. Var mı fikri olan?
DeneyeyimOnun zamani gecti artik seneye :-/ koca agac var bizde de yetisemedi kuzum
Evet bu. Migrostan ya da ebebekten alıyorum. 200 gram. Fiyatı 9-10 lira civarı.Bu mu? Bende deli gibi marketlerde bildiğimiz yulaf unu arıyorum internette bir yerde gördüm 1 kgsi 30tlydi
Bebeyağı sürüp taramıştım. Üstüne de güzel bir banyo. Oh mis. Hiçbir şey kalmamıştı.İmdaaatttt :) Kızın kafasında konak olmuş tam bıngıldağın üst tarafında nasıl geçer? annem karbonatla sil dedi. Var mı fikri olan?
Biliiyorum ben bunu ya :)Evet bu. Migrostan ya da ebebekten alıyorum. 200 gram. Fiyatı 9-10 lira civarı.
Bende hiç anlamıyorum şı ek gıda işi zaten sıkıntılı yok alerji yaptı yok sevmedi.... ne yedireceğimi şaşırdım vallaBenim doktorum da 6.ayını doldurduğunda bi kahvaltı menüsü önermişti. İçerisinde ceviz de vardı. Rendenin ince yerinden rendelediğimde neredeyse un gibi oluyor. Ceviz çok faydalı, alerjik olduğu için kontrollü başlanmalı sadece. Arkadaşımızın dediği toksin zehirli birşeymiş. İnsanın kimyasını bozuyormuş resmen ama sadece kurutulmuş meyve ve kuruyemişlerde yokmuş, yaş sebzede de varmış. Bu madde bir tür küfün ürettiği bir kimyasalmış, sporları yoluyla gıdalara bulaşıyormuş. Topraktan ya da havadan bu kimyasalı kapan yaş sebze meyvenin kurutulması esnasında ortamın ısısı nemi vs etkisiyle çoğalabiliyormuş falan. Temiz üretim koşullarının sağlandığı yiyecekler için risk olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa hiç çay da içmemeliyiz. Çocuklarımız kadar bizim için de tehlikeli, allah korusun en çok karaciğeri etkiliyormuş diye okumuştum. Yani kurutulmuş gıdalarda kat be kat fazla dikkatli olmalıyız sanırım. Vermemek çözüm değil. Ha ama şu da var, bazı doktorlar 1 yaşına kadar cevizi önermiyor. Arkadaşımın doktoru tüm kuruyemişler için 1 yaşını beklemesi gerektiğini söylemiş, neden bilmem. Tıpta da tek bir doğru yok anlaşılan, herşey göreceli. Doktora göre değişiyor. Her ekol her konuda farklı tavır sergiliyor, anlamadım bu işi
Külot şeklinde bez daha zor bence. Oğlum havuza gidiyor, huggiesin little swimmers beziyle giriyor havuza. Onu külot şeklinde giydirmek daha zor geliyor bana ya. Klasik bezleri bağlamak daha kolay. Eline oyuncak vermeyi denedin mi? Benimki oyuncağına dalmışken temizliyorum altını. Külot şeklinde olanda ayakta durması lazım ama mesela benim oğlan mümkün değil sabit durmuyor, adım atmak istiyor ya da zıplamak. Normal alt değiştirmede hayal bile edemiyorum, herhalde sürdüğüm pişik kremini vs tüm bacaklarına sıvar ben bezi giydirene kadar..
Sen de bulaştın demek. Kolay gelsin diyeyin çünkü zor iş valla. Ben kendimi 65 biliyordum. Kızımsız ve kızımla tartıldım. Ben 66.5 olmuşum. Kızım 7.9 da takılı kalmış. Geçen ay da 7.9 du kilosu. Bu işte bir terslik var. Kızımla durumumuz tam tersi olmalıydı. Alması gereken oydu. Belki sütün azalmamıştır. Oğlun göğsü iyice boşaltıyor olabilir. Katı gıdayı seviyor olması çok güzel. Afiyet olsun yakışıklı oğluna.
Ağzından çok akıtıyor. Önünde önlük var zaten ama neredeyse ağzına aldığının 2/3ünü akıttığı için mecburen havlu koyuyorum önüne
Doktor 1 yaşından önce ceviz ve kurutulmuş meyveler vermeyin dedi. Hurma da dahil.Aflatoksinden dolayı
Benim kV de karbonatla sil demişti. Dr zeytinyağı sür dedi. Banyodan yarım saat önce Zeytinyağı sürdüm Tarakla taradım sonra geçti.İmdaaatttt :) Kızın kafasında konak olmuş tam bıngıldağın üst tarafında nasıl geçer? annem karbonatla sil dedi. Var mı fikri olan?
1 mayısda 7.5 aylık olacak gayreti var ama henüz emeklemiyor gidemeyince de sinirleniyorKızlar sayfaları okuyamiyorum konusuldumu bilmiyorum bebeği emeklemeyen var mı 7 buçuk aylık olup da
Sebamed kullanıyorum doğduğundan beriBenim kV de karbonatla sil demişti. Dr zeytinyağı sür dedi. Banyodan yarım saat önce Zeytinyağı sürdüm Tarakla taradım sonra geçti.
Peki ne şampuan kullanıyorsun? Onunda etkisi varmış. Arkadaşımın kızına dalin hep konak yapıyordu mesela
Yazın kolaylık olur diye düşündüm kilot seklindeki bezi o zamana yurur bile belki dikiliyor benimkinellerinden tutunca adim atiyor bir iki
Y
Teşekkür ederim kızın buyudukce sen kuculceksin merak etme :) Süt aliyor nazya da dimi kilon ondan artiyordur
Ben yoruldum bu ara ondan azaldi sütüm sanırım
Pek bi degisik sey yemedi oğlum daha sebze corbasi dayiyorum habire
Evet emziriyorum. Umarım dediğin gibi olur. Yorgunluk ve psikoloji süt miktarını etkiliyor. afiyet bal şeker olsun oğluna.
Hic önlük koymuyorum salyalari aka aka daha sevumli dişcikma durumu da yok daha ondan herhalde rahatim
Ceviz iyidir yutamaz diye vermeyin demislerdir ne toksin ne toksin ?!!!!
Yazın kolaylık olur diye düşündüm kilot seklindeki bezi o zamana yurur bile belki dikiliyor benimkinellerinden tutunca adim atiyor bir iki
Y
Teşekkür ederim kızın buyudukce sen kuculceksin merak etme :) Süt aliyor nazya da dimi kilon ondan artiyordur
Ben yoruldum bu ara ondan azaldi sütüm sanırım
Pek bi degisik sey yemedi oğlum daha sebze corbasi dayiyorum habire
Hic önlük koymuyorum salyalari aka aka daha sevumli dişcikma durumu da yok daha ondan herhalde rahatim
Ceviz iyidir yutamaz diye vermeyin demislerdir ne toksin ne toksin ?!!!!
Kızım 7 ay 5 günlük. Dönemiyor, destekli oturamıyor. Emeklemek şimdilik hayal.Kızlar sayfaları okuyamiyorum konusuldumu bilmiyorum bebeği emeklemeyen var mı 7 buçuk aylık olup da
Doktorla bir konuşsana. Bir tuhaflık var bu işte kafasıyla sırtını dik tutabiliyor mu?Kızım 7 ay 5 günlük. Dönemiyor, destekli oturamıyor. Emeklemek şimdilik hayal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?