2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İmdaaatttt :) Kızın kafasında konak olmuş tam bıngıldağın üst tarafında nasıl geçer? annem karbonatla sil dedi. Var mı fikri olan?

Bende hiç anlamıyorum şı ek gıda işi zaten sıkıntılı yok alerji yaptı yok sevmedi.... ne yedireceğimi şaşırdım valla

Yazın kolaylık olur diye düşündüm kilot seklindeki bezi o zamana yurur bile belki dikiliyor benimkinellerinden tutunca adim atiyor bir iki

Y
Teşekkür ederim kızın buyudukce sen kuculceksin merak etme :) Süt aliyor nazya da dimi kilon ondan artiyordur
Ben yoruldum bu ara ondan azaldi sütüm sanırım
Pek bi degisik sey yemedi oğlum daha sebze corbasi dayiyorum habire

Ağzından çok akıtıyor. Önünde önlük var zaten ama neredeyse ağzına aldığının 2/3ünü akıttığı için mecburen havlu koyuyorum önüne

Hic önlük koymuyorum salyalari aka aka daha sevumli dişcikma durumu da yok daha ondan herhalde rahatim

Ceviz iyidir yutamaz diye vermeyin demislerdir ne toksin ne toksin ?!!!!

Doktor 1 yaşından önce ceviz ve kurutulmuş meyveler vermeyin dedi. Hurma da dahil.Aflatoksinden dolayı

İmdaaatttt :) Kızın kafasında konak olmuş tam bıngıldağın üst tarafında nasıl geçer? annem karbonatla sil dedi. Var mı fikri olan?
Benim kV de karbonatla sil demişti. Dr zeytinyağı sür dedi. Banyodan yarım saat önce Zeytinyağı sürdüm Tarakla taradım sonra geçti.

Peki ne şampuan kullanıyorsun? Onunda etkisi varmış. Arkadaşımın kızına dalin hep konak yapıyordu mesela

Kızlar sayfaları okuyamiyorum konusuldumu bilmiyorum bebeği emeklemeyen var mı 7 buçuk aylık olup da

Sebamed kullanıyorum doğduğundan beri

Yok ceviz badem fındık alerji yapar ondan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…