Canım sade kahvenın bebegı emeklıyor galıba ole yazmısdı masallahKızlar sayfaları okuyamiyorum konusuldumu bilmiyorum bebeği emeklemeyen var mı 7 buçuk aylık olup da
Müge canım bende endıselıyım denızın hareketlerınden oturamıyor donuyo saga sola ama oturamıyor kaldıkı emekleme Sıfır senın Bebısde 10 Eylül neler yapıyor veya neler yapabılmesı gerekıyor bızım bebıslerınDoktorla bir konuşsana. Bir tuhaflık var bu işte kafasıyla sırtını dik tutabiliyor mu?
Benim kızım 3 eylül desteksiz oturmaya başlayalı 2 hafta anca oldu ama yine de arada dengeyi kuramiyor oyuncaklarin üstüne devriliyorMüge canım bende endıselıyım denızın hareketlerınden oturamıyor donuyo saga sola ama oturamıyor kaldıkı emekleme Sıfır senın Bebısde 10 Eylül neler yapıyor veya neler yapabılmesı gerekıyor bızım bebıslerın
Doktor olabilir, her çocuğun gelişimi farklı diyor. Kafasını tutuyor. Sırtı da dik ama oturmayı sevmiyor. Destekli oturtsam bile 2-3 dakikadan sonra kızıp kendini geriye atıyor. Kuvvetsiz olduğunu düşünüyorum.Doktorla bir konuşsana. Bir tuhaflık var bu işte kafasıyla sırtını dik tutabiliyor mu?
Bana da oyle geliyor canim. Alerjisi olan bir bebek Nazya e gunes de gormediler cokDoktor olabilir, her çocuğun gelişimi farklı diyor. Kafasını tutuyor. Sırtı da dik ama oturmayı sevmiyor. Destekli oturtsam bile 2-3 dakikadan sonra kızıp kendini geriye atıyor. Kuvvetsiz olduğunu düşünüyorum.
Aa hatırladım seni, hem çocuk hem de kariyer yapmıştın sen:) evet tansiyondan dolayı 35. Haftada geldi kızım , ben de 31 temmuzda doğum yaptım. Kızın Nasıl Can'ım? Aynı haftada doğmuşlar, ne kadar doğdu, şimdi Nasıl kilosu falan?yok canım.. ağustos doğumlıyuz biz. miskamber ve kattinayı tanırsın bir ara onlarla üçüzlerimin muhabbeti geçmişti. hatırlarlar belki. bende dört çocuk var. üçüzlerim oğlan. liseye gidecekler. kızım esmanur canan da dördüncü bebem. erzuruma tayinim çıktı akaradan. bir ara üyelik sıkıntısı sebebiyle papatyam18 rumuzunu kullanmıştım geri sayfalarda var yazışmalarım.. özledim bu sitede tekrar sizlerle konuşmayı. sen de tansiyon sebebiyle doğum yapmıştın. ben de senin gibi 35 haftada doğum yaptım
Maaşallah:)Eki Görüntüle 1818784
Oldu mu? Foto yüklemesi denemesi. Olacak mı bakalım
Benim kızım da tam 7 ay 6 günlükken döndü. Şimdi 8 ay 22 günlük ve hala emeklemiyor, acele etmiyorum onlar hazır olunca zaten hepsini yapacaklar Allah'ın izniyle.Kızım 7 ay 5 günlük. Dönemiyor, destekli oturamıyor. Emeklemek şimdilik hayal.
Bence bi tuhaflık yok Can'ım, hazırbulunuşluk diye biri var, ve her bebede farklı, benimki de geç yaptı.Doktorla bir konuşsana. Bir tuhaflık var bu işte kafasıyla sırtını dik tutabiliyor mu?
Eki Görüntüle 1818784
Oldu mu? Foto yüklemesi denemesi. Olacak mı bakalım
evet canım benim. benim bebe 2640 gr doğdu. 35. haftada. sımdı 8 ay 5 günlük. 9 kilo. ek gidaya baslayinca onu iyi bi besiye cektim. 6 ayliken zeytin peynie tuzsuz tabi yumurta kuymak sarimsak sogan hep yesirdim. simdi bisey secmiyo. hersey yiyo. ozellikle sarimsak ve sogana bayiliuor. 2 gunde bir sarimsak yediririm sarimsak vermedigim zamanbsogan veririm. arpacik sogan aldim. birtanesi 1 yemeklikm evde abileri ve babasi 4ü ayni anda atesli gribe yakalandi bebeye hic bulasmasi. bunu sar8msaga borxluyum. ama bebe surekli sarimsak kokuyor. baba ne yedi bu bebek diyorlat. boylelikle aradaki akranlari ile olan axigi kapadik.Aa hatırladım seni, hem çocuk hem de kariyer yapmıştın sen:) evet tansiyondan dolayı 35. Haftada geldi kızım , ben de 31 temmuzda doğum yaptım. Kızın Nasıl Can'ım? Aynı haftada doğmuşlar, ne kadar doğdu, şimdi Nasıl kilosu falan?
Kızlar sayfaları okuyamiyorum konusuldumu bilmiyorum bebeği emeklemeyen var mı 7 buçuk aylık olup da
Bursa'da varmi bilmiyorum ama ben uyum marketten aldım organik pirinç unu ve tam bugday ununu da ordan aldımBu mu? Bende deli gibi marketlerde bildiğimiz yulaf unu arıyorum internette bir yerde gördüm 1 kgsi 30tlydi
Zeytinyağı sür 3 -4 dakika bekleyip,erkek terağı ile tara bastırmadan canım.. Şampuanı direk kafasına dökme lifini köpürt lifle yıka ozaman konak olmaz..İmdaaatttt :) Kızın kafasında konak olmuş tam bıngıldağın üst tarafında nasıl geçer? annem karbonatla sil dedi. Var mı fikri olan?
Alerjen olup olmadığını anlamak için 2 yaşını beklemeye gerek varmiki,az tattırıyorum kızarma ,tahriş ,kakada bir anormallik ,yoksa vermeye devam ediyorum eşim benden habersiz çilek yedirmiş geçen gün bir girdim odaya oğlan mest olmuş yüzü gözü kıpkırmızı korktum kan sandım meğer çilek emiyormuş kızdım eşim dedi niye yemiycekmis dedim alerjen miş ya bende birşey olcak sandım dedi bir küçük çileği yedirdi.Hiç bir alerji tepkisi vermedi 3 gün bekledim, bende ara ara yoğurduna koyuyorum çok seviyor..Ceviz fındık ve badem alerjen gıdalar olduğu için önermiyorlar. Kurutulmuş yiyecekler için aflatoksin dedi doktor
Bende bütün sebze purelerine soğan ve sarımsak koyuyorum iskembe çorbası yedikten sonra puredeki sarımsak devede kulak kalıyo :)evet canım benim. benim bebe 2640 gr doğdu. 35. haftada. sımdı 8 ay 5 günlük. 9 kilo. ek gidaya baslayinca onu iyi bi besiye cektim. 6 ayliken zeytin peynie tuzsuz tabi yumurta kuymak sarimsak sogan hep yesirdim. simdi bisey secmiyo. hersey yiyo. ozellikle sarimsak ve sogana bayiliuor. 2 gunde bir sarimsak yediririm sarimsak vermedigim zamanbsogan veririm. arpacik sogan aldim. birtanesi 1 yemeklikm evde abileri ve babasi 4ü ayni anda atesli gribe yakalandi bebeye hic bulasmasi. bunu sar8msaga borxluyum. ama bebe surekli sarimsak kokuyor. baba ne yedi bu bebek diyorlat. boylelikle aradaki akranlari ile olan axigi kapadik.
Ameliyat masası en kolayıymis gibi geliyo simdi bana kafa iyice gitti dun çamaşır sepetini mutfağa götürdüm kettle i buzdolabına koydum sabah oğlanın çoraplarını eline giydirmeye calisiyomusum buyuk oglum anne napiyosun sen diyince kendime geldim :/Aklım zekam hafızam ameliyat masasında kalmış gb hissediyorum ya sizde durumlar nedir? Hele ilk aylar biri bişey dediğinde ilk anda algılayamadığım bile oluyodu aval aval bakıyodum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?