- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
O kadar vahim değil benim durumum naptın öyleAmeliyat masası en kolayıymis gibi geliyo simdi bana kafa iyice gitti dun çamaşır sepetini mutfağa götürdüm kettle i buzdolabına koydum sabah oğlanın çoraplarını eline giydirmeye calisiyomusum buyuk oglum anne napiyosun sen diyince kendime geldim :/
Alerjinin çok etkisinin olduğunu düşünüyorum çünkü 5 buçuk ay günde en az 20 defa kustu. Hangi bünye dayanır ki bunaBana da oyle geliyor canim. Alerjisi olan bir bebek Nazya e gunes de gormediler cok
Ameliyat masası en kolayıymis gibi geliyo simdi bana kafa iyice gitti dun çamaşır sepetini mutfağa götürdüm kettle i buzdolabına koydum sabah oğlanın çoraplarını eline giydirmeye calisiyomusum buyuk oglum anne napiyosun sen diyince kendime geldim :/
Bizimkiler hareketi pek sevmiyorlar anlaşılan. Ben de çok büyütmüyorum.Benim kızım da tam 7 ay 6 günlükken döndü. Şimdi 8 ay 22 günlük ve hala emeklemiyor, acele etmiyorum onlar hazır olunca zaten hepsini yapacaklar Allah'ın izniyle.
Yaktım ben devreleriO kadar vahim değil benim durumum naptın öyle
Okuyunca kızıma bakıp güldüm, o da bana güldü. Hoşuna mı gitti kız dedimTeyzesi oglusumun hiç kötü alışkanlığı yoktur mutfak işlerine pek meraklıdır maşallah kizimizda pek tatlı demem o ki b talibiz
Tabi ki. Havalar isiniyor gunese cikarsan hergun. Yaz meyveleri falan derken 1 yastan sonra pesine kosturur minnoş :)Alerjinin çok etkisinin olduğunu düşünüyorum çünkü 5 buçuk ay günde en az 20 defa kustu. Hangi bünye dayanır ki buna
Ay amiiiinBu aradakendi vatanımızda kendi egemenliğimizde çocuklarımızla beraber daha çok 23 nisanlar kutlayalım inşallah bu bayrağı sabaha kadar paylaşabilirim
supersinBende bütün sebze purelerine soğan ve sarımsak koyuyorum iskembe çorbası yedikten sonra puredeki sarımsak devede kulak kalıyo :)
hayırlı olsun canım :) ne zaman gideceksiniz günü birlik mi ?Expoya bilet aldik yuppi
Tam sokakçı olmuş kızım zaten. Dışarı çıkmadığımız gün çok huzursuz oluyor. Ay ay tıpış tıpış yürüsünler.Tabi ki. Havalar isiniyor gunese cikarsan hergun. Yaz meyveleri falan derken 1 yastan sonra pesine kosturur minnoş :)
Sezonluk bilet aldik bir gunde bitecek gibi degil iki gun harcanir sanirim en az :) ekim gibi gidelim dedim Alper de biraz anlasin baktiklarindan bari :) hem sicak da olmaz. En az bir hafta donesim yok aslinda. E yillarin acisini cikaracaz :-/hayırlı olsun canım :) ne zaman gideceksiniz günü birlik mi ?
Bende bugun cikaracagim insallah. Markete parka giderizTam sokakçı olmuş kızım zaten. Dışarı çıkmadığımız gün çok huzursuz oluyor. Ay ay tıpış tıpış yürüsünler.
ayy ne güzell yaa ben bile heveslendim valla :) yılların acısını değil tadını çıkarınSezonluk bilet aldik bir gunde bitecek gibi degil iki gun harcanir sanirim en az :) ekim gibi gidelim dedim Alper de biraz anlasin baktiklarindan bari :) hem sicak da olmaz. En az bir hafta donesim yok aslinda. E yillarin acisini cikaracaz :-/
Insallah canimayy ne güzell yaa ben bile heveslendim valla :) yılların acısını değil tadını çıkarın
İyi gezmeler dileriz.Bende bugun cikaracagim insallah. Markete parka gideriz
Bu tarifleri yapicim tsk ederim :) sutten sonra yumurtaya da allerjimiz var gibi bizim. Et verdim erkenden, o da dokundu galiba. Kiymayla devam edecem ama arada gene dayanamayip et verebilirim parca parca :)http://www.nefisyemektarifleri.com/sut-alerjisi-olan-bebeklere-ve-annelerine-kurabiye/ pudra sekeri var tarifte ama koymayabilirsin veya bu sekilde yapip en azindan kendin yiyebilirsin.
http://happynil.blogspot.com.tr/2015/01/sute-yumurtaya-alerjisi-olan-bebege.html?m=1
Bir de böyle bir kek var. Önceki gün portakalli yaptim alpere hurma dogradim sütlü mama ile islattim yedi :)
Anaa oyle mi. Hurma yedi 2 tane de kizardi bebisimin vucut... Zamani varmis.Doktor 1 yaşından önce ceviz ve kurutulmuş meyveler vermeyin dedi. Hurma da dahil.Aflatoksinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?