2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

O kadar vahim değil benim durumum naptın öyle

Teyzesi oglusumun hiç kötü alışkanlığı yoktur mutfak işlerine pek meraklıdır maşallah kizimizda pek tatlı demem o ki b talibiz
Okuyunca kızıma bakıp güldüm, o da bana güldü. Hoşuna mı gitti kız dedim başka talipleri de vardı ama baştan söyleyeyim kızım çok tembel. Yine de olur derseniz neden olmasın deriz biz de

hayırlı olsun canım :) ne zaman gideceksiniz günü birlik mi ?
Sezonluk bilet aldik bir gunde bitecek gibi degil iki gun harcanir sanirim en az :) ekim gibi gidelim dedim Alper de biraz anlasin baktiklarindan bari :) hem sicak da olmaz. En az bir hafta donesim yok aslinda. E yillarin acisini cikaracaz :-/

Sezonluk bilet aldik bir gunde bitecek gibi degil iki gun harcanir sanirim en az :) ekim gibi gidelim dedim Alper de biraz anlasin baktiklarindan bari :) hem sicak da olmaz. En az bir hafta donesim yok aslinda. E yillarin acisini cikaracaz :-/
ayy ne güzell yaa ben bile heveslendim valla :) yılların acısını değil tadını çıkarın

mukut31 ben karbonat zeytinyağı yaptım hiç geçmedi musteka Konak şampuanı ile kremi var üç yıkamadan sonra bişi kalmadı bizde tüm kafadaydı sürekli yayılıyordu geçtikten sonra da musteka şampuan kullanıyorum
Olmadı bir daha

Bu tarifleri yapicim tsk ederim :) sutten sonra yumurtaya da allerjimiz var gibi bizim. Et verdim erkenden, o da dokundu galiba. Kiymayla devam edecem ama arada gene dayanamayip et verebilirim parca parca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…