Eki Görüntüle 1819413
Eee nolcakmış peki düzelmiycekmiymişiz? ömrümün sonuna kadar hep böyle mi dolaşcam ben
Sana da çok geçmiş olsun. Masajla aramız çok iyi değil ama deneyeceğim.Olabilir. Alerji de bir etken. Ben buğday yulaf arpa ve çayır çimen polenlerine karşı alerjenim. İlkbaharda ölüyorum burun tıkanıklığından ve vücut ağrısından. Alerji ciddi yorgun düşürüyor ve vücutta ağrı yapıyor ama çok değil. Hep biryerlerim sızlıyor ilk ve sonbaharda. Aslında biraz masaj ve egzersiz işe yarayabilir. Geçen bir video seyrettim. Masaj bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş.
Yok canim icin rahat olsun o konudaNeyse ki tek değilim
Sağol teyzesi diş çıkarmadık daha bana çekmiş ben de geç çıkarmışım. Zaten bana benziyor hepCanim masallah ogluna :) sendeki durumlar neyse bizde de aynidir emin ol :)) bizde sizi opuyoruz ugra arada :)
Allah razı olsun canım. Cümlemizin evladını bağışlasın İnşallah.. Ben de çok özledim unuttum hamilelik nasıldı diyorum şimdi de :)) Tekmeleri felan yaşayan ben miydim diyorum yani tuhaf bişey, hamileyken her anı dolu dolu yaşamak gerekiyormuş ama malesef hep bi stres sıkıntı endişe oluyordu. Şu an bile öyle :) Mesela bebekleri kıyaslıyoruz ister istemez. Emekleme oturma ve diş çıkarma konusunda ama her bebek ayrı bir birey.. Kıyas yapmak doğru olmasa da yine de endişeler devam ediyor :) Onları hiç görmedim inan kihoşgeldin canim. oglun yakisikli bir delikanlı olmus. allah bagislasin sana. foruma gir musait oldukca. aslında hamile oldugum o snlari da ozledim. en çok da bebegimin karnimda hareket etmesini ozluyorum ara ara 2015 eylul anneleri formundaki hamile oldugum anlarin yszismalarini okuyorum. bir persembe sabahi saat sabah onda internet bssinda parti bile yapmisiz. miskamber kattina....onlar nerde ki...
Maşallah kuzuyaKızlar nasılsınız ne zamandır giremedim şöyle bir bakındım :) bebişler Nasıl bizim sıpa aynı ek gıda iyi gidiyor sekiz aylık olduk dün koltuğun kenarında yürümeye başladık maşallahsürekli yürümek istiyor belimiz agrıyor bizde. Böyle öptüm
Bunlarin bir kismini orumcekle yapiyor sipa. Hele bulasik makinesi. Bir de kiyafet bulmasin tutup ucundan kaciyor :-/
Benimki de ayni benSağol teyzesi diş çıkarmadık daha bana çekmiş ben de geç çıkarmışım. Zaten bana benziyor hepSen napıyorsun nasıl gidiyor
Allah razı olsun canım. Cümlemizin evladını bağışlasın İnşallah.. Ben de çok özledim unuttum hamilelik nasıldı diyorum şimdi de :)) Tekmeleri felan yaşayan ben miydim diyorum yani tuhaf bişey, hamileyken her anı dolu dolu yaşamak gerekiyormuş ama malesef hep bi stres sıkıntı endişe oluyordu. Şu an bile öyle :) Mesela bebekleri kıyaslıyoruz ister istemez. Emekleme oturma ve diş çıkarma konusunda ama her bebek ayrı bir birey.. Kıyas yapmak doğru olmasa da yine de endişeler devam ediyor :) Onları hiç görmedim inan ki
Kedinin yerinde olmak isteyenler?? Birliyimmmm!https://www.facebook.com/
Bu aralar ben :)
Ay amiiiinduygulandim ilk cocuk bayrami kuzularimizin
Benimki de ayni benbizim disler iki oldu ama anne babanin dis hikayesine benzermis zaten bebeginki. Hani ben sana cok aglarim diyirdum ya dogumda. Senin dogumuna agladim da kendiminkine aglamadim sok olmustum az biraz
Teyzesi oglusumun hiç kötü alışkanlığı yoktur mutfak işlerine pek meraklıdır maşallah kizimizda pek tatlı demem o ki b talibiz
Aklım zekam hafızam ameliyat masasında kalmış gb hissediyorum ya sizde durumlar nedir? Hele ilk aylar biri bişey dediğinde ilk anda algılayamadığım bile oluyodu aval aval bakıyodum resmen
Ameliyat masası en kolayıymis gibi geliyo simdi bana kafa iyice gitti dun çamaşır sepetini mutfağa götürdüm kettle i buzdolabına koydum sabah oğlanın çoraplarını eline giydirmeye calisiyomusum buyuk oglum anne napiyosun sen diyince kendime geldim :/
Okuyunca kızıma bakıp güldüm, o da bana güldü. Hoşuna mı gitti kız dedimbaşka talipleri de vardı ama baştan söyleyeyim kızım çok tembel. Yine de olur derseniz neden olmasın deriz biz de
Ben daha hic adet olmadım ondan midir bilmem icim disim şişti gece uykularimiz aylardır sapitik saat başı uyaniyoruz sanırım saymıyorum artık saate de bakmıyorum göğsüm açık uzerim açık uyuyorum genelde sabah kazık gibi uyaniyorum 6:30 da gün başlıyor en gec tabi okula giden bi oğlum ve birde kv var 3 öğün yemek yap sofra kur yika temizle çamaşır ütü sil süpür bide bunları bebekle yap delirmedim diye sukrediyorum :/
Ohhoo :) Ben de cozuttum. Ama geçen arkadaşım söyledi. Kadınların hamilelikte ve lohusalıkta beyinleri küçülüyormuş ve vücut devamlı endorfin salgılıyormuş. O yüzden de aptal gibi geziyormuşuz.
Kızlar nasılsınız ne zamandır giremedim şöyle bir bakındım :) bebişler Nasıl bizim sıpa aynı ek gıda iyi gidiyor sekiz aylık olduk dün koltuğun kenarında yürümeye başladık maşallahsürekli yürümek istiyor belimiz agrıyor bizde. Böyle öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?