2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar nasılsınız ne zamandır giremedim şöyle bir bakındım :) bebişler Nasıl bizim sıpa aynı ek gıda iyi gidiyor sekiz aylık olduk dün koltuğun kenarında yürümeye başladık maşallah sürekli yürümek istiyor belimiz agrıyor bizde. Böyle öptüm

Sana da çok geçmiş olsun. Masajla aramız çok iyi değil ama deneyeceğim.

Canim masallah ogluna :) sendeki durumlar neyse bizde de aynidir emin ol :)) bizde sizi opuyoruz ugra arada :)
Sağol teyzesi diş çıkarmadık daha bana çekmiş ben de geç çıkarmışım. Zaten bana benziyor hep Sen napıyorsun nasıl gidiyor

Allah razı olsun canım. Cümlemizin evladını bağışlasın İnşallah.. Ben de çok özledim unuttum hamilelik nasıldı diyorum şimdi de :)) Tekmeleri felan yaşayan ben miydim diyorum yani tuhaf bişey, hamileyken her anı dolu dolu yaşamak gerekiyormuş ama malesef hep bi stres sıkıntı endişe oluyordu. Şu an bile öyle :) Mesela bebekleri kıyaslıyoruz ister istemez. Emekleme oturma ve diş çıkarma konusunda ama her bebek ayrı bir birey.. Kıyas yapmak doğru olmasa da yine de endişeler devam ediyor :) Onları hiç görmedim inan ki

Maşallah kuzuya

Benimki de ayni ben bizim disler iki oldu ama anne babanin dis hikayesine benzermis zaten bebeginki. Hani ben sana cok aglarim diyirdum ya dogumda. Senin dogumuna agladim da kendiminkine aglamadim sok olmustum az biraz

Benimki de ayni ben bizim disler iki oldu ama anne babanin dis hikayesine benzermis zaten bebeginki. Hani ben sana cok aglarim diyirdum ya dogumda. Senin dogumuna agladim da kendiminkine aglamadim sok olmustum az biraz

Ben bebeği görünce ağladım geçti hemen de zaten :)
Nasıl geçti doğumun?

Teyzesi oglusumun hiç kötü alışkanlığı yoktur mutfak işlerine pek meraklıdır maşallah kizimizda pek tatlı demem o ki b talibiz

Aklım zekam hafızam ameliyat masasında kalmış gb hissediyorum ya sizde durumlar nedir? Hele ilk aylar biri bişey dediğinde ilk anda algılayamadığım bile oluyodu aval aval bakıyodum resmen

Okuyunca kızıma bakıp güldüm, o da bana güldü. Hoşuna mı gitti kız dedim başka talipleri de vardı ama baştan söyleyeyim kızım çok tembel. Yine de olur derseniz neden olmasın deriz biz de

Nazya ya ilk önce oğlum talip oldu canım tabii en iyisini annesi bilir bi kızı bin kişi ister bi kişi alır
Kafa gidikligi bende de var ama @Carmen_el dikkat et canimbaşına bişey gelmesin ev kazalarina aman diyim bu kafa daginikligi iyi degil

Ohhoo :) Ben de cozuttum. Ama geçen arkadaşım söyledi. Kadınların hamilelikte ve lohusalıkta beyinleri küçülüyormuş ve vücut devamlı endorfin salgılıyormuş. O yüzden de aptal gibi geziyormuşuz.

Yandık yanii hiç gecmiycek

Bizdebizde emekleme de popoyu kaldiramiyoruz ama adim atmak eglenceli geldi galiba oğlum a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…