Allah korusun ya cikmasin insallah. Bi patlatsa disi de rahat etsen.Sagolun kızlar neden ateşi cikiyo disten mi bilmiyorum ates dusurucu veriyorum dusuyo 4-5 saat sonra yine cikiyoaz once ölçtüm 38.1 cikti hastaneye görürsem bugun pazar kendi Dr umuz da yok ama kötüye giderse ki gitmez insallah mecbur götürcem :/
Acile götürsene canim hiç sıra beklemeden bütün tahlillerini yaparlar bir saatte işiniz biter..Ateşten çok korkarım biran evvel şifa bulsun inşallahSagolun kızlar neden ateşi cikiyo disten mi bilmiyorum ates dusurucu veriyorum dusuyo 4-5 saat sonra yine cikiyoaz once ölçtüm 38.1 cikti hastaneye görürsem bugun pazar kendi Dr umuz da yok ama kötüye giderse ki gitmez insallah mecbur götürcem :/
Başlıyorumcanim keske ikide uyusam denizde sabah yedide uyansaaaa ooooooo saat 1de uyuyo 5 e kadar 6 defa uyaniyorum bari 5 bucuk olsun diyorum formul sutunu vermek icin yarim saatde ole geciyo yediriyorum gece iki defa uzerini degistiriyorum neyse yedikten sonra yine uzerini degistirip pencereyi acip odanin havasi degismesi icin bebis kucagimda odadan cikiyorum o ara kucakta salliyorum uyutuyorum saat 7 gibi yataga yatiyorum 9 gibi maksimum kalkiyorum gece uykum toplam uc saati gecmiyor
canim disten olabilir. insallah kotuye gitmez . cok gecmis olsunSagolun kızlar neden ateşi cikiyo disten mi bilmiyorum ates dusurucu veriyorum dusuyo 4-5 saat sonra yine cikiyoaz once ölçtüm 38.1 cikti hastaneye görürsem bugun pazar kendi Dr umuz da yok ama kötüye giderse ki gitmez insallah mecbur götürcem :/
Angiedare hayırdır canım noldu kuzucuğa? Çok geçmiş olsun atlatsın hemencecik inşallah
Sagol canım insallah öyledircanim disten olabilir. insallah kotuye gitmez . cok gecmis olsun
Âmin canım inşallah yükselirse yine götürcem zaten korkuyorum bendeAcile götürsene canim hiç sıra beklemeden bütün tahlillerini yaparlar bir saatte işiniz biter..Ateşten çok korkarım biran evvel şifa bulsun inşallah
Insallah canım bi cikmadi gitti bana çekmiş herhalde :/ Kerem 6.5 aylıkken çıkarmıştıAllah korusun ya cikmasin insallah. Bi patlatsa disi de rahat etsen.
Ben de yiyorum mecbur.almiyorum ama vermiyorum da.kaldik oyle.tatliyi azalttim cunku abartmistim.ama yarin karakoy gulluoglunda bi fistik ezmesi yesem fena olmaz
Nazya ya ilk önce oğlum talip oldu canım tabii en iyisini annesi bilirbi kızı bin kişi ister bi kişi alır
Kafa gidikligi bende de var amaAngiedare dikkat et canim başına bişey gelmesin ev kazalarina aman diyim bu kafa daginikligi iyi degil
İlk talipli olduğunuz için öncelik sizin
Yandık yanii hiç gecmiycek
Bizdebizde emekleme de popoyu kaldiramiyoruz ama adim atmak eglenceli geldi galiba oğlum a
Çocuğun doğumunda gelmişti hala burdaCuma aksam nişan geldi evi sildim supurdum utu yaptim yattik uyuduk ertesi aksam 6.30da yatisim yapilirken suyum geldi 8.30 asil sancilar basladi 12ye ceyrek vardi dogdu ayin 19unda :) cok hareketli ama sakin bi bebek ara ara cirlamalar aglamalar oluyor tabi de :) siz napiyorsunuz kv geliyor mu? Benimki bi doguma geldi bir de sonradan gelip gitti o kadar
Bilemedim ki şimdi. Sonuçta kız evi naz evi. Siz de ikinci talipli olarak listemizdesiniz. Kızım da he derse neden olmasınOlur kız birinin açığını diğeri kapatır dert etme geçinir giderler
Geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz.Günaydın bizde geceyi ateşli geçirdikÖmer'in uyuduğu zamanlarda da için rahat etmedi elim basında bekledim :/ ezan okunuyordu uyudum 7:30 da kalktık simdi ates yok sukur insallah çıkmaz yine
basliyooruuummmBaşlıyorum
Uzerini neden degisiyorsun?
Neden odayi havalandiriyorsun?
Cok mu sicak?
Yaz gelince hepimiz boyle mi olacazühü
Slm Can'ım nasılsın? Bebişin Nasıl? Hiç göremedik seni?Selam kızlar nasılsınız? Uzun zaman oldu görüşmeyeli :) Umarım herşey yolundadır 8 aylık olduk zaman ne çabuk geçmiş daha dün doğum belirtisi arıyoduk :) Öpüyorum sizleri ve bebişleri
Can'ım akşam uykusu çok erken değil mi? Peki gece kaç kez kalkıyor Can'ım?benbekleriniz gece uykusuna kacta yatiyor kizlar. ben engellemekbicin caba gostermesem aksam 6 da uyumak istiyor. zar zor yedi bucuga cektim. o da saatler birsaat ileri alindi da ondan. malum ramazan da geliyor. oruc acilacagi zaman bebe uyutmak zorunds kalacam. sabah da 5 bucukta ayaktayiz.
8 aydir sizde mi kvÇocuğun doğumunda gelmişti hala burdaDizinden safra kesesinden ameliyat oldu böbreğinden taş aldırdı.. Çocuğun doğmasını bekliyormuş şu anda bizde :) Belim ağrıyor kaç gündür kalkamıyorum o bakıyo çocuğa ev işlerine ben de keyif yapıyom yatakta
Benim de önce suyum gelmişti idrar yapar gibi aynı tutmak mümkün deil zaten :) Neyse ki büyüdüler kendini topladılar biraz :) Akıllı bi çocuk benimkisi, karnını doyurup yatağına atıyorum uyuyor maşallah kendi kendine. Kucağıma alıp doya doya sevdim ama kendi kendine uyuması gerektiğini de öğrendi tek başına kala kala yataktaPek sıkıntımız yok şimdilik bakalım İnşallah da olmaz. Allah kolaylık versin hepimize
Oy gecmis olsun kuzuna. Benim de kisikti iki gündür kapattim bakalim havalar iyiye gidiyor gibi gibi. Aslinda disarisi sicak da ev magara gibi :-/basliyooruuummmkombiyi cok kisik halen daha kapatmadim diye sabaha dogru sicaklasiyo kuruyo hava acip havalandiriyorum erkenden temiz hava dolsun bucurugun odasina,bide canim gece uzerini ince ortmuyorum daha oksuruyo kuzu terliyo degistiriyorum grip gibi kuzuss
Sagolasin insallah. Şimdilik rahat bakalımGeçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz.
Hep bizde kalmadı 2 ay hastanede bazen eltimde kaldı. Evet öyle olmuştu 41.ci haftaya gidecekken ben daha fazla beklemem demiştim doktora bebişim de anamı üzmeyim dedi :))8 aydir sizde mi kven azindan ise yariyormus az daha nazyanlislan sen hatirlamiyorsam esini ugurlarken gelmisti senin suyun :) bizimki de kendi kendine uyur oynar oyalanir ama tuttu mu tutuyor damari kime cektiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?