2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Allah korusun ya cikmasin insallah. Bi patlatsa disi de rahat etsen.

Acile götürsene canim hiç sıra beklemeden bütün tahlillerini yaparlar bir saatte işiniz biter..Ateşten çok korkarım biran evvel şifa bulsun inşallah

Başlıyorum
Uzerini neden degisiyorsun?
Neden odayi havalandiriyorsun?
Cok mu sicak?
Yaz gelince hepimiz boyle mi olacaz ühü

canim disten olabilir. insallah kotuye gitmez . cok gecmis olsun

Çocuğun doğumunda gelmişti hala burda Dizinden safra kesesinden ameliyat oldu böbreğinden taş aldırdı.. Çocuğun doğmasını bekliyormuş şu anda bizde :) Belim ağrıyor kaç gündür kalkamıyorum o bakıyo çocuğa ev işlerine ben de keyif yapıyom yatakta
Benim de önce suyum gelmişti idrar yapar gibi aynı tutmak mümkün deil zaten :) Neyse ki büyüdüler kendini topladılar biraz :) Akıllı bi çocuk benimkisi, karnını doyurup yatağına atıyorum uyuyor maşallah kendi kendine. Kucağıma alıp doya doya sevdim ama kendi kendine uyuması gerektiğini de öğrendi tek başına kala kala yatakta Pek sıkıntımız yok şimdilik bakalım İnşallah da olmaz. Allah kolaylık versin hepimize

Günaydın bizde geceyi ateşli geçirdik Ömer'in uyuduğu zamanlarda da için rahat etmedi elim basında bekledim :/ ezan okunuyordu uyudum 7:30 da kalktık simdi ates yok sukur insallah çıkmaz yine
Geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz.

Başlıyorum
Uzerini neden degisiyorsun?
Neden odayi havalandiriyorsun?
Cok mu sicak?
Yaz gelince hepimiz boyle mi olacaz ühü
basliyooruuummmkombiyi cok kisik halen daha kapatmadim diye sabaha dogru sicaklasiyo kuruyo hava acip havalandiriyorum erkenden temiz hava dolsun bucurugun odasina,bide canim gece uzerini ince ortmuyorum daha oksuruyo kuzu terliyo degistiriyorum grip gibi kuzuss

Selam kızlar nasılsınız? Uzun zaman oldu görüşmeyeli :) Umarım herşey yolundadır 8 aylık olduk zaman ne çabuk geçmiş daha dün doğum belirtisi arıyoduk :) Öpüyorum sizleri ve bebişleri
Slm Can'ım nasılsın? Bebişin Nasıl? Hiç göremedik seni?

Can'ım akşam uykusu çok erken değil mi? Peki gece kaç kez kalkıyor Can'ım?

8 aydir sizde mi kv en azindan ise yariyormus az daha nazyanlislan sen hatirlamiyorsam esini ugurlarken gelmisti senin suyun :) bizimki de kendi kendine uyur oynar oyalanir ama tuttu mu tutuyor damari kime cektiyse

Oy gecmis olsun kuzuna. Benim de kisikti iki gündür kapattim bakalim havalar iyiye gidiyor gibi gibi. Aslinda disarisi sicak da ev magara gibi :-/

8 aydir sizde mi kv en azindan ise yariyormus az daha nazyanlislan sen hatirlamiyorsam esini ugurlarken gelmisti senin suyun :) bizimki de kendi kendine uyur oynar oyalanir ama tuttu mu tutuyor damari kime cektiyse
Hep bizde kalmadı 2 ay hastanede bazen eltimde kaldı. Evet öyle olmuştu 41.ci haftaya gidecekken ben daha fazla beklemem demiştim doktora bebişim de anamı üzmeyim dedi :))
Şimdi de yanımda oynaşıyo ev telefonuyla oyuncaklarını değil farklı şeyleri istiyo yahu :) En çokta siyah renkli olanları :)
2 güne bi suya sokuyorum suyu çok seviyo. İlk doğduğu zamanlar ağladığım da oldu uyu da ben de uyuyum diye şimdi alıştım uykusuzluğa hiç zor gelmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…