Ya biz evden cikana kadar dagilmisti herkesBiz bugün kutladık ilk 23 Nisan Çocuk pardon Bebek BayramımızıÇ.kalede bukadar çok cocuklu aile oldugunu hic fark etmemisim güzel çok güzel bir gün geçirdik.
Cuma aksam nişan geldi evi sildim supurdum utu yaptim yattik uyuduk ertesi aksam 6.30da yatisim yapilirken suyum geldi 8.30 asil sancilar basladi 12ye ceyrek vardi dogdu ayin 19unda :) cok hareketli ama sakin bi bebek ara ara cirlamalar aglamalar oluyor tabi de :) siz napiyorsunuz kv geliyor mu? Benimki bi doguma geldi bir de sonradan gelip gitti o kadar
Ben bebeği görünce ağladım geçti hemen de zaten :)
Nasıl geçti doğumun?
Okuyunca kızıma bakıp güldüm, o da bana güldü. Hoşuna mı gitti kız dedimbaşka talipleri de vardı ama baştan söyleyeyim kızım çok tembel. Yine de olur derseniz neden olmasın deriz biz de
tecrubelerini benimle paylasir misin? bizimki pek emmiyor 2 3 haftadir.sutum azalacak diye endiseliyim. manuel pompa kullaniyordum. böyle olunca iyi cekememeye basladim. elektrikli aldim ondan da memnun kalmadim. gogsumu iyice bosaltacak bisey lazim. belki iyi bosaltabilirsem azalmasinin onune gecerim
kraftin teklisi uygundu. gogus doluyken cok guzel cekiyor da yumusatyinca tirt tum pompalarimHangisini aldin? Tabii yazarim kullaninca
Günaydınuykum var :-/
mrbblar uykusuzluktan sarhos gibiyim sersem gibiyim kafam donuyooooorGünaydınuykum var :-/
Ben uyuyamadim yorgunluktanGunaydin dun sabah 9 dan aksam 8e kadar disardaydik. Aksam10dan sabah 8 e kadar da uyuduk.hic uykum yookkk
2gibi uyudum sanirim. Ya cok yorgun olunca uyuyamiyorum benmrbblar uykusuzluktan sarhos gibiyim sersem gibiyim kafam donuyooooor
Günaydın bizde geceyi ateşli geçirdik2gibi uyudum sanirim. Ya cok yorgun olunca uyuyamiyorum ben7bucuga geliyordu Alper kalkti
Geçmiş olsun cikmasin insallahGünaydın bizde geceyi ateşli geçirdikÖmer'in uyuduğu zamanlarda da için rahat etmedi elim basında bekledim :/ ezan okunuyordu uyudum 7:30 da kalktık simdi ates yok sukur insallah çıkmaz yine
Geçmiş olsun canımGünaydın bizde geceyi ateşli geçirdikÖmer'in uyuduğu zamanlarda da için rahat etmedi elim basında bekledim :/ ezan okunuyordu uyudum 7:30 da kalktık simdi ates yok sukur insallah çıkmaz yine
Eğer alilenizde bir kişide bile alerji öyküsü varsa herzaman temkinli olmak lazım,bizde ne benim ailem de ne eşimin ailesinde alerji öyküsü hiç yok.Ama yinede 3 gün kuralına uyuyorum..yanlız arkadaşım sana tavsiyem doktorların her dediğini bukadar önemseme ben ilk kızımı Kıbrıs ın en iyi doktoruna götürdüm bir yıl 2004 de 100 lira veriyorduk her muaynede,sonuç çocuğum 4,5 aylıktı beni emmiyordu onun tavsiyesiyle SMA ya başladım babam vefat etti Türkiye ye geldim askeri hastanede ortakulak iltihabı teşhisi koyuldu sonuç bebeğim beni bıraktı 2 yıl mama içti.. 1 yıl boyunca her huysuzluğu için antibiyotik kullandı..Türkiye ye tayin çıktı birdaha hiç antibiyotik içmedi desem yeridir..Çocuk kendi huysuzdu yani..Diğer çocuklarimi ateş ve önemli durumlar haricinde hiç doktora götürmedim..Her şeye bir kulp buluyorlar sırf birazdaha para kazanayim diye garip garip şeyler icat ediyorlar..Biliyorum sıra kuyruk zor ama devletin hastanelerinde vazgeçme adamlar birdaha gelmemen için çabalıyor..Onlarinkide ayrı bir dert ama en azından dürüst ler.Fikrimce..Aslında alerji çok farklı bir durum. İlk başlarda tepki vermeyebiliyor ama sonrada patlıyor. Bilmem bilir misiniz? Peniselin için alerji testi yapıp sonra devam ederler. Doktorla konuştum. Dediği 3tede çıkabilir 20de de çıkabilir ve çok da ciddi bir durumdur. Bu yüzden her iğnede kontrol edilmesi lazım aslında dedi. Alerji de böyle birşey. Bir arkadaşım 35 yaşından sonra metal alerjisi oldu. Değdiği bütün metal cisimler çatal kaşık dahil alerji yapıyordu. Bizim ailede çeşitli şekillerde alerji var ve alerji genetik bir durum. Bu yüzden de ben her zaman temkinli gidiyorum. O yüzden de doktor verme dediyse vardır bir bildiği. Sonuçta 1 yaşına 5 ay kaldı. Tostişte 1 yaşında yesin. Birşey olmaz. Geçen annem dokunmasa bile çilek verme alerjiyi tetikler dedi.
Geçmiş olsun canım.Günaydın bizde geceyi ateşli geçirdikÖmer'in uyuduğu zamanlarda da için rahat etmedi elim basında bekledim :/ ezan okunuyordu uyudum 7:30 da kalktık simdi ates yok sukur insallah çıkmaz yine
Geçmiş olsun cikmasin insallahneden ateslendi ki yavrucuk acaba
Geçmiş olsun canım
Sagolun kızlar neden ateşi cikiyo disten mi bilmiyorum ates dusurucu veriyorum dusuyo 4-5 saat sonra yine cikiyoGeçmiş olsun canım.
canim keske ikide uyusam denizde sabah yedide uyansaaaa ooooooo saat 1de uyuyo 5 e kadar 6 defa uyaniyorum bari 5 bucuk olsun diyorum formul sutunu vermek icin yarim saatde ole geciyo yediriyorum gece iki defa uzerini degistiriyorum neyse yedikten sonra yine uzerini degistirip pencereyi acip odanin havasi degismesi icin bebis kucagimda odadan cikiyorum o ara kucakta salliyorum uyutuyorum saat 7 gibi yataga yatiyorum 9 gibi maksimum kalkiyorum gece uykum toplam uc saati gecmiyor2gibi uyudum sanirim. Ya cok yorgun olunca uyuyamiyorum ben7bucuga geliyordu Alper kalkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?