2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz bugün kutladık ilk 23 Nisan Çocuk pardon Bebek Bayramımızı Ç.kalede bukadar çok cocuklu aile oldugunu hic fark etmemisim güzel çok güzel bir gün geçirdik.
Ya biz evden cikana kadar dagilmisti herkes ama gezdik oglumla parka götürdüm :) Allah'im o nasil bir mutluluktu sallanirken yarin da ogluma özel piknik yapacagiz

Ben bebeği görünce ağladım geçti hemen de zaten :)
Nasıl geçti doğumun?
Cuma aksam nişan geldi evi sildim supurdum utu yaptim yattik uyuduk ertesi aksam 6.30da yatisim yapilirken suyum geldi 8.30 asil sancilar basladi 12ye ceyrek vardi dogdu ayin 19unda :) cok hareketli ama sakin bi bebek ara ara cirlamalar aglamalar oluyor tabi de :) siz napiyorsunuz kv geliyor mu? Benimki bi doguma geldi bir de sonradan gelip gitti o kadar

saat19.30 dan beri bebegi uyutmaya calisiyorum desem inanir misiniz. yarim saat uyutmak icin ugrasiyom yerine koyuyom on dakka sonra uyaniyor. gene uyutuyom gene 5 dakka sonra uyaniyor. belki 15 kere uyandi simdiye kadar. gecermi bu gece boyle bilmiyorum.

Olur kız birinin açığını diğeri kapatır dert etme geçinir giderler
Okuyunca kızıma bakıp güldüm, o da bana güldü. Hoşuna mı gitti kız dedim başka talipleri de vardı ama baştan söyleyeyim kızım çok tembel. Yine de olur derseniz neden olmasın deriz biz de

Hangisini aldin? Tabii yazarim kullaninca

2gibi uyudum sanirim. Ya cok yorgun olunca uyuyamiyorum ben 7bucuga geliyordu Alper kalkti
Günaydın bizde geceyi ateşli geçirdik Ömer'in uyuduğu zamanlarda da için rahat etmedi elim basında bekledim :/ ezan okunuyordu uyudum 7:30 da kalktık simdi ates yok sukur insallah çıkmaz yine

Günaydın bizde geceyi ateşli geçirdik Ömer'in uyuduğu zamanlarda da için rahat etmedi elim basında bekledim :/ ezan okunuyordu uyudum 7:30 da kalktık simdi ates yok sukur insallah çıkmaz yine
Geçmiş olsun cikmasin insallah neden ateslendi ki yavrucuk acaba

Eğer alilenizde bir kişide bile alerji öyküsü varsa herzaman temkinli olmak lazım,bizde ne benim ailem de ne eşimin ailesinde alerji öyküsü hiç yok.Ama yinede 3 gün kuralına uyuyorum..yanlız arkadaşım sana tavsiyem doktorların her dediğini bukadar önemseme ben ilk kızımı Kıbrıs ın en iyi doktoruna götürdüm bir yıl 2004 de 100 lira veriyorduk her muaynede,sonuç çocuğum 4,5 aylıktı beni emmiyordu onun tavsiyesiyle SMA ya başladım babam vefat etti Türkiye ye geldim askeri hastanede ortakulak iltihabı teşhisi koyuldu sonuç bebeğim beni bıraktı 2 yıl mama içti.. 1 yıl boyunca her huysuzluğu için antibiyotik kullandı..Türkiye ye tayin çıktı birdaha hiç antibiyotik içmedi desem yeridir..Çocuk kendi huysuzdu yani..Diğer çocuklarimi ateş ve önemli durumlar haricinde hiç doktora götürmedim..Her şeye bir kulp buluyorlar sırf birazdaha para kazanayim diye garip garip şeyler icat ediyorlar..Biliyorum sıra kuyruk zor ama devletin hastanelerinde vazgeçme adamlar birdaha gelmemen için çabalıyor..Onlarinkide ayrı bir dert ama en azından dürüst ler.Fikrimce..

Geçmiş olsun canım.

2gibi uyudum sanirim. Ya cok yorgun olunca uyuyamiyorum ben 7bucuga geliyordu Alper kalkti
canim keske ikide uyusam denizde sabah yedide uyansaaaa ooooooo saat 1de uyuyo 5 e kadar 6 defa uyaniyorum bari 5 bucuk olsun diyorum formul sutunu vermek icin yarim saatde ole geciyo yediriyorum gece iki defa uzerini degistiriyorum neyse yedikten sonra yine uzerini degistirip pencereyi acip odanin havasi degismesi icin bebis kucagimda odadan cikiyorum o ara kucakta salliyorum uyutuyorum saat 7 gibi yataga yatiyorum 9 gibi maksimum kalkiyorum gece uykum toplam uc saati gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…