2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oy gecmis olsun kuzuna. Benim de kisikti iki gündür kapattim bakalim havalar iyiye gidiyor gibi gibi. Aslinda disarisi sicak da ev magara gibi :-/
tesekkuler bebeem aynen dediyin gibi ya bizdede disarda sicak gerci iki gundur buralarda serin ondan daha kombiyi kapatmiyorum

Çok geçmiş olsun

Afiyet olsun kuzuya yap tabi :) sen nasilsin?
Ben kasik agrisi cektim bi aksam cok fena. Dr gittik fitik dedi ameliyat dedi. Adeti bekliyorum o bitsin gidecem. Yirtilir gibi kesilir gibi aciyor kasigim. Onun disinda iyiyim sukur. Bebegime ek gida telasindayim, bazen dr tavsiye ettigi gibi onlara uygun, bazen de kendi yedigim yemeklerden yediriyorum, ortaya karışık bi yöntem tutturdum:) keci sütü aldik marketten ama acayip kokuyor, sizin aldiginizin adi ne kokusu var mi? Bizimki kecheese idi galiba, cok yogun kokuyor bu kadar beklemiyordum. Sut allerjisi olan bebegime bile bile yogurt çorbası iciren alissin alissim diyen ve bebeğime sekerli komposto icirmeye calisan kv mle iyi gecinmeye mutlu olmaya calisiyorum sem de iyi misin Alper de iyi takip ettigim kadariyla masaallah :)

Gece uykulari bizde de bi düzene girmedi ya, egitim de vermedim kaldi öyle. Yenidogan gibi nerdeyse. 3-4 saatte uyaniyoruz ve son birkac gundur ben de dayanamiyorum gece emzirirken karyolanin basliginda yaslanip oturdugm yerde uyuyorum gogsum ustum acik, kac gundur usutmus gibi hasta gibi ve boynum tutuk dolasiyorum :) esime derken kendim de onun gibi olmaya basladim :) kv konusunda masaallah sabirlisin okumustum yazdıklarını, Allah yardimcin olsun dikkat et kendine. Allah'a emanet.

Bizim kendi hemsiremize sorsan bebegimin kilosu az, diger hemsirelere sorsan gayet iyi. Cok gurbuz tosun olmasına gerek yok bence, ortalamada olsun yeter. Sagligi iyiyse kiloya cok da takilmamak lazim. Anladigim ogrendigim o. Allah hepimizin yard. olsun Allah'a emanet ol arkadaşım.

Iyi bari cok bir arada olmak bunyeye agir geliyor zaten :-/ alper nerde bir priz kablo kumanda katli camasir bulursa basinda bitiyor :) camasir makinesinden korkuyor baya holden kafayi uzatip bakiyor yerinde duruyor mu diye

Oy gecmis olsun yirtilma deyince benim de popoda catlak var cok kotu doktora da o yuzden gitmek istemiyorum ya Allah biliyor ben keci yogurdu aldim bir kere o da kokmuyordu pek. Sonrasinda zaten ufaktan basladim atlattik gecti sukur insallah sizde de gecer buyuk sıkınti. Kv ye de soyle yedirmekle degil yedirmemekle gecer o alerji. Vucudun unutmasi gerekiyormus cunku. Benjmki de aaa ne gerek var el gidaya sutun var deyip limon tursu isirgan yemegi acili ot tava vermeye kalkti

Can'ım akşam uykusu çok erken değil mi? Peki gece kaç kez kalkıyor Can'ım?
ben deyim
Can'ım akşam uykusu çok erken değil mi? Peki gece kaç kez kalkıyor Can'ım?
canim bazen 3 kere bazen 13 kere bazem 23 kere. abartılı değil gerçek. bu bir kac gündür daha feci. ama ben polen alerjisinden suphelwniyorum. Burun akıntısı goz sulanması yuzunu gözünü kasima artmaya basladi. ben de de polen alerjisi var ve had safhafa. irsi polen alerjisi. bebede de olcak herhalde.

Iyi bari cok bir arada olmak bunyeye agir geliyor zaten :-/ alper nerde bir priz kablo kumanda katli camasir bulursa basinda bitiyor :) camasir makinesinden korkuyor baya holden kafayi uzatip bakiyor yerinde duruyor mu diye
Yerim onu :)
Değişik değişik huyu var her bebişin :)
İzlemesi ayrı bi zevk veriyor insana.. Ben ikinciyi istiyorum hatta hemen

Yerim onu :)
Değişik değişik huyu var her bebişin :)
İzlemesi ayrı bi zevk veriyor insana.. Ben ikinciyi istiyorum hatta hemen

Kara kutu diyorum ben telefonlara elinden alırken oğlum a bosver aptal seyler onlar diyorum

Oyuncaklar bi köşede o haliyi inceliyor çamaşır sepetine kafasını sokuyor bugün de banyo küvetinin içindeki balik desenleriyle oynadi kaymasin diye kucuk bir havlu koyuyorum poposunun altina onu agzina goturmeye calisirken köpük yutuyor öyle komikki gülüyor sıpa

İkinci iyi cesaret ama bende isterdim bi kardeş oğlum a

Bir an gözümün önüne getirdim. Çok şeker yaaa. Benimki de yapsın.

Biz artik kombiyi acmiyoruz bir suredir.hatta cogunlukla cam acik takiliyoruz.bizim ev mi sicak acaba? Sasirdim acmaniza hala.hatta yazliklara gectik.salopet fln giydiriyorum.

Yatarken corap giydiriyor musunuz? 3 gundur coraplari da cikardim.ayaklarinu usutur karni agririr diye giydiriyordum hep ama baktim geceleri sicak duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…