tesekkuler bebeem aynen dediyin gibi ya bizdede disarda sicak gerci iki gundur buralarda serin ondan daha kombiyi kapatmiyorumOy gecmis olsun kuzuna. Benim de kisikti iki gündür kapattim bakalim havalar iyiye gidiyor gibi gibi. Aslinda disarisi sicak da ev magara gibi :-/
Çok geçmiş olsunSagolun kızlar neden ateşi cikiyo disten mi bilmiyorum ates dusurucu veriyorum dusuyo 4-5 saat sonra yine cikiyoaz once ölçtüm 38.1 cikti hastaneye görürsem bugun pazar kendi Dr umuz da yok ama kötüye giderse ki gitmez insallah mecbur götürcem :/
Ben kasik agrisi cektim bi aksam cok fena. Dr gittik fitik dedi ameliyat dedi. Adeti bekliyorum o bitsin gidecem. Yirtilir gibi kesilir gibi aciyor kasigim. Onun disinda iyiyim sukur. Bebegime ek gida telasindayim, bazen dr tavsiye ettigi gibi onlara uygun, bazen de kendi yedigim yemeklerden yediriyorum, ortaya karışık bi yöntem tutturdum:) keci sütü aldik marketten ama acayip kokuyor, sizin aldiginizin adi ne kokusu var mi? Bizimki kecheese idi galiba, cok yogun kokuyor bu kadar beklemiyordum. Sut allerjisi olan bebegime bile bile yogurt çorbası iciren alissin alissim diyen ve bebeğime sekerli komposto icirmeye calisan kv mle iyi gecinmeye mutlu olmaya calisiyorumAfiyet olsun kuzuya yap tabi :) sen nasilsin?
Gece uykulari bizde de bi düzene girmedi ya, egitim de vermedim kaldi öyle. Yenidogan gibi nerdeyse. 3-4 saatte uyaniyoruz ve son birkac gundur ben de dayanamiyorum gece emzirirken karyolanin basliginda yaslanip oturdugm yerde uyuyorum gogsum ustum acik, kac gundur usutmus gibi hasta gibi ve boynum tutuk dolasiyorum :) esime derken kendim de onun gibi olmaya basladim :) kv konusunda masaallah sabirlisin okumustum yazdıklarını, Allah yardimcin olsun dikkat et kendine. Allah'a emanet.Ben daha hic adet olmadım ondan midir bilmem icim disim şişti gece uykularimiz aylardır sapitik saat başı uyaniyoruz sanırım saymıyorum artık saate de bakmıyorum göğsüm açık uzerim açık uyuyorum genelde sabah kazık gibi uyaniyorum 6:30 da gün başlıyor en gec tabi okula giden bi oğlum ve birde kv var 3 öğün yemek yap sofra kur yika temizle çamaşır ütü sil süpür bide bunları bebekle yap delirmedim diye sukrediyorum :/
Bizim kendi hemsiremize sorsan bebegimin kilosu az, diger hemsirelere sorsan gayet iyi. Cok gurbuz tosun olmasına gerek yok bence, ortalamada olsun yeter. Sagligi iyiyse kiloya cok da takilmamak lazim. Anladigim ogrendigim o. Allah hepimizin yard. olsun Allah'a emanet ol arkadaşım.geçmiş olsun.
Bizim de hiç kilo almıyordu. Diyetle birlikte biraz almıştı. Şimdi yine yerinde sekiyor. Bir aydır almamış. Bugün 7 aylık bir bebekle karşılaştık. Kızım onun yarısı kadar anca vardı. Daha önce aydaşıyla yan yana gelmemişti. O yüzden bu kadar fark olduğunu bilmiyorduk. Hemşire özellikle boy olarak geride demişti gerçi ama sağlık olsun diyelim. Allah başka dert göstermesin.
Iyi bari cok bir arada olmak bunyeye agir geliyor zaten :-/ alper nerde bir priz kablo kumanda katli camasir bulursa basinda bitiyor :) camasir makinesinden korkuyor bayaHep bizde kalmadı 2 ay hastanede bazen eltimde kaldı. Evet öyle olmuştu 41.ci haftaya gidecekken ben daha fazla beklemem demiştim doktora bebişim de anamı üzmeyim dedi :))
Şimdi de yanımda oynaşıyo ev telefonuyla oyuncaklarını değil farklı şeyleri istiyo yahu :) En çokta siyah renkli olanları :)
2 güne bi suya sokuyorum suyu çok seviyo. İlk doğduğu zamanlar ağladığım da oldu uyu da ben de uyuyum diyeşimdi alıştım uykusuzluğa hiç zor gelmiyo :)
Bebis yokken bu havalarda acmazdik bir zamanlar :) battaniye altina girer kitap okurdum :))tesekkuler bebeem aynen dediyin gibi ya bizdede disarda sicak gerci iki gundur buralarda serin ondan daha kombiyi kapatmiyorum
Oy gecmis olsunBen kasik agrisi cektim bi aksam cok fena. Dr gittik fitik dedi ameliyat dedi. Adeti bekliyorum o bitsin gidecem. Yirtilir gibi kesilir gibi aciyor kasigim. Onun disinda iyiyim sukur. Bebegime ek gida telasindayim, bazen dr tavsiye ettigi gibi onlara uygun, bazen de kendi yedigim yemeklerden yediriyorum, ortaya karışık bi yöntem tutturdum:) keci sütü aldik marketten ama acayip kokuyor, sizin aldiginizin adi ne kokusu var mi? Bizimki kecheese idi galiba, cok yogun kokuyor bu kadar beklemiyordum. Sut allerjisi olan bebegime bile bile yogurt çorbası iciren alissin alissim diyen ve bebeğime sekerli komposto icirmeye calisan kv mle iyi gecinmeye mutlu olmaya calisiyorumsem de iyi misin Alper de iyi takip ettigim kadariyla masaallah :)
ben deyimCan'ım akşam uykusu çok erken değil mi? Peki gece kaç kez kalkıyor Can'ım?
canim bazen 3 kere bazen 13 kere bazem 23 kere. abartılı değil gerçek. bu bir kac gündür daha feci. ama ben polen alerjisinden suphelwniyorum. Burun akıntısı goz sulanması yuzunu gözünü kasima artmaya basladi. ben de de polen alerjisi var ve had safhafa. irsi polen alerjisi. bebede de olcak herhalde.Can'ım akşam uykusu çok erken değil mi? Peki gece kaç kez kalkıyor Can'ım?
aynennnnnn))))bendeeeBebis yokken bu havalarda acmazdik bir zamanlar :) battaniye altina girer kitap okurdum :))
5 tane kitap bekliyor beniaynennnnnn))))bendeee
Yerim onu :)Iyi bari cok bir arada olmak bunyeye agir geliyor zaten :-/ alper nerde bir priz kablo kumanda katli camasir bulursa basinda bitiyor :) camasir makinesinden korkuyor bayaholden kafayi uzatip bakiyor yerinde duruyor mu diye
HemenYerim onu :)
Değişik değişik huyu var her bebişin :)
İzlemesi ayrı bi zevk veriyor insana.. Ben ikinciyi istiyorum hatta hemen
ben de istiyorum ama annem bizimle aynı fikirde deil.o baktığı için zaarYerim onu :)
saygi duydumYerim onu :)
Hep bizde kalmadı 2 ay hastanede bazen eltimde kaldı. Evet öyle olmuştu 41.ci haftaya gidecekken ben daha fazla beklemem demiştim doktora bebişim de anamı üzmeyim dedi :))
Şimdi de yanımda oynaşıyo ev telefonuyla oyuncaklarını değil farklı şeyleri istiyo yahu :) En çokta siyah renkli olanları :)
2 güne bi suya sokuyorum suyu çok seviyo. İlk doğduğu zamanlar ağladığım da oldu uyu da ben de uyuyum diyeşimdi alıştım uykusuzluğa hiç zor gelmiyo :)
Yerim onu :)
Bir an gözümün önüne getirdim. Çok şeker yaaa. Benimki de yapsın.Iyi bari cok bir arada olmak bunyeye agir geliyor zaten :-/ alper nerde bir priz kablo kumanda katli camasir bulursa basinda bitiyor :) camasir makinesinden korkuyor bayaholden kafayi uzatip bakiyor yerinde duruyor mu diye
Yerim onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?