2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim bu ikinci benim süt sagma makinam var daha doğrusu gorumcemin elektriklide manuelde ama çok acıtıyor yenisini almam lazim

canım benim eşim öğretmen ben sadece bu çocuk parasını alıyoruz diye biliyoruz.Başka alınıyormu bilmiyorum.Birde aylık çocuk parası yatacakmış oda çok düşük zaten.

Maşallah canim rabbim korusun meleklerimizi

Hiç sorma, şaka gb bi rakam. 36 lira mı ne, bildiğin dalga geçiyolar
canım benim eşim öğretmen ben sadece bu çocuk parasını alıyoruz diye biliyoruz.Başka alınıyormu bilmiyorum.Birde aylık çocuk parası yatacakmış oda çok düşük zaten.

Günaydın kızlar dün gece en son 3 tü eşimle birlikte sabahladık nerdeyse bizim oğlan mahvetti bizi ağladı durdu masaj yapıyorum yok emziriyorum yok ne yapıcımızı şaşırdık berbat Bi geceydi Ayy çok kötüydü ya...ama salaklık bende akşam herzamanki sızlanmalrı vardı belli Bi saati var o saat gelince kimse durduramaz onu neyse ben de çok sızlanmasın diye damla verdim arkasından tuttum birde rezene kimyon çayı verdim nerdeyse yarım bardak içti o an sustu ve isteyerek içtiği için rahatlattığını düşündüm ama sonrası çöl fenaydı , mahvolduk ya Allah beterinden saklasın. Sakın ola siz böyle bişey yapmayın kötü Bi tecrübe oldu bana ilk oğlumu emzirip yatırıyordum gaz çıkarmasını bile bunda öğrendim

Ben de nasil biraktircam parmak emmeyi bilmiyorumm

Maasallah size

Canim yarim bardak cok uff kivranmistir bebis ben bi cay kaşığı sütü me cok az kimyon serpiyorum kaynatip vermedim hic ama kaynatanlarda bir cay kasigi filan veriyorlar heralde geçmiş olsun

Kullanıyorum canım almadığım bişe kalmadı kakao yagidami surim oda var
Ben daha once de soylemiştim ama gormemiş olabilirsin. Sogan sur. Benim de kullanmadigim krem kalmamişti anneannem sogan sürdü 2 gunde iyileşti. Sogani ikiye böl her emzirme sonrasi sür inanılmaz işe yariyo

Kızlar bu gün bebeğim he3 emzirme sonrası kusuyor neden acaba?Daha önceleri arada bir olurdu

Arkadaslar takip ediyorum ama uzun zamandır yazma fırsatım olmadı.gaz sancıları ile uğraşıyorum ben de oğlumun.malesef kolik.nette okumadigim yazi vs kalmadi.en son bi damla duydum amerikadan ve bi umut siparis ettim.ağlama krizlerini baya hafifletti diyebilirim.(maşallah)o yüzden size de tavsiye etmek isterim.ebay sitesinden siparis verebilirsiniz.ismi mommy's bliss gripe water.doğal ve Amerikanin en çok satılan gaz ilacı.1 şişe alınca kargosuyla 80 tl ye gelmişti.şimdi 3 şişe siparis verdik 180 civarı tuttu.kargosu pahali ilaç deil de.bi deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…