Benim bu ikinci benim süt sagma makinam var daha doğrusu gorumcemin elektriklide manuelde ama çok acıtıyor yenisini almam lazimGeçmiş olsn canım ya bnde bir günlüğüne iş için van a gttm bi giderken ucakta sagdm birde donerken cok korktum mastit olucam diye eve geldigimde oglumu emzirdikten snrada sagdim cok sertlesmisti goguslerim bazi yerlerde sertlik vardi duş ta sicak suyla actim onlarida emzirmeyince cok kötü oluyor ya
Ay kizlar benim oglanin parmagiyla memem yaris tutuyor resmen o parmağını sokuyor ben memeyi
canım benim eşim öğretmen ben sadece bu çocuk parasını alıyoruz diye biliyoruz.Başka alınıyormu bilmiyorum.Birde aylık çocuk parası yatacakmış oda çok düşük zaten.Arkadaşlar yanlış bilgi olmasın
Kamu ds çalışanlar doğum parası almıyor çünkü izinli olduğu aylarda maaş ı oluyor özel sektör dr çalışanlar doğum izninde maaş almıyorlar işveren maaş vermiyor onun yerine sigorta veriyor doğum belgesiile ben alacağım inşallah 3000 civarında 4 aylık izin döneminin parası oluyor bu.
Cocuk parası ayrı 1. Cocuk 300 2.çocuk 400 3. Cocuk için 600 tl aile sosyal politikalar Bakanlığı il müdürlüğü ne çocuğun kimliği ile başvurdum doğumdan sonra 1 1.5 ay sonra ptt den tc kimlik ile çektim.
Başvuru yu eşiniz de yapabilir parayi siz ptt den cekersiniz
Maşallah canim rabbim korusun meleklerimiziGünaydın kızlar, bugün itibariyle kızım 90 günlük oldu şükürler olsun. Dün 3 aylık kontrolümüz vardı. 5400 gr olmuş. ( 2170 gr. Doğdu). 58 cm olmuş boyu. ( 46,5 cm doğdu) doktor herşey normal dedi. Kalça ultrasonu istedi. Çok korkuyordum ama o da.ii çıktı şükürler olsun. İki kalçanın ölçüsü 61 çıktı, Tip I miş yani normal kalça imiş. Bi de rota aşısını da doktorumuz önerdi. 2 doz yapılacakmış 3 ve 5. Aylarda. Biz ilk dozu dün yaptırdık. Dünkü kontrolümüz böyle geçti. Artık 5. Ayda görüşeceğiz doktorlabizden haberler böyle. Eylül annesi görünümlü temmuz annesi olunca biraz önden gidiyoruz size gore
canım benim eşim öğretmen ben sadece bu çocuk parasını alıyoruz diye biliyoruz.Başka alınıyormu bilmiyorum.Birde aylık çocuk parası yatacakmış oda çok düşük zaten.
Kullanıyorum canım almadığım bişe kalmadı kakao yagidami surim oda var
Geçmiş olsn canım ya bnde bir günlüğüne iş için van a gttm bi giderken ucakta sagdm birde donerken cok korktum mastit olucam diye eve geldigimde oglumu emzirdikten snrada sagdim cok sertlesmisti goguslerim bazi yerlerde sertlik vardi duş ta sicak suyla actim onlarida emzirmeyince cok kötü oluyor ya
Ay kizlar benim oglanin parmagiyla memem yaris tutuyor resmen o parmağını sokuyor ben memeyi
Günaydın kızlar, bugün itibariyle kızım 90 günlük oldu şükürler olsun. Dün 3 aylık kontrolümüz vardı. 5400 gr olmuş. ( 2170 gr. Doğdu). 58 cm olmuş boyu. ( 46,5 cm doğdu) doktor herşey normal dedi. Kalça ultrasonu istedi. Çok korkuyordum ama o da.ii çıktı şükürler olsun. İki kalçanın ölçüsü 61 çıktı, Tip I miş yani normal kalça imiş. Bi de rota aşısını da doktorumuz önerdi. 2 doz yapılacakmış 3 ve 5. Aylarda. Biz ilk dozu dün yaptırdık. Dünkü kontrolümüz böyle geçti. Artık 5. Ayda görüşeceğiz doktorlabizden haberler böyle. Eylül annesi görünümlü temmuz annesi olunca biraz önden gidiyoruz size gore
Cok tatlilar ama ya :)Ben de nasil biraktircam parmak emmeyi bilmiyorumm
Canim yarim bardak cok uff kivranmistir bebis ben bi cay kaşığı sütü me cok az kimyon serpiyorum kaynatip vermedim hic ama kaynatanlarda bir cay kasigi filan veriyorlar heralde geçmiş olsunGünaydın kızlar dün gece en son 3 tü eşimle birlikte sabahladık nerdeyse bizim oğlan mahvetti bizi ağladı durdu masaj yapıyorum yok emziriyorum yok ne yapıcımızı şaşırdık berbat Bi geceydi Ayy çok kötüydü ya...ama salaklık bende akşam herzamanki sızlanmalrı vardı belli Bi saati var o saat gelince kimse durduramaz onu neyse ben de çok sızlanmasın diye damla verdim arkasından tuttum birde rezene kimyon çayı verdim nerdeyse yarım bardak içti o an sustu ve isteyerek içtiği için rahatlattığını düşündüm ama sonrası çöl fenaydı , mahvolduk ya Allah beterinden saklasın. Sakın ola siz böyle bişey yapmayın kötü Bi tecrübe oldu bana ilk oğlumu emzirip yatırıyordum gaz çıkarmasını bile bunda öğrendim
Benimki sıvı zaten hamileyken karnima suruyordumEritip sicak sicak sur, iyi geliyor
Cok tatlilar ama ya :)
Benimki sıvı zaten hamileyken karnima suruyordum
3. ayı bitirmeden yaptırmak gerekiyormuş cnm, 3 aydan sonra müdahale şansı yok demişti sağlık ocağındaki hemşireKızlar görme testi ne zaman yapılıo biliyo musunuz
Ben daha once de soylemiştim ama gormemiş olabilirsin. Sogan sur. Benim de kullanmadigim krem kalmamişti anneannem sogan sürdü 2 gunde iyileşti. Sogani ikiye böl her emzirme sonrasi sür inanılmaz işe yariyoKullanıyorum canım almadığım bişe kalmadı kakao yagidami surim oda var
Benimki sıvı zaten hamileyken karnima suruyordum
Nerden alacam aktardanmiKatı kakao yağı olacak, kakao yağı ve garmastan ı dönüşümlü olarak kullanın. Sıvı olan işe yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?