2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kraftin teklisi uygundu. gogus doluyken cok guzel cekiyor da yumusatyinca tirt tum pompalarim

Dolu olunca ben de cekerim elimle.marifet sut kanallarini calistirip devamli gelmesini saglamak. Bende avent var, iyi diye aldim ama dolu olunca cekiyor yoksa damla damla uzuyor is.

Anneme makina kiralicami soledi.artik yemek de yer abartma dedi.o goguslerine yazik dedi.beni takintili olmakla sucladi.stres sinir ve yorgunluktan azaldigini soyledi ay bilemiyorum ya.bir arkadasim kanadigini solemisti.

bu düşünceler normal herşeyin zamanı var ben endişelendiğim herşeyi kenara bıraktım zamanı gelince canı isteyince yapıyo benim kızım uzerinde biraz ilgilenmek lazım sadece ara ara uzmanların uyarıları kıyaslama yapmadan ay ay gelişimini takip edip bebeği yönlendirmek herkes farklı zamanlarda aynı şeyleri yaparlar bir bebek 7 aylık diş çıkarır birisi 8 aylık 8 aylık diş çıkaran 7 aylıkken döner 7 aylık diş çıkaran 8 aylık döner ama sonuç her ikiside farklı zamanlrda aynı şeyi yapar. bunu okuduktan sonra kızımı izleyerek yönlendiriyorum kollarından kaldırdığımda adım atmıyodu direniyodu karşısına ışıklı bir oyuncak koydum nerdeyse koşacak 2 gün sonra oyuncagı kaldırdım adım atmaları devam etti biraz sabır dedim :) @ayka777

Kızımın diyet mamasını katılaştırmak için hipp yulaflı ekliyordum. 3 gün önce verdiğimde hafif kustu. Açalı bir ay olmamıştı ama kızım hassas belki biraz bayatlamıştır dedim ve attım. Evde hipp 5 tahıllısı vardı. Sonraki gün onu açıp kullandım, yine hafif kustu. Çok üzerinde durmadım. Burda ruşeymden bahsedilmişti. Ben de migrosta denk gelince almıştım. Dün mamasına ruşeym ekledim, baktım karılaşmıyor. 5 tahıllısını da ekledim. Çocuğa verirken son birkaç lokma kala hepsini kustu. Çok üzüldüm. Üstünü değiştirirken ağladım, benim kızım galiba çölyak hastası dedim. Yavrum hemen etkilendi sanırım. Bana bir baktı, sonra sarıldı. Eşimle hemen çölyak belirtilerini okumaya başladık. Allahtan arkadaş geldi, onunla başka arkadaşa falan gittik, oyalandım biraz. Yoksa kafayı yerdim. Arkadaşlar kızzz manyak diye tepki gösterdiler. Hemen üzülüp ağlar mı insan dediler. Belki ağır gelmiştir falab filan derken biraz kendime geldim. Evlat insanı çok zayıf da kılabiliyor çok güçlü de.

çok farklı evlat hiç bişeye benzemiyo ruh halimizi değiştirdiler

Ben duzcedeyim ama burasi soguk hala. Sicaksa bulundugun yer dogru yapiyorsun bence. Ter isi fena çünkü .

Su an sut sagip agliyorum.cok duygusal oldum.ota boka sinirleniyorum agliyorum.tabammulum yok.
bende aynıyım ağlak koydu eşim adımı takmamam gereken herşeyi takıp ağlamaya sebep buluyorum sinir oluyrum kendime herşey çok güzel aslında ama elimde olan bişey değil bu yorgun hissediyorum kendimi

bende aynıyım ağlak koydu eşim adımı takmamam gereken herşeyi takıp ağlamaya sebep buluyorum sinir oluyrum kendime herşey çok güzel aslında ama elimde olan bişey değil bu yorgun hissediyorum kendimi

Ayni durumdayim.sanki ben cok merakliyim aglamaya kendimi harap etmeye.sanki bundan zevk aliyorum.
Isi de birakcam bu gidisle ua da kendimi attircam

Ayni durumdayim.sanki ben cok merakliyim aglamaya kendimi harap etmeye.sanki bundan zevk aliyorum.
Isi de birakcam bu gidisle ua da kendimi attircam
çalışmak zorundayım çıkamam iş ev birde biz kızı anneme bırakıyoruz onun memnuniyeti derken bende kafa kalmadı zaten ağlayarak rahatlıyorum hep ağlardım zaten şimdi dahada arttı yetişemiyorum bu ara birde kızıma yetememe düşüncesi var karma karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…