kraftin teklisi uygundu. gogus doluyken cok guzel cekiyor da yumusatyinca tirt tum pompalarim
Esim de 2. Hatta belki 3.yu istiyordu.ama artik istemiyormus, ben dogumdan sonra cok degismisim cunku
Kardessiz de kalsin istemiyorum
günaydın ankara da ben beğendik de buldumYulaf ununu nerden buldunuz? Migrosta yulaf kepeği var da unu yok
doğumdan sonra değiştin herkes için geçerli galiba banada öyle diyo ama kardeşten vazgeçmedik dahaEsim de 2. Hatta belki 3.yu istiyordu.ama artik istemiyormus, ben dogumdan sonra cok degismisim cunku
Kardessiz de kalsin istemiyorum
Yapar yapar :) ama dudak buzup aglayinca ici gidiyor insanin yaBir an gözümün önüne getirdim. Çok şeker yaaa. Benimki de yapsın.
çok farklı evlat hiç bişeye benzemiyo ruh halimizi değiştirdilerKızımın diyet mamasını katılaştırmak için hipp yulaflı ekliyordum. 3 gün önce verdiğimde hafif kustu. Açalı bir ay olmamıştı ama kızım hassas belki biraz bayatlamıştır dedim ve attım. Evde hipp 5 tahıllısı vardı. Sonraki gün onu açıp kullandım, yine hafif kustu. Çok üzerinde durmadım. Burda ruşeymden bahsedilmişti. Ben de migrosta denk gelince almıştım. Dün mamasına ruşeym ekledim, baktım karılaşmıyor. 5 tahıllısını da ekledim. Çocuğa verirken son birkaç lokma kala hepsini kustu. Çok üzüldüm. Üstünü değiştirirken ağladım, benim kızım galiba çölyak hastası dedim. Yavrum hemen etkilendi sanırım. Bana bir baktı, sonra sarıldı. Eşimle hemen çölyak belirtilerini okumaya başladık. Allahtan arkadaş geldi, onunla başka arkadaşa falan gittik, oyalandım biraz. Yoksa kafayı yerdim. Arkadaşlar kızzz manyak diye tepki gösterdiler. Hemen üzülüp ağlar mı insan dediler. Belki ağır gelmiştir falab filan derken biraz kendime geldim. Evlat insanı çok zayıf da kılabiliyor çok güçlü de.
Ben duzcedeyim ama burasi soguk hala. Sicaksa bulundugun yer dogru yapiyorsun bence. Ter isi fena çünkü .Biz artik kombiyi acmiyoruz bir suredir.hatta cogunlukla cam acik takiliyoruz.bizim ev mi sicak acaba? Sasirdim acmaniza hala.hatta yazliklara gectik.salopet fln giydiriyorum.
Yatarken corap giydiriyor musunuz? 3 gundur coraplari da cikardim.ayaklarinu usutur karni agririr diye giydiriyordum hep ama baktim geceleri sicak duruyor
Bende hatırladım canım biz bir tane ile baş edemiyoruz seni düşünemiyorum bile allahım yardım etsinilkler arasında sayılırım. ağostos 18. sezeryanla. tansiyonum çıkmıştı.
Oy oy oy kıyamam kiYapar yapar :) ama dudak buzup aglayinca ici gidiyor insanin ya
doğumdan sonra değiştin herkes için geçerli galiba banada öyle diyo ama kardeşten vazgeçmedik daha
bizi anlamıyolar değişmedik sorumluluğumuz arttı ilgimiz yavrularımıza yoğunlaştı normal aslındaBen de vazgecmedim zaten.o onun sorunu
Yeterince cadılaştığım halde benimki hala ısrarcı kardeş konusunda
bizi anlamıyolar değişmedik sorumluluğumuz arttı ilgimiz yavrularımıza yoğunlaştı normal aslında
Dun ilk defa kapagina dokundu gerçi :) büyük gelişme.Oy oy oy kıyamam ki
bende aynıyım ağlak koydu eşim adımı takmamam gereken herşeyi takıp ağlamaya sebep buluyorum sinir oluyrum kendime herşey çok güzel aslında ama elimde olan bişey değil bu yorgun hissediyorum kendimiSu an sut sagip agliyorum.cok duygusal oldum.ota boka sinirleniyorum agliyorum.tabammulum yok.
bende aynıyım ağlak koydu eşim adımı takmamam gereken herşeyi takıp ağlamaya sebep buluyorum sinir oluyrum kendime herşey çok güzel aslında ama elimde olan bişey değil bu yorgun hissediyorum kendimi
çalışmak zorundayım çıkamam iş ev birde biz kızı anneme bırakıyoruz onun memnuniyeti derken bende kafa kalmadı zaten ağlayarak rahatlıyorum hep ağlardım zaten şimdi dahada arttı yetişemiyorum bu ara birde kızıma yetememe düşüncesi var karma karışıkAyni durumdayim.sanki ben cok merakliyim aglamaya kendimi harap etmeye.sanki bundan zevk aliyorum.
Isi de birakcam bu gidisle ua da kendimi attircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?