Günaydın bizde geceyi ateşli geçirdikÖmer'in uyuduğu zamanlarda da için rahat etmedi elim basında bekledim :/ ezan okunuyordu uyudum 7:30 da kalktık simdi ates yok sukur insallah çıkmaz yine
bende aynıyım ağlak koydu eşim adımı takmamam gereken herşeyi takıp ağlamaya sebep buluyorum sinir oluyrum kendime herşey çok güzel aslında ama elimde olan bişey değil bu yorgun hissediyorum kendimi
Ayni durumdayim.sanki ben cok merakliyim aglamaya kendimi harap etmeye.sanki bundan zevk aliyorum.
Isi de birakcam bu gidisle ua da kendimi attircam
Cesaretli AlperDun ilk defa kapagina dokundu gerçi :) büyük gelişme.
Bende çok doktorlara güvenmiyorum. Devamlı okuma araştırma ve sorma taraftarıyım. Sülalede herkeste bir şekil alerji olduğu için neredeyse alerji yapan besin gruplarını ve diğer alerjenleri adım gibi ezbere biliyorum. Kardeşimin bir çocuk doktoru var erol bey diye ama adam doğru dürüst türkiyede durmuyor. Devamlı motor tepesinde dünyayı geziyor. O da hiç antibiyotik vermeden çocuk iyileştiren cinsinden. Telefonda teşhis bile koyduğu oluyor ama yok işte. Biz şimdi rutin muayenelerimize gidiyoruz. Kalbini, boyunu ve diğer heryerini kontrol ediyor. Önermesi gereken birşey varsa söylüyor. Whatsupp'dan da görüşebiiyoruz. Devamlı çağıran bir doktor değil. 2 ayda bir gidiyoruz. Çok şükür şimdiye kadar birşeyimiz yok. Ama alerjiden sıkıntı çektiğimiz için konuşmak durumunda kalıyorum ister istemez.Eğer alilenizde bir kişide bile alerji öyküsü varsa herzaman temkinli olmak lazım,bizde ne benim ailem de ne eşimin ailesinde alerji öyküsü hiç yok.Ama yinede 3 gün kuralına uyuyorum..yanlız arkadaşım sana tavsiyem doktorların her dediğini bukadar önemseme ben ilk kızımı Kıbrıs ın en iyi doktoruna götürdüm bir yıl 2004 de 100 lira veriyorduk her muaynede,sonuç çocuğum 4,5 aylıktı beni emmiyordu onun tavsiyesiyle SMA ya başladım babam vefat etti Türkiye ye geldim askeri hastanede ortakulak iltihabı teşhisi koyuldu sonuç bebeğim beni bıraktı 2 yıl mama içti.. 1 yıl boyunca her huysuzluğu için antibiyotik kullandı..Türkiye ye tayin çıktı birdaha hiç antibiyotik içmedi desem yeridir..Çocuk kendi huysuzdu yani..Diğer çocuklarimi ateş ve önemli durumlar haricinde hiç doktora götürmedim..Her şeye bir kulp buluyorlar sırf birazdaha para kazanayim diye garip garip şeyler icat ediyorlar..Biliyorum sıra kuyruk zor ama devletin hastanelerinde vazgeçme adamlar birdaha gelmemen için çabalıyor..Onlarinkide ayrı bir dert ama en azından dürüst ler.Fikrimce..
Kizlaaarrrr sinirinizi bozani sinir edecek şeyler yapın öyle rahatladimki ben bi laf sokuyom ağzıma ne gelirse anında soyluyom ohhh kaynanam kriz gecirsin varmı benden kiymetlisi yaa
çalışmak zorundayım çıkamam iş ev birde biz kızı anneme bırakıyoruz onun memnuniyeti derken bende kafa kalmadı zaten ağlayarak rahatlıyorum hep ağlardım zaten şimdi dahada arttı yetişemiyorum bu ara birde kızıma yetememe düşüncesi var karma karışık
Birazdan calistiracagim bakalim nolmus o cesarete duruyor mu yerindeCesaretli Alper
Hasta olan bi tip degilim ki bende. Cocuk dogdugundan beri ev isi kisir döngü bitmiyor ya bitmiyor. Siyiracam bir gün. Esler onlara deger vermiyoruz veya ilgilenmiyiruz diye düşünebilir ama ben insanliktan cikiyorum bazen. Kendime sabrim ilgim yok. Bazen diyorum boyle mi devam edecek artikEn iyisini yapiyorsun canim.ama beni sinir eden kisiler degil.yasadigim yogunluk.yaslansam da bitse bu kosturmaca yaa.ya da hastalanayim yatayim butun gun.ohh
bende aynıyım ağlak koydu eşim adımı takmamam gereken herşeyi takıp ağlamaya sebep buluyorum sinir oluyrum kendime herşey çok güzel aslında ama elimde olan bişey değil bu yorgun hissediyorum kendimi
Ayni durumdayim.sanki ben cok merakliyim aglamaya kendimi harap etmeye.sanki bundan zevk aliyorum.
Isi de birakcam bu gidisle ua da kendimi attircam
Hasta olan bi tip degilim ki bende. Cocuk dogdugundan beri ev isi kisir döngü bitmiyor ya bitmiyor. Siyiracam bir gün. Esler onlara deger vermiyoruz veya ilgilenmiyiruz diye düşünebilir ama ben insanliktan cikiyorum bazen. Kendime sabrim ilgim yok. Bazen diyorum boyle mi devam edecek artikyoruldum ya.
Esimden yana bir sıkıntım yok aslinda onu da kafaya takan benim. Ilgilenemiyorum diye üzülüyorum. Ev isine gelince. Ben hastanedeyken kv evi bi halletti sagolsun odur budur ev toplanamıyor sanki. Yardimcin böyle devam etsin insallah bu arada cok iyi olmus o.Sakiiiiinnn, relaxx bi durun nefes alın rahatlayın yahu ne kadar yıpratmışsınız kendinizi böylebırakın eşiniz de memnun olmayıversin, ev işleri kenarda dursun. Böyle düşünüp kendinizi mutsuz etmeyin. Ev işine yardımcı alın alamıyorsanız her şeye yeticem diye paralanmayın. Biz bakıcı değiştik ötekinin eline toz bezi almışlığı yok, buysa atom karınca maşallah, ilk günden cam bile sildi diğer işleri geçtim. Ve şimdi anladım beni en çok neyin yorduğunu, yapmasam bile kafamı meşgul etmesi yetiyordu ev işleri. Nazar değmesin tabi muhtemelen sizler de yoğunluktan her şeye yetmeye çalışmaktan yorgun düştünüz hem bedenen hem ruhen
oyle deme hastalık vermesin rabbim çok şukur koşturcak sağlığımız var ben 2 gündür koşmuyorum bıraktım utu beklıyo beklesin bizden önemli değilEn iyisini yapiyorsun canim.ama beni sinir eden kisiler degil.yasadigim yogunluk.yaslansam da bitse bu kosturmaca yaa.ya da hastalanayim yatayim butun gun.ohh
aynen öyle valla biraz düşünmemek lazımSakiiiiinnn, relaxx bi durun nefes alın rahatlayın yahu ne kadar yıpratmışsınız kendinizi böylebırakın eşiniz de memnun olmayıversin, ev işleri kenarda dursun. Böyle düşünüp kendinizi mutsuz etmeyin. Ev işine yardımcı alın alamıyorsanız her şeye yeticem diye paralanmayın. Biz bakıcı değiştik ötekinin eline toz bezi almışlığı yok, buysa atom karınca maşallah, ilk günden cam bile sildi diğer işleri geçtim. Ve şimdi anladım beni en çok neyin yorduğunu, yapmasam bile kafamı meşgul etmesi yetiyordu ev işleri. Nazar değmesin tabi muhtemelen sizler de yoğunluktan her şeye yetmeye çalışmaktan yorgun düştünüz hem bedenen hem ruhen
aslina bakarsan kritik evreyi gectik. bu saatten sonra goguslerin dolu dolu olmasi sart degil. sonucta emdikce geliyor sut. ilk aylar gibi olmasi zaten imkansiz ayrica da gereksiz. annen bir yerde haklı. ben hep kesilirse diye korkuyordum ama aslinda ihtiyaci azaldigi icin azaldi sut. bu bir kesilme belirtisi degil.Dolu olunca ben de cekerim elimle.marifet sut kanallarini calistirip devamli gelmesini saglamak. Bende avent var, iyi diye aldim ama dolu olunca cekiyor yoksa damla damla uzuyor is.
Anneme makina kiralicami soledi.artik yemek de yer abartma dedi.o goguslerine yazik dedi.beni takintili olmakla sucladi.stres sinir ve yorgunluktan azaldigini soylediay bilemiyorum ya.bir arkadasim kanadigini solemisti.
Esimden yana bir sıkıntım yok aslinda onu da kafaya takan benim. Ilgilenemiyorum diye üzülüyorum. Ev isine gelince. Ben hastanedeyken kv evi bi halletti sagolsun odur budur ev toplanamıyor sanki. Yardimcin böyle devam etsin insallah bu arada cok iyi olmus o.
Allah söyletti galiba istanbul isi bu sene olacak mi ne? :) garibim zaten isyerinde yoruluyor diye elleek istemiyorum ona. Ama az dokanmaktan zarar gelmezYa bırak toparlanmasın nolucak, zaten taşınıcaksın mecbur dağılıcak. Eşin şikayetçi değilse sen şikayet et Yetişemiyorum işlere, sana da vakit ayıramıyorum öyle olunca, bana biraz yardımcı ol de
Allah söyletti galiba istanbul isi bu sene olacak mi ne? :) garibim zaten isyerinde yoruluyor diye elleek istemiyorum ona. Ama az dokanmaktan zarar gelmez
Gerci aksam künefe yapmisti benim diyet kirici kocam sonra mutfagi da temizlemis sagolsun. Böyle yapiyor sonra kiyamiyorum cemkirmeye :-/ istanbul isini biz askiya alıyoruz aslinda. Burada da mutlu esim orada da mutlu olacagiz gibi kararsizliktan gidemedik :-/Dokan dokanay ne bilim sen tayin diyodun taşıncaz diyodun öyle aklımda kalmış, istiyosan olsun inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?