2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

E mutluysanız hiç kıpraşmayın

iki gun once sabah deli gibi agladim ben de yatakta katila katila agladim yastigim gozyasindan gole dondu. niye? yokki bi sebebi. her sey ya da hicbir sey. bunalim depresyon belki ya da sadece anlik. hormonlardan belki regl olamamaktan. hayatimin degismesinden belki ya da sadece birikmislikten enerji bosalsin diye. bilmiyorum. tek bildigim su dunyada sadece kendin kendini mutlu edebilirsin.cok iyi bi adamla evli olup zengin olup harika bi hayat yasayan hic mi aglamiyor olmek istemiyor ya da bunalim takilmiyor? onemli olan kendini iyi hissedebilmek sadece bu. tum mesele bu. bu nelere bagli herkeste degisir ama ben mutlu olmayi bilmezsem kimse beni mutlu edemez. bu da bir gerçek.
canim Allah bagislasin oncelikle. ne guzel masallah kilosuna. seni emiyor mu bilmiyorum ama mineralleri de sut,mama,yemekler ve ek vitaminlerden ortak aliyorlar. eger endisen varsa 8. ayda kan tahlili yapiyorlar. baktirabilirsin canim

bende aynıyım ağlak koydu eşim adımı takmamam gereken herşeyi takıp ağlamaya sebep buluyorum sinir oluyrum kendime herşey çok güzel aslında ama elimde olan bişey değil bu yorgun hissediyorum kendimi
Ben de dün çok ağladım... psikoloğa falan mi gitsem napsam dedim... ya artık herşeye kufrediyorum tabii ki içimden... Sürekli içimden söyleniyorum . Eski gözleri ışıldayan hayat dolu kızdan geriye bir enkaz kaldı...Çok yorgunum... hayatım cok değişti... dün dedim ben beceremedim bu isi... evimi temizleyemiyorum kendime bakamiyorum kendim olmaktan çıktım. Düşünüyorum da ben 1.5 yıldır normal yavaş zevk alarak yemek yemedim. Hamieligimde zor gecmisti. 2 3 saat kesintisiz uyumadim.Sıcak bir içecek içemedim tuvalette bile ağlama sesleri eşliğinde işimi görüyorum. Ve geri dönüş de yok... Hayır evladımı cok seviyorum... gecen gun artik kendime itiraf ettim ben beceriksizim.

Tangle teezer kullanıp memnun kalanınız var mı? Niyetliyim de işe yaramıyosa o kadar para vermiyeyim boşa

Bu tombalak suratla kısa kestiremem yoksa yıldım vallahi. Doğumdan sonra hiç olmadığı kadar yıprandı ya sanki saçlarımdaki can suyu çekilmiş gb
Biraz özgüven olsa kabak yapacak kadar sinirlenmistim bi ara. Birkac gündür farkediyorum dökülüyor ama asiriligi gitti. Uzasinlar ya toplamayi özledim. Bari o zaman tokada kaliyordu firariler

Uzar uzar, en azından yıpranmış saçların gitti yerine ipek gb uzar. Banyodan sonra 15-20 dk saç tarıhorum kurutuyorum 10 dk daha tarıyorum. Böyle olduğunu bilmem hiç. Tek umudum bu tarak. Bi de uzadıkça kestiricem. Bu arada herkes nerde pek tenha buralar
Biraz özgüven olsa kabak yapacak kadar sinirlenmistim bi ara. Birkac gündür farkediyorum dökülüyor ama asiriligi gitti. Uzasinlar ya toplamayi özledim. Bari o zaman tokada kaliyordu firariler

Yok canım malesef emzirmiyorum yediremediğim zaman hero babynin kaşık mamaları var ondan beriyorum onu çok seviyo.. Kan tahlil yaptırcam mayısta bakalım inşallah bişey çıkmaz teşekkürler.

Bende hatırladım canım biz bir tane ile baş edemiyoruz seni düşünemiyorum bile allahım yardım etsin
sagol canim. bi de gurbette 4 bebemlenyanliz kalmak cok zor oluyor. esim kayinpederimin rahatsizligi icin ankaraya gittikce icimi bir korku kapliyir. her zaman da gidemiuorum ankaraya. bebelerin okulu oluyor. benim gitmem demek ailecek gitmek demek. ailecek gitmek demek dunya masraf demek. ev oduyoruz. erzurumda kiradayiz. bebelerin masrafi. benim ayliksiz izin beni erzuruma bagladi. bi donseydim memleketime. nenkadara donmek istesiysem o kadar cok uzaklastim memleketten. ne deyim sağlık olsun.

Aynen ya kendimi terkedilmis hissediyorum. Telefon basinda yaşlaniciiim. Senin saclar bayaa bi ugrastiriyormus ya :-/ ben daha ikidir tariyorum 2 aydir taramiyordum :))

ben de istiyorum ama annem bizimle aynı fikirde deil.o baktığı için zaar
Çocuk olunca mecbur bakacak geri gönderme gibi bir şansı yok

Ben hayır diyorum ses tonumu değiştirerek bu kez de gözüme bakıp dudağını büzüyo geri gönlünü almıyorum ben de öyle alışır diye İçim eriyor tabi ama napıyım Kuzucuklarım yaa hiç kıyılır mı onlara.. Bizimki de banyo süngerini yemeye çalışıyo geri de öhö öhö diyo
Çok şirinler ya yerim hepsini de :))
Allahım esirgesin cümlemizin evladını

He valla hemen hem de çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…