2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Iyi akşamlar kızlar msjlari okuyamadım hic halim yok iki gündür hastaneye gidip geliyoruz

Dun aksam ates 38.5 olunca gittik hastaneye nobetci Dr muayene etti kan tahlilleri istedi bizimki bu esnada uykusuzluktan ve korkudan yıktı ortaligi cok ağladı :/ fitil koydular uyudu hemen kan alinamadan nasıl olsa rahatlar simdi biraz uyanınca getirin gecede olsa alırız dediler eve geldik mizmizlanarak da olsa geçe 03:30 a kadar uyudu uyanınca da sabah götürelim kendi Dr u da muayene etsin dedik sabah götürdük odaya girer girmez basladi ağlamaya muayene işkence oldu zor bela susturduk sonra da kan almaya indik asil ipler orda koptu 4 kisi anca tuttuk damar bulunamadı ağlamaktan helak oldu neyseki enfeksiyon cikmadi kan oranı ve Demir sınırda kaka tahlili de yarın çıkacak. Zaten Dr enfeksiyon yok gibi disten gibi görünüyor bu ates demişti ama ishali de var bakalım yine dedi. Butun gun yapışık ikizler gibiydik korkudan kucağımdan hic inmedi yavrum dogru düzgün uyumadı da ağlayarak uyandı hep :/ az once uyudu sukur bende ne bel ne sırt ne derman kalmadı bayılip uyuycam sanırım hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin kızlar

Geçmiş olsun canım.

2 çeşit krem kullanıyoruz biri kaşıntı için ayrıca nemlendirici de içeriyor. Kızımın da kremi sürmediğim zaman kaşıntısı oluyor. Kremi adı bioderma atoderm. Anında kaşıntıyı kesiyor

Diğer krem ise egzema döküntüleri çıktığı zaman sürüyorum coresatin pembe kutulu olan

Can'ım benim kızım da 3 gündür aynı belirtiler bizde de vardı, özellikle Ateş. İdrar tahlili falan verdik biri çıkmadı ve bugün daha iyi şükür. Ben de artık üst dişlerin verdiği bi huzursuzluk diye düşündüm, geçmiş olsun canım

Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm bu gece deliksiz uyuyun insallah.

Geçmiş gitmiş olsun inşallah, çabucak iyileşsin kuzu

Gecmis olsun canimm iyi geceler, yarin daha guzel bir gun olur insallah.

Ya sabah sabah amma cildirmisim ya

Kafayi yicektim, dun gece calistim actim bilgisayari kufrederek. Aglamaya basladim esim geldi dedim bu bilgisayari atcam simdi yere ardindan ben atlicam.
O da isi birak o zaman ne deliriyorsun dedi.
Ee tabi gece calisinca uykusuz ise gittim.cok yogun su siralar nefret ediyorum, az gittigim icin de birikiyor.

bugun bana lohusa depresyonu siiri yazmis cok hosuma gitti

loveatsecondsight canim dayanamadim makinayi kiraladim yalniz o gogsu koydugumuz yer dar geldi yaa aventin genisti silikon koruyucusu da vardi. O kismi sevmedim.
Bence de doktorlari dinleyip arada da olsa ilaclarini icsen, biraz da kendimizi dusunmeliyiz.

Gece sıkıntısız geçsin inşallah. Çok geçmiş olsuun

Hadi hayirlisi gozun aydin

Kızlar alerji yapan bi besini ne kadar süre sonra tekrar verebiliriz?

Yumurta alerjisi var 1.5 aydır vermiyorum.

Hepimiz oyleyiz sanirim

Angiedare cok gecmis olsun canim. hastane psikolojisi yasa bakmiyor.

@tatlilavinya hadi hayirlisi. bi kullan bakalim:) ya insanin ani anini tutmuyor nasilsa. demin aglayan ben simdi hicbisi yok gibi rahatım. ilac da sute geciyor maalesef icim rahat etmiyor. daha bi tane agri kesici icmedim sute gecmesin diye. zaten oldum olasi sevmem kimyasallari

Hay Allah'ım ya içim cız etti kıyamam yavrum çok geçmiş olsun canım sizde çok üzülüp yorulmuşsunuzdur inşallah tekrarlamaz dinlenin analı ogullu iyi geceler..

Angiedare çok geçmiş olsun cnm ve çok syf okumaktan haturlayamadıklarıma da geçmiş olsun
Bn de yalnız ben kendimi çok kötü hissediyorum sanmıştım. Bazen kendimi çok güzel teselli ediyorum ama bazen herşey kopuyo bende. Ağlama krizleri, hiç geçmeyecek mi vs.. Bikaç gündür yine kötüyüm ama burda yazıp devamlı depresyonda gibi sizlerin de psikolojisini etkilememek için yazmadım bu kez. Yorgunnum, uykun var, uykum olmasa bile gün içersinde yarım saat olsun dinlenemiyorm. Oğlum uyuyunca ya çamaşır ya bulaşık ya yemek ya da hepsi... Duş almayı kendime bakmak olarak görüyorum artk. Böyle biri değildim. Eşimle de şöyle oturup 1 saat rahat rahat konuşmak ya da tv izlemek vs istiyorum adamın bana bişey dediği yok o da yorgun hep bi telaş evde ama bende yetememe hissi var. 3 37januse37 senin gibiyim aylardır yediğim yemekten tat alamıyorm koştur koştur ya da buz gibi. Oğlumu çok seviyorum tabiki en ufak bi gaz sıkıntısı çekti mi içim gidiyo Allahım herşeyden önce sağlık versin. bnm de düşüncem galiba ben anne olmayı beceremiyorum ya da sadece bebek bakabilirim ama yanında normal hayat yok. Sabrım yok hiç bişeye. 8. ayın içindeyiz geriye dönüp bakınca zor günler geçirdim şimdi yaşına girince dah kolay olur diye teselli ediyorm kendimi. Çok yalnız kaldım varlık içinde yokluk çektim( insanlar için) o yüzden öfkem çok büyük. Psikolojimin bozulduğunu düşünüyorm. Lohusa sendromu değil sanırım yaşadığım lohusa depresyonu. Dr a gitmeyi düşündüm evet ama burda yazarak biraz olsun rahatlıyorm dr da aynı şeyi yapacak ilaç verse iyi olur diye düşündüm önce emzirmiyorm ne de olsa ama dönüp baktım da ilaç kullansam uyku yapsa(hiç kullanmadım duyduklarımı söylüyorm) uyumaya vaktim yok çünkü bebeğimi emanet edeceğim kimse yok.. Yani psikolog bile lüx bnm için. Bu hayat böyle mi sürüp gidecek diyorm hep. 2.çocuk hep istemişimdir hala da öyle ama çok zorlu bi süreç ve ne zaman geçeceği belli değil bi daha ne kadar dayanır bi psikoloji bilmiyorum o yüzden vazgeçtm. Allah oğluma sağlıklı uzun ömürler versin isteyenlere nasip etsin.. Çok bunaldığımda oğlumu düşünüp "bana bişey olursa babası ne kadar bakabilirki?? Ya da ona yardımcı olabilecek insanların hep işleri var çok meşguller" deyip kendimi toparlıyorm gerçekten öyle. Ortada kalır oğlum ya da illaki birileri bakar da nasıl bakar.??Allahım önce evlatlarımıza sonra bizlere ve eşlerimize sağlık versin, ailelerimize huzur versin, sabır versin umarım geçecek ve çok mutlu ailelerimiz olacak inanıyorm. Umudumu yitirmedim yitirmicem Allahın izniyle
Baya uzun olmuş kusura bakmayın ama bunlar hislerimin en kısa hali..buraya yazmaya da pek fırsat bulamıyorum birikmiş sanırım :)
Herkese iyi uykular olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…