Emekledi gidiyor diger bebisler yahu :) benimki ters dönmüş tospa gibi kalıyor yerde :)) en fazla geri gidiyor
Benimki de totoyu yanlarken sirt üstü devrildi su an almami bekliyor :)biz de öyleyiz,popoyu kaldırmayı sevmeyiz.bi de dönüyor sonra hemen bakıyor alayım diye.
emeklemeden yürüyecek gibi.
aslında biz yanlış yapıyoruz herseye yetişmek zorunda hissediyoruz o yüzden öyle evin temizliğini sallayabiliriz pis desinler o zamanı evladımızla geçirip huzur bulabiliriz birşeyler yetiştirelim derken çocuklara karşıda tahammulsuzleşiyoruz ben bıraktım ucunu daha rahatım sabah 2 saat trafikteyim sinirlenmiyorum nasıl olsa bitecek o yolBen de dün çok ağladım... psikoloğa falan mi gitsem napsam dedim... ya artık herşeye kufrediyorum tabii ki içimden... Sürekli içimden söyleniyorum . Eski gözleri ışıldayan hayat dolu kızdan geriye bir enkaz kaldı...Çok yorgunum... hayatım cok değişti... dün dedim ben beceremedim bu isi... evimi temizleyemiyorum kendime bakamiyorum kendim olmaktan çıktım. Düşünüyorum da ben 1.5 yıldır normal yavaş zevk alarak yemek yemedim. Hamieligimde zor gecmisti. 2 3 saat kesintisiz uyumadim.Sıcak bir içecek içemedim tuvalette bile ağlama sesleri eşliğinde işimi görüyorum. Ve geri dönüş de yok... Hayır evladımı cok seviyorum... gecen gun artik kendime itiraf ettim ben beceriksizim.
geçmiş olsun canım ateşin etkisiyle çıkmıştır belki rabbim şifalar versinbebeem sade kahve @tatlilavinya filiz_ank 0hatu0 carnat loveatsecondsight Yvzbt Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim. Gece bi öncekinden daha kötü geçti :/ sürekli mizmizlandi ağladı sıçrayarak uyandı yarım saat deliksiz uyumamisimdir ama çok şükür ki ateş yoktu uykusuzlugu umursamadim onun sevincinden. Sabah sırtı karnı yüzü boynu benek benek alerji gibi bişey olmuş bacaklarinda yoktu yarın kontrolde göstercem bakalım belki ateşten isilik de olmuş olabilir
Sağol canım inşallah öyledirgeçmiş olsun canım ateşin etkisiyle çıkmıştır belki rabbim şifalar versin
Gecmis olsun canim nazar degdi minigebebeem sade kahve @tatlilavinya filiz_ank 0hatu0 carnat loveatsecondsight Yvzbt Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim. Gece bi öncekinden daha kötü geçti :/ sürekli mizmizlandi ağladı sıçrayarak uyandı yarım saat deliksiz uyumamisimdir ama çok şükür ki ateş yoktu uykusuzlugu umursamadim onun sevincinden. Sabah sırtı karnı yüzü boynu benek benek alerji gibi bişey olmuş bacaklarinda yoktu yarın kontrolde göstercem bakalım belki ateşten isilik de olmuş olabilir
Sağol canım yüzü baya bi arttı kıpkırmızı olduGecmis olsun canim nazar degdi minige
bebeem sade kahve @tatlilavinya filiz_ank 0hatu0 carnat loveatsecondsight Yvzbt Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim. Gece bi öncekinden daha kötü geçti :/ sürekli mizmizlandi ağladı sıçrayarak uyandı yarım saat deliksiz uyumamisimdir ama çok şükür ki ateş yoktu uykusuzlugu umursamadim onun sevincinden. Sabah sırtı karnı yüzü boynu benek benek alerji gibi bişey olmuş bacaklarinda yoktu yarın kontrolde göstercem bakalım belki ateşten isilik de olmuş olabilir
Geçmiş olsun canım şu dişler bi çıksa sanki hersey düzelecek gibi hissediyorum bende yada umut ediyorum :/kızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
bende hep diş diyorum dişler bi çıksa rahatlıycam vallaGeçmiş olsun canım şu dişler bi çıksa sanki hersey düzelecek gibi hissediyorum bende yada umut ediyorum :/
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
gitmeden bi kontrole götür istersen yolda terler daha kotu olmasın benim kızımda hasta bugün götürcezKızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
kızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?