2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İyi geceler uyandı emdi ufaklık uyur inşallah diye umuut ediyoruz bu aralar geceleri pek bi oyuncu pek bi uyanik sıpa uyu hadi :)
Yvzbt yalnizlik çok kotü sirf konuscak insan olsun diye hic hoslanmadigim insanlara misafirlige gidicem bugün aradim pers. gunu musaitlermis beklerlermis
s. kıçımın kenarı daha surda bi kac ay once evlendi bana sorup duruyordu şöyle dedi ne yapayim böyle oldu haksizmiyim evlendi adami kafaladi 40 yasinda ne aradi ne sordu işte evine gitmek icap eder hediye götürmek falan filan...
Öfke birikiyor icimde yine , ev rutubet kokuyor Nisan yagmurlari basladi eşim oyun oynuyor bilg. da tv seyrediyor uyuyor eee kim ev bakicak nasil tasinicaz ben ona dedim cocukla ben nasil ev bakiyim diye o da begenmessin buldugum evi beraber bakalim diye oldu üçümüz el kadar bebekle ev ev dolasalim.Hic zeka yok bu erkeklerde hic

Velhasil hayat devam ediyor sorunlar bitmiyor yalnizlik kaderimiz gececek ark.olucak bize bu sıpalar az bi yürüsün az bi konuşsun az daha sabır

aslında biz yanlış yapıyoruz herseye yetişmek zorunda hissediyoruz o yüzden öyle evin temizliğini sallayabiliriz pis desinler o zamanı evladımızla geçirip huzur bulabiliriz birşeyler yetiştirelim derken çocuklara karşıda tahammulsuzleşiyoruz ben bıraktım ucunu daha rahatım sabah 2 saat trafikteyim sinirlenmiyorum nasıl olsa bitecek o yol

bebeem sade kahve @tatlilavinya filiz_ank 0hatu0 carnat loveatsecondsight Yvzbt Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim. Gece bi öncekinden daha kötü geçti :/ sürekli mizmizlandi ağladı sıçrayarak uyandı yarım saat deliksiz uyumamisimdir ama çok şükür ki ateş yoktu uykusuzlugu umursamadim onun sevincinden. Sabah sırtı karnı yüzü boynu benek benek alerji gibi bişey olmuş bacaklarinda yoktu yarın kontrolde göstercem bakalım belki ateşten isilik de olmuş olabilir

geçmiş olsun canım ateşin etkisiyle çıkmıştır belki rabbim şifalar versin

Gecmis olsun canim nazar degdi minige

kızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

kızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
Geçmiş olsun canım şu dişler bi çıksa sanki hersey düzelecek gibi hissediyorum bende yada umut ediyorum :/

Kızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz

Kızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
gitmeden bi kontrole götür istersen yolda terler daha kotu olmasın benim kızımda hasta bugün götürcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…