Hava değişimi de olacak inşallah olmaz canım :/Kızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
gitmeden bi kontrole götür istersen yolda terler daha kotu olmasın benim kızımda hasta bugün götürcez
çok geşmiş olsun canım. allah şafi isminden şifalar versin minik yavruna.kızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
amin sağol canımçok geşmiş olsun canım. allah şafi isminden şifalar versin minik yavruna.
yavruna şafi isminden şifalar diliyorum canım. yolculuk küçük bebekle zor. çok dikkatli ol. bence acil değilse biraz ertele.Kızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
bebeem sade kahve @tatlilavinya filiz_ank 0hatu0 @carnat @loveatsecondsight @Yvzbt Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim. Gece bi öncekinden daha kötü geçti :/ sürekli mizmizlandi ağladı sıçrayarak uyandı yarım saat deliksiz uyumamisimdir ama çok şükür ki ateş yoktu uykusuzlugu umursamadim onun sevincinden. Sabah sırtı karnı yüzü boynu benek benek alerji gibi bişey olmuş bacaklarinda yoktu yarın kontrolde göstercem bakalım belki ateşten isilik de olmuş olabilir
çok geçmiş olsun canım. bir bu koca bünyeyle hastalık zor geliyor, minicik bedenler o hastalıklara nasıl dayansın. rabbimden bebeğine şafi isminden şifalar diliyorum en kısa zamanda.bebeem sade kahve @tatlilavinya filiz_ank 0hatu0 @carnat @loveatsecondsight @Yvzbt Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim. Gece bi öncekinden daha kötü geçti :/ sürekli mizmizlandi ağladı sıçrayarak uyandı yarım saat deliksiz uyumamisimdir ama çok şükür ki ateş yoktu uykusuzlugu umursamadim onun sevincinden. Sabah sırtı karnı yüzü boynu benek benek alerji gibi bişey olmuş bacaklarinda yoktu yarın kontrolde göstercem bakalım belki ateşten isilik de olmuş olabilir
Havalar bi sicak bi soguk bende napacagimi sasirdim. Gecmis olsun canimkızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
Olabilir. Bi ara sor bakalim. Bu ara dökülüyor bebislerSağol canım yüzü baya bi arttı kıpkırmızı oldubağırsak Florası düzelsin diye bi ilaç vermişti Dr dün verdim bi kere o mu yaptı ki bi arayip sorcam
çok sağol canım sabah serin oluyo çıkıyo bizimle öğleden sonra sıcak oluyo terliyo eve geliyoruz kıyafet değiştir üşüttü galibaHavalar bi sicak bi soguk bende napacagimi sasirdim. Gecmis olsun canim
Ay olabilir bak. Havalar tam isinsa rahat edecegiz aslinda.çok sağol canım sabah serin oluyo çıkıyo bizimle öğleden sonra sıcak oluyo terliyo eve geliyoruz kıyafet değiştir üşüttü galiba
Ben de çok direndim ama cidden 1 aydır rahatım büyük kolaylık sağlıyorAlmicam Almicam dedim çok direndim ama olmadı bugün gittim o yuruteci aldım.
Ama var ya bugün ilk defa sıcak kahve ictim kızım uyanikken
Geçtim karşısına attım bacak bacak üstüne içtim kahvemi ohh dünya varmış be
Of kuzum yabebeem sade kahve @tatlilavinya filiz_ank 0hatu0 @carnat @loveatsecondsight @Yvzbt Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederim. Gece bi öncekinden daha kötü geçti :/ sürekli mizmizlandi ağladı sıçrayarak uyandı yarım saat deliksiz uyumamisimdir ama çok şükür ki ateş yoktu uykusuzlugu umursamadim onun sevincinden. Sabah sırtı karnı yüzü boynu benek benek alerji gibi bişey olmuş bacaklarinda yoktu yarın kontrolde göstercem bakalım belki ateşten isilik de olmuş olabilir
Çok geçmiş olsun canım. Hep bu hava durumundan bi iyi bi kötükızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
Canım çok geçmiş olsun. Burnunu açmayı ihmal etme. Yola çıkmadan bi Dr görsün benceKızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
biz bir haftayı geçti uykularımız oyle gece uyumuyoruz nerdeyse ağlayarak kalkıyo emziriyorum karnına masaj yapıyorum uyuyo bir saat sonra hoop tekrar ağlama sesi dişlerdense çıksınlar artık ağrısızcaBen de 4 gecedir uykusuzumkızım her saat başı uyanıyor. İhtiyaçlarını gideriyorum yine de uykuya tam dalamıyor ağlayarak uyanıyor dişten olabileceğini düşünüyorum hepimize Allah kolaylık versin
Kafa dağıtmak için kendimce bi yöntemim var. Eşime sinirlendiğimde mutsuz olduğumda ağlamak istediğimde müzik dinlerim. Demin açtım en sevdiğim şarkıları ses de sonuna kadar..dinledim.. kendime geldim biraz...
Diş canım o.Ben de 4 gecedir uykusuzumkızım her saat başı uyanıyor. İhtiyaçlarını gideriyorum yine de uykuya tam dalamıyor ağlayarak uyanıyor dişten olabileceğini düşünüyorum hepimize Allah kolaylık versin
Kafa dağıtmak için kendimce bi yöntemim var. Eşime sinirlendiğimde mutsuz olduğumda ağlamak istediğimde müzik dinlerim. Demin açtım en sevdiğim şarkıları ses de sonuna kadar..dinledim.. kendime geldim biraz...
biz bir haftayı geçti uykularımız oyle gece uyumuyoruz nerdeyse ağlayarak kalkıyo emziriyorum karnına masaj yapıyorum uyuyo bir saat sonra hoop tekrar ağlama sesi dişlerdense çıksınlar artık ağrısızca
Ağrısız çıksın inşDiş canım o.
Lavanta çiçeği yağı var onu kaynar suya 4 damla damlat odasına koy gece o uyurken biraz etki ediyor.
kan ilacını vermiyorum ben acaba zorlanması ondanmı diye düşünüyorum bugun götürünce bi sorcam tahlil yapsınlar ona göre başlayımAğrısız çıksın inşkızım ağladıkça ben üzülüyorum
Aktarda bulabilirim sanırım deneyeyim canın çok saol
yavruna şafi isminden şifalar diliyorum canım. yolculuk küçük bebekle zor. çok dikkatli ol. bence acil değilse biraz ertele.
Kan ilacını bende düzenli vermiyorum bugün düzenli vermeye başlayayımkan ilacını vermiyorum ben acaba zorlanması ondanmı diye düşünüyorum bugun götürünce bi sorcam tahlil yapsınlar ona göre başlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?