2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
yavruna şafi isminden şifalar diliyorum canım. yolculuk küçük bebekle zor. çok dikkatli ol. bence acil değilse biraz ertele.

Carmen kusma filan var mı? İyileşsin artık yaa

çok geçmiş olsun canım. bir bu koca bünyeyle hastalık zor geliyor, minicik bedenler o hastalıklara nasıl dayansın. rabbimden bebeğine şafi isminden şifalar diliyorum en kısa zamanda.

Ben de çok direndim ama cidden 1 aydır rahatım büyük kolaylık sağlıyor

Of kuzum ya çabucak iyileşir inşallah

kızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
Çok geçmiş olsun canım. Hep bu hava durumundan bi iyi bi kötü

Kızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
Canım çok geçmiş olsun. Burnunu açmayı ihmal etme. Yola çıkmadan bi Dr görsün bence

Ben de 4 gecedir uykusuzum kızım her saat başı uyanıyor. İhtiyaçlarını gideriyorum yine de uykuya tam dalamıyor ağlayarak uyanıyor dişten olabileceğini düşünüyorum hepimize Allah kolaylık versin

Kafa dağıtmak için kendimce bi yöntemim var. Eşime sinirlendiğimde mutsuz olduğumda ağlamak istediğimde müzik dinlerim. Demin açtım en sevdiğim şarkıları ses de sonuna kadar..dinledim.. kendime geldim biraz...

biz bir haftayı geçti uykularımız oyle gece uyumuyoruz nerdeyse ağlayarak kalkıyo emziriyorum karnına masaj yapıyorum uyuyo bir saat sonra hoop tekrar ağlama sesi dişlerdense çıksınlar artık ağrısızca

Diş canım o.
Lavanta çiçeği yağı var onu kaynar suya 4 damla damlat odasına koy gece o uyurken biraz etki ediyor.

İnş çıkar kolayca benimki bazen bir saati bulmuyor 7 aydır ilk kez böyle

Allah razı olsun canım benim. Eşim bileti iptal edemem diyo uçak biletleri iptal olmuyormuş m yakın tarih olduğu için benimkiyde kv nin küçük oğlu bulastirdi çocuğun sumugu akiyo çok yaklaşma bulasmasin dedim kv de o hasta değil burnu akiyo dedi bebeğin elini kendi ağzına sokmala r filan zaten köyde duramadim yavrumun başında
yavruna şafi isminden şifalar diliyorum canım. yolculuk küçük bebekle zor. çok dikkatli ol. bence acil değilse biraz ertele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…