biz başladık kakada kırmızılıklar oldu kan gibi bıraktık birdahada vermedim ceviz hurma ıspanak verıyoruzKan ilacını bende düzenli vermiyorum bugün düzenli vermeye başlayayım
boyle yuzsuz insanlara cok sinir oluyorum. bebelerin ne asilari ne de bagisikliklari tam. cahilkik iste. allah cahillerden bizleri de bebeleri de korusun.Allah razı olsun canım benim. Eşim bileti iptal edemem diyo uçak biletleri iptal olmuyormuş m yakın tarih olduğu için benimkiyde kv nin küçük oğlu bulastirdi çocuğun sumugu akiyo çok yaklaşma bulasmasin dedim kv de o hasta değil burnu akiyo dedi bebeğin elini kendi ağzına sokmala r filan zaten köyde duramadim yavrumun başında
Ben de çok direndim ama cidden 1 aydır rahatım büyük kolaylık sağlıyor
Of kuzum yaçabucak iyileşir inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Hep bu hava durumundan bi iyi bi kötü
Canım çok geçmiş olsun. Burnunu açmayı ihmal etme. Yola çıkmadan bi Dr görsün bence
Kusma yok canım ishal vardı o da distendir dedi ates yok dun aksamdan beri cok sukur daha iyi de iste huysuz sadece bırakicam diye korkuyo sarılıp duruyo bana inmiyo kucağımdan :/Carmen kusma filan var mı? İyileşsin artık yaa
Verdigi ilac değilmiş ki zaten canım probiyotikmis bi yan etkisi olmaz dediOlabilir. Bi ara sor bakalim. Bu ara dökülüyor bebisler
Sagol canimm âmin insallah hasta olan butun bebeklere şifa versin Rabbimçok geçmiş olsun canım. bir bu koca bünyeyle hastalık zor geliyor, minicik bedenler o hastalıklara nasıl dayansın. rabbimden bebeğine şafi isminden şifalar diliyorum en kısa zamanda.
Angiedare çok geçmiş olsun cnm ve çok syf okumaktan haturlayamadıklarıma da geçmiş olsun
Bn de yalnız ben kendimi çok kötü hissediyorum sanmıştım. Bazen kendimi çok güzel teselli ediyorum ama bazen herşey kopuyo bende. Ağlama krizleri, hiç geçmeyecek mi vs.. Bikaç gündür yine kötüyüm ama burda yazıp devamlı depresyonda gibi sizlerin de psikolojisini etkilememek için yazmadım bu kez. Yorgunnum, uykun var, uykum olmasa bile gün içersinde yarım saat olsun dinlenemiyorm. Oğlum uyuyunca ya çamaşır ya bulaşık ya yemek ya da hepsi... Duş almayı kendime bakmak olarak görüyorum artk. Böyle biri değildim. Eşimle de şöyle oturup 1 saat rahat rahat konuşmak ya da tv izlemek vs istiyorum adamın bana bişey dediği yok o da yorgun hep bi telaş evde ama bende yetememe hissi var. 3 37januse37 senin gibiyim aylardır yediğim yemekten tat alamıyorm koştur koştur ya da buz gibi. Oğlumu çok seviyorum tabiki en ufak bi gaz sıkıntısı çekti mi içim gidiyo Allahım herşeyden önce sağlık versin. bnm de düşüncem galiba ben anne olmayı beceremiyorum ya da sadece bebek bakabilirim ama yanında normal hayat yok. Sabrım yok hiç bişeye. 8. ayın içindeyiz geriye dönüp bakınca zor günler geçirdim şimdi yaşına girince dah kolay olur diye teselli ediyorm kendimi. Çok yalnız kaldım varlık içinde yokluk çektim( insanlar için) o yüzden öfkem çok büyük. Psikolojimin bozulduğunu düşünüyorm. Lohusa sendromu değil sanırım yaşadığım lohusa depresyonu. Dr a gitmeyi düşündüm evet ama burda yazarak biraz olsun rahatlıyorm dr da aynı şeyi yapacak ilaç verse iyi olur diye düşündüm önce emzirmiyorm ne de olsa ama dönüp baktım da ilaç kullansam uyku yapsa(hiç kullanmadım duyduklarımı söylüyorm) uyumaya vaktim yok çünkü bebeğimi emanet edeceğim kimse yok.. Yani psikolog bile lüx bnm için. Bu hayat böyle mi sürüp gidecek diyorm hep. 2.çocuk hep istemişimdir hala da öyle ama çok zorlu bi süreç ve ne zaman geçeceği belli değil bi daha ne kadar dayanır bi psikoloji bilmiyorum o yüzden vazgeçtm. Allah oğluma sağlıklı uzun ömürler versin isteyenlere nasip etsin.. Çok bunaldığımda oğlumu düşünüp "bana bişey olursa babası ne kadar bakabilirki?? Ya da ona yardımcı olabilecek insanların hep işleri var çok meşguller" deyip kendimi toparlıyorm gerçekten öyle. Ortada kalır oğlum ya da illaki birileri bakar da nasıl bakar.??Allahım önce evlatlarımıza sonra bizlere ve eşlerimize sağlık versin, ailelerimize huzur versin, sabır versin umarım geçecek ve çok mutlu ailelerimiz olacak inanıyorm. Umudumu yitirmedim yitirmicem Allahın izniyle
Baya uzun olmuş kusura bakmayın ama bunlar hislerimin en kısa hali..buraya yazmaya da pek fırsat bulamıyorum birikmiş sanırım :)
Herkese iyi uykular olsun
Kusma yok canım ishal vardı o da distendir dedi ates yok dun aksamdan beri cok sukur daha iyi de iste huysuz sadece bırakicam diye korkuyo sarılıp duruyo bana inmiyo kucağımdan :/
Aaa hadi gözün aydin
canım burun aspiratörü alsana.. serum damlattıktan 5 dakka sonra onunla çek. hani bir ucunu ağzına alıp diğer ucunu bebenin burun deliğine sokup nefesinle çektiğin cihaz varya.. otribebe .. çok işe yarıyor. bebenin canı da yanmıyor. oyun sanıyor.Ayy burnunu nasıl temizliyonuz yaa serumu zar zor damlatiyom sağol canım
Aman tahtalara vuurrr Allah bozmasın :)Battaniyenin bi ucu bende bi ucu alperde. Kitap okuyorum tvye bakiyorum arada buraya bakiyorum. Allah'im bugün ne mesudum
2 aydir bugünü bekliyorumAman tahtalara vuurrr Allah bozmasın :)
Benim kızda aksine kurtlu gibi totosunn üstüne oturmuys ya koltuk kenarlarndan tutup ayakta dikilcek ya ellerinden tutp odaları gezicez uyuyamadıda bugun ıyyy deli ediyo beni2 aydir bugünü bekliyorumnazar degmesin zaten bi zahmet
mama sandalyesine oturttum karpuz kemiriyor :)) bizde yürüteç var yoksa bende ayni durumda olurdum :-/Benim kızda aksine kurtlu gibi totosunn üstüne oturmuys ya koltuk kenarlarndan tutup ayakta dikilcek ya ellerinden tutp odaları gezicez uyuyamadıda bugun ıyyy deli ediyo beni
Alperede maşallahOyyyy masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?