2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

boyle yuzsuz insanlara cok sinir oluyorum. bebelerin ne asilari ne de bagisikliklari tam. cahilkik iste. allah cahillerden bizleri de bebeleri de korusun.

Ayy burnunu nasıl temizliyonuz yaa serumu zar zor damlatiyom sağol canım

çok geçmiş olsun canım. bir bu koca bünyeyle hastalık zor geliyor, minicik bedenler o hastalıklara nasıl dayansın. rabbimden bebeğine şafi isminden şifalar diliyorum en kısa zamanda.
Sagol canimm âmin insallah hasta olan butun bebeklere şifa versin Rabbim

Ben de hemen 2. Çocuğu istiyordum. Bebis yalnız büyümesin diye... artık kesinlikle istemiyorum allah isteyene nasip etsin... ben hayatımın normale dönmesini istiyorum sadece. 3-4 Çocuk doğuranların bebekleri rahat herhalde. Ya da yardımcıları var.

Ben artık geceleri 4- 5 saat kesintisiz uyumak, rahatça ağlama sesi duymadan löp löp lokmaları yutmadan insan gibi yemek yemek, akşamları yürüyüşe çıkmak istiyorum. Hayatım biraz normalleşsin istiyorum. Çok yalnızım... Eşim her gece 10 da 11 de geliyor. Aksamları arkadaslari ile takiliyor. Her hafta sonu temizlik yapma hayali kuruyorum ama her hafta sonu bi isi çıkıyor, arkadaslari ile bulusuyor. Tahmin edeceginiz gibi beraber yatmiyoruz. Geceleri hic uyuyamadigim icin sabah cocugu yanina götürüyorum. Ise gitmedenyarim saat bari uyuyayim diye. Cok uykum var diyip kicini dönüp horul horul uyuyor. Nasil sinirleniyorum. Artik sevgim de bitmek üzere ...

Ayy burnunu nasıl temizliyonuz yaa serumu zar zor damlatiyom sağol canım
canım burun aspiratörü alsana.. serum damlattıktan 5 dakka sonra onunla çek. hani bir ucunu ağzına alıp diğer ucunu bebenin burun deliğine sokup nefesinle çektiğin cihaz varya.. otribebe .. çok işe yarıyor. bebenin canı da yanmıyor. oyun sanıyor.

Benim kızda aksine kurtlu gibi totosunn üstüne oturmuys ya koltuk kenarlarndan tutup ayakta dikilcek ya ellerinden tutp odaları gezicez uyuyamadıda bugun ıyyy deli ediyo beni
mama sandalyesine oturttum karpuz kemiriyor :)) bizde yürüteç var yoksa bende ayni durumda olurdum :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…