2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Geçmiş olsun canım birşeyi olmadığına çok sevindim.

Kusma yok canım ishal vardı o da distendir dedi ates yok dun aksamdan beri cok sukur daha iyi de iste huysuz sadece bırakicam diye korkuyo sarılıp duruyo bana inmiyo kucağımdan :/
Benimkide aynı ya dün ishal olmuş 6 kere yaptı Reflor yaptım probiyotik durdu ama hep ağlıyor kucak istiyor,hem taşınma derdi hem çocuğun huysuzluğu mahvoldum..

Bn de hoşlanmadığım insanları görünce iyice batıyolar teselliyi burda ya da tlfnla konuşarak buluyorm. Oğlumun arkdş olacağı günleri iple çekiyorm:/

kızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
Geçmiş olsun cnm

Kızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
İnşllh olmaz cnm Allah şifa versin

Kusma yok canım ishal vardı o da distendir dedi ates yok dun aksamdan beri cok sukur daha iyi de iste huysuz sadece bırakicam diye korkuyo sarılıp duruyo bana inmiyo kucağımdan :/
İnşllh geçer hemen cnm rahatlarsınız

Farkımız; bnm eşimle problemim yok ama işten dolayı geç geliyo 10 gibi. Yani çok bi faydası olmuyo fırsatı yok ama gerisi aynı herşeye yetişmeye çalışıyoruz kendimizi es geçiyoruz sonra sinir sahibi oluyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun geçecek herhalde önce sağlık sonra huzur inşllh.. Kendimi çok yaşlı hissediyorum artık ama umarım çocuğu büyüdükçe gençleşenlerden oluruz bari
Sabır... Allah eşini ıslah etsin bir an önce seni anlasın artık. Bu kadar düzen değişikliğinin üstüne bi de huzursuzluk çok zor. Başlarda ben de yaşadım sıkıntı ama çok şükür geçti darısı başına inşallah. Sen de sabret bebeklerimiz büyüdükçe düzene gircez o zaman da belki eşinle de herşey çok güzel olur olmazsa da o zaman çaresine bakarsın ama şimdilik sabret bence. Hem erkeklerde lohusa sendromu yaşıyolarmış belki de sizdeki de öyle bişey

Battaniyenin bi ucu bende bi ucu alperde. Kitap okuyorum tvye bakiyorum arada buraya bakiyorum. Allah'im bugün ne mesudum
Maşallah de cnm :)

Maşallah kuzuya benmki de hep öyle :)

Maşallah annesi afiyet olmuş
:)

Benimkide aynı ya dün ishal olmuş 6 kere yaptı Reflor yaptım probiyotik durdu ama hep ağlıyor kucak istiyor,hem taşınma derdi hem çocuğun huysuzluğu mahvoldum..
Geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin

Masallah masallah :) kitapta 92.sayfa özlemisim ya...

biz başladık kakada kırmızılıklar oldu kan gibi bıraktık birdahada vermedim ceviz hurma ıspanak verıyoruz
Dr sordun mu canım ilacı değiştirir belki
Ayy burnunu nasıl temizliyonuz yaa serumu zar zor damlatiyom sağol canım
1.5 aylıkken burun temizliği yapmadığım için enfeksiyon ciğerlere indi antibiyotik kullandık 2 gece hastanede yattık. Bu Yüzden burun temizliğine ayrı bi önem veriyorum en ufak tıkanıklıkta açıyorum neyse ki kızım sorun çıkarmıyor oyun sanıyor mutlu oluyor :)
Serumu sıkıyorum otri bebe ile çekiyorum
Battaniyenin bi ucu bende bi ucu alperde. Kitap okuyorum tvye bakiyorum arada buraya bakiyorum. Allah'im bugün ne mesudum
Ohhh :)

Maşallah

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…