Ac kapiyi ciksin kendi gitmiyor mu? Bizimki kapiyi acik bulmasınAlperede maşallahcanım bizde aldık geçen ay mama sandalyeside yürüteçte diyorum ya durmuyo kurtlu maksimum 5 dakk sonra kucagına al diyo ewde yürüyelim diyo
Eki Görüntüle 1821400 an itibariyla benim tip
Tesekkür ederiz teyzesi büyüdü sipa ya :) bana ve kardesime benziyor :)Alper adam olmusya anaaa maşallah subhanallah sanami benziyo sanki
Geçmiş olsun canım birşeyi olmadığına çok sevindim.Iyi akşamlar kızlar msjlari okuyamadım hic halim yok iki gündür hastaneye gidip geliyoruz
Dun aksam ates 38.5 olunca gittik hastaneye nobetci Dr muayene etti kan tahlilleri istedi bizimki bu esnada uykusuzluktan ve korkudan yıktı ortaligi cok ağladı :/ fitil koydular uyudu hemen kan alinamadan nasıl olsa rahatlar simdi biraz uyanınca getirin gecede olsa alırız dediler eve geldik mizmizlanarak da olsa geçe 03:30 a kadar uyudu uyanınca da sabah götürelim kendi Dr u da muayene etsin dedik sabah götürdük odaya girer girmez basladi ağlamaya muayene işkence oldu zor bela susturduk sonra da kan almaya indik asil ipler orda koptu 4 kisi anca tuttuk damar bulunamadı ağlamaktan helak olduneyseki enfeksiyon cikmadi kan oranı ve Demir sınırda kaka tahlili de yarın çıkacak. Zaten Dr enfeksiyon yok gibi disten gibi görünüyor bu ates demişti ama ishali de var bakalım yine dedi. Butun gun yapışık ikizler gibiydik korkudan kucağımdan hic inmedi yavrum dogru düzgün uyumadı da ağlayarak uyandı hep :/ az once uyudu sukur bende ne bel ne sırt ne derman kalmadı bayılip uyuycam sanırım hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin kızlar
Benimkide aynı ya dün ishal olmuş 6 kere yaptı Reflor yaptım probiyotik durdu ama hep ağlıyor kucak istiyor,hem taşınma derdi hem çocuğun huysuzluğu mahvoldum..Kusma yok canım ishal vardı o da distendir dedi ates yok dun aksamdan beri cok sukur daha iyi de iste huysuz sadece bırakicam diye korkuyo sarılıp duruyo bana inmiyo kucağımdan :/
Maşallah çok güzel canım Allah nazarlardan esirgesin..Eki Görüntüle 1821400 an itibariyla benim tip
Tesekkür ederiz teyzesi aslında çokta uzun degilMaşallah çok tatlı boyuda çok uzun maşallah subhanallah
Amin Allah razi olsunMaşallah çok güzel canım Allah nazarlardan esirgesin..
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun.
Geçmiş olsun canımSağol canım inşallah çabucak iyileşir bebeklerimix
Sizede geçmiş olsun canım.kızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
İyi geceler uyandı emdi ufaklık uyur inşallah diye umuut ediyoruz bu aralar geceleri pek bi oyuncu pek bi uyanik sıpa uyu hadi :)
Yvzbt yalnizlik çok kotü sirf konuscak insan olsun diye hic hoslanmadigim insanlara misafirlige gidicem bugün aradim pers. gunu musaitlermis beklerlermis
s.kıçımın kenarı daha surda bi kac ay once evlendi bana sorup duruyordu şöyle dedi ne yapayim böyle oldu haksizmiyim evlendi adami kafaladi 40 yasinda ne aradi ne sordu işte evine gitmek icap eder hediye götürmek falan filan...
Öfke birikiyor icimde yine , ev rutubet kokuyor Nisan yagmurlari basladi eşim oyun oynuyor bilg. da tv seyrediyor uyuyor eee kim ev bakicak nasil tasinicaz ben ona dedim cocukla ben nasil ev bakiyim diye o da begenmessin buldugum evi beraber bakalim diye oldu üçümüz el kadar bebekle ev ev dolasalim.Hic zeka yok bu erkeklerde hic
Velhasil hayat devam ediyor sorunlar bitmiyor yalnizlik kaderimiz gececek ark.olucak bize bu sıpalar az bi yürüsün az bi konuşsun az daha sabır
Geçmiş olsun cnmkızım grip olmuş hapşırıyor burnu akıyor ağzından nefes alıyor bugün götürcem dr. dişler çıkamadı iştahı yok zayıflıyo gibi
İnşllh olmaz cnm Allah şifa versinKızlar oğlan iki gundur çok derin oksuruyo burnu tikaniyo gibi birazda huysuz hastami olacak acaba bide cuma sabah trabzona gitcez napcam yaaa iinşallah hasta olmaz
İnşllh geçer hemen cnm rahatlarsınızKusma yok canım ishal vardı o da distendir dedi ates yok dun aksamdan beri cok sukur daha iyi de iste huysuz sadece bırakicam diye korkuyo sarılıp duruyo bana inmiyo kucağımdan :/
Farkımız; bnm eşimle problemim yok ama işten dolayı geç geliyo 10 gibi. Yani çok bi faydası olmuyo fırsatı yok ama gerisi aynı herşeye yetişmeye çalışıyoruz kendimizi es geçiyoruz sonra sinir sahibi oluyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun geçecek herhalde önce sağlık sonra huzur inşllh.. Kendimi çok yaşlı hissediyorum artık ama umarım çocuğu büyüdükçe gençleşenlerden oluruz bariBen de hemen 2. Çocuğu istiyordum. Bebis yalnız büyümesin diye... artık kesinlikle istemiyorum allah isteyene nasip etsin... ben hayatımın normale dönmesini istiyorum sadece. 3-4 Çocuk doğuranların bebekleri rahat herhalde. Ya da yardımcıları var.
Ben artık geceleri 4- 5 saat kesintisiz uyumak, rahatça ağlama sesi duymadan löp löp lokmaları yutmadan insan gibi yemek yemek, akşamları yürüyüşe çıkmak istiyorum. Hayatım biraz normalleşsin istiyorum. Çok yalnızım... Eşim her gece 10 da 11 de geliyor. Aksamları arkadaslari ile takiliyor. Her hafta sonu temizlik yapma hayali kuruyorum ama her hafta sonu bi isi çıkıyor, arkadaslari ile bulusuyor. Tahmin edeceginiz gibi beraber yatmiyoruz. Geceleri hic uyuyamadigim icin sabah cocugu yanina götürüyorum. Ise gitmedenyarim saat bari uyuyayim diye. Cok uykum var diyip kicini dönüp horul horul uyuyor. Nasil sinirleniyorum. Artik sevgim de bitmek üzere ...
Maşallah de cnm :)Battaniyenin bi ucu bende bi ucu alperde. Kitap okuyorum tvye bakiyorum arada buraya bakiyorum. Allah'im bugün ne mesudum
Maşallah kuzuya benmki de hep öyle :)
Maşallah annesiEki Görüntüle 1821400 an itibariyla benim tip
Geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versinBenimkide aynı ya dün ishal olmuş 6 kere yaptı Reflor yaptım probiyotik durdu ama hep ağlıyor kucak istiyor,hem taşınma derdi hem çocuğun huysuzluğu mahvoldum..
Maaşallah
Masallah masallah :) kitapta 92.sayfa özlemisim ya...Bn de hoşlanmadığım insanları görünce iyice batıyolar teselliyi burda ya da tlfnla konuşarak buluyorm. Oğlumun arkdş olacağı günleri iple çekiyorm:/
Geçmiş olsun cnm
İnşllh olmaz cnm Allah şifa versin
İnşllh geçer hemen cnm rahatlarsınız
Farkımız; bnm eşimle problemim yok ama işten dolayı geç geliyo 10 gibi. Yani çok bi faydası olmuyo fırsatı yok ama gerisi aynı herşeye yetişmeye çalışıyoruz kendimizi es geçiyoruz sonra sinir sahibi oluyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun geçecek herhalde önce sağlık sonra huzur inşllh.. Kendimi çok yaşlı hissediyorum artık ama umarım çocuğu büyüdükçe gençleşenlerden oluruz bari
Sabır... Allah eşini ıslah etsin bir an önce seni anlasın artık. Bu kadar düzen değişikliğinin üstüne bi de huzursuzluk çok zor. Başlarda ben de yaşadım sıkıntı ama çok şükür geçti darısı başına inşallah. Sen de sabret bebeklerimiz büyüdükçe düzene gircez o zaman da belki eşinle de herşey çok güzel olur olmazsa da o zaman çaresine bakarsın ama şimdilik sabret bence. Hem erkeklerde lohusa sendromu yaşıyolarmış belki de sizdeki de öyle bişey
Maşallah de cnm :)
Maşallah kuzuya benmki de hep öyle :)
Maşallah annesiafiyet olmuş
:)
Geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin
Maaşallah :)Eki Görüntüle 1821400 an itibariyla benim tip
Can'ım ben ceviz büyüklüğünde kıymaya minicik kimyon koyup yoğurup, incecik yapıyorum, tereyağında kızartıyorum.Kızlar oğluma köfte yapmak istiyorum siz nasıl yapıyorsunuz tarif verebilirmisiniz
Dr sordun mu canım ilacı değiştirir belkibiz başladık kakada kırmızılıklar oldu kan gibi bıraktık birdahada vermedim ceviz hurma ıspanak verıyoruz
1.5 aylıkken burun temizliği yapmadığım için enfeksiyon ciğerlere indi antibiyotik kullandık 2 gece hastanede yattık. Bu Yüzden burun temizliğine ayrı bi önem veriyorum en ufak tıkanıklıkta açıyorum neyse ki kızım sorun çıkarmıyor oyun sanıyor mutlu oluyor :)Ayy burnunu nasıl temizliyonuz yaa serumu zar zor damlatiyom sağol canım
Ohhh :)Battaniyenin bi ucu bende bi ucu alperde. Kitap okuyorum tvye bakiyorum arada buraya bakiyorum. Allah'im bugün ne mesudum
Maşallah
MaşallahEki Görüntüle 1821400 an itibariyla benim tip
Can'ım ben ceviz büyüklüğünde kıymaya minicik kimyon koyup yoğurup, incecik yapıyorum, tereyağında kızartıyorum.[/QUOTEsoğan sarımsak koymuyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?