2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Tatlım ben hepinizden önce cozutanlardanım hemde ne cozutmak...Kendimden geçiyordum ve şu anda bir ilaç kullanıyorum. Uyku yapmıyor, yorgunluk yapmıyor, kendimi oldukça mantıklı ve normal hissetmeye başladım ki ilaçtan önce çok olaylar oldu. Belki okumuşsıundur eski yazdıklarımı. Eğer emzirmiyorsanız, bence acilen yardım alın; çünkü insanın yaşam enerjisi bitince kendini hiçbir işe yaramaz, yetersiz ve açıkçası enayi gibi görüyor.

Bi türlü yazdırmadı sipa kac saattir kucağımda elim kolum tutmuyo :/ uyudu cok sukur bi nefes aldım. Masallah canım saclarda yakiyo bu arada cok tarz he
Uzun uyuyabiliyor mu iyi mi bari? Saclari yana alistirmaya çalışıyorum ondan öyle :) yokra babasi gibi alna dökülecek :)

Uzun uyuyabiliyor mu iyi mi bari? Saclari yana alistirmaya çalışıyorum ondan öyle :) yokra babasi gibi alna dökülecek :)
Ne kadar uyuyacak bakalım gündüz iki buçuk saat uyudu ama kucağımdan inmedi yine şimdide yanımda yatiyo iki uc saat deliksiz uyusa kafi bana

Bi türlü yazdırmadı sipa kac saattir kucağımda elim kolum tutmuyo :/ uyudu cok sukur bi nefes aldım. Masallah canım saclarda yakiyo bu arada cok tarz he
Diş yüzünden miymiş sıkıntı canım ya benimkide çıldırmış gibi uyuyamiyor kucakta uyuyor kolik hali gibi, odadan çıkınca ağlıyor, kucak istiyor surekli ,iki gecedir uyumuyor dün ishaldi hep distenmiymis bunlar yani..Cinnet geçircem kollarım çok ağrıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…