Bi türlü yazdırmadı sipa kac saattir kucağımda elim kolum tutmuyo :/ uyudu cok sukur bi nefes aldım. Masallah canımTesekkür ederiz teyzesi büyüdü sipa ya :) bana ve kardesime benziyor :)
Zaten geldi mi üstuste gelir :/ sizede gecmis olsun canım Allah kolaylık versinBenimkide aynı ya dün ishal olmuş 6 kere yaptı Reflor yaptım probiyotik durdu ama hep ağlıyor kucak istiyor,hem taşınma derdi hem çocuğun huysuzluğu mahvoldum..
Masallah canımTesekkür ederiz teyzesi aslında çokta uzun degil
Angiedare çok geçmiş olsun cnm ve çok syf okumaktan haturlayamadıklarıma da geçmiş olsun
Bn de yalnız ben kendimi çok kötü hissediyorum sanmıştım. Bazen kendimi çok güzel teselli ediyorum ama bazen herşey kopuyo bende. Ağlama krizleri, hiç geçmeyecek mi vs.. Bikaç gündür yine kötüyüm ama burda yazıp devamlı depresyonda gibi sizlerin de psikolojisini etkilememek için yazmadım bu kez. Yorgunnum, uykun var, uykum olmasa bile gün içersinde yarım saat olsun dinlenemiyorm. Oğlum uyuyunca ya çamaşır ya bulaşık ya yemek ya da hepsi... Duş almayı kendime bakmak olarak görüyorum artk. Böyle biri değildim. Eşimle de şöyle oturup 1 saat rahat rahat konuşmak ya da tv izlemek vs istiyorum adamın bana bişey dediği yok o da yorgun hep bi telaş evde ama bende yetememe hissi var. @37januse37 senin gibiyim aylardır yediğim yemekten tat alamıyorm koştur koştur ya da buz gibi. Oğlumu çok seviyorum tabiki en ufak bi gaz sıkıntısı çekti mi içim gidiyo Allahım herşeyden önce sağlık versin. bnm de düşüncem galiba ben anne olmayı beceremiyorum ya da sadece bebek bakabilirim ama yanında normal hayat yok. Sabrım yok hiç bişeye. 8. ayın içindeyiz geriye dönüp bakınca zor günler geçirdim şimdi yaşına girince dah kolay olur diye teselli ediyorm kendimi. Çok yalnız kaldım varlık içinde yokluk çektim( insanlar için) o yüzden öfkem çok büyük. Psikolojimin bozulduğunu düşünüyorm. Lohusa sendromu değil sanırım yaşadığım lohusa depresyonu. Dr a gitmeyi düşündüm evet ama burda yazarak biraz olsun rahatlıyorm dr da aynı şeyi yapacak ilaç verse iyi olur diye düşündüm önce emzirmiyorm ne de olsa ama dönüp baktım da ilaç kullansam uyku yapsa(hiç kullanmadım duyduklarımı söylüyorm) uyumaya vaktim yok çünkü bebeğimi emanet edeceğim kimse yok.. Yani psikolog bile lüx bnm için. Bu hayat böyle mi sürüp gidecek diyorm hep. 2.çocuk hep istemişimdir hala da öyle ama çok zorlu bi süreç ve ne zaman geçeceği belli değil bi daha ne kadar dayanır bi psikoloji bilmiyorum o yüzden vazgeçtm. Allah oğluma sağlıklı uzun ömürler versin isteyenlere nasip etsin.. Çok bunaldığımda oğlumu düşünüp "bana bişey olursa babası ne kadar bakabilirki?? Ya da ona yardımcı olabilecek insanların hep işleri var çok meşguller" deyip kendimi toparlıyorm gerçekten öyle. Ortada kalır oğlum ya da illaki birileri bakar da nasıl bakar.??Allahım önce evlatlarımıza sonra bizlere ve eşlerimize sağlık versin, ailelerimize huzur versin, sabır versin umarım geçecek ve çok mutlu ailelerimiz olacak inanıyorm. Umudumu yitirmedim yitirmicem Allahın izniyle
Baya uzun olmuş kusura bakmayın ama bunlar hislerimin en kısa hali..buraya yazmaya da pek fırsat bulamıyorum birikmiş sanırım :)
Herkese iyi uykular olsun
Maşallah :)
Maşallah :) T.shirt mü giydirdin. O çok iyi oluyor. Bacaklara kadar uzatıyuorum. Kirlenme daha az oluyor :)Eki Görüntüle 1821400 an itibariyla benim tip
Bende senden duydum giydiriyorum :) çok rahat oluyo gercekten çok da komik :)Maşallah :) T.shirt mü giydirdin. O çok iyi oluyor. Bacaklara kadar uzatıyuorum. Kirlenme daha az oluyor :)
Dogdugunda giydirdigim salvar gibi olan kiyafetleri oyuncak gibi... duygulaniyor insan.Bugün kızımın yazlık kıyafetlerini yıkadım. Alırken bu kadar büyüyecek mi diye sorarken minik kuzum büyüdü şimdi o kıyafetler büyük görünmüyor gözüme
Ben kolları yukarı kadar sıvıyorum bir de küçük surata kocaman t.Shirt :)Bende senden duydum giydiriyorum :) çok rahat oluyo gercekten çok da komik :)
Evet canım aktarda varAğrısız çıksın inşkızım ağladıkça ben üzülüyorum
Aktarda bulabilirim sanırım deneyeyim canın çok saol
Uzun uyuyabiliyor mu iyi mi bari? Saclari yana alistirmaya çalışıyorum ondan öyle :) yokra babasi gibi alna dökülecek :)Bi türlü yazdırmadı sipa kac saattir kucağımda elim kolum tutmuyo :/ uyudu cok sukur bi nefes aldım. Masallah canımsaclarda yakiyo bu arada cok tarz he
Evet esimin tişörtü :) cok rahat oluyor ya arada geciriyorum uzerine veriyorum önüne birseyler döke saça yiyiyor o mutlu ben mutlu :)Maşallah :) T.shirt mü giydirdin. O çok iyi oluyor. Bacaklara kadar uzatıyuorum. Kirlenme daha az oluyor :)
Ne kadar uyuyacak bakalım gündüz iki buçuk saat uyudu ama kucağımdan inmedi yine şimdide yanımda yatiyo iki uc saat deliksiz uyusa kafi banaUzun uyuyabiliyor mu iyi mi bari? Saclari yana alistirmaya çalışıyorum ondan öyle :) yokra babasi gibi alna dökülecek :)
E bir daha gece uykusuna ne zaman yatacak sonra?Ne kadar uyuyacak bakalım gündüz iki buçuk saat uyudu ama kucağımdan inmedi yine şimdide yanımda yatiyo iki uc saat deliksiz uyusa kafi bana
Diş yüzünden miymiş sıkıntı canım ya benimkide çıldırmış gibi uyuyamiyor kucakta uyuyor kolik hali gibi, odadan çıkınca ağlıyor, kucak istiyor surekli ,iki gecedir uyumuyor dün ishaldi hep distenmiymis bunlar yani..Cinnet geçircem kollarım çok ağrıyor ..Bi türlü yazdırmadı sipa kac saattir kucağımda elim kolum tutmuyo :/ uyudu cok sukur bi nefes aldım. Masallah canımsaclarda yakiyo bu arada cok tarz he
Sabaha kadar uyur canım emmek icin uyaniyo normalde saat bası uyaniyoya hic degilse iki uc saate bir uyansa diyorum bende biraz uykudan bisey anlamış olurumE bir daha gece uykusuna ne zaman yatacak sonra?
Anladim. Uyur insallah ya. Kerem de öyle miydi?Sabaha kadar uyur canım emmek icin uyaniyo normalde saat bası uyaniyoya hic degilse iki uc saate bir uyansa diyorum bende biraz uykudan bisey anlamış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?