Denicem canım ucu iltihaplı gibiBen daha once de soylemiştim ama gormemiş olabilirsin. Sogan sur. Benim de kullanmadigim krem kalmamişti anneannem sogan sürdü 2 gunde iyileşti. Sogani ikiye böl her emzirme sonrasi sür inanılmaz işe yariyo
Tamam canım aktardan alirimOnu bilmiyorum ben aktardan kalip halinde alip eritiyordum, kullanan bir arkadasim tavsiye etmisti, o ve garmastan iyi geldi bana
Nerden alacam aktardanmi
aynen öyle dalga geçmek böyle bişey.Sosyal devletmişiz ya bir aylık çocuk bezine yetmez :))Hiç sorma, şaka gb bi rakam. 36 lira mı ne, bildiğin dalga geçiyolar
Ayy Nasıl böyle Bi hata yaptım ben de şaşıyorum kendime ama ilginç Bi şekilde bugün de akşama kadar emdi uyudu kendi kendine iki kez kalasını yaptı ilk kez beşikte dakikalarca gözleri açık durdu...bardaklardaki tıkanıklık mı gitti nedir:)) inşallah böyle devam ederCanim yarim bardak cok uff kivranmistir bebis ben bi cay kaşığı sütü me cok az kimyon serpiyorum kaynatip vermedim hic ama kaynatanlarda bir cay kasigi filan veriyorlar heralde geçmiş olsun
Iki saatte bir emzirme canm istedikce ver yeterince büyümüş artik ben dk bile tutmuyorum ebemizde kilo alimini cok beyendiKızlar iyi akşamlar sizlere birsey soracağım cevaplarsaniz sevinirim benim kızım 52 günlük yani 8. Haftada iki gündür çok uyuyor ben uyandiriyorum emsin diye 2 saatte bir emziriyorum nedeni ne olabilir bu hafta büyüme atağı varmış ondan mi ki doktora goturmeli miyim
Canim benim bebis 5bucuk gun yapmadi sonra fitil yaptim 5saat sonra kakasini yapti.dum doktora gittim bidaha müdahale etme 7-10 gun kakasini yapmayabilir dedi eger bebek cok huysuz ve surekli ikiniyorsa ozaman fitil yap dedi.cok sukur 3gundur gunde bir kere kaka yapıyoruz.Kizim cumartesi aksamindan beri kakasini yapmiyor. Iki kemüdahale i ikiye bolup incelterek attik zeytin yagi verdim ama yok yapmiyo. Daha once cok sancilanmisti ve fitille hemen yapmisti. Hem anne sutu hem mama yiyoruz su vermedigim icin olabilir mi sizce. Yarin doktorumuzu aricam cok uzuluyorum. Bunu yasayan var mi
Kizim cumartesi aksamindan beri kakasini yapmiyor. Iki kere fitili ikiye bolup incelterek attik zeytin yagi verdim ama yok yapmiyo. Daha once cok sancilanmisti ve fitille hemen yapmisti. Hem anne sutu hem mama yiyoruz su vermedigim icin olabilir mi sizce. Yarin doktorumuzu aricam cok uzuluyorum. Bunu yasayan var mi
2 hafta önce benim kızımda 5 gün yapamadı fitil verdim zeytinyağı içindir faydası olmadı Dr götürdüm 7 güne kadar normal dedi ama kızım çok sancı çekiyordu incecik sabunu zwytinyağlayıp koydum hemen yapmıştı. 2 haftadır da ben müdahale etmeden kendisi yapıyor çok şükür. Bu arada benim kızımda anne sütü ve mama alıyor. Hangi mamayı kullanıyorsunuz? İlk başta sma kullandık içinde demir olduğundan kabız olmuştu sonra mamayı değiştirdik
Canim benim bebis 5bucuk gun yapmadi sonra fitil yaptim 5saat sonra kakasini yapti.dum doktora gittim bidaha müdahale etme 7-10 gun kakasini yapmayabilir dedi eger bebek cok huysuz ve surekli ikiniyorsa ozaman fitil yap dedi.cok sukur 3gundur gunde bir kere kaka yapıyoruz.
Bende hipp markasini kullaniyorum 57 gunluguz. Ama su hic vermemistim bebegime bugun verdim. Mama alan cocuklara su verilmesi gerekiyomus saglikocagindaki ebe hemsiremiz ve tanidigimiz bir ebe soyledi. Fitili butun kirmadan mi vermistin.
Tarifine benziyor canmda sonradan oluyormu onu bilmiyorumArkadaşlar bu kolik denen şey nedir
3. Aya girdik 3 gecedir aynı saatlerde anlamsız ağlıyor hatts uykudan uyanıp ağlamaya başlıyor aynı saatlerde garip bi şekilde sakinleyip uyuyo
Canim fitili boldum ucunu inceltip ole verdim.ins bebegin duzelmistir.Insallah ama korkuyorum. Fiili butun kirmadan ve inceltmeden mi verdin canim
Günaydın kızımın burun tıkanıklığı geçmiyor öksürüğü de çoğaldı. Acildeki dair burun tıkanıklığı öksürük yapar dedi ama öksürük çoğaldıuykuya dalıyor öksürük gelince uyanıyor bu gece çok iyi uyuyamadı. Ankarada önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?
Gunaydn kızlar bizde avent 1 numara biberon var ama oglum kullanamiyor emzikte biberonda sevmiyor boyle agzina alinca bi oyana çeviriyor bir bu yana birturlu emme hareketi yapamiyor ama dışariya çıktığımız da sütümu biberonla vermek istiyorum emzirmek zor oluyor siz hangi biberon kullaniyorsunuz memnun kaldiginiz varsa yazabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?