2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Normalde karnı toksa gazı da yoksa uyuması lazım. Diş mi geliyor acaba

Ay iyi bari hayirli olsun. Bebisin huzursuzlugu biraz da ondan olabilir. Bak tasinama isinin bebek boyutunu dusunmemistim hic.

Ay iyi bari hayirli olsun. Bebisin huzursuzlugu biraz da ondan olabilir. Bak tasinama isinin bebek boyutunu dusunmemistim hic.
Uykusundan gözlerini pörtletip fizzah atarak uyanıyor odalarda yanlız durmuyor taşınma valla bir haller oldu Benimkine çok üzülüyorum haline..

Uykusundan gözlerini pörtletip fizzah atarak uyanıyor odalarda yanlız durmuyor taşınma valla bir haller oldu Benimkine çok üzülüyorum haline..
Evdeki islerin bitsin belki o da toparlaz o zamana. Oyun falanda mi oynamiyor. Ben bugün su verdim önüne minik bi legene 1 cay bardagi baya oyalandi degistim üstünü sonra. Hic birseyle oyalanmiyor mu

Bebekler genelde mekan değişikliklerinden pek hoşlanmazlar. Çevrelerini yeni algıladıkları için sıkınıtı oluyor. Normalde öğleden sonra 1-2 saat kadar uyur Elif kendi yatağında ama anneme gittiğimde yarım saat zor uyuyor ve hep orda uyanınca çok ağlıyor ama evde uyandıktan sonra hiç sesi çıkmıyor. Kendi kendine yuvarlanıyor yatakta

Benimki annemde uyuyor ama kvde pek uyumuyor.

Amanın bu akşam üstü bir kaka temizledim. Kaka kaka olalı böyle göz görmedi, göz göz olalı böyle kaka görmedi. Sabah kabız diye z.yağı verrmiştim. Neredeyse kulaklarından çıkacakmış boklar Bir de artık et falan vermeye başladım ya, öfff ne koku ne koku... Evde soba maşası olan var mı :) uzaktan kumandayla temizleyeyim artık bari...

Normalde karnı toksa gazı da yoksa uyuması lazım. Diş mi geliyor acaba

Yok uyudu çok şükür bendeki huzursuzluğu hissediyor sanirim ama olmuyor " bırak bi rahat rahat agliyayim be oğlum" illaha o da katilcak bana başım agriyor kendimi sikmaktan adet olmuyorum emzirdigim sürece olmiycak sanırım ama siniri vuruyor yinede sanki
yarın bi anneanneye devredip nöbeti cikip dolasayim.

İlk zamanlar kızım da annemlerde zor uyurdu sonra eve gelince 3-4 saat kesintisiz uyduğunu bilirim ama şimdi oraya da alıştı. KV de zor uyuyor şimdilik

Bugün kardeşim yeğenimi anlattı yattım yerlere... Daha yeni 7 yaşına girdi. Özel okulda 1.sınıfa gidiyor. Bir sürü ödev vermişler. Bale dersinden de Fındıkkıran balesini izleyip yorum yapacaklar. Oğlan ortalıkta dolaşıp ödevi yapmıyormuş. Anası da bağırınıyormuş Otur da ödevi yapalım diye. Sen bu birden Allahu ekber deyip namaza durmuş... Kardeşim şaşırdım kaldım diyor. Ne yapıyorsun sen deyince de " Eee ne yapayım sen çok bağırıyorsun, seni susturmak için namaza durdum azıcık kafam dinlensin diye namaz kılıyorum" deyince kardeşim kızarken aldı mı beni bir gülme diyor. Kemal Sunal gibi yeğenim var vesselam :)

Evdeki islerin bitsin belki o da toparlaz o zamana. Oyun falanda mi oynamiyor. Ben bugün su verdim önüne minik bi legene 1 cay bardagi baya oyalandi degistim üstünü sonra. Hic birseyle oyalanmiyor mu
Havalar bir ısınsa koyarım da hava çok soğuk burda hırkayla geziyoruz, internetten okudum bu aylarda tatili bile düşünmeyin diyor yer değişikliğinden burnunuzdan gelebilir diyor..Bizimkide bu aylara denk geldi alışır bir iki güne kadar ya..

7 yaşında espirisini 17 sinde gerçeğini inşallah, maşallah.

7 yaşında espirisini 17 sinde gerçeğini inşallah, maşallah.
Meraklı namaz kılmaya... Annemin evinden Bursa Yeşil türbe görünüyor. Oraya baka baka büyüdü. Ben o küçükken çok Yeşil Türbeyle camisine götürdüm. Hele Yeşil cami de kendinden geçiyor. Hayran hayran seyrediyor her yeri... Girdik mi içeriye 1 saatten önce çıkamıyoruz... Allah inşallah nasip eder ona da...

Ben bugun dusa soktum yine beline cikti diye :) bu sefer de agladi da ben isimi cabuk hallettim :) aman o kokuyu deme

Burasi da soguk. Actim ben dogalgazi bugun yine. Cok su koymadim 1 cay bardagi yoktu. 10dk eglense bile rahat ediyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…