Normalde karnı toksa gazı da yoksa uyuması lazım. Diş mi geliyor acabamukut31 canım her gece ogluma okuyorum ayni kelimeler olmasa bile hep saglikli huzurlu uykular diliyorum ogluma bugün gündüz aglastik biraz 8 den beri uyutmaya calisiyoruz şimdi aglayarak uyandi babasi ilgileniyor zira hala barut gibiyim cocuga baktikca daha da sinirleniyorum yoruldum uykusuzum ne diye cocuk yaptim diyecek kadar ustelik
Ay iyi bari hayirli olsun. Bebisin huzursuzlugu biraz da ondan olabilir. Bak tasinama isinin bebek boyutunu dusunmemistim hic.Taşındık yavrum biz geçen cuma,çok zor oldu, oğlan alışamadı korkuyor hala evden yabancılık çekiyor ben desen geberdim ama bitti sükûr halılarımı bekliyorum yıkamaya verdim yarın gelir onları da serdimmi bitti gitti Allah a şükür.. Çok sağol Allah razı olsun..
Gercekten cok iyi olurdu ya :) birbirlerini oyalarlardi en olmadi bi kahve icerdik en azindan :)Doğru söyledin. Ya en azından birimiz çocuk oyalar, diğeri iş yapardı :) ne iyi olurdsu. İmece usulu büyürdü çocuklar... Allah be :)
Uykusundan gözlerini pörtletip fizzah atarak uyanıyor odalarda yanlız durmuyor taşınma valla bir haller oldu Benimkine çok üzülüyorum haline..Ay iyi bari hayirli olsun. Bebisin huzursuzlugu biraz da ondan olabilir. Bak tasinama isinin bebek boyutunu dusunmemistim hic.
Evdeki islerin bitsin belki o da toparlaz o zamana. Oyun falanda mi oynamiyor. Ben bugün su verdim önüne minik bi legene 1 cay bardagi baya oyalandi degistim üstünü sonra. Hic birseyle oyalanmiyor muUykusundan gözlerini pörtletip fizzah atarak uyanıyor odalarda yanlız durmuyor taşınma valla bir haller oldu Benimkine çok üzülüyorum haline..
Benimki annemde uyuyor ama kvde pek uyumuyor.Bebekler genelde mekan değişikliklerinden pek hoşlanmazlar. Çevrelerini yeni algıladıkları için sıkınıtı oluyor. Normalde öğleden sonra 1-2 saat kadar uyur Elif kendi yatağında ama anneme gittiğimde yarım saat zor uyuyor ve hep orda uyanınca çok ağlıyor ama evde uyandıktan sonra hiç sesi çıkmıyor. Kendi kendine yuvarlanıyor yatakta
Bende dıygulanıyorum.. hatta küçülen kıyefetlerinden saklıyorum.. 1-2 tanede büyüyünce oyuncak bebeklerine giydirsin diye saklıyorum:)Dogdugunda giydirdigim salvar gibi olan kiyafetleri oyuncak gibi... duygulaniyor insan.
Normalde karnı toksa gazı da yoksa uyuması lazım. Diş mi geliyor acaba
İlk zamanlar kızım da annemlerde zor uyurdu sonra eve gelince 3-4 saat kesintisiz uyduğunu bilirim ama şimdi oraya da alıştı. KV de zor uyuyor şimdilikBebekler genelde mekan değişikliklerinden pek hoşlanmazlar. Çevrelerini yeni algıladıkları için sıkınıtı oluyor. Normalde öğleden sonra 1-2 saat kadar uyur Elif kendi yatağında ama anneme gittiğimde yarım saat zor uyuyor ve hep orda uyanınca çok ağlıyor ama evde uyandıktan sonra hiç sesi çıkmıyor. Kendi kendine yuvarlanıyor yatakta
Havalar bir ısınsa koyarım da hava çok soğuk burda hırkayla geziyoruz, internetten okudum bu aylarda tatili bile düşünmeyin diyor yer değişikliğinden burnunuzdan gelebilir diyor..Bizimkide bu aylara denk geldi alışır bir iki güne kadar ya..Evdeki islerin bitsin belki o da toparlaz o zamana. Oyun falanda mi oynamiyor. Ben bugün su verdim önüne minik bi legene 1 cay bardagi baya oyalandi degistim üstünü sonra. Hic birseyle oyalanmiyor mu
7 yaşında espirisini 17 sinde gerçeğini inşallah, maşallah.Bugün kardeşim yeğenimi anlattı yattım yerlere... Daha yeni 7 yaşına girdi. Özel okulda 1.sınıfa gidiyor. Bir sürü ödev vermişler. Bale dersinden de Fındıkkıran balesini izleyip yorum yapacaklar. Oğlan ortalıkta dolaşıp ödevi yapmıyormuş. Anası da bağırınıyormuş Otur da ödevi yapalım diye. Sen bu birden Allahu ekber deyip namaza durmuş... Kardeşim şaşırdım kaldım diyor. Ne yapıyorsun sen deyince de " Eee ne yapayım sen çok bağırıyorsun, seni susturmak için namaza durdum azıcık kafam dinlensin diye namaz kılıyorum" deyince kardeşim kızarken aldı mı beni bir gülme diyor. Kemal Sunal gibi yeğenim var vesselam :)
Onu benim oglan yapmaz da :)) bende saklıyorum :)Bende dıygulanıyorum.. hatta küçülen kıyefetlerinden saklıyorum.. 1-2 tanede büyüyünce oyuncak bebeklerine giydirsin diye saklıyorum:)
Meraklı namaz kılmaya... Annemin evinden Bursa Yeşil türbe görünüyor. Oraya baka baka büyüdü. Ben o küçükken çok Yeşil Türbeyle camisine götürdüm. Hele Yeşil cami de kendinden geçiyor. Hayran hayran seyrediyor her yeri... Girdik mi içeriye 1 saatten önce çıkamıyoruz... Allah inşallah nasip eder ona da...7 yaşında espirisini 17 sinde gerçeğini inşallah, maşallah.
Ben bugun dusa soktum yine beline cikti diye :) bu sefer de agladi da ben isimi cabuk hallettim :) aman o kokuyu demeAmanın bu akşam üstü bir kaka temizledim. Kaka kaka olalı böyle göz görmedi, göz göz olalı böyle kaka görmedi. Sabah kabız diye z.yağı verrmiştim. Neredeyse kulaklarından çıkacakmış boklarBir de artık et falan vermeye başladım ya, öfff ne koku ne koku... Evde soba maşası olan var mı :) uzaktan kumandayla temizleyeyim artık bari...
Burasi da soguk. Actim ben dogalgazi bugun yine. Cok su koymadim 1 cay bardagi yoktu. 10dk eglense bile rahat ediyor insan.Havalar bir ısınsa koyarım da hava çok soğuk burda hırkayla geziyoruz, internetten okudum bu aylarda tatili bile düşünmeyin diyor yer değişikliğinden burnunuzdan gelebilir diyor..Bizimkide bu aylara denk geldi alışır bir iki güne kadar ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?