Ya ama bu cok guzeldi :) ey gidi eskiler :-/
Kızlar oğluma köfte yapmak istiyorum siz nasıl yapıyorsunuz tarif verebilirmisiniz
Canım bende etin iyi yerinden 2-3 kez cekilmis kiymayı cevizden büyük parçalara ayırıp donduruyorum, yapacağım zaman çıkartıp içine çok az ekmek,bazen 1 çay kaşığı irmik bazen 1 tatlı kaşığı haşlanmış pirinç ekleyiyorum her seferinde değiştiriyorum içine bazen nane bazen çok minik kimyon katıyorum yuvarlayıp minik köfteleri hemen yağda dondurup suyla pisiriyorum çok seviyo köfteyi surekli yaptığım için içini farklı yapıyorum.. Sade_ pirinçli_ irmikle seklinde[/QUO canım birşey soracam. sen bu köfteyi bebene nasıl yediriyorsun.. katı oluyor ya. eziyon mu. benim kız köfte tarzı şeyi sert deyip ağzından çıkarıyor. ben de senin gibi yapıp yedirmek istiyorum ama cesaret edemiyom. dişleri var mı bebeğinin?
Afiyet olsun canım :) benim büyük oğlumda sınavda cok heyecanlıydi sabah iyi gecer insallahHeyyt uyanın bizim mesai 6:30 da başladı. Bugün sınav görevi ama Allah acıdı valla bana kurada yedek çıktı. Kahve içip oturuyorum. Okula gidince dinleniyorum ben İyi ki okul var. Psikiyatri ye gittiğimde rapor vereyim mi dedi. Yok dedim aman kalsın. Okulda nefes alıyorum kafam rahatlıyor dedim doktora
Ay hadi insallah :)Afiyet olsun canım :) benim büyük oğlumda sınavda cok heyecanlıydi sabah iyi gecer insallah
Bugün kardeşim yeğenimi anlattı yattım yerlere... Daha yeni 7 yaşına girdi. Özel okulda 1.sınıfa gidiyor. Bir sürü ödev vermişler. Bale dersinden de Fındıkkıran balesini izleyip yorum yapacaklar. Oğlan ortalıkta dolaşıp ödevi yapmıyormuş. Anası da bağırınıyormuş Otur da ödevi yapalım diye. Sen bu birden Allahu ekber deyip namaza durmuş... Kardeşim şaşırdım kaldım diyor. Ne yapıyorsun sen deyince de " Eee ne yapayım sen çok bağırıyorsun, seni susturmak için namaza durdum azıcık kafam dinlensin diye namaz kılıyorum" deyince kardeşim kızarken aldı mı beni bir gülme diyor. Kemal Sunal gibi yeğenim var vesselam :)
Onu benim oglan yapmaz da :)) bende saklıyorum :)
DuygulandimBende sakliyom evlenince geline vercem inşallah
Afiyet olsun canım :) benim büyük oğlumda sınavda cok heyecanlıydi sabah iyi gecer insallah
Bu arada çamaşır makinesi çalışınca hala korkuyoruz :-/ yapıştı bana koala gibi
Ay onun zaten tuhaf bi hissi var iyy... Nasil kuzucuk iyi mi?Dün doktora gittik ilk bi güldü doktora sedyeye yatirdik ışıkla boğazına bakcakti doktor oğlan bi buzdu dudağı ağlamaya başladıaaldım kucagima sakinlessin diye doktorda ağlarken o odun parçasını ağzına sokmasinmi ne mümkün daha susmuyo
Gecmis olsun canim.. buhar çabuk etki ediyor diye biliyorum.Dünbirinin daha bbebeği hastaydı doktora gitcekti kimdi o doktor ne dedi bize klamoks verdi bende buhar veriyom ona geçmedi öksürük kulağı akiyomus
Insallah canımİnşallah isaretledikleri doğru cikar
Biz o muayeneyi bi gece bide sabah yasadık kıyametler kopa kopa ustune bide kan alındı huyu tamamen değişti ondan sonra iyice kucakci korkak oldu :/Dün doktora gittik ilk bi güldü doktora sedyeye yatirdik ışıkla boğazına bakcakti doktor oğlan bi buzdu dudağı ağlamaya başladıaaldım kucagima sakinlessin diye doktorda ağlarken o odun parçasını ağzına sokmasinmi ne mümkün daha susmuyo
Ay onun zaten tuhaf bi hissi var iyy... Nasil kuzucuk iyi mi?
Ay yavrum ya. Insallah gecer. Döndün mü evine?Çok şükür bu haline ama öksürüğü uyutmuyo çocuğu oksure oksure iki büklüm oldu yanımda uyuyo balgamimi atamiyo diye buhar makinesini açtım sabah bakalım inşallah iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?