2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kan alınması çok sinir bozucu bi bitmiyor seninki nasıl şimdi canım inşallah iyidir kan ilacina başladın dimi
Biz o muayeneyi bi gece bide sabah yasadık kıyametler kopa kopa ustune bide kan alındı huyu tamamen değişti ondan sonra iyice kucakci korkak oldu :/

Kan alınması çok sinir bozucu bi bitmiyor seninki nasıl şimdi canım inşallah iyidir kan ilacina başladın dimi
Iyi sukur canım senin oglusda iyileşir insallah bir an once hematokrit hemoglobin Demir sınırda cikti başladım Demir ilacına

Dünbirinin daha bbebeği hastaydı doktora gitcekti kimdi o doktor ne dedi bize klamoks verdi bende buhar veriyom ona geçmedi öksürük kulağı akiyomus
biz gittik soğuk algınlığı ilacı verdi aferin enfeksiyon yokmuş boğazına zorla baktı ağlaya ağlaya kılo almıyo burnunu temizlıyoruz surekli

Canım ben kizartmiyorum doktor hasla dedi, öyle yumuşak oluyor , yuvarlak küçük küçük yapıyorum verirken elimle hafif ezer gibi yapiyorum yiyor. Gün aşırı köfte yiyoruz Disimiz daha 4 gün oldu cikali ben öncede veriyordum çiğnemeyi biliyor, bence ver öğrensin tabi hiç katı birşey verdim mi bilmiyorum ben blendir falan hiç kullanmadim bazen gerekli olunca süzgeçten geçirdim genelde çatalla elle ezerek verdim

Bizde de var kan uyusmazligi. Kan degeri 17 mi 18 mi neydi alperin. Asiya biraktirmmadan bu ay baktiririm sanirim. Iki kere cani yanmasin. Ne vereceksin simdi kan ilaci?

biz gittik soğuk algınlığı ilacı verdi aferin enfeksiyon yokmuş boğazına zorla baktı ağlaya ağlaya kılo almıyo burnunu temizlıyoruz surekli

Geçmiş olsun inşallah biranonce atlatır bebeisler hastalık döneminde kilo alamiyorlar benim kizimda kilo verdi hatta ateslendi ememedigi çok zor oluyor hastalıkları Rabbim başka dert vermesin

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Yavrularimiza bizimki fena oksuruyo antibiyotige başladık kulagida akiyomus

Geçmiş olsun cnm inşallah biranonce anlatırsınız oksuruk zor oluyor bebeklerde balgamida çıkartmayı bilmiyorlar çok zorlanıyorlar bizde 2 kez olduk grip sözde emen bebekler çok hasta olmaz diyorlar ama hiç öyle olmadı gerçi artık virüsler çok guclu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…