Biz o muayeneyi bi gece bide sabah yasadık kıyametler kopa kopa ustune bide kan alındı huyu tamamen değişti ondan sonra iyice kucakci korkak oldu :/
Ay yavrum ya. Insallah gecer. Döndün mü evine?
Iyi sukur canım senin oglusda iyileşir insallah bir an once hematokrit hemoglobin Demir sınırda cikti başladım Demir ilacınaKan alınması çok sinir bozucu bi bitmiyor seninki nasıl şimdi canım inşallah iyidir kan ilacina başladın dimi
Köy evinde kaliyorum demistin ya bi ara onu dedim.Biz evdeyiz canım cuma sabah gitcez trabzona onu soruyon dimi
Iyi sukur canım senin oglusda iyileşir insallah bir an once hematokrit hemoglobin Demir sınırda cikti başladım Demir ilacına
Canim dogdugunda kac cikmisti?Iyi sukur canım senin oglusda iyileşir insallah bir an once hematokrit hemoglobin Demir sınırda cikti başladım Demir ilacına
biz gittik soğuk algınlığı ilacı verdi aferin enfeksiyon yokmuş boğazına zorla baktı ağlaya ağlaya kılo almıyo burnunu temizlıyoruz surekliDünbirinin daha bbebeği hastaydı doktora gitcekti kimdi o doktor ne dedi bize klamoks verdi bende buhar veriyom ona geçmedi öksürük kulağı akiyomus
Köy evinde kaliyorum demistin ya bi ara onu dedim.
biz gittik soğuk algınlığı ilacı verdi aferin enfeksiyon yokmuş boğazına zorla baktı ağlaya ağlaya kılo almıyo burnunu temizlıyoruz surekli
canım birşey soracam. sen bu köfteyi bebeğine nasıl yediriyorsun? katı oluyor ya eziyon mu? benim kız köfte tarzı şeyi sert deyip ağzından çıkarıyor. ben de senin gibi yapıp yedirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. dişleri var mı bebeğinin?
Doğduğunda kan uyuşmazlığı yüzünden butun kan değerlieri cok yüksekti canım panik değerdi hatta örneğin hematokrit max 55 olması gerekirken 66 idi baya bi kan boşalttılar onun icin tetkik yapılmadan vermek istemedim ilacCanim dogdugunda kac cikmisti?
Gecmis olsun canım şükür enfeksiyon yokmuş çabuk iyileşir insallahbiz gittik soğuk algınlığı ilacı verdi aferin enfeksiyon yokmuş boğazına zorla baktı ağlaya ağlaya kılo almıyo burnunu temizlıyoruz surekli
Buruna cakacan kapiyi o anHimmm sabah kp kapıyı çaldı gelmeyecem dedim ayy bide dün söyleniyor bunun biseyi yok ne goturuyon diye
Bizde de var kan uyusmazligi. Kan degeri 17 mi 18 mi neydi alperin. Asiya biraktirmmadan bu ay baktiririm sanirim. Iki kere cani yanmasin. Ne vereceksin simdi kan ilaci?Doğduğunda kan uyuşmazlığı yüzünden butun kan değerlieri cok yüksekti canım panik değerdi hatta örneğin hematokrit max 55 olması gerekirken 66 idi baya bi kan boşalttılar onun icin tetkik yapılmadan vermek istemedim ilac
geçmiş olsun onun yerine ben hasta olaydım diyorum çok korkuyorum ohasta olunca uyumuyorumda burnu tıaknıyo nefes alamıyoÇok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Yavrularimiza bizimki fena oksuruyo antibiyotige başladık kulagida akiyomus
Ferromixin saşe almıştım zaten canım Dr da bulabilirsen kullan dedi bende almıştım ki dedim :)Bizde de var kan uyusmazligi. Kan degeri 17 mi 18 mi neydi alperin. Asiya biraktirmmadan bu ay baktiririm sanirim. Iki kere cani yanmasin. Ne vereceksin simdi kan ilaci?
inşallah cümlemizin hasta yavrularına rabbim şifalar versinGecmis olsun canım şükür enfeksiyon yokmuş çabuk iyileşir insallah
Iyi bari bende onu kullanirim diyorum. Zaten istemiyorudum saglik ocaginin verdigini. Disi cikti hepten sogudum.Ferromixin saşe almıştım zaten canım Dr da bulabilirsen kullan dedi bende almıştım ki dedim :)
biz gittik soğuk algınlığı ilacı verdi aferin enfeksiyon yokmuş boğazına zorla baktı ağlaya ağlaya kılo almıyo burnunu temizlıyoruz surekli
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Yavrularimiza bizimki fena oksuruyo antibiyotige başladık kulagida akiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?