ne kadar tatli bir bebek masallah yaaa.allah bagislasin.@Yvzbt gibi :)
Allah razı olsun :) cumlemizinkini bagislasin mevlam :)ne kadar tatli bir bebek masallah yaaa.allah bagislasin.
sağol canım Allah razı olsungeçmiş olsun onun yerine ben hasta olaydım diyorum çok korkuyorum ohasta olunca uyumuyorumda burnu tıaknıyo nefes alamıyo
Geçmiş olsun cnm inşallah biranonce anlatırsınız oksuruk zor oluyor bebeklerde balgamida çıkartmayı bilmiyorlar çok zorlanıyorlar bizde 2 kez olduk grip sözde emen bebekler çok hasta olmaz diyorlar ama hiç öyle olmadı gerçi artık virüsler çok guclu
Çok şükür gözünüz aydin canım darısı basımıza :)Kızımın da ilk dişi çıktıaz önce annem farketti :)
Demekki 5 gecedir uykusuzluğun sebebi dişmiş
Kızımın da ilk dişi çıktıaz önce annem farketti :)
Âmin canım insallah matematikten 2 soruyu yetiştirememis :/ ama digerleri cok iyi gecti dedi bakalım hayırlısıNasıl geçmiş cnm sınav?? Hakkınızda hayırlısı olsun inşllh başarılı olur
Küçük bir tane al bence sevinsin hem senin minik :)Maşallah yaaa ne tatlı karpuz bizde alsakmi acaba
Çok geçmiş olsun canım bir kaç güne hafifler bizde birkaç ay önce çok kötüydü hatirlarsan buhar çok işe yarıyor benim oğlan çok alismisti son zamanlarinda ağzını açıyorduÇok şükür bu haline ama öksürüğü uyutmuyo çocuğu oksure oksure iki büklüm oldu yanımda uyuyo balgamimi atamiyo diye buhar makinesini açtım sabah bakalım inşallah iyileşir
Gözünüz aydın canım darısı başımızaKızımın da ilk dişi çıktıaz önce annem farketti :)
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Yavrularimiza bizimki fena oksuruyo antibiyotige başladık kulagida akiyomus
Evet :) deli gibi karpuz aşermistim hamileyken. Otursun kendi yesin şimdi :)Karpuzmu oyakisir afiyet olsun bebişe
Benim yeni makinede bugün geldi oturduk onu izledik ailecek vay be dedim medeniyet buymuşBu arada çamaşır makinesi çalışınca hala korkuyoruz :-/ yapıştı bana koala gibi
Benim yeni makinede bugün geldi oturduk onu izledik ailecek vay be dedim medeniyet buymuşeski makineyi servis dediki abla alalım mı ? Dedim götür gözüm görmesin Giderken bana bir bakışı vardı makinenin ağlamaklı , dedim didtirgit
Seninki çalışıyor muş bizimki böğürüyordu 16 yıllık makine bigün o sıkmaya başlarken biz dışarı çıktık 2 kat aşağı indiğimizde hala onun sıkma sesi geliyorduhayirli olsun makineniz aldim oturduk karşısına calisirken bakti yapisti bogazima. Oglum bak birsey yok dedim ama hala kucagima tirmaniyor. Senin pohlularini yikiyor oglum dedim korkma sev onu
Bebekler çok sosyal oluyor benimki de insan varken çok neşeli ne versem de yiyorBugün teog sınavı var diye kızlar evdeydi bizimki nasıl mutluydu anlatamam çocuk yalnızlık istemiyor herhalde bütün gün güldü eğlendi ablaları arabayla parka götürdü 2 saat hiç ağlamamış velet ya garezi bana demekki..Akşam yemeğinde yarım su bardağı kıymalı kırmızı mercimek çorbası içirdim bardakla diktim kafasına 9 buçuk tan beri uyuyor sıpa.. Benim yatağa gitmemi bekliyor sinsice Ben yatağa girince hemen viiiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?