2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynen canım
geçmiş olsun onun yerine ben hasta olaydım diyorum çok korkuyorum ohasta olunca uyumuyorumda burnu tıaknıyo nefes alamıyo
sağol canım Allah razı olsun

Çok şükür bu haline ama öksürüğü uyutmuyo çocuğu oksure oksure iki büklüm oldu yanımda uyuyo balgamimi atamiyo diye buhar makinesini açtım sabah bakalım inşallah iyileşir
Çok geçmiş olsun canım bir kaç güne hafifler bizde birkaç ay önce çok kötüydü hatirlarsan buhar çok işe yarıyor benim oğlan çok alismisti son zamanlarinda ağzını açıyordu

Bu arada çamaşır makinesi çalışınca hala korkuyoruz :-/ yapıştı bana koala gibi
Benim yeni makinede bugün geldi oturduk onu izledik ailecek vay be dedim medeniyet buymuşeski makineyi servis dediki abla alalım mı ? Dedim götür gözüm görmesinGiderken bana bir bakışı vardı makinenin ağlamaklı , dedim didtirgit

hayirli olsun makineniz aldim oturduk karşısına calisirken bakti yapisti bogazima. Oglum bak birsey yok dedim ama hala kucagima tirmaniyor. Senin pohlularini yikiyor oglum dedim korkma sev onu

hayirli olsun makineniz aldim oturduk karşısına calisirken bakti yapisti bogazima. Oglum bak birsey yok dedim ama hala kucagima tirmaniyor. Senin pohlularini yikiyor oglum dedim korkma sev onu
Seninki çalışıyor muş bizimki böğürüyordu 16 yıllık makine bigün o sıkmaya başlarken biz dışarı çıktık 2 kat aşağı indiğimizde hala onun sıkma sesi geliyorduDedik oha alttakiler bizi dövmeye nasıl gelmedi şimdiye kadarBizimki pohlularını izlemeye bayılıyordu ya

Bugün teog sınavı var diye kızlar evdeydi bizimki nasıl mutluydu anlatamam çocuk yalnızlık istemiyor herhalde bütün gün güldü eğlendi ablaları arabayla parka götürdü 2 saat hiç ağlamamış velet ya garezi bana demekki..Akşam yemeğinde yarım su bardağı kıymalı kırmızı mercimek çorbası içirdim bardakla diktim kafasına9 buçuk tan beri uyuyor sıpa.. Benim yatağa gitmemi bekliyor sinsiceBen yatağa girince hemen viiiik

Bebekler çok sosyal oluyor benimki de insan varken çok neşeli ne versem de yiyor
Çorba demişken ne çorbalar yapıyorsunuz?
Ben sebze çorbası veriyorum sürekli iki üç kerede yayla yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…