2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

dis cikarmada bi biz mi kaldik yaaaa...!!!sondan birinci olacagiz herallde bu konuda

dis cikarmada bi biz mi kaldik yaaaa...!!!sondan birinci olacagiz herallde bu konuda

Ohh maşallah canım hayırlı olsun inşallah rahatlamıştır bebeğinde. Çoktteşekkür ederim canım

Sıcak bu canım sanki öksürüğü hırıltılı öksürükdaha sşiddetli acaba iyilesiyomuda ondan boyle
Canım dr.söylemedi mesela biz ilk 5gun sanırım günde 4defa yarım veriyordum sonra 3 düştük sonrada 2ye 10gun falan kullanmıştım oğlumda gogsu hirliyor du nefesini açıyor o canim bide soğuk buhar dimi

Rabbim hepimizin ki ne şafi ismiyle şifa versinhhemencecik iyilessinler çok moralim bozuk

Hastalara geçmişler olsun. Dişi çıkanlara hayırlar olsun. Bizim de diş geliyor sanırım. 3 aylıkken azı mıdır köpek midir bilmiyorum ama dişin ucu görünmüştü ve öyle kalmıştı. Devamı geliyor sanırım çünkü bu aralar pek bir huzursuz. Hafta sonu bulaşık makinem bozuldu. Pazartesi servis geldi, parça değişecek, bir haftaya anca gelir dedi. O benim elim ayağımdı diye ağlayasım geldi. Dün bulaşık çıkmasın diye ton balığı yedim. Allahtan bugün gelip parçayı taktılar. @Carmen_el umarım oğlun teogdan güzel bir puan alır. Geçen ve önceki sene teoga hazırlanan öğrencilerim vardı. Bu sene çıkan sorulara bile bakmadım. Meğer ne kadar kopmuşum hayattan, mesleğimden. Sen bana ne yaptın Nazya

Rabbim hepimizin ki ne şafi ismiyle şifa versinhhemencecik iyilessinler çok moralim bozuk

Benim kizimda cok oksuruyodu gecenlerde aksamlari peditus verdim birde ayaklarinin taban kismina sarimsak dilimleyip koydum. Bu yerde okumustum soganlari halka seklinde dograyip koymak iyimis. Yengemde sarimsagi soyledi denedim kisa surede iyi oldu. Cok sukur cok oksurugu yoktu ama denemekte fayda olabilir.
Annem derdi eskiden koy besiklerine bi beze soyulmus sarimsak koyup asilirmis.
Tabi bu benim gorusum karsi olan bircok kisi olabilir.

Ayağına degecekmi sarımsak canım bi yan etkisi olmaz ki hem en fazla kokar önceki gün bol sarımsaklı köfte haslamistim ağzı nasıl sarımsak kokuyodu oyy ölürüm ona yeterki iyilessin peditus ne ki

Kızlar fikirlerinize ihtiuacım var. Bu yaz bebişlerin ayağına ne giydireceksiniz? Beyazından mı alayım pembesinden mi? Önce pembede karar kıldım, sonra onun tabanı sert olduğu için beyazından alayım dedim. Bu yaz yürüyeceklerini sanmıyorum, hele benimki hiç yürümez. Beyazı daha hafif ve daha yumuşak olur. Ama pembesi de daha ortopediktir. Sizce hangisi? Farklı model, görüş ve tecrübelere de açığım.

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-28-12-28-09.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2016-04-28-12-31-41.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 58
Ben ayakkabı taraftarı değilim altı deri olan çorap giydircem zaten ömrünü ayakkabiyla geçirecek ama kızım olsaydı hep küçük ayakkabı giydirirdim sanırım Japonlar öyle yaparmış küçük ayaklı olurlarmış beyazı guzeldi

Ayağına degecekmi sarımsak canım bi yan etkisi olmaz ki hem en fazla kokar önceki gün bol sarımsaklı köfte haslamistim ağzı nasıl sarımsak kokuyodu oyy ölürüm ona yeterki iyilessin peditus ne ki

Ewet ayaginin taban kismina koyup sonra corap giydirdim. Ewet koku oluyo. Doktor vermisti oksurdugunde peditus surubu. Kontrole gittigimde de soyledim iyi yapmissin dedi. Ben gece rahat uyusun diye vermistim oksurugunede iyi geldi. Bu arada ihlamur ve rezene demleyip veriyorum doktorum onuda onerdi. Insallah en kisa surede iyilesir yavrun.

Amin canım Allah razı olsun

Benım de Nıye Aglıyo bılmıyorum bı taraftanda oksuruyo doktora götürmem Lazım etraf mıkrop kaynıyo hastaneden de korkuyorum uykusuzluktan halım yok ya herseye Aglıyo bıldıgın CNm moral bendede yok

Benim kız çorapları çıkarıyor. Altı deri çoraplar genelde kalın oluyorlar. Yazın sıcak olur diye düşündüm. Ben hem yürüteçte ve tay tay yürürken betona basmayacağı hem de ayağının hava alacağı bir şey olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…