- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
dis cikarmada bi biz mi kaldik yaaaa...!!!sondan birinci olacagiz herallde bu konudaAyyy kızlarr ilk dişimiz patlamış çok şükür :)) ikincisi de yarılmak üzere :))inşllh bi süre rahat ederz uyku ve iştahsızlık konusunda
Çok sağol cnm güzel bilgilendirme olmuş.
Gerçekten anne de doğuyo o gün. Bisküvi verdim kırdı falan bigün korkudan bir daha vermedim. Anca meyve süzgecini kullanıyorm. Karpuz da çok iyiymiş :)) samırım cesaretimi topladım:))
Maşallah yaaaaasenin düzenek kurulu :))
Olsun cnm inşllh sonucu güzel gelir
Güle güle kullanın cnm. Bnm eski makine de öyleydi en son oldu bitti bozuldu çok şükürhamileyken çamaşır makinesi aşermiştim :))
İyileşir tabi cnm Allahın izniyle sıkılma sen de yat uyu
Herkese iyi uykular olsun inşllhh
dis cikarmada bi biz mi kaldik yaaaa...!!!sondan birinci olacagiz herallde bu konudaAyyy kızlarr ilk dişimiz patlamış çok şükür :)) ikincisi de yarılmak üzere :))inşllh bi süre rahat ederz uyku ve iştahsızlık konusunda
Gerçekten anne de doğuyo o gün. Bisküvi verdim kırdı falan bigün korkudan bir daha vermedim. Anca meyve süzgecini kullanıyorm. Karpuz da çok iyiymiş :)) samırım cesaretimi topladım:))
Güle güle kullanın cnm. Bnm eski makine de öyleydi en son oldu bitti bozuldu çok şükürhamileyken çamaşır makinesi aşermiştim :))
Enfeksiyon olmamasına sevindimbenim kızım grıptı enfeksiyon yok dediler dünden beri ateşi 38.5 kadar çıkıyo ateş düşürücü veriyorum tekrar götürsemmi dişmi bilemedim geceleride uyumuyoruz iştahda yok
nekadar zor çıktı bu dişler yarına kadar bekliycem ateş devam ederse tekrar götürcem idrar bakılmadı belki onunla ilgilidirEnfeksiyon olmamasına sevindim
Tahminimce ateş ve uykusuzluk diştendir
dis cikarmada bi biz mi kaldik yaaaa...!!!sondan birinci olacagiz herallde bu konuda
Ayyy kızlarr ilk dişimiz patlamış çok şükür :)) ikincisi de yarılmak üzere :))inşllh bi süre rahat ederz uyku ve iştahsızlık konusunda
Canım dr.söylemedi mesela biz ilk 5gun sanırım günde 4defa yarım veriyordum sonra 3 düştük sonrada 2ye 10gun falan kullanmıştım oğlumda gogsu hirliyor du nefesini açıyor o canim bide soğuk buhar dimi
Kızlaaaaarrrrrr gece toplam bır saatlık uykuyla ayaktayımmmm denız geceden Berı Aglıyo huysuzlugun kıtabını yazıyo resmen Allah'ım bebısımın Neresı ağrıyorsa bana ver rahat etsın kuzummm,Amın dısse çabuk çıksın Kafayı yıyceeeeemmm
Rabbim hepimizin ki ne şafi ismiyle şifa versinhhemencecik iyilessinler çok moralim bozuk
Benim kizimda cok oksuruyodu gecenlerde aksamlari peditus verdim birde ayaklarinin taban kismina sarimsak dilimleyip koydum. Bu yerde okumustum soganlari halka seklinde dograyip koymak iyimis. Yengemde sarimsagi soyledi denedim kisa surede iyi oldu. Cok sukur cok oksurugu yoktu ama denemekte fayda olabilir.
Annem derdi eskiden koy besiklerine bi beze soyulmus sarimsak koyup asilirmis.
Tabi bu benim gorusum karsi olan bircok kisi olabilir.
Kızlar fikirlerinize ihtiuacım var. Bu yaz bebişlerin ayağına ne giydireceksiniz? Beyazından mı alayım pembesinden mi? Önce pembede karar kıldım, sonra onun tabanı sert olduğu için beyazından alayım dedim. Bu yaz yürüyeceklerini sanmıyorum, hele benimki hiç yürümez. Beyazı daha hafif ve daha yumuşak olur. Ama pembesi de daha ortopediktir. Sizce hangisi? Farklı model, görüş ve tecrübelere de açığım.
Bizde de yokdis cikarmada bi biz mi kaldik yaaaa...!!!sondan birinci olacagiz herallde bu konuda
Ayağına degecekmi sarımsak canım bi yan etkisi olmaz ki hem en fazla kokar önceki gün bol sarımsaklı köfte haslamistim ağzı nasıl sarımsak kokuyodu oyy ölürüm ona yeterki iyilessin peditus ne ki
Ewet ayaginin taban kismina koyup sonra corap giydirdim. Ewet koku oluyo. Doktor vermisti oksurdugunde peditus surubu. Kontrole gittigimde de soyledim iyi yapmissin dedi. Ben gece rahat uyusun diye vermistim oksurugunede iyi geldi. Bu arada ihlamur ve rezene demleyip veriyorum doktorum onuda onerdi. Insallah en kisa surede iyilesir yavrun.
Benım de Nıye Aglıyo bılmıyorum bı taraftanda oksuruyo doktora götürmem Lazım etraf mıkrop kaynıyo hastaneden de korkuyorum uykusuzluktan halım yok ya herseye Aglıyo bıldıgın CNm moral bendede yokRabbim hepimizin ki ne şafi ismiyle şifa versinhhemencecik iyilessinler çok moralim bozuk
Benim kız çorapları çıkarıyor. Altı deri çoraplar genelde kalın oluyorlar. Yazın sıcak olur diye düşündüm. Ben hem yürüteçte ve tay tay yürürken betona basmayacağı hem de ayağının hava alacağı bir şey olsun istiyorum.Ben ayakkabı taraftarı değilim altı deri olan çorap giydircem zaten ömrünü ayakkabiyla geçirecek ama kızım olsaydı hep küçük ayakkabı giydirirdim sanırım Japonlar öyle yaparmış küçük ayaklı olurlarmış beyazı guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?