2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yika yika bi bitmediniz alin sunlari icimden diye peşinden geliyo muydu

Ayyy kızlarr ilk dişimiz patlamış çok şükür :)) ikincisi de yarılmak üzere :))inşllh bi süre rahat ederz uyku ve iştahsızlık konusunda

Çok sağol cnm güzel bilgilendirme olmuş.
Gerçekten anne de doğuyo o gün. Bisküvi verdim kırdı falan bigün korkudan bir daha vermedim. Anca meyve süzgecini kullanıyorm. Karpuz da çok iyiymiş :)) samırım cesaretimi topladım:))

Maşallah yaaaaa senin düzenek kurulu :))

Âmin canım insallah matematikten 2 soruyu yetiştirememis :/ ama digerleri cok iyi gecti dedi bakalım hayırlısı
Olsun cnm inşllh sonucu güzel gelir

Güle güle kullanın cnm. Bnm eski makine de öyleydi en son oldu bitti bozuldu çok şükür hamileyken çamaşır makinesi aşermiştim :))

İyileşecek dimi yaa inşallah. Günde kaç kez acayim buharı canim
İyileşir tabi cnm Allahın izniyle sıkılma sen de yat uyu

Herkese iyi uykular olsun inşllhh

Herkese merhaba aklıma geldi bir bakayım dedim maşallah son gaz devam ediyorsunuz bebekleriniz iyidir inşallah :) ek gıdaları baya veriyorsunuz belli ben hala korkuyorum çorba yapıyorum Havuç patates kabak çorbası haricinde babada tarif verirmisiniz bebeğim farklı tatlar istiyor ne yapacağımı şaşıyorum

İyileşecek dimi yaa inşallah. Günde kaç kez acayim buharı canim
Canım dr.söylemedi mesela biz ilk 5gun sanırım günde 4defa yarım veriyordum sonra 3 düştük sonrada 2ye 10gun falan kullanmıştım oğlumda gogsu hirliyor du nefesini açıyor o canim bide soğuk buhar dimi

Oh hadi gözünüz aydin :) bu düzeneği kurduğumdan beri iki gündür kitap okuyorum rahat rahat :) ufaktan eline birseyler ver. Yorgan uzerine ortü ört koy tüm oyuncaklarini debelensin dursun :)

Saol canım :)
Huzursuzluğu çok oldu mızmızlandı ama ateşi ve ishali olmadı. Kabızlığı vardı ama 5 gündür hergün kaka yapıyor böyle bi değişiklik oldu
benim kızım grıptı enfeksiyon yok dediler dünden beri ateşi 38.5 kadar çıkıyo ateş düşürücü veriyorum tekrar götürsemmi dişmi bilemedim geceleride uyumuyoruz iştahda yok

çooook sevindim. darisi başımıza canim. biz de uyumuyoruz. bize de dua et de biz de kurtulalim...
Saol canım
Amin inşallah sizinde en kısa zamanda çıksın uykusuzluk gerçekten çok fena

Çok şükür gözünüz aydin canım darısı basımıza :)
Saol canım :) am,n en kısa zamanda inşallah
Gozunuz aydın canım hayırlı olsun
Amin saol canım:)

Gözünüz aydın canım darısı başımıza
Saol canım:) inşall6en kısa zamanda

Benim kız da yalnızlığı sevmiyo dün aneanne ve teyzesini görünce çook mutlu oldu:)

benim kızım grıptı enfeksiyon yok dediler dünden beri ateşi 38.5 kadar çıkıyo ateş düşürücü veriyorum tekrar götürsemmi dişmi bilemedim geceleride uyumuyoruz iştahda yok
Bizde de enfeksiyon çıkmadı canım ateş 38,5 du ama kulaktan ölçer kullanıyorum ben aslında o 38 hatta 37,8 dir ilaç bile verme dişten kaynaklı dedi dr

Bizde de enfeksiyon çıkmadı canım ateş 38,5 du ama kulaktan ölçer kullanıyorum ben aslında o 38 hatta 37,8 dir ilaç bile verme dişten kaynaklı dedi dr
akşam verdim ağrısı varsa alsın diye uyuyamıyordu oda huzursuluk yaptı ilactan sonra uyudu baya terledi ustunu değiştirdim bir iki kaşık muhallebisini yedi 4 e kadar rahattı 4de tekrar başladık alından ölçer bizim

Alından ölçer de yanıltır en iyisi koltukaltından ölçmek dedi ama mümkün değil ölçtürmez benimki ateş yok çok şükür sizinde olmaz inşallah bi daha canım

Alından ölçer de yanıltır en iyisi koltukaltından ölçmek dedi ama mümkün değil ölçtürmez benimki ateş yok çok şükür sizinde olmaz inşallah bi daha canım
inşallah canım dişmi yoksa hastalıkmı anlayamadık dişse çıksın artık

Kızlaaaaarrrrrr gece toplam bır saatlık uykuyla ayaktayımmmm denız geceden Berı Aglıyo huysuzlugun kıtabını yazıyo resmen Allah'ım bebısımın Neresı ağrıyorsa bana ver rahat etsın kuzummm,Amın dısse çabuk çıksın Kafayı yıyceeeeemmm

bu ara eylül bebeklerine bişeyler oldu huzursuzlar hastalar rabbim hemen geçsin bu günler bende uykusuzum ateşliydik korkumdan uyumadım hiç bide işe geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…