Yika yika bi bitmediniz alin sunlari icimden diye peşinden geliyo muyduSeninki çalışıyor muş bizimki böğürüyordu 16 yıllık makine bigün o sıkmaya başlarken biz dışarı çıktık 2 kat aşağı indiğimizde hala onun sıkma sesi geliyorduDedik oha alttakiler bizi dövmeye nasıl gelmedi şimdiye kadar Bizimki pohlularını izlemeye bayılıyordu ya
Çok geçmiş olsun canım bir kaç güne hafifler bizde birkaç ay önce çok kötüydü hatirlarsan buhar çok işe yarıyor benim oğlan çok alismisti son zamanlarinda ağzını açıyordu
hayirli olsun makineniz aldim oturduk karşısına calisirken bakti yapisti bogazima. Oglum bak birsey yok dedim ama hala kucagima tirmaniyor. Senin pohlularini yikiyor oglum dedim korkma sev onu
Çok sağol cnm güzel bilgilendirme olmuş.Oy oy teşekkür ederim :) balon şişirip koyuyorum onune fazla sisirmiyorum onu seviyor. Sonra mandalla oynamayan çocuk mu olur dedim mandal sepetini koydum önüne. Avuc avuç boşaltıyor veya direk bosaltiyor tekrar dolduruyorum. Rulokat kutusu oluyor ya ona hoo hoo bagiriyorum sende yap diyorum yapiyor :) ilk basta nefes alip veriyordu bilemiyordu :)) sonra bu aylarda yuvarlanma ve ziplama olgusunu ogrenmelilermis. Piknik icin aldigimiz ama kullanamadigimiz topumuz vardi onu ziplatiyorum ona dogru yuvarliyorum esimle atip tutuyoruz :) alkisi ogrendik arada alkisliyoruz. Örümcek büyük kurtarici oldu zaten pesimden kosup duruyor :)
Yemek konusuna gelince. Bogmayacak agzinda eriyecek seylerle baslayabilirsin. Bebe biskuvisi ekmek kabugu salataligi uzunlamasina ikiye bölüp veya ortadan ikiye kirip veriyorum eme eme icini yiyiyor.bardaga az su koyup veriyorum kendi icsin diye kah döküyor kah iciyor. Muzun ucunu aciyorum hafif emerek yiyiyor. Cecil peyniri veriyorum onu da iyi kemiriyor. Cipsten az kalin meyve kesiyorum bogma etme tehlikesi olmuyor o zaman oyle veriyorum veya meyve suzgecu ile.Baslarda mama sandalyesine oturt gözlemle. Agzina fazla gelince atiyorlar veya öguruyorlar. Bir iki bigazina gacti aldik parmagimla hemen.
Bir bebek dogurduk ama bir anne de dogdu onlarla. Bizde buyuyoruz öğreniyoruz. Yoluna giriyor zamanla. Sadece az cesaret ve destek...
Maşallah yaaaaaYvzbt gibi :)
Olsun cnm inşllh sonucu güzel gelirÂmin canım insallah matematikten 2 soruyu yetiştirememis :/ ama digerleri cok iyi gecti dedi bakalım hayırlısı
Güle güle kullanın cnm. Bnm eski makine de öyleydi en son oldu bitti bozuldu çok şükürBenim yeni makinede bugün geldi oturduk onu izledik ailecek vay be dedim medeniyet buymuşeski makineyi servis dediki abla alalım mı ? Dedim götür gözüm görmesin Giderken bana bir bakışı vardı makinenin ağlamaklı , dedim didtirgit
İyileşir tabi cnm Allahın izniyle sıkılma sen de yat uyuİyileşecek dimi yaa inşallah. Günde kaç kez acayim buharı canim
Canım dr.söylemedi mesela biz ilk 5gun sanırım günde 4defa yarım veriyordum sonra 3 düştük sonrada 2ye 10gun falan kullanmıştım oğlumda gogsu hirliyor du nefesini açıyor o canim bide soğuk buhar dimiİyileşecek dimi yaa inşallah. Günde kaç kez acayim buharı canim
hayırlı olsun dişniz darısı bize inşallah ateş yaptımı huzursulukla birlikteKızımın da ilk dişi çıktıaz önce annem farketti :)
Demekki 5 gecedir uykusuzluğun sebebi dişmiş
Oh hadi gözünüz aydin :) bu düzeneği kurduğumdan beri iki gündür kitap okuyorum rahat rahat :) ufaktan eline birseyler ver. Yorgan uzerine ortü ört koy tüm oyuncaklarini debelensin dursun :)Ayyy kızlarr ilk dişimiz patlamış çok şükür :)) ikincisi de yarılmak üzere :))inşllh bi süre rahat ederz uyku ve iştahsızlık konusunda
Çok sağol cnm güzel bilgilendirme olmuş.
Gerçekten anne de doğuyo o gün. Bisküvi verdim kırdı falan bigün korkudan bir daha vermedim. Anca meyve süzgecini kullanıyorm. Karpuz da çok iyiymiş :)) samırım cesaretimi topladım:))
Maşallah yaaaaasenin düzenek kurulu :))
Olsun cnm inşllh sonucu güzel gelir
Güle güle kullanın cnm. Bnm eski makine de öyleydi en son oldu bitti bozuldu çok şükürhamileyken çamaşır makinesi aşermiştim :))
İyileşir tabi cnm Allahın izniyle sıkılma sen de yat uyu
Herkese iyi uykular olsun inşllhh
Saol canım :)hayırlı olsun dişniz darısı bize inşallah ateş yaptımı huzursulukla birlikte
benim kızım grıptı enfeksiyon yok dediler dünden beri ateşi 38.5 kadar çıkıyo ateş düşürücü veriyorum tekrar götürsemmi dişmi bilemedim geceleride uyumuyoruz iştahda yokSaol canım :)
Huzursuzluğu çok oldu mızmızlandı ama ateşi ve ishali olmadı. Kabızlığı vardı ama 5 gündür hergün kaka yapıyor böyle bi değişiklik oldu
Saol canımçooook sevindim. darisi başımıza canim. biz de uyumuyoruz. bize de dua et de biz de kurtulalim...
Saol canım :) am,n en kısa zamanda inşallahÇok şükür gözünüz aydin canım darısı basımıza :)
Amin saol canım:)Gozunuz aydın canım hayırlı olsun
Saol canım:) inşall6en kısa zamandaGözünüz aydın canım darısı başımıza
Benim kız da yalnızlığı sevmiyo dün aneanne ve teyzesini görünce çook mutlu oldu:)Bugün teog sınavı var diye kızlar evdeydi bizimki nasıl mutluydu anlatamam çocuk yalnızlık istemiyor herhalde bütün gün güldü eğlendi ablaları arabayla parka götürdü 2 saat hiç ağlamamış velet ya garezi bana demekki..Akşam yemeğinde yarım su bardağı kıymalı kırmızı mercimek çorbası içirdim bardakla diktim kafasına 9 buçuk tan beri uyuyor sıpa.. Benim yatağa gitmemi bekliyor sinsice Ben yatağa girince hemen viiiik
Bizde de enfeksiyon çıkmadı canım ateş 38,5 du ama kulaktan ölçer kullanıyorum ben aslında o 38 hatta 37,8 dir ilaç bile verme dişten kaynaklı dedi drbenim kızım grıptı enfeksiyon yok dediler dünden beri ateşi 38.5 kadar çıkıyo ateş düşürücü veriyorum tekrar götürsemmi dişmi bilemedim geceleride uyumuyoruz iştahda yok
akşam verdim ağrısı varsa alsın diye uyuyamıyordu oda huzursuluk yaptı ilactan sonra uyudu baya terledi ustunu değiştirdim bir iki kaşık muhallebisini yedi 4 e kadar rahattı 4de tekrar başladık alından ölçer bizimBizde de enfeksiyon çıkmadı canım ateş 38,5 du ama kulaktan ölçer kullanıyorum ben aslında o 38 hatta 37,8 dir ilaç bile verme dişten kaynaklı dedi dr
Alından ölçer de yanıltır en iyisi koltukaltından ölçmek dedi ama mümkün değil ölçtürmez benimki ateş yok çok şükür sizinde olmaz inşallah bi daha canımakşam verdim ağrısı varsa alsın diye uyuyamıyordu oda huzursuluk yaptı ilactan sonra uyudu baya terledi ustunu değiştirdim bir iki kaşık muhallebisini yedi 4 e kadar rahattı 4de tekrar başladık alından ölçer bizim
inşallah canım dişmi yoksa hastalıkmı anlayamadık dişse çıksın artıkAlından ölçer de yanıltır en iyisi koltukaltından ölçmek dedi ama mümkün değil ölçtürmez benimki ateş yok çok şükür sizinde olmaz inşallah bi daha canım
Enfeksiyon yokmuş zaten endişelenme canım ama ateşi devam ederse götür yeniden inşallah çıksında bi rahat etsin yavrucaklarinşallah canım dişmi yoksa hastalıkmı anlayamadık dişse çıksın artık
bu ara eylül bebeklerine bişeyler oldu huzursuzlar hastalar rabbim hemen geçsin bu günler bende uykusuzum ateşliydik korkumdan uyumadım hiç bide işe geldimKızlaaaaarrrrrr gece toplam bır saatlık uykuyla ayaktayımmmm denız geceden Berı Aglıyo huysuzlugun kıtabını yazıyo resmen Allah'ım bebısımın Neresı ağrıyorsa bana ver rahat etsın kuzummm,Amın dısse çabuk çıksın Kafayı yıyceeeeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?