Biraz dışarı çıkarıp gezdirsen? Benimki huzursuz olduğu zaman dışarı çıkıyoruz. Ağaçları izliyor. Parkta oynayan çocuklara heyecan yapıyor. Avm deki oyuncaklara çığlık atıyor falan. Biraz oyalanıuoruz. Gerçi her çocuk bir değil. Kızım bunlarla mutlu oluyor ama canavar yeğenime bunlar sökmüyor.Benım de Nıye Aglıyo bılmıyorum bı taraftanda oksuruyo doktora götürmem Lazım etraf mıkrop kaynıyo hastaneden de korkuyorum uykusuzluktan halım yok ya herseye Aglıyo bıldıgın CNm moral bendede yok
Sağoll cnm amin belirtisi huysuzluğu olmasa bi acelem yoktu ama psikolojik olsa gerek gece rahat uyudu
Sağol cnm :)) yorgan var yerde de duran yok :)) otururken devrilip kalkamıyo her zaman ondan sanırımOh hadi gözünüz aydin :) bu düzeneği kurduğumdan beri iki gündür kitap okuyorum rahat rahat :) ufaktan eline birseyler ver. Yorgan uzerine ortü ört koy tüm oyuncaklarini debelensin dursun :)
Sağol cnm :))Yvzbt sizinde gözünüz aydın:)
Geçmiş olsun canım inşllh bir an önce düzelirrKızlaaaaarrrrrr gece toplam bır saatlık uykuyla ayaktayımmmm denız geceden Berı Aglıyo huysuzlugun kıtabını yazıyo resmen Allah'ım bebısımın Neresı ağrıyorsa bana ver rahat etsın kuzummm,Amın dısse çabuk çıksın Kafayı yıyceeeeemmm
Ben de dertleniyodum da geldi işte :) ben emzirmiyorm o yüzden sıkıntı yok bence emziriyosan acelesi yokdis cikarmada bi biz mi kaldik yaaaa...!!!sondan birinci olacagiz herallde bu konuda
Sağol cnm rahatladı ama öteki de patlamak üzere inşllh hemen patlarOhh maşallah canım hayırlı olsun inşallah rahatlamıştır bebeğinde. Çoktteşekkür ederim canım
Tşkkrler cnm. Bebekler hayatımız oluyo. Bazen isyan noktasına geliyorm çok yıpranıyorm ama bazen de amaan bolver herşeyi diyorm. Öyle karmaşık bi durum :/Hastalara geçmişler olsun. Dişi çıkanlara hayırlar olsun. Bizim de diş geliyor sanırım. 3 aylıkken azı mıdır köpek midir bilmiyorum ama dişin ucu görünmüştü ve öyle kalmıştı. Devamı geliyor sanırım çünkü bu aralar pek bir huzursuz. Hafta sonu bulaşık makinem bozuldu. Pazartesi servis geldi, parça değişecek, bir haftaya anca gelir dedi. O benim elim ayağımdı diye ağlayasım geldi. Dün bulaşık çıkmasın diye ton balığı yedim.Allahtan bugün gelip parçayı taktılar. @Carmen_el umarım oğlun teogdan güzel bir puan alır. Geçen ve önceki sene teoga hazırlanan öğrencilerim vardı. Bu sene çıkan sorulara bile bakmadım. Meğer ne kadar kopmuşum hayattan, mesleğimden. Sen bana ne yaptın Nazya
Bence Nike Can'ım, ben de Nike ın spor ayakkabısını aldımKızlar fikirlerinize ihtiuacım var. Bu yaz bebişlerin ayağına ne giydireceksiniz? Beyazından mı alayım pembesinden mi? Önce pembede karar kıldım, sonra onun tabanı sert olduğu için beyazından alayım dedim. Bu yaz yürüyeceklerini sanmıyorum, hele benimki hiç yürümez. Beyazı daha hafif ve daha yumuşak olur. Ama pembesi de daha ortopediktir. Sizce hangisi? Farklı model, görüş ve tecrübelere de açığım.
Patates, havuç, soğanlı kırmızı mercimek çorbası, yayla çorbası,tavuk göğsünden şehriye çorbası, tarhana çorbası,kıymalı sarımsaklı yoğurt çorbası, yoğurt lu buğday çorbası kısaca bizim evde pişen bütün çorbaları veriyorum canım benimki çorbayı çok seviyor neskafe fincaniyla,yada su bardagiyla içiriyorum çoğu zaman, kaşık çok küçük bıkıyor bırakıyor içmeyi bende böyle çözüm buldum.Bebekler çok sosyal oluyor benimki de insan varken çok neşeli ne versem de yiyor
Çorba demişken ne çorbalar yapıyorsunuz?
Ben sebze çorbası veriyorum sürekli iki üç kerede yayla yaptım
Zıplıyor du geberesice, klozet tam karşısında tepeme çıkacak diye ödüm kokuyordu yaYika yika bi bitmediniz alin sunlari icimden diye peşinden geliyo muydu
Gözünüz aydın olsun darısı başımızaAyyy kızlarr ilk dişimiz patlamış çok şükür :)) ikincisi de yarılmak üzere :))inşllh bi süre rahat ederz uyku ve iştahsızlık konusunda
Çok sağol cnm güzel bilgilendirme olmuş.
Gerçekten anne de doğuyo o gün. Bisküvi verdim kırdı falan bigün korkudan bir daha vermedim. Anca meyve süzgecini kullanıyorm. Karpuz da çok iyiymiş :)) samırım cesaretimi topladım:))
Maşallah yaaaaasenin düzenek kurulu :))
Olsun cnm inşllh sonucu güzel gelir
Güle güle kullanın cnm. Bnm eski makine de öyleydi en son oldu bitti bozuldu çok şükürhamileyken çamaşır makinesi aşermiştim :))
İyileşir tabi cnm Allahın izniyle sıkılma sen de yat uyu
Herkese iyi uykular olsun inşllhh
Bizimki bugün yine ishal olmuş reflor verdim az önce damağı yırtılmış bir iki güne geliyor inşallah
Beyazı daha iyi bence, bende sandalet alcam sırf ayağı yere değmesin diye ayağı rahat eder içinde.. Normalde ayakkabi hiç giydirmeyin diyor doktorlar ama bizimki dolaşmayı çok seviyor mecbur alcaz.Kızlar fikirlerinize ihtiuacım var. Bu yaz bebişlerin ayağına ne giydireceksiniz? Beyazından mı alayım pembesinden mi? Önce pembede karar kıldım, sonra onun tabanı sert olduğu için beyazından alayım dedim. Bu yaz yürüyeceklerini sanmıyorum, hele benimki hiç yürümez. Beyazı daha hafif ve daha yumuşak olur. Ama pembesi de daha ortopediktir. Sizce hangisi? Farklı model, görüş ve tecrübelere de açığım.
Ayy çok sewindim hayırlı olsunKızımın da ilk dişi çıktıaz önce annem farketti :)
Demekki 5 gecedir uykusuzluğun sebebi dişmiş
Sağol cnm inşllh siz de görün :))Gözünüz aydın olsun darısı başımıza
Patates, havuç, soğanlı kırmızı mercimek çorbası, yayla çorbası,tavuk göğsünden şehriye çorbası, tarhana çorbası,kıymalı sarımsaklı yoğurt çorbası, yoğurt lu buğday çorbası kısaca bizim evde pişen bütün çorbaları veriyorum canım benimki çorbayı çok seviyor neskafe fincaniyla,yada su bardagiyla içiriyorum çoğu zaman, kaşık çok küçük bıkıyor bırakıyor içmeyi bende böyle çözüm buldum.
canim semizotu corbasi balkabağı corbasi. tsze fasulye yemegi. sakiz kabağı corbasi bol dereotlu naneli. bebek pilavi (az bulgur az pirinchavuc kiyma kirmizi biber kimyon ve corekotu ike sarımsak koyuyorum pilav oluyor. ) kahvaltiya semizotlu omlet yap. pancar yemegini bebekler cok seviyor . mevsimi geçmeden pirincli pancar yemegi yap. ksbizliga gaza kansizliga birebir. Havuç corbasi yapabilirsin. yumurtali soganli kiyma kavurmasi ver. (sen kiymayi kavurma haşlama yap) simdi taze bezelye de cikti. bezelyeden de havuclu pirincli corba yapabilirsin. balik yiyorsa patatezli somon baligi corbasi yap. kiymali pirinc corbasi da olur ama onu bir sefer yaptim. vitaminli olmadı dlye düşünüp bidaha yapmadim. bilinen klasik corbalardan farkli bunlari yapabilirsi. ben bir de hrr yemek ve corbaya mutlaka taze nane deteotu ve maydonoz dogruyom özellikle dereotu mutlaka vardir her yemekte. bizim favori uemegimiz yumurtali semizotu corbasi ile pancar yemegi.Patates, havuç, soğanlı kırmızı mercimek çorbası, yayla çorbası,tavuk göğsünden şehriye çorbası, tarhana çorbası,kıymalı sarımsaklı yoğurt çorbası, yoğurt lu buğday çorbası kısaca bizim evde pişen bütün çorbaları veriyorum canım benimki çorbayı çok seviyor neskafe fincaniyla,yada su bardagiyla içiriyorum çoğu zaman, kaşık çok küçük bıkıyor bırakıyor içmeyi bende böyle çözüm buldum.
Okadar sebzeden bahsetmişsin ki,canım mangal çekti yacanim semizotu corbasi balkabağı corbasi. tsze fasulye yemegi. sakiz kabağı corbasi bol dereotlu naneli. bebek pilavi (az bulgur az pirinchavuc kiyma kirmizi biber kimyon ve corekotu ike sarımsak koyuyorum pilav oluyor. ) kahvaltiya semizotlu omlet yap. pancar yemegini bebekler cok seviyor . mevsimi geçmeden pirincli pancar yemegi yap. ksbizliga gaza kansizliga birebir. Havuç corbasi yapabilirsin. yumurtali soganli kiyma kavurmasi ver. (sen kiymayi kavurma haşlama yap) simdi taze bezelye de cikti. bezelyeden de havuclu pirincli corba yapabilirsin. balik yiyorsa patatezli somon baligi corbasi yap. kiymali pirinc corbasi da olur ama onu bir sefer yaptim. vitaminli olmadı dlye düşünüp bidaha yapmadim. bilinen klasik corbalardan farkli bunlari yapabilirsi. ben bir de hrr yemek ve corbaya mutlaka taze nane deteotu ve maydonoz dogruyom özellikle dereotu mutlaka vardir her yemekte. bizim favori uemegimiz yumurtali semizotu corbasi ile pancar yemegi.
Doktorumuz söyledi. Yürüyene kadar ayakkabı almayın. İlk adım ayakkabısı diye birşey yok. Yazın yalın ayak yürüsün. Kuma bastırın. Kışında kalın çorap yada panduf giydirin dedi. Brezilyalıların futbolda bu kadar iyi olmasının en büyük nedeni çıplak ayak kumda futbol oynamaları dedi. Bence boşu boşuna alma ayakkabı. Yürüyünce iyi bir ortopedik spor ayakkabı alırsınız dedi.Kızlar fikirlerinize ihtiuacım var. Bu yaz bebişlerin ayağına ne giydireceksiniz? Beyazından mı alayım pembesinden mi? Önce pembede karar kıldım, sonra onun tabanı sert olduğu için beyazından alayım dedim. Bu yaz yürüyeceklerini sanmıyorum, hele benimki hiç yürümez. Beyazı daha hafif ve daha yumuşak olur. Ama pembesi de daha ortopediktir. Sizce hangisi? Farklı model, görüş ve tecrübelere de açığım.
Yazın çıplak ayak bassın Ne kadar basacak ki zatenBenim kız çorapları çıkarıyor. Altı deri çoraplar genelde kalın oluyorlar. Yazın sıcak olur diye düşündüm. Ben hem yürüteçte ve tay tay yürürken betona basmayacağı hem de ayağının hava alacağı bir şey olsun istiyorum.
Aynı fikirdeyim :)Merhaba arkadaslar
Hastalara gecmis olsun, disi cikanlara hayirli olsun, teoga girenlere gecmis olsun
Doktorumuz söyledi. Yürüyene kadar ayakkabı almayın. İlk adım ayakkabısı diye birşey yok. Yazın yalın ayak yürüsün. Kuma bastırın. Kışında kalın çorap yada panduf giydirin dedi. Brezilyalıların futbolda bu kadar iyi olmasının en büyük nedeni çıplak ayak kumda futbol oynamaları dedi. Bence boşu boşuna alma ayakkabı. Yürüyünce iyi bir ortopedik spor ayakkabı alırsınız dedi.
Yürümesi lazım dedi. Özellikle de kumda yürütün dedi. İlk adım ayakkabısı diye birşey yok. Tamamen ticari didi :9Yuruyene kadar derken? Bildigin kendi kendine yuruyene kadar mi?
Bazilari da adim atmaya basladigindan itibaren ortopedik ayakkabi giydirilmesi gerektigini savunuyor duz taban olmamasi icin.
Bazilari da tam tersi yeri hissetmeli diyor.
Benim kafam karisti bu konuda.
Duz taban, ice basma, disa basma gibi durumlar neden oluyor ogrenmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?