Kumu bulsam bende iyi bi tepiscem içindede kum yok hafta sonu market,yemek çocuk sıkılıyor arabada babasıda tutuyor koltuk altından yürütüp tur attırıyor ayakkabısız nasıl olur ki bilemedim..Sandalet te çok rahat değilmi parmaklar topuk dışarda birtek ayağının altı kapalı.Olmamı mukut hatun..Yürümesi lazım dedi. Özellikle de kumda yürütün dedi. İlk adım ayakkabısı diye birşey yok. Tamamen ticari didi :9
Kızlar fikirlerinize ihtiuacım var. Bu yaz bebişlerin ayağına ne giydireceksiniz? Beyazından mı alayım pembesinden mi? Önce pembede karar kıldım, sonra onun tabanı sert olduğu için beyazından alayım dedim. Bu yaz yürüyeceklerini sanmıyorum, hele benimki hiç yürümez. Beyazı daha hafif ve daha yumuşak olur. Ama pembesi de daha ortopediktir. Sizce hangisi? Farklı model, görüş ve tecrübelere de açığım.
canim semizotu corbasi balkabağı corbasi. tsze fasulye yemegi. sakiz kabağı corbasi bol dereotlu naneli. bebek pilavi (az bulgur az pirinchavuc kiyma kirmizi biber kimyon ve corekotu ike sarımsak koyuyorum pilav oluyor. ) kahvaltiya semizotlu omlet yap. pancar yemegini bebekler cok seviyor . mevsimi geçmeden pirincli pancar yemegi yap. ksbizliga gaza kansizliga birebir. Havuç corbasi yapabilirsin. yumurtali soganli kiyma kavurmasi ver. (sen kiymayi kavurma haşlama yap) simdi taze bezelye de cikti. bezelyeden de havuclu pirincli corba yapabilirsin. balik yiyorsa patatezli somon baligi corbasi yap. kiymali pirinc corbasi da olur ama onu bir sefer yaptim. vitaminli olmadı dlye düşünüp bidaha yapmadim. bilinen klasik corbalardan farkli bunlari yapabilirsi. ben bir de hrr yemek ve corbaya mutlaka taze nane deteotu ve maydonoz dogruyom özellikle dereotu mutlaka vardir her yemekte. bizim favori uemegimiz yumurtali semizotu corbasi ile pancar yemegi.
Kuşkonmaz alabilirsin. Ben bugün aradım, bulamadım.Pazara gitcem.neyin mevsimi? Ne aliyim bebiccee
Saol canım :)Ayy çok sewindim hayırlı olsun
Hadi inşallah :)Bizimki bugün yine ishal olmuş reflor verdim az önce damağı yırtılmış bir iki güne geliyor inşallah
canim kan damlasini bende vermiyordium pekmez veriyordum. ama icim rahat etmedi. tahlil istedim. kansizlik cikti. simdi kan ilacina basladik gene. pekmez yeyerli degil. doktor bol bol kirmizi pancar yedirmemi soyledi. pancar yemegi ise bir tane pancar cok az pirinc pancarin yarisi kadar patatez bir diS sarimsak bir arpacik sogan.hepsini haslayip catalla eziyorum. en son zeytinyagiekliyorum. daha vitaminli olun dersen baska bir yerde bir yumurta hasla sarisini ez ve icine ekle. bir kasik da yogurt ekle. cok lezzetli oluyor. bir cay kasigi da ruseym ve kasigin ucuyla corekotu da ekleyebilirsin. corekotununda olumden baska herderde derman oldugunubhepimiz biliyoruz. hem yemesi sünnet.Pirinçli pancar yemeği dediğin nası oluyor? Kırmızı pancardan mı bahsediyoruz bu arada?Ben kan damlasını vermiyorum oğlumun. Hergün bir çay kaşığı pekmez veriyorum ama kansızlığa iyi gelen başka şeylerle de takviye etmek istiyorum.
Ama benim corbalar daha çok pure gibi oluyor bardakla icirecek kıvamda değil sulu yaptığım zaman doymuyorPatates, havuç, soğanlı kırmızı mercimek çorbası, yayla çorbası,tavuk göğsünden şehriye çorbası, tarhana çorbası,kıymalı sarımsaklı yoğurt çorbası, yoğurt lu buğday çorbası kısaca bizim evde pişen bütün çorbaları veriyorum canım benimki çorbayı çok seviyor neskafe fincaniyla,yada su bardagiyla içiriyorum çoğu zaman, kaşık çok küçük bıkıyor bırakıyor içmeyi bende böyle çözüm buldum.
canim neden sulu yapiyorsun ki.. sulu corbayi hic bir doktor onermiyor. pure kivaminda versene bebene. sadece suyla karnını doyurmasin.Patates, havuç, soğanlı kırmızı mercimek çorbası, yayla çorbası,tavuk göğsünden şehriye çorbası, tarhana çorbası,kıymalı sarımsaklı yoğurt çorbası, yoğurt lu buğday çorbası kısaca bizim evde pişen bütün çorbaları veriyorum canım benimki çorbayı çok seviyor neskafe fincaniyla,yada su bardagiyla içiriyorum çoğu zaman, kaşık çok küçük bıkıyor bırakıyor içmeyi bende böyle çözüm buldum.
Sulu çorba vermiyorum içine ya tel şehriye, ya arpa şehriye, ya erişte, yada tam buğday ekmeği parçalıyorum.Birde ben doyurmaya uğraşmıyorum bol bol emsin istiyorum şurada emeceği 3-5 ay kaldı..canim neden sulu yapiyorsun ki.. sulu corbayi hic bir doktor onermiyor. pure kivaminda versene bebene. sadece suyla karnını doyurmasin.
Can'ım kanı kaç çıktı da az dediler? Benim kızımın da 10,2 çıktı kan ilacını günaşırı veriyordum 1 çay kaşığı, onu 1tatlı kaşığına çıkar derdi hemşire.canim kan damlasini bende vermiyordium pekmez veriyordum. ama icim rahat etmedi. tahlil istedim. kansizlik cikti. simdi kan ilacina basladik gene. pekmez yeyerli degil. doktor bol bol kirmizi pancar yedirmemi soyledi. pancar yemegi ise bir tane pancar cok az pirinc pancarin yarisi kadar patatez bir diS sarimsak bir arpacik sogan.hepsini haslayip catalla eziyorum. en son zeytinyagiekliyorum. daha vitaminli olun dersen baska bir yerde bir yumurta hasla sarisini ez ve icine ekle. bir kasik da yogurt ekle. cok lezzetli oluyor. bir cay kasigi da ruseym ve kasigin ucuyla corekotu da ekleyebilirsin. corekotununda olumden baska herderde derman oldugunubhepimiz biliyoruz. hem yemesi sünnet.
http://www.bebekyemeklerim.com/cocu...-demir-eksikligi-yasa-gore-kan-degerleri.htmlCan'ım kanı kaç çıktı da az dediler? Benim kızımın da 10,2 çıktı kan ilacını günaşırı veriyordum 1 çay kaşığı, onu 1tatlı kaşığına çıkar derdi hemşire.
bebek urunlerinin %99u gibi deseneYürümesi lazım dedi. Özellikle de kumda yürütün dedi. İlk adım ayakkabısı diye birşey yok. Tamamen ticari didi :9
Canımm teogla ilgili iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim :) ayakkabı konusunda da uzmanlar yürüyene kadar giydirmeyin diyo hatta burda paylaşmıştım bununla ilgili bir yazı. Eşimde balet pabucu alalım diyo her gittiğimiz yere onu soruyo :)Kızlar fikirlerinize ihtiuacım var. Bu yaz bebişlerin ayağına ne giydireceksiniz? Beyazından mı alayım pembesinden mi? Önce pembede karar kıldım, sonra onun tabanı sert olduğu için beyazından alayım dedim. Bu yaz yürüyeceklerini sanmıyorum, hele benimki hiç yürümez. Beyazı daha hafif ve daha yumuşak olur. Ama pembesi de daha ortopediktir. Sizce hangisi? Farklı model, görüş ve tecrübelere de açığım.
Bugün bütün sonuclar çıktı hepsi temiz kontrolde oldu iyi şükür canımAngiedare duzeldi mi bebis?
OyZıplıyor du geberesice, klozet tam karşısında tepeme çıkacak diye ödüm kokuyordu ya
Ay hadi gözün aydın :)Bizimki bugün yine ishal olmuş reflor verdim az önce damağı yırtılmış bir iki güne geliyor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?