2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yürümesi lazım dedi. Özellikle de kumda yürütün dedi. İlk adım ayakkabısı diye birşey yok. Tamamen ticari didi :9
Kumu bulsam bende iyi bi tepiscem içindede kum yok hafta sonu market,yemek çocuk sıkılıyor arabada babasıda tutuyor koltuk altından yürütüp tur attırıyor ayakkabısız nasıl olur ki bilemedim..Sandalet te çok rahat değilmi parmaklar topuk dışarda birtek ayağının altı kapalı.Olmamı mukut hatun..

Benim oğlum adımlıyor. Ellerinden tuttuğumuzda yürüyor. Belki yürür diye düşünüyorum o yüzden ben pembe ayakkabının mavisini aldım. O kadar sert değil, tabanı orta yumuşak diyebiliriz. Öyle ağır bir ayakkabı da değil. Chicconun sanırım beyaz olan, ben de chiccodan bi model beğenmiştim ama mağazaya gidip görünce bilek kısmı rahatsız eder mi diye emin olamadım. İmkanın varsa önce eline alıp gör ayakkabıları.

Pirinçli pancar yemeği dediğin nası oluyor? Kırmızı pancardan mı bahsediyoruz bu arada? Ben kan damlasını vermiyorum oğlumun. Hergün bir çay kaşığı pekmez veriyorum ama kansızlığa iyi gelen başka şeylerle de takviye etmek istiyorum.

canim kan damlasini bende vermiyordium pekmez veriyordum. ama icim rahat etmedi. tahlil istedim. kansizlik cikti. simdi kan ilacina basladik gene. pekmez yeyerli degil. doktor bol bol kirmizi pancar yedirmemi soyledi. pancar yemegi ise bir tane pancar cok az pirinc pancarin yarisi kadar patatez bir diS sarimsak bir arpacik sogan.hepsini haslayip catalla eziyorum. en son zeytinyagiekliyorum. daha vitaminli olun dersen baska bir yerde bir yumurta hasla sarisini ez ve icine ekle. bir kasik da yogurt ekle. cok lezzetli oluyor. bir cay kasigi da ruseym ve kasigin ucuyla corekotu da ekleyebilirsin. corekotununda olumden baska herderde derman oldugunubhepimiz biliyoruz. hem yemesi sünnet.

Ama benim corbalar daha çok pure gibi oluyor bardakla icirecek kıvamda değil sulu yaptığım zaman doymuyor

canim neden sulu yapiyorsun ki.. sulu corbayi hic bir doktor onermiyor. pure kivaminda versene bebene. sadece suyla karnını doyurmasin.

canim neden sulu yapiyorsun ki.. sulu corbayi hic bir doktor onermiyor. pure kivaminda versene bebene. sadece suyla karnını doyurmasin.
Sulu çorba vermiyorum içine ya tel şehriye, ya arpa şehriye, ya erişte, yada tam buğday ekmeği parçalıyorum.Birde ben doyurmaya uğraşmıyorum bol bol emsin istiyorum şurada emeceği 3-5 ay kaldı..

Can'ım kanı kaç çıktı da az dediler? Benim kızımın da 10,2 çıktı kan ilacını günaşırı veriyordum 1 çay kaşığı, onu 1tatlı kaşığına çıkar derdi hemşire.

Canımm teogla ilgili iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim :) ayakkabı konusunda da uzmanlar yürüyene kadar giydirmeyin diyo hatta burda paylaşmıştım bununla ilgili bir yazı. Eşimde balet pabucu alalım diyo her gittiğimiz yere onu soruyo :)

Bebişinin dişi çıkan anneler her bir diş çıkarken öncesinde huzursuzluk uykusuzluk oluyor muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…