2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sıcak bu canım sanki öksürüğü hırıltılı öksürükdaha sşiddetli acaba iyilesiyomuda ondan boyle
Bizim oğluş bronsit baslangici olmuştu hırıltısı vardı soğuk buhar yaptık biz klomen di sanırım antibiyotik peditus şurup kullanmistik canım...senin oğlunun neyi var canım dr gittinizmi

Valla bilmem şekerim. Adamın didiğini aynen aktardım. Bizimki futbolcu olmayacak ama gene de hava ısınsın başlayacağız kumda yürütmeye biz. Ben ayakkabı almayacağım. Bende yürütüyorum evde. Yalın ayak gezsin. Kolsuz da badi giydirin. Çocuk havalansın dedi. Adamın da 2 tane çocuğu var. 9 Eylül mezunu doktur bizim.

Pekmezin hiç de öyle düşünüldüğü gibi demir içermediği defalarca açıklandı. Ben en son doktorumuza mama emiyor ki içinde demir var; ek gıda alıyor ki devamlı et veriyorum.. Neden tahlil yaptırmadan demir ilacı veriyoruz diye sorduğumda " devamlı ve çok hızlı büyüdükleri için her geçen gün demir ihtiyacı hızla arttığı için gerekli. Zaten fazla gelse çok kötü ishal olur hemde kaka simsiyah çıkar. Sen ferromixin'i vermeye devam et hergün. Kan tahlili yapıldıktan sonra azaltıp arttıracağımıza karar veririz" dedi. O yüzden de bence kullanın demir ilacını. Ben Vegaferon vermiyorum. Hem ciddi hazımsızlık hemde çok kabızlık yaptı. Ayrıca mide bulantısına neden oldu herhalde. Çünkü mamayı bile reddetti verdiğimde. Ferromixin deki demir kaplı olduğu için hiçbir şekilde kabızlık ya da başka birşey yapmıyor.

Bugün bütün sonuclar çıktı hepsi temiz kontrolde oldu iyi şükür canım
Çok şükür cnım

Uykusunu almis gibi gecenin köründe uyaniyordu oyun istiyordu bizimki :-/ boks ediyoruduk o beni tekmeliyordu ben ayaklarini geri itiyordum
Of çok fena gecenin bi körü:/
Ben gece uyandığında gözümü zor açıyorum:/

3. Diş geliyor bizim yine huysuzluklar devam
:/ huzursuzluk olmadan çabucak çıksa şu dişler

Can'ım kanı kaç çıktı da az dediler? Benim kızımın da 10,2 çıktı kan ilacını günaşırı veriyordum 1 çay kaşığı, onu 1tatlı kaşığına çıkar derdi hemşire.

Canım teste direk demir mi yazıyor yada demirin başka yazılımı var mı?? Ben geçen kan testi yaptırmıştır demirede bakın demeyi unuttum bakıldı mi bakilmadimi bilmiyorun

Benim ki futbolcu olacak babası balon tekmeletiyor habire bende boyu 180 cm olmadan futbol yasak diyorumesim gözlerini pitlatiyoBakalim güzelim ya market restoran sandaletsiz zor yani,evimin önünde kocaman yuruyus parkuru var ortası komple çim çıplak ayak hep orda babası top koşturur ona zaten yapma desemde yapar zaten,adamın söylediklerimi tersten yapma gibi bir adeti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…