Uykusunu almis gibi gecenin köründe uyaniyordu oyun istiyordu bizimki :-/ boks ediyorudukBebişinin dişi çıkan anneler her bir diş çıkarken öncesinde huzursuzluk uykusuzluk oluyor muuu
Okadar sebzeden bahsetmişsin ki,canım mangal çekti yaSağol canım benim yaparım teşekkür ederim..
3. Diş geliyor bizim yine huysuzluklar devamBebişinin dişi çıkan anneler her bir diş çıkarken öncesinde huzursuzluk uykusuzluk oluyor muuu
Bizde çıkarmadık daha ya 8 aylık oldukdis cikarmada bi biz mi kaldik yaaaa...!!!sondan birinci olacagiz herallde bu konuda
Bizim oğluş bronsit baslangici olmuştu hırıltısı vardı soğuk buhar yaptık biz klomen di sanırım antibiyotik peditus şurup kullanmistik canım...senin oğlunun neyi var canım dr gittinizmiSıcak bu canım sanki öksürüğü hırıltılı öksürükdaha sşiddetli acaba iyilesiyomuda ondan boyle
evet :)bebek urunlerinin %99u gibi desene
Valla bilmem şekerim. Adamın didiğini aynen aktardım. Bizimki futbolcu olmayacak ama gene de hava ısınsın başlayacağız kumda yürütmeye biz. Ben ayakkabı almayacağım. Bende yürütüyorum evde. Yalın ayak gezsin. Kolsuz da badi giydirin. Çocuk havalansın dedi. Adamın da 2 tane çocuğu var. 9 Eylül mezunu doktur bizim.Kumu bulsam bende iyi bi tepiscem içindede kum yok hafta sonu market,yemek çocuk sıkılıyor arabada babasıda tutuyor koltuk altından yürütüp tur attırıyor ayakkabısız nasıl olur ki bilemedim..Sandalet te çok rahat değilmi parmaklar topuk dışarda birtek ayağının altı kapalı.Olmamı mukut hatun..
Pekmezin hiç de öyle düşünüldüğü gibi demir içermediği defalarca açıklandı. Ben en son doktorumuza mama emiyor ki içinde demir var; ek gıda alıyor ki devamlı et veriyorum.. Neden tahlil yaptırmadan demir ilacı veriyoruz diye sorduğumda " devamlı ve çok hızlı büyüdükleri için her geçen gün demir ihtiyacı hızla arttığı için gerekli. Zaten fazla gelse çok kötü ishal olur hemde kaka simsiyah çıkar. Sen ferromixin'i vermeye devam et hergün. Kan tahlili yapıldıktan sonra azaltıp arttıracağımıza karar veririz" dedi. O yüzden de bence kullanın demir ilacını. Ben Vegaferon vermiyorum. Hem ciddi hazımsızlık hemde çok kabızlık yaptı. Ayrıca mide bulantısına neden oldu herhalde. Çünkü mamayı bile reddetti verdiğimde. Ferromixin deki demir kaplı olduğu için hiçbir şekilde kabızlık ya da başka birşey yapmıyor.Pirinçli pancar yemeği dediğin nası oluyor? Kırmızı pancardan mı bahsediyoruz bu arada?Ben kan damlasını vermiyorum oğlumun. Hergün bir çay kaşığı pekmez veriyorum ama kansızlığa iyi gelen başka şeylerle de takviye etmek istiyorum.
Kepekle un farklı değil mi ya:) Ben de kepek buldum da unu yok. Kaç tane maerkete baktım. En son internette buldum.Kizlar a101de yulaf kepegi buldum arayanlar vardi sanirim.
He valla... İmamın fikri neyse zikri de odur" hesabı olmuş :)Sebzeden mangali nasil cikardin
Bu ne ya merak ettim :)
Çok şükür cnımBugün bütün sonuclar çıktı hepsi temiz kontrolde oldu iyi şükür canım
Of çok fena gecenin bi körü:/Uykusunu almis gibi gecenin köründe uyaniyordu oyun istiyordu bizimki :-/ boks ediyoruduko beni tekmeliyordu ben ayaklarini geri itiyordum
:/ huzursuzluk olmadan çabucak çıksa şu dişler3. Diş geliyor bizim yine huysuzluklar devam
Can'ım kanı kaç çıktı da az dediler? Benim kızımın da 10,2 çıktı kan ilacını günaşırı veriyordum 1 çay kaşığı, onu 1tatlı kaşığına çıkar derdi hemşire.
Çamaşır makinesi :))Bu ne ya klozet falan
Hem ne fena. Küsüp sirtimi dönüyordum uyumuyor diye sirtimi tekmeliyordu :-/Çok şükür cnım
Of çok fena gecenin bi körü:/
Ben gece uyandığında gözümü zor açıyorum:/
:/ huzursuzluk olmadan çabucak çıksa şu dişler
Benim ki futbolcu olacak babası balon tekmeletiyor habire bende boyu 180 cm olmadan futbol yasak diyorumValla bilmem şekerim. Adamın didiğini aynen aktardım. Bizimki futbolcu olmayacak ama gene de hava ısınsın başlayacağız kumda yürütmeye biz. Ben ayakkabı almayacağım. Bende yürütüyorum evde. Yalın ayak gezsin. Kolsuz da badi giydirin. Çocuk havalansın dedi. Adamın da 2 tane çocuğu var. 9 Eylül mezunu doktur bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?