2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bayanlar spiral taktıran var mı ya da düşünen..Taktıranlar memnun musunuz:)

Oglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk

Oglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk

benmki de 55 günlük emmio emmek istemio savaşıyor resmen(( cok üzülüyorum

Kızlar bu gün bebeğim he3 emzirme sonrası kusuyor neden acaba?Daha önceleri arada bir olurdu
canım süt fazla geliyordur, fazla beslenen bebeklerde oluyor

Bebek fazla beslendiği zaman ne olur?

Bebek fazla beslendiği zaman anne sütünü veya mamasını uygun bir şekilde sindiremez. Ayrıca beslenme sırasında fazla miktarda hava yutabilir. Bebeğin fazla hava yutması gaz sancısına neden olur. Bu da bebek için önemli bir rahatsızlık nedendir.

Bebekler normalde tükettiklerinin bir kısmını dışarı çıkarırlar. Fazla beslendiklerinde ise daha fazla kusarlar. Dışkısı daha sulu olur ve ishal riski oluşur.

Canim benim bebegim de ne meme ne biberon almiyo zayifladi istahli bi bebekti simdi istah yok yemiyo,dr belki sut alerjisi olabilir dedi kakadan test istedi gazdan catliyo benim yavrum ya senin kuzun gaz durumlari nasi cok mu azmi benimki de ayni miktarda yiyo dedigin kadar

http://www.medela.com.tr/tr/page.asp?id=204

Bence tek nedenı mama aptamılın conformıl serısı vsrmış ondan alıcam ne gaz yapıormış ne kabızzz

Bence tek nedenı mama aptamılın conformıl serısı vsrmış ondan alıcam ne gaz yapıormış ne kabızzz
Canım birkaç defa daha duydum sma kullanıyorum genelde emziriyorum arada veriyorum da sma ya anne sütüne en yakın diyolar bise yılların markası bende alacam ama kararsız kaldım ya gaz yapmıyor diyolar

Öyle oluyor arada bebeklerde sen sakın pes etme ısrarla devam et Bi süre sonra düzelecektir

Oglum emzik tutmuyor ya cok seviyorum emzik emen bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…