Dr browns kac numara canm numarasi varmiGünaydın biz Dr Browns biberon ve nuk emzik kullanıyoruz
Dr browns kac numara canm numarasi varmi
Tamam canm teşekkür ederim bi bakayimCanım 120lik yenidoğan biberonu diyerek aldık
Tamam canm teşekkür ederim bi bakayim
Teyzem spiralle altinciya hamile kaldi :)) aramizda 15 gun var bidebayanlar spiral taktıran var mı ya da düşünen..Taktıranlar memnun musunuz:)
Teyzem spiralle altinciya hamile kaldi :)) aramizda 15 gun var bide
benmki de 55 günlük emmio emmek istemio savaşıyor resmenOglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk
canım süt fazla geliyordur, fazla beslenen bebeklerde oluyorKızlar bu gün bebeğim he3 emzirme sonrası kusuyor neden acaba?Daha önceleri arada bir olurdu
Neden oyle oldu peki sonradan mi yoks bastan beri mi boyleydi cok zor bi durum yabenmki de 55 günlük emmio emmek istemio savaşıyor resmen(( cok üzülüyorum
0 3 ay canım bende memnunum maşallah hem biberon hemde memeyi aldı dr. Browns anne memesine yakındı sanırım emzigide hastanede ilk günü verdikDr browns kac numara canm numarasi varmi
Canim benim bebegim de ne meme ne biberon almiyo zayifladi istahli bi bebekti simdi istah yok yemiyo,dr belki sut alerjisi olabilir dedi kakadan test istedi gazdan catliyo benim yavrum ya senin kuzun gaz durumlari nasi cok mu azmi benimki de ayni miktarda yiyo dedigin kadarOglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk
http://www.medela.com.tr/tr/page.asp?id=204Oglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk
Canm seninki kac cc yiyi benimkide yemiyo((((benmki de 55 günlük emmio emmek istemio savaşıyor resmen(( cok üzülüyorum
Bence tek nedenı mama aptamılın conformıl serısı vsrmış ondan alıcam ne gaz yapıormış ne kabızzzCanim benim bebegim de ne meme ne biberon almiyo zayifladi istahli bi bebekti simdi istah yok yemiyo,dr belki sut alerjisi olabilir dedi kakadan test istedi gazdan catliyo benim yavrum ya senin kuzun gaz durumlari nasi cok mu azmi benimki de ayni miktarda yiyo dedigin kadar
Canım birkaç defa daha duydum sma kullanıyorum genelde emziriyorum arada veriyorum da sma ya anne sütüne en yakın diyolar bise yılların markası bende alacam ama kararsız kaldım ya gaz yapmıyor diyolarBence tek nedenı mama aptamılın conformıl serısı vsrmış ondan alıcam ne gaz yapıormış ne kabızzz
Öyle oluyor arada bebeklerde sen sakın pes etme ısrarla devam et Bi süre sonra düzelecektirOglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?