2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim eski evin klozetimeşhur oldu patladı gittiAy gece gece ne güldüm bebeem mukut31 Allah iyiliğinizi versin vallahi bu yorgunluğun üstüne ilaç oldunuz
Ne yapıyordu klozet :) Su tazyiki falan mı:) Az bizim suların basıncını ayarlamadan önce, taharet musluğu SAT komandosu gibiydi valla. Kaç kere vurdu beni can evimden. Ne üst kalıyordu ne de don :) İşin kötüsü Kaç gün totom diye gezdim

Bende yapma dediğimde bise olmaz der. Tvde yada nette bise okusun gelir şöyle yapilmasi gerekiyormus der dedigimi bana geri satar :-/ sakal birakacam dedim.

Seninki daha iyiymiş

@Carmen_el in sınır da çıkınca kan seviyesi 2 gündür bende başladım kan damlasina beslenme şekilleri aynı çünkü deldiremem çocuğumun minnacık damarını kıyamam ağlarım ondan fazla bir şişe bitirelim bizde bakalım..

Çok şükür cnım

Of çok fena gecenin bi körü:/
Ben gece uyandığında gözümü zor açıyorum:/

:/ huzursuzluk olmadan çabucak çıksa şu dişler
Ben bu gün ilk defa jel sürdüm etki etmedi sandım ilkten ama 10 .20 de yattı çocuk daha uyanmadi . Dış çıkarken benim ki 20 dakka da bi uyanıyor gece 3 e kadar .maşallah diyim yine

Mukt haklı biz kullanmamıza rağmen alt değerden bi tık az çıktı ;( damla sayısını arttırdık ihmal etmemek lazım

Canım teste direk demir mi yazıyor yada demirin başka yazılımı var mı?? Ben geçen kan testi yaptırmıştır demirede bakın demeyi unuttum bakıldı mi bakilmadimi bilmiyorun
Hemoglobin Can'ım, zaten parmaktan bakıyor bi alete kanı damlatıyor hemen sonuç çıkıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…