Hgb olarak yazar canim. Hemoglobin.Canım teste direk demir mi yazıyor yada demirin başka yazılımı var mı?? Ben geçen kan testi yaptırmıştır demirede bakın demeyi unuttum bakıldı mi bakilmadimi bilmiyorun
Ne yapıyordu klozet :) Su tazyiki falan mı:) Az bizim suların basıncını ayarlamadan önce, taharet musluğu SAT komandosu gibiydi valla. Kaç kere vurdu beni can evimden. Ne üst kalıyordu ne de don :) İşin kötüsü Kaç gün totom diye gezdim
Bende yapma dediğimde bise olmaz der. Tvde yada nette bise okusun gelir şöyle yapilmasi gerekiyormus der dedigimi bana geri satar :-/ sakal birakacam dedim.Benim ki futbolcu olacak babası balon tekmeletiyor habire bende boyu 180 cm olmadan futbol yasak diyorumesim gözlerini pitlatiyo Bakalim güzelim ya market restoran sandaletsiz zor yani,evimin önünde kocaman yuruyus parkuru var ortası komple çim çıplak ayak hep orda babası top koşturur ona zaten yapma desemde yapar zaten,adamın söylediklerimi tersten yapma gibi bir adeti var
Seninki daha iyiymişNe yapıyordu klozet :) Su tazyiki falan mı:) Az bizim suların basıncını ayarlamadan önce, taharet musluğu SAT komandosu gibiydi valla. Kaç kere vurdu beni can evimden. Ne üst kalıyordu ne de don :) İşin kötüsü Kaç gün totom diye gezdim
Ne yapıyordu klozet :) Su tazyiki falan mı:) Az bizim suların basıncını ayarlamadan önce, taharet musluğu SAT komandosu gibiydi valla. Kaç kere vurdu beni can evimden. Ne üst kalıyordu ne de don :) İşin kötüsü Kaç gün totom diye gezdim
Un yerine kullanilir sanirim ya zatem toz gibi. Ya Alpere yaparim birsey ya kendim yerim :))Kepekle un farklı değil mi ya:) Ben de kepek buldum da unu yok. Kaç tane maerkete baktım. En son internette buldum.
Okadar sebzeyi bir arada hayal edince midem bulandı hemen mangal hayal edip kendimi motive ettimSebzeden mangali nasil cikardin
Adana antep urfa... hayalimdeki sehirler. Antalyadan daha cazipOkadar sebzeyi bir arada hayal edince midem bulandı hemen mangal hayal edip kendimi motive ettimbeni duyanda Adanalı sanar..
Canim parmaktan bakiyorlarmis saglik ocaginda.@Carmen_el in sınır da çıkınca kan seviyesi 2 gündür bende başladım kan damlasina beslenme şekilleri aynı çünkü deldiremem çocuğumun minnacık damarını kıyamam ağlarım ondan fazlabir şişe bitirelim bizde bakalım..
Ben bu gün ilk defa jel sürdüm etki etmedi sandım ilkten ama 10 .20 de yattı çocuk daha uyanmadi . Dış çıkarken benim ki 20 dakka da bi uyanıyor gece 3 e kadar .maşallah diyim yineÇok şükür cnım
Of çok fena gecenin bi körü:/
Ben gece uyandığında gözümü zor açıyorum:/
:/ huzursuzluk olmadan çabucak çıksa şu dişler
Bizim alt dişlerde olmadı ama üst dişten önce Ateş oldu ve onun sonucunda da biraz huzursuzlukBebişinin dişi çıkan anneler her bir diş çıkarken öncesinde huzursuzluk uykusuzluk oluyor muuu
Yok Manisa bacım otun bağrından koptum geldim,21 yıl ot ve haşlanmış et yedim bõøöggggAdana antep urfa... hayalimdeki sehirler. Antalyadan daha cazip
Mukt haklı biz kullanmamıza rağmen alt değerden bi tık az çıktı ;( damla sayısını arttırdık ihmal etmemek lazımPekmezin hiç de öyle düşünüldüğü gibi demir içermediği defalarca açıklandı. Ben en son doktorumuza mama emiyor ki içinde demir var; ek gıda alıyor ki devamlı et veriyorum.. Neden tahlil yaptırmadan demir ilacı veriyoruz diye sorduğumda " devamlı ve çok hızlı büyüdükleri için her geçen gün demir ihtiyacı hızla arttığı için gerekli. Zaten fazla gelse çok kötü ishal olur hemde kaka simsiyah çıkar. Sen ferromixin'i vermeye devam et hergün. Kan tahlili yapıldıktan sonra azaltıp arttıracağımıza karar veririz" dedi. O yüzden de bence kullanın demir ilacını. Ben Vegaferon vermiyorum. Hem ciddi hazımsızlık hemde çok kabızlık yaptı. Ayrıca mide bulantısına neden oldu herhalde. Çünkü mamayı bile reddetti verdiğimde. Ferromixin deki demir kaplı olduğu için hiçbir şekilde kabızlık ya da başka birşey yapmıyor.
Aaa ciddimi oky baktırırım ozaman.Canim parmaktan bakiyorlarmis saglik ocaginda.
Hemoglobin Can'ım, zaten parmaktan bakıyor bi alete kanı damlatıyor hemen sonuç çıkıyor canımCanım teste direk demir mi yazıyor yada demirin başka yazılımı var mı?? Ben geçen kan testi yaptırmıştır demirede bakın demeyi unuttum bakıldı mi bakilmadimi bilmiyorun
Arkadasim baktirmisti gecen parmaktan bakti anlamadi bile dedi. Eger oyle bakmazsa uyaririm zaten. Yaktirmam cocugun caniniAaa ciddimi oky baktırırım ozaman.
Zayif miydin peki? Degildim hafif topluydum de de çürüt şu tezi.Yok Manisa bacım otun bağrından koptum geldim,21 yıl ot ve haşlanmış et yedim bõøögggg
Boy 168 kilo 55 di damarlarım sayılıyordu çok zayıftım.Zayif miydin peki? Degildim hafif topluydum de de çürüt şu tezi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?