2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım dilinde veya yanaklarında beyaz bi tabaka varmı benimki bir aylıkken pamukçuk oldu aynı durum bizdede vardı sonra biberona alıştı çok çektik ama şükürnormale dondu E="kbrfhm, post: 43293109, member: 709324"]Oglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk[/QUOTE]
Canim

Asiri gaz var canim dun gece oyle bagiriyodu elleri ayaklari nasil hareketli gorsen gazdan kivraniyo. Ac kaliyolar keain diyo bevegin kilosuyla 150mlyi carpin 8e bolun her ogun o kadar cc olacak. 4 kg olsa bebek 4×150=600. 600u 8e bol 75cc en az ger ogun olmaliyken gun boyunca o kadar icmiyo

tabaka varmı benimki bir aylıkken pamukçuk oldu aynı durum bizdede vardı sonra biberona alıştı çok çektik ama şükürnormale dondu E="kbrfhm, post: 43293109, member: 709324"]Oglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk[/QUOTE]

Canim[/QUOTE]
Peki canim unutmuyo mu emmeyi bnm umudum azaliyo dilinde beyaz bi tabaka var evet sanirim panukcuk surup getirdi esim o gecerse tekrr emer mi hic istemiyom birakmasini memeyi kim ister ki

Aynen benimki gibi oturup bebegim ac diye agliyorum canim gercekden ac elini emiyo boynumu emiyo sutumde stresden kesildi zaten gaz yuzunden memeyide alamiyo

[QU, post: 43298210, member: 709324"]tabaka varmı benimki bir aylıkken pamukçuk oldu aynı durum bizdede vardı sonra biberona alıştı çok çektik ama şükürnormale dondu E="kbrfhm, post: 43293109, member: 709324"]Oglum yaklasik on gundur meme tutmuyo agzina alip son ses bagiriyo kafasini saga sola ceviriyo ve agzini kapatmiyo. Nolur akil verin uykudayken tutuyo memeyi. Hic bisey anlamadim ac kaliyo saatlerce en son mecbur kaliom sagip veriyom o da en fazla 30 40 cc iciyo. Sutun tadina bak dediler baktim normal niye boyle yapiyo daha 53 gunluk[/QUOTE]

Canim[/QUOTE]
Peki canim unutmuyo mu emmeyi bnm umudum azaliyo dilinde beyaz bi tabaka var evet sanirim panukcuk surup getirdi esim o gecerse tekrr emer mi hic istemiyom birakmasini memeyi kim ister ki[/QUO
Canım ilk ağzına sikinca yarim saate rahatlatiyo zaten bu gece belki zorlanirsin ama yarın inşallah rahatlatacak mutlaka göğsune zorla bebeğini olmadı çay kaşığıyla yedir mamayi hiç stres yapma aç kalmasın yeter

Canim[/QUOTE]
Peki canim unutmuyo mu emmeyi bnm umudum azaliyo dilinde beyaz bi tabaka var evet sanirim panukcuk surup getirdi esim o gecerse tekrr emer mi hic istemiyom birakmasini memeyi kim ister ki[/QUOTE]

K kbrfhm ranapinar @ayka777 kizlar bizim bebeklerin gunleri cok yakin ve az emiyorlar, acaba bu zamanlarda mi bole oluyor? Ben ac olsa aglar, bisi yapar illa emer diye dusunuyordum, sizce de ole degil mi?
Benimki de elini ve omzumu emiyor hem de corkul corkul emiyor yani

Kizlar aclikla alakasi yok el ve omuz emmesinin benim oglumda elini ve omzumuzu emiyor devamli

Kizlar aclikla alakasi yok el ve omuz emmesinin benim oglumda elini ve omzumuzu emiyor devamli

Memeyi emmiyor, itiyor cekiyor ikiniyor. Omzuma aliyorum basliyor omzumu emmeye. Sut gelmiyor saniyorum,bakiyorum geliyor. Anlamadim valla

Memeyi emmiyor, itiyor cekiyor ikiniyor. Omzuma aliyorum basliyor omzumu emmeye. Sut gelmiyor saniyorum,bakiyorum geliyor. Anlamadim valla
Bagirsaklarinda gaz vardir bzmkisi aksam huysuzdu bi emiyor bi birakiyor ayaklarini ittirip bekledim oyle biraz beline kadar kaka yaptı alt acmasi badisi batti hep simdi uyuyor

Aynen katiliyorum annem dedi hic kasikla ugrasma o acikinca emer nasil olsa bekle bekle 7 saat falan emmedi acliktan cirpiniyodu yorganini eldivenini emiyo memeyi ememiyo. Oyle ac uyuyakaldi uyandi tabiri caizse ac kurt gibi saldirdi neyin nesi anlayamiyorum

Bnmkide oyle veriyorum veriyorum almiyor kendi isteyince aliyor hizli hizli emiyor eşimde diyorki yavaş oğlum hepsi senin merak etme

Bagirsaklarinda gaz vardir bzmkisi aksam huysuzdu bi emiyor bi birakiyor ayaklarini ittirip bekledim oyle biraz beline kadar kaka yaptı alt acmasi badisi batti hep simdi uyuyor
bizimki de saatlerdir yatmiyor simdi omzumda sizdi.emmio azcik emdiginide zaten harcıyor onca saat yine ac ac uyudu kalkr birazdn napimm yaa tükendim. gaz ilacını kesmistim artik catlayacak dayanamdim verdim az oncee

sorma cnmm mic mic omzumdaa memede tik yok omzumda yataga koycm kaklmz ins

bizimki de saatlerdir yatmiyor simdi omzumda sizdi.emmio azcik emdiginide zaten harcıyor onca saat yine ac ac uyudu kalkr birazdn napimm yaa tükendim. gaz ilacını kesmistim artik catlayacak dayanamdim verdim az oncee
Kimyon veriyormsn canm sütünle versen rahatlatir

Sevgili anneler bebişlerin su şeklinde kusması normal mi nedendir bilio musunuz. Hadi süt şeklinde kusması fazlalık normal diolar hep. Bu şekilde su kusması da mı normal

Sevgili anneler bebişlerin su şeklinde kusması normal mi nedendir bilio musunuz. Hadi süt şeklinde kusması fazlalık normal diolar hep. Bu şekilde su kusması da mı normal
Su kusmasimi ilk defa duyuyorum agzinin salyasi olmasn canim

Su kusmasimi ilk defa duyuyorum agzinin salyasi olmasn canim
Canım yok salyası da akıo o ayrı. Bildiğin su gibi kusuo. Burnundan bile gelio. Çok yoruldum ben bu kusma olayından bitmicek sanki hiç. Bi de gazı olunca ayrı bi fazla kusuo. Ama doktorlara göre herşey normal. Yalnız bu su şeklinde olanı sormadım bu ara fazlalaştı

Canm bi dr a gotursen birde netten baktnmi Yenidoğan su gibi kusma diye belki bir bilgi vardir

Canm bi dr a gotursen birde netten baktnmi Yenidoğan su gibi kusma diye belki bir bilgi vardir
Bu ay 4 kere doktora götürdüm. Kan ve idrar tahlili bile verdik. Bişey çıkmadı çok şükür. Ama kusuo durmadan diyorum olur diolar. Eşim bugün de götürelim dedi hatta ama ben gitmekten yoruldum normal diyecekler ve gönderecekler die. Belki aynı durumu yaşayan vardır ne bileyim. Insan bi fikir arıo. Netten de pek bişey öğrenemedim baktım ama.

Kimyon veriyormsn canm sütünle versen rahatlatir
vaalla ugrasmaktan bazen aklima gelmiyor bugun gece cayi verdm karistr mayayim dedim yine yaparsa verrim artk aksam 5 ten beri agliyorduk on dk falan oldu .bende insallah yaticam uykum gelirse sutte olmuyir uykusuzlktan (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…