2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gazini rahat cikariyorum kabizlik da yok dişe bagliyoruz hep kulagmi baktirsak acaba
Benimkide dün yatırdıktan sonra 5 kere falan uyandı yarım saatte bir sab simplex verdim birdaha normal vaktinde kalktı istersen götür göster kulağını herşey olabilir bu bebekler başka bebek

Dün çok eski bir tanıdığa rastladım. Konu ek gıdadan açıldı. Küçük değil mi, neden ek gıda veriyorsun dedi. Ben de 7 buçuk aylık dedim. Tanıdığın yanında komşusu vardı. İkisi birden biz 4-5 aylık sandık, hiç gelişmemiş dediler. Kafaya takmıycam işte. Benim kızım da minyon olsun. Yapacak bir şey yok.

Aynisi banada oldu s.ocagina goturdum kadin geldi kac aylik dedi 7,5 dedim prematüremi dogdu dedigi yaninda da oglu vardi tombul zir yuruyo dedim yok anne baba minyonuz siz obezsiniz galiba hic bisey demeden uzaklasti takmamak elde degil

Ayyy ne mantıksız insanlar

Bana da alisveris yaptigim yerdeki kasiyer kac aylik dedi 7 dedim. Minyon dedi :-/ ay totomun kenari dedim...

Benimkide dün yatırdıktan sonra 5 kere falan uyandı yarım saatte bir sab simplex verdim birdaha normal vaktinde kalktı istersen götür göster kulağını herşey olabilir bu bebekler başka bebek
Yarım saate bir uyandı.Yarım saatte bir damla vermedim cümle yanlış olmuş.

Bunlar nasıl Müslüman bilemedim yani gönül kırmaktan nasıl haz alıyorlar.. Bir anneye söylenecek en son şeyleri en başta söylüyorlar..Gıcık oluyorum bu tiplere bana denk gelse keşke azar manyağı yaparım onları..Hiç takma kafana Annem hep der minyon bebek daha gelişken olur der..Benimde annemin dirseği kadar boyum varmış minnacikmisim ablam 52 cm doğmuş ablam omzuma geliyor şu anda hiç takma sağlıklı olsunlarda 2 yaşından sonra genleri neyse ona dönecekler zaten..Patavatsız insanları hiç takma..

Herşeye nane oluyorlar hadlerini bilmiyorlar.
Öyle ya :-/ 23 haftalik hamileyken yengem dünürü torun geldiler anneme. Torun 17 kiloydu sanirim 2 yasinda. Bizim isimiz var sen bakarsin. Dedim ben bu cocuga nasil bakayim nasil kaldirayim düşerse? Dünür başladi biz ne yukler taşıdık hamileyken ne isler yaptik yapmasaydin napim dedim. Iki üç kere görmüş beni azarliyor bi de. O haftasi bebegimin hasta oldugunu öğrendim kaybettik. Yengem telefonla konusurken komsumuz duymuş. Gömmeden acip bakacam demis neyi varmis çocuğun. Göstermedik bende bakmadim bakamadim. Amcamla babam aldilar bebegimi. Amcam beni arıyor bunu nereye gömelim biz. Bi dunya soylendim babam yaninda beni ariyor babamin birseyden haberi yok. Kapadim telefonu o zamana kadar kendini tutan ben agla agla hastaneyi yiktim. Simdi aramiyorsunuz sormuyorsunuz sitemlerindeler. Devam etsinler... nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…