Sen benTamam tarihi belirleyelim insallah bulusalim 6-7 kiso variz heralde
Simdi populer soru ve tavsiyeler ikinci cocuk uzerine...hamileyken az kilo alirsin bebegi doyuramiyor derler, cok kilo alirsin salmis derler,
dogunca sadece anne sutu vericem dersin cocugu ac birakiyor derler mama da veriyorum dersin sutu yetmiyor derler,
cocuk minyon olur bakamadi derler topac olur karbonhidratla sisirmis derler.
kisacasi her durumda diyecek bir sey bulurlar. ne yapicaz? dinlemicez! niye? huzur icin mutluluk icin akil sagligimiz icin
O zaman variz 5 6 kisi :)filiz_ank da var canim
balayinin ilk gunu anam korunuyor musunuz diye sordu dogurdum ikinci gunu kayinvalidem arayi cok acmamak lazim dediSimdi populer soru ve tavsiyeler ikinci cocuk uzerine...
ne hikayeler varmis. cok uzuldum canim yaa. basiniz sagolsunÖyle ya :-/ 23 haftalik hamileyken yengem dünürü torun geldiler anneme. Torun 17 kiloydu sanirim 2 yasinda. Bizim isimiz var sen bakarsin. Dedim ben bu cocuga nasil bakayim nasil kaldirayim düşerse? Dünür başladi biz ne yukler taşıdık hamileyken ne isler yaptik yapmasaydin napim dedim. Iki üç kere görmüş beni azarliyor bi de. O haftasi bebegimin hasta oldugunu öğrendim kaybettik. Yengem telefonla konusurken komsumuz duymuş. Gömmeden acip bakacam demis neyi varmis çocuğun. Göstermedik bende bakmadim bakamadim. Amcamla babam aldilar bebegimi. Amcam beni arıyor bunu nereye gömelim biz. Bi dunya soylendim babam yaninda beni ariyor babamin birseyden haberi yok. Kapadim telefonu o zamana kadar kendini tutan ben agla agla hastaneyi yiktim. Simdi aramiyorsunuz sormuyorsunuz sitemlerindeler. Devam etsinler... nefret ediyorum.
Hayatimin en berbat günleriydi. 4. gün dogum olabildi 5 gün hastanede annem eşim sefil olmustu sandalye tepesinde yanima da almadilar. Allah kimseye yasatmasin. Evladiyla sinamasin.ne hikayeler varmis. cok uzuldum canim yaa. basiniz sagolsun
40 cikar cikmaz ikiz istiyorum anne diyecenbalayinin ilk gunu anam korunuyor musunuz diye sordu dogurdum ikinci gunu kayinvalidem arayi cok acmamak lazim dedi
Iyi iyi o zaman bir yer belirleyip bulusuruz bi arafiliz_ank var birde uzin suredir girmiyo ama biz gorusuyiruz bi arkaas daha var
Öyle ya :-/ 23 haftalik hamileyken yengem dünürü torun geldiler anneme. Torun 17 kiloydu sanirim 2 yasinda. Bizim isimiz var sen bakarsin. Dedim ben bu cocuga nasil bakayim nasil kaldirayim düşerse? Dünür başladi biz ne yukler taşıdık hamileyken ne isler yaptik yapmasaydin napim dedim. Iki üç kere görmüş beni azarliyor bi de. O haftasi bebegimin hasta oldugunu öğrendim kaybettik. Yengem telefonla konusurken komsumuz duymuş. Gömmeden acip bakacam demis neyi varmis çocuğun. Göstermedik bende bakmadim bakamadim. Amcamla babam aldilar bebegimi. Amcam beni arıyor bunu nereye gömelim biz. Bi dunya soylendim babam yaninda beni ariyor babamin birseyden haberi yok. Kapadim telefonu o zamana kadar kendini tutan ben agla agla hastaneyi yiktim. Simdi aramiyorsunuz sormuyorsunuz sitemlerindeler. Devam etsinler... nefret ediyorum.
AynenŞuursuz insan
AngaradaNerde buluscaz kiz
gozum doldu canim INSALLAH ALPERIN DAHA KARDESLERI DE OLUR ALPERI RABBIM BAGISLASIN SANA RABBIM EVLATLARIMIZI KORUSUN BIZLERE BAGISLASIN AMINNNNNN YARABBIM AMINNNNN ONLARIN CANI ACIMASIN HASTALANMASINLAR BEN HEP DIYORUM OGLUM SANA GELEN DERT HASTALIK BANA GELSIN SEN SAGLIKLI OL BEN MUTLU OLURUM DIYE RABBIM KUZULARIMIZI KORU AMIINNNNNÖyle ya :-/ 23 haftalik hamileyken yengem dünürü torun geldiler anneme. Torun 17 kiloydu sanirim 2 yasinda. Bizim isimiz var sen bakarsin. Dedim ben bu cocuga nasil bakayim nasil kaldirayim düşerse? Dünür başladi biz ne yukler taşıdık hamileyken ne isler yaptik yapmasaydin napim dedim. Iki üç kere görmüş beni azarliyor bi de. O haftasi bebegimin hasta oldugunu öğrendim kaybettik. Yengem telefonla konusurken komsumuz duymuş. Gömmeden acip bakacam demis neyi varmis çocuğun. Göstermedik bende bakmadim bakamadim. Amcamla babam aldilar bebegimi. Amcam beni arıyor bunu nereye gömelim biz. Bi dunya soylendim babam yaninda beni ariyor babamin birseyden haberi yok. Kapadim telefonu o zamana kadar kendini tutan ben agla agla hastaneyi yiktim. Simdi aramiyorsunuz sormuyorsunuz sitemlerindeler. Devam etsinler... nefret ediyorum.
Amin canim. Bende öyle diyordum ama aslinda ne onlara ne bize gelsin. Bize bise olsa kim bakacak kuzularagozum doldu canim INSALLAH ALPERIN DAHA KARDESLERI DE OLUR ALPERI RABBIM BAGISLASIN SANA RABBIM EVLATLARIMIZI KORUSUN BIZLERE BAGISLASIN AMINNNNNN YARABBIM AMINNNNN ONLARIN CANI ACIMASIN HASTALANMASINLAR BEN HEP DIYORUM OGLUM SANA GELEN DERT HASTALIK BANA GELSIN SEN SAGLIKLI OL BEN MUTLU OLURUM DIYE RABBIM KUZULARIMIZI KORU AMIINNNNN
gozum doldu canim INSALLAH ALPERIN DAHA KARDESLERI DE OLUR ALPERI RABBIM BAGISLASIN SANA RABBIM EVLATLARIMIZI KORUSUN BIZLERE BAGISLASIN AMINNNNNN YARABBIM AMINNNNN ONLARIN CANI ACIMASIN HASTALANMASINLAR BEN HEP DIYORUM OGLUM SANA GELEN DERT HASTALIK BANA GELSIN SEN SAGLIKLI OL BEN MUTLU OLURUM DIYE RABBIM KUZULARIMIZI KORU AMIINNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?