2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

[QUOTE="EcDU, post: 46289142, member: 671468" nasıl Müslüman bilemedim yani gönül kırmaktan nasıl haz alıyorlar.. Bir anneye söylenecek en son şeyleri en başta söylüyorlar..Gıcık oluyorum bu tiplere bana denk gelse keşke azar manyağı yaparım onları..Hiç takma kafana Annem hep der minyon bebek daha gelişken olur der..Benimde annemin dirseği kadar boyum varmış minnacikmisim ablam 52 cm doğmuş ablam omzuma geliyor şu anda hiç takma sağlıklı olsunlarda 2 yaşından sonra genleri neyse ona dönecekler zaten..Patavatsız insanları hiç takma..[/QUOTE]
Takmayacam zaten. Amaaann hasta olmasınlar da varsın yavaş büyüsünler.

hamileyken az kilo alirsin bebegi doyuramiyor derler, cok kilo alirsin salmis derler,
dogunca sadece anne sutu vericem dersin cocugu ac birakiyor derler mama da veriyorum dersin sutu yetmiyor derler,
cocuk minyon olur bakamadi derler topac olur karbonhidratla sisirmis derler.
kisacasi her durumda diyecek bir sey bulurlar. ne yapicaz? dinlemicez! niye? huzur icin mutluluk icin akil sagligimiz icin

Simdi populer soru ve tavsiyeler ikinci cocuk uzerine...

ne hikayeler varmis. cok uzuldum canim yaa. basiniz sagolsun

balayinin ilk gunu anam korunuyor musunuz diye sordu dogurdum ikinci gunu kayinvalidem arayi cok acmamak lazim dedi
40 cikar cikmaz ikiz istiyorum anne diyecen anneme 2 cocukla olmaz bir tane daha dogur yaninda kalir diyorlardi. Daha orta okulda lisede falandim. Siz bakacaksaniz yapsin derdim. Zevzek insan bol. Annemler 7 kardes anneannem yalniz kalıyor he anneannem rahat edemiyorum deyip istemiyor kimseyle kalmayi da . Isterse 15 cocugun olsun insanin herkes kendi yuvasini kuruyor kurmali da.

Şuursuz insan

gozum doldu canim INSALLAH ALPERIN DAHA KARDESLERI DE OLUR ALPERI RABBIM BAGISLASIN SANA RABBIM EVLATLARIMIZI KORUSUN BIZLERE BAGISLASIN AMINNNNNN YARABBIM AMINNNNN ONLARIN CANI ACIMASIN HASTALANMASINLAR BEN HEP DIYORUM OGLUM SANA GELEN DERT HASTALIK BANA GELSIN SEN SAGLIKLI OL BEN MUTLU OLURUM DIYE RABBIM KUZULARIMIZI KORU AMIINNNNN

Amin canim. Bende öyle diyordum ama aslinda ne onlara ne bize gelsin. Bize bise olsa kim bakacak kuzulara onun icin ikinci diyip duranlara Allah bilir ne olacagini diyorum. E bi tane oldu arkasi gelirmis. E ilkine ilk ay hamile kaldim sonra canim cikti tutturacagim diye. Mevlam olana gelecek olana ve bize saglik versin.

Anneyede bisey olmasın annesizlikte çok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…