canim nasıl gecti yolculuk. beben de hastaydi. yolda surun cikardi mı. ben de yakin zamanda ankaraya gidecem arabamizla. 14 saati buluyor. gerci sen uçakla gittin ama olsun. hava degisikligi hissetti mi bebegin..bebeem Canim sevgiler ablamin balkondan cekiyom
Değil mi ama :) ben 1 dişe çok mutlu oldum güldükçe nasıl güzel görünüyor:) inş en kısa zamanda senin Kuzucuk da çıkarır :)Biliyorum ama ana yüreği işte illa o incileri görmek istiyorum ağzında, huzursuzluğunada üzülüyorum..
Kızım da kabızlık vardı. Diş çıkmadan birkaç gün her gün kaka yaptı. İshal gibi sulu değildi normaldi. Günde 2 kere yaptığı bile oldu e tabi doğduğundan beri buna alışık değilim. Çünkü 3 günde bir yapardıDişleri çıkmadan evvel sebepsiz ishalleri olmuşmuydu sizde?
Annem değil ama kV her yemekte bi şeyler vermeye çalışıyor. tabiki izin vermiyorum. 3. Ayından beri böyle. Dün de mutfak masasına oturtmuş önüne de Gofreti vermiş son anda yetiştim elinden aldım yemeyecek dedim. Valla kucağına alıp nereye giderse bende peşinden gidiyorumKizlar kv veya annenizgile yemege gittiginizde bebeginize sofradaki yemekten yedirmeye calisiyorlar mi?
Evet canım alerjisi var. Ruşeym hiç vermedim. 2 gün önce denemek için azıcık yumurta verdim bişey olmadı bakalımfiliz_ank yanılmıyorsam senin bebişin de yumurta alerjisi vardı. Ruşeym verdin mi hiç? Ben verdim ve kustu. Çölyak mı acaba diye ödüm koptu ama meğer yumurtanın çapraz alerjeniymiş
Of canım başın sağolsun:/ Allahım başka evlat acısı göstermesinÖyle ya :-/ 23 haftalik hamileyken yengem dünürü torun geldiler anneme. Torun 17 kiloydu sanirim 2 yasinda. Bizim isimiz var sen bakarsin. Dedim ben bu cocuga nasil bakayim nasil kaldirayim düşerse? Dünür başladi biz ne yukler taşıdık hamileyken ne isler yaptik yapmasaydin napim dedim. Iki üç kere görmüş beni azarliyor bi de. O haftasi bebegimin hasta oldugunu öğrendim kaybettik. Yengem telefonla konusurken komsumuz duymuş. Gömmeden acip bakacam demis neyi varmis çocuğun. Göstermedik bende bakmadim bakamadim. Amcamla babam aldilar bebegimi. Amcam beni arıyor bunu nereye gömelim biz. Bi dunya soylendim babam yaninda beni ariyor babamin birseyden haberi yok. Kapadim telefonu o zamana kadar kendini tutan ben agla agla hastaneyi yiktim. Simdi aramiyorsunuz sormuyorsunuz sitemlerindeler. Devam etsinler... nefret ediyorum.
Hiç kimseyi dinlemiyorum. KV bi ara kilosuna takmıştı. Annesi çıtır Pıtı bi kız olacak benim yavrum dedim önemli olan sağlığıhamileyken az kilo alirsin bebegi doyuramiyor derler, cok kilo alirsin salmis derler,
dogunca sadece anne sutu vericem dersin cocugu ac birakiyor derler mama da veriyorum dersin sutu yetmiyor derler,
cocuk minyon olur bakamadi derler topac olur karbonhidratla sisirmis derler.
kisacasi her durumda diyecek bir sey bulurlar. ne yapicaz? dinlemicez! niye? huzur icin mutluluk icin akil sagligimiz icin
Aa evet:)) tek çocuk olmazmış bencil olurmuş falan filan...Simdi populer soru ve tavsiyeler ikinci cocuk uzerine...
Evet evwt:)filiz_ank da var canim
Keşke buluşabilsekfiliz_ank var birde uzin suredir girmiyo ama biz gorusuyiruz bi arkaas daha var
Ayy biz de dün geldik..Kaynanama gidiyoruzaciya gülümsüyorum
Amin canim. Bizim kvler tek cocuk degil benciller ama o nolacakDeğil mi ama :) ben 1 dişe çok mutlu oldum güldükçe nasıl güzel görünüyor:) inş en kısa zamanda senin Kuzucuk da çıkarır :)
Kızım da kabızlık vardı. Diş çıkmadan birkaç gün her gün kaka yaptı. İshal gibi sulu değildi normaldi. Günde 2 kere yaptığı bile oldu e tabi doğduğundan beri buna alışık değilim. Çünkü 3 günde bir yapardı
Annem değil ama kV her yemekte bi şeyler vermeye çalışıyor. tabiki izin vermiyorum. 3. Ayından beri böyle. Dün de mutfak masasına oturtmuş önüne de Gofreti vermiş son anda yetiştim elinden aldım yemeyecek dedim. Valla kucağına alıp nereye giderse bende peşinden gidiyorum
Evet canım alerjisi var. Ruşeym hiç vermedim. 2 gün önce denemek için azıcık yumurta verdim bişey olmadı bakalım
Of canım başın sağolsun:/ Allahım başka evlat acısı göstermesin
Hiç kimseyi dinlemiyorum. KV bi ara kilosuna takmıştı. Annesi çıtır Pıtı bi kız olacak benim yavrum dedim önemli olan sağlığı
Aa evet:)) tek çocuk olmazmış bencil olurmuş falan filan...
Evet evwt:)
Keşke buluşabilsek
Ayy biz de dün geldik..
aminnnnnnAmin canim. Bende öyle diyordum ama aslinda ne onlara ne bize gelsin. Bize bise olsa kim bakacak kuzularaonun icin ikinci diyip duranlara Allah bilir ne olacagini diyorum. E bi tane oldu arkasi gelirmis. E ilkine ilk ay hamile kaldim sonra canim cikti tutturacagim diye. Mevlam olana gelecek olana ve bize saglik versin.
dogru soluyorsun canim aslinda iste ben biraz annelik konusunda kafayi yemis durumdayim vajinismusdum cok zor asdim zar zor mucizevi sekilde hamile kaldim suan yineAnneyede bisey olmasın annesizlikte çok kotu
canim nasıl gecti yolculuk. beben de hastaydi. yolda surun cikardi mı. ben de yakin zamanda ankaraya gidecem arabamizla. 14 saati buluyor. gerci sen uçakla gittin ama olsun. hava degisikligi hissetti mi bebegin..
Kaynanama gidiyoruzaciya gülümsüyorum
dogru soluyorsun canim aslinda iste ben biraz annelik konusunda kafayi yemis durumdayim vajinismusdum cok zor asdim zar zor mucizevi sekilde hamile kaldim suan yine
sorunum var insallah asarim
Eeeveet bildin. AyrikotuKaynanami o da ne ki bi tur bitkimi
Ek gida... ek gida... Kendimize yemek yapmaya firsat vardi... Bi de bebeğime yemek yapacam ha... Cok zor bu isler cok...
İnş canım görüşebilirizAmin canim. Bizim kvler tek cocuk degil benciller ama o nolacakbulusacaz bulusacaz ben toplayacagim hepinizi bu sefer biraz dolu gidiyorum kvye bakalim ne incilerle döneceğiz
Afiyet olsun kuzuya benim bile canim cektikizlaaaar bugun sigara boregi yaptim oglusa. cok sevdi. yapmak isteyenler icin bol su ve zeytinyag karisimi ile iyice islatilan yufkalara ispanak ve lor karisimi surulur. sarilir pisirilir. ben su cift tarafli buhar tavalarda yaptım. firinda da olur zannimca
aaa bir suru yeni smiley gelmis coook tatliiii
sevdirseydi kendini canim o da. Hayret biseİnş canım görüşebiliriz
Hem bencillik hem kıskançlık var
Benim kV kaç kere kızımdan için anneye iyice düşkün olmuş dedi sanki yanlış bişey
Ewet malesef bugun yengem mercimek köftesi verdiKizlar kv veya annenizgile yemege gittiginizde bebeginize sofradaki yemekten yedirmeye calisiyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?