2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biliyorum ama ana yüreği işte illa o incileri görmek istiyorum ağzında, huzursuzluğunada üzülüyorum..
Değil mi ama :) ben 1 dişe çok mutlu oldum güldükçe nasıl güzel görünüyor:) inş en kısa zamanda senin Kuzucuk da çıkarır :)

Dişleri çıkmadan evvel sebepsiz ishalleri olmuşmuydu sizde?
Kızım da kabızlık vardı. Diş çıkmadan birkaç gün her gün kaka yaptı. İshal gibi sulu değildi normaldi. Günde 2 kere yaptığı bile oldu e tabi doğduğundan beri buna alışık değilim. Çünkü 3 günde bir yapardı

Kizlar kv veya annenizgile yemege gittiginizde bebeginize sofradaki yemekten yedirmeye calisiyorlar mi?
Annem değil ama kV her yemekte bi şeyler vermeye çalışıyor. tabiki izin vermiyorum. 3. Ayından beri böyle. Dün de mutfak masasına oturtmuş önüne de Gofreti vermiş son anda yetiştim elinden aldım yemeyecek dedim. Valla kucağına alıp nereye giderse bende peşinden gidiyorum

filiz_ank yanılmıyorsam senin bebişin de yumurta alerjisi vardı. Ruşeym verdin mi hiç? Ben verdim ve kustu. Çölyak mı acaba diye ödüm koptu ama meğer yumurtanın çapraz alerjeniymiş
Evet canım alerjisi var. Ruşeym hiç vermedim. 2 gün önce denemek için azıcık yumurta verdim bişey olmadı bakalım
Of canım başın sağolsun:/ Allahım başka evlat acısı göstermesin

Hiç kimseyi dinlemiyorum. KV bi ara kilosuna takmıştı. Annesi çıtır Pıtı bi kız olacak benim yavrum dedim önemli olan sağlığı
Simdi populer soru ve tavsiyeler ikinci cocuk uzerine...
Aa evet:)) tek çocuk olmazmış bencil olurmuş falan filan...
Evet evwt:)

filiz_ank var birde uzin suredir girmiyo ama biz gorusuyiruz bi arkaas daha var
Keşke buluşabilsek

Kaynanama gidiyoruz aciya gülümsüyorum
Ayy biz de dün geldik..

Amin canim. Bizim kvler tek cocuk degil benciller ama o nolacak bulusacaz bulusacaz ben toplayacagim hepinizi bu sefer biraz dolu gidiyorum kvye bakalim ne incilerle döneceğiz

aminnnnnn

Canım. Ankara buraya gore sert burda yumuşak bi hava var kuru öksürüğü balgamli öksürüğe döndü iyileşiyor gibi evi yadirgadi gece uyanıp etrafı izleyip yakamdan tutup geriuyudu kendi arabanizsa korkma yolculukta huysuzlandiginda emzirdim fena ddeğildi seninde güzel geçer inşallah
canim nasıl gecti yolculuk. beben de hastaydi. yolda surun cikardi mı. ben de yakin zamanda ankaraya gidecem arabamizla. 14 saati buluyor. gerci sen uçakla gittin ama olsun. hava degisikligi hissetti mi bebegin..

kizlaaaar bugun sigara boregi yaptim oglusa. cok sevdi. yapmak isteyenler icin bol su ve zeytinyag karisimi ile iyice islatilan yufkalara ispanak ve lor karisimi surulur. sarilir pisirilir. ben su cift tarafli buhar tavalarda yaptım. firinda da olur zannimca
aaa bir suru yeni smiley gelmis coook tatliiii

Amin canim. Bizim kvler tek cocuk degil benciller ama o nolacak bulusacaz bulusacaz ben toplayacagim hepinizi bu sefer biraz dolu gidiyorum kvye bakalim ne incilerle döneceğiz
İnş canım görüşebiliriz
Hem bencillik hem kıskançlık var

Benim kV kaç kere kızımdan için anneye iyice düşkün olmuş dedi sanki yanlış bişey

Afiyet olsun kuzuya benim bile canim cekti bende gecen gun yeni smileyler ekleseler ya demistim

Bugün kızıma hippn sütlacını aldım çok sewdi hoş hippn yedigi bütn kawonz mamalarını sewe sewe yedide zaten ben sütlaç yapmak istiyorum norml inek sütüyle yapsam zararı olurmu annem bişey olmaz biz hep veriyoduk pirinç unuyla sütle mama yapıyodul falan diyo napıyım yapsammı kızım 7 ay 12 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…