2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizim süt alerji oldugu halde yaptim ama cok cok az koydum yedi birsey olmadi. Kendi sütünle falan yapabilirsin var tarifler

Bizim süt alerji oldugu halde yaptim ama cok cok az koydum yedi birsey olmadi. Kendi sütünle falan yapabilirsin var tarifler
Ablamin eltisi keçi sütüyle yaptı getirdi az önce yedirdik

Ablamin eltisi keçi sütüyle yaptı getirdi az önce yedirdik

Kızlar rota aşısını yaptırmayan var mı Ben ıkıncı dozu yaptıramadım çocuk grıpdı kaldı dedım sorayım acaba sadece bızmıyızzz

Annem alerjik olduğunu bildiği için bana sormadan hiçbir şey yedirmiyor ama kaynanayı bilemem, o yapabilir. Çok da takmıyorum artık açıkcası. Geçen dolmadan tattırdım, bugün beyin verdim. Tatları bilsin istiyorum. İlerde alışmaları zor olabiliyor. Yeter ki sindirebilsin. Ananas suyu kabızlığa iyi gelirmiş diye bir çay kaşığı verdim. Mutfağa ona armut rendelemeye gittim. Eşim kendi tabağından azcık ananas vermiş. Daha isterim diye ağlamış. Verme dedim. Ananastan korktum nedense. Hanımefendi ananasın tadını aldı ya çok sevdiği armutu bile isteksiz yedi.

Off ağlattın beni Rabbim başka acı göstermesin inşallah canım Alperine güzel uzun bir ömür nasip etsin eşinle çocuğunla mutlu musun gerısını salla gitsin zaten çoğu akraba değil akbabaymış

Arkadaşımın kınasına gittik iki tane görümce vardı kınayı resmen sabote ettiler pc nin başına oturdular kız tarafının açtığı bütün şarkıları yarıda kesip kendi istediklerini açtılar millet halay çekerken hoop oyun havası açıyorlar kalkıp oynuyolar karşı tarafa oturup ayrı bi grup oldular falan şok oldum Burnundan getirdiler kızın gözleri doldu ağlayamadı zoraki gülümsedı herkese çok üzüldüm

oy kuzum kiyamam gecti gitti napalim ki ben üstünkörü yazdim. Neler yasadim hastahanede bin şükür bugunlerimize. Allah'im sinamasin saglikla evlatla ya akraba falan hikaye ya gercekten. Konusmaya malzeme olsun onlara

Ay o arkadasinin dimi yuz vrmesin onlara ya sokmasin cok evine

Ay o arkadasinin dimi yuz vrmesin onlara ya sokmasin cok evine
Evet canım kınaya da kalamadım annesi çok ısrar etti ama Ömer çok huysuzlandi korktu bi saat kaldım 45 dk sinı ağlayarak geçirdik valla bide altı üstlü oturacak kv ile gorumcenin biri bekar Allah şimdiden sabır versin

Bebem çok geçmiş olsun. Ben 7 haftalıkken kaybettim. Kötü bir duygu. Allah kimseye yaşatmasın.

Oyy çok kötü aile apartmani ömür törpüsü kimse kusura bakmasin da hele bu sartlarda Allah kolaylik versin

Bebem çok geçmiş olsun. Ben 7 haftalıkken kaybettim. Kötü bir duygu. Allah kimseye yaşatmasın.
Kalp atisini duydugum gün kanamam basladi ertesi gün kaybettim bir bebegimi de... haber vermedim kimseye aaaa aizde hicbirsey soylemiyorsunuz olduk dedim napacaktiniz ogrenseydiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…