Sanki baskasi yasamis gibi bunlari ya. Beyin kötü anilarin üstünü örtermis. Yoksa kafayi yer insan gercekten...
Teşekkür ederim tatlim. Abisinin adiyla iki kati seviliyor oğlum şimdi :) bin şükür rabbime...Basin sagolsun
Kotu anilaru unutmasa yasayamaz ki insan
Bir daha geçmiş olsun. Ben mecburen kürtaj oldum. Amaaann düşünmenin faydası yok. Allah kucağımızdakilere sağlık versin. Bir daha da yaşamayalım inşallah. Nazya'yı iki defa kaybedecektim. Hastanede yattım günlerce. Bugünlerimize bin şükür.Kalp atisini duydugum gün kanamam basladi ertesi gün kaybettim bir bebegimi de... haber vermedim kimseye aaaa aizde hicbirsey soylemiyorsunuz olduk dedim napacaktiniz ogrenseydiniz acaba?
amin canim. Cok şükür. Demem o ki insanlar neler yasiyor neler geliyor basina bebeklerimizi zorla alalim kucagimiza zevzegin teki gelsin zayif desin minyon desinBir daha geçmiş olsun. Ben mecburen kürtaj oldum. Amaaann düşünmenin faydası yok. Allah kucağımızdakilere sağlık versin. Bir daha da yaşamayalım inşallah. Nazya'yı iki defa kaybedecektim. Hastanede yattım günlerce. Bugünlerimize bin şükür.
Canım Benım ya bendede aynı hatta hamılelıkte esıme dedım ılıskıye devam edelım ben zar zor astım dıye Benım akıllı kocam hamılelık boyunca ılıskı yasamadık ve sonuç Artı ruhum da kus esıme canım cok üzdü benı cok Rabbım yardım etsın bıze ınsallah cok sınırlıyım ona cok üzgünümBen
Benim de vajinismusum geri geldi. Şu an bunları yazarken bile kasılma geldi.
Benimki de 7.30 dedinmi ayakta. Bari kvde yapmasaydiOğlumun eski uykularını geri istiyorum bensabahın köründe uykusunu almış vaziyette oturmuş ya para sayar gb battaniyenin etiketiyle oynuyo ya yatağında ayağa kalkıp bağırıyo alın diye. Gündüz uykularının eziyetinden bahsetmiyorum bile. Uyumam da uyumam diye o kırk takla uyutcam diye de ben 45 takla atıyorum düzelmeyecek mi artık
Bizimde ayni kurulu saat gibi valla 6:00 dedimmi kalkiyo bide kaka yapiyo kokularla uyari her sabah kahvaltiyi az yapiyim diye heralOğlumun eski uykularını geri istiyorum bensabde uykusunu almış vaziyette oturmuş ya para sayar gb battaniyenin etiketiyle oynuyo ya yatağında ayağa kalkıp bağırıyo alın diye. Gündüz uykularının eziyetinden bahsetmiyorum bile. Uyumam da uyumam diye o kırk takla uyutcam diye de ben 45 takla atıyorum düzelmeyecek mi artık
Güne o kokuyla baslanmadan olmaz
Bizimde ayni kurulu saat gibi valla 6:00 dedimmi kalkiyo bide kaka yapiyo kokularla uyari her sabah kahvaltiyi az yapiyim diye heral
Bu arada benim kuzu düşen oyuncagina geh geh dedi
Benimki tüm siniri bende birakmis ki hepsi az önce tam da tepemdeydiOy maşallah alperebizimkinin öyle durumlarda tek aktivitesi bağırmak. Çocuk doğuştan sinir küpü
Benimki tüm siniri bende birakmis ki hepsi az önce tam da tepemdeydiben uyutmaya calisiyorum diye onu çağıran kvye gitti kendisine tavir sahibiyim deh deh arada geh geh yapiyor arkmda ama yok gecti o
Günaydın canım bizimki bi haftadır kedilere gee gee diyodu bu sabahta kosla reklamında bıktım diye bağıran kadini çağırdı gee diye :)Bu arada benim kuzu düşen oyuncagina geh geh dedi
Üstüne de bir bardak su içinamin canim. Cok şükür. Demem o ki insanlar neler yasiyor neler geliyor basina bebeklerimizi zorla alalim kucagimiza zevzegin teki gelsin zayif desin minyon desinsanane? Benim evladim o ya benim Can parcam totosunu yiyin onun
Kızım küçükken kV yi hiç görmedi. Uzakta oturduğu için kışın gelemedi. Yeni yeni alışıyosevdirseydi kendini canim o da. Hayret bise
Zor günler yaşamışsın sendeBir daha geçmiş olsun. Ben mecburen kürtaj oldum. Amaaann düşünmenin faydası yok. Allah kucağımızdakilere sağlık versin. Bir daha da yaşamayalım inşallah. Nazya'yı iki defa kaybedecektim. Hastanede yattım günlerce. Bugünlerimize bin şükür.
7. Ayda benim kız da huy değiştirdi demiştim uyku düzeni bozulmuştu meğer diştenmişOğlumun eski uykularını geri istiyorum bensabahın köründe uykusunu almış vaziyette oturmuş ya para sayar gb battaniyenin etiketiyle oynuyo ya yatağında ayağa kalkıp bağırıyo alın diye. Gündüz uykularının eziyetinden bahsetmiyorum bile. Uyumam da uyumam diye o kırk takla uyutcam diye de ben 45 takla atıyorum düzelmeyecek mi artık
Oy kızım maşallahBu arada benim kuzu düşen oyuncagina geh geh dedi
yoook artiiiiiik!!!Eveet haftalık olağan kV yazımı yazıyorum
Kadınla yine güzel güzel konuştum yok anlamıyorbütün tıpı yok sayıp kendi yanlış bildiğini bana savunuyor. Dediğini yapmayınca biliyorum çok sinir oldu bana
Bu haftaki konumuz bal ve dut. Her gün bir çay kaşığı bal versem iyi olurmuş kendi çocuklarını balla büyütmüş. 1 yaşından önce yasaklı gıdalar arasında, içindeki bir madde çocuk için ölümcül olabiliyor dedim. Ben yedirdim bişey olmadı dedi bende iyi ki ölmemişler deyiverdim. Hep Dr göre mi yemek yedirilirmiş diyo.
Geçen Gofret vermiş eline son anda yetiştim. Bunlardan sakın verme yemeyecek dedim.
Benim bildiğim 2 yaşına kadar dut verilmiyor. Bunlarında dut ağaçları var 1 aya kadar dutlar olur. Dutlar olsun kızıma yedircem dedi ( onun nerden kızı oluyorsa!) 2 yaşına kadar yok dedim. Vitaminini alsın diyo
Sabah kaka yaptı. Çay içiyordum bardağı bıraktım altını değiştirmeye kalkarken iç çayını sonra değiştirirsin altı sıcacık dursun dedibeni bi gülme aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?