2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kalp atisini duydugum gün kanamam basladi ertesi gün kaybettim bir bebegimi de... haber vermedim kimseye aaaa aizde hicbirsey soylemiyorsunuz olduk dedim napacaktiniz ogrenseydiniz acaba?
Bir daha geçmiş olsun. Ben mecburen kürtaj oldum. Amaaann düşünmenin faydası yok. Allah kucağımızdakilere sağlık versin. Bir daha da yaşamayalım inşallah. Nazya'yı iki defa kaybedecektim. Hastanede yattım günlerce. Bugünlerimize bin şükür.

amin canim. Cok şükür. Demem o ki insanlar neler yasiyor neler geliyor basina bebeklerimizi zorla alalim kucagimiza zevzegin teki gelsin zayif desin minyon desin sanane? Benim evladim o ya benim Can parcam totosunu yiyin onun

Ben

Benim de vajinismusum geri geldi. Şu an bunları yazarken bile kasılma geldi.
Canım Benım ya bendede aynı hatta hamılelıkte esıme dedım ılıskıye devam edelım ben zar zor astım dıye Benım akıllı kocam hamılelık boyunca ılıskı yasamadık ve sonuç Artı ruhum da kus esıme canım cok üzdü benı cok Rabbım yardım etsın bıze ınsallah cok sınırlıyım ona cok üzgünüm

Oğlumun eski uykularını geri istiyorum ben sabahın köründe uykusunu almış vaziyette oturmuş ya para sayar gb battaniyenin etiketiyle oynuyo ya yatağında ayağa kalkıp bağırıyo alın diye. Gündüz uykularının eziyetinden bahsetmiyorum bile. Uyumam da uyumam diye o kırk takla uyutcam diye de ben 45 takla atıyorum düzelmeyecek mi artık

Benimki de 7.30 dedinmi ayakta. Bari kvde yapmasaydi bu saatte kv ile muhabbet ediyoruz

Bizimde ayni kurulu saat gibi valla 6:00 dedimmi kalkiyo bide kaka yapiyo kokularla uyari her sabah kahvaltiyi az yapiyim diye heral

Bizimde ayni kurulu saat gibi valla 6:00 dedimmi kalkiyo bide kaka yapiyo kokularla uyari her sabah kahvaltiyi az yapiyim diye heral
Güne o kokuyla baslanmadan olmaz bi de uyanmis ıııııııh ıııııııh marşa basar gibi altini doldurarak uyandiriyor anneyi gerci onu yapmasa agzimla burnumla oynuyor

Oy maşallah alpere bizimkinin öyle durumlarda tek aktivitesi bağırmak. Çocuk doğuştan sinir küpü
Benimki tüm siniri bende birakmis ki hepsi az önce tam da tepemdeydi ben uyutmaya calisiyorum diye onu çağıran kvye gitti kendisine tavir sahibiyim deh deh arada geh geh yapiyor arkmda ama yok gecti o

Kv ye mi gittiiii yaa ikinizi gözümde canlandırdım da sakin ol annesi, hatta fırsat bu fırsat git yat keyfine bak bence, kv uğraşsın biraz
Benimki tüm siniri bende birakmis ki hepsi az önce tam da tepemdeydi ben uyutmaya calisiyorum diye onu çağıran kvye gitti kendisine tavir sahibiyim deh deh arada geh geh yapiyor arkmda ama yok gecti o

sevdirseydi kendini canim o da. Hayret bise
Kızım küçükken kV yi hiç görmedi. Uzakta oturduğu için kışın gelemedi. Yeni yeni alışıyo
Zor günler yaşamışsın sende allahım sağlıklı uzun ömürler versin..

7. Ayda benim kız da huy değiştirdi demiştim uyku düzeni bozulmuştu meğer diştenmiş
Bu arada benim kuzu düşen oyuncagina geh geh dedi
Oy kızım maşallah

Eveet haftalık olağan kV yazımı yazıyorum

Kadınla yine güzel güzel konuştum yok anlamıyor bütün tıpı yok sayıp kendi yanlış bildiğini bana savunuyor. Dediğini yapmayınca biliyorum çok sinir oldu bana

Bu haftaki konumuz bal ve dut. Her gün bir çay kaşığı bal versem iyi olurmuş kendi çocuklarını balla büyütmüş. 1 yaşından önce yasaklı gıdalar arasında, içindeki bir madde çocuk için ölümcül olabiliyor dedim. Ben yedirdim bişey olmadı dedi bende iyi ki ölmemişler deyiverdim. Hep Dr göre mi yemek yedirilirmiş diyo.

Geçen Gofret vermiş eline son anda yetiştim. Bunlardan sakın verme yemeyecek dedim.

Benim bildiğim 2 yaşına kadar dut verilmiyor. Bunlarında dut ağaçları var 1 aya kadar dutlar olur. Dutlar olsun kızıma yedircem dedi ( onun nerden kızı oluyorsa!) 2 yaşına kadar yok dedim. Vitaminini alsın diyo

Sabah kaka yaptı. Çay içiyordum bardağı bıraktım altını değiştirmeye kalkarken iç çayını sonra değiştirirsin altı sıcacık dursun dedi beni bi gülme aldı

yoook artiiiiiik!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…