Böyle kV lerde var maşallah ne güzelbenim kayinvalidem turunun son orneklerinden. 6 ay ayni evde yasadik. hala yakin oturuyoruz. hic kasitli kalbimi kirmamistir. Allah razi olsun
Ne goydun la gafayaOh afiyet olsun :)
Benimki de 7.30 dedinmi ayakta. Bari kvde yapmasaydibu saatte kv ile muhabbet ediyoruz
Kızım küçükken kV yi hiç görmedi. Uzakta oturduğu için kışın gelemedi. Yeni yeni alışıyo
Zor günler yaşamışsın sendeallahım sağlıklı uzun ömürler versin..
amin, önce bebeklerimize sonra bize.
7. Ayda benim kız da huy değiştirdi demiştim uyku düzeni bozulmuştu meğer diştenmiş
Oy kızım maşallah
Geri aldim sarildik uyudukKv ye mi gittiiiiyaa ikinizi gözümde canlandırdım da sakin ol annesi, hatta fırsat bu fırsat git yat keyfine bak bence, kv uğraşsın biraz
İki tane disin var döktürecen onlari bana len diyorumGünaydın canım bizimki bi haftadır kedilere gee gee diyodu bu sabahta kosla reklamında bıktım diye bağıran kadini çağırdı gee diye :)
Hangi köyün arizasidir buEveet haftalık olağan kV yazımı yazıyorum
Kadınla yine güzel güzel konuştum yok anlamıyorbütün tıpı yok sayıp kendi yanlış bildiğini bana savunuyor. Dediğini yapmayınca biliyorum çok sinir oldu bana
Bu haftaki konumuz bal ve dut. Her gün bir çay kaşığı bal versem iyi olurmuş kendi çocuklarını balla büyütmüş. 1 yaşından önce yasaklı gıdalar arasında, içindeki bir madde çocuk için ölümcül olabiliyor dedim. Ben yedirdim bişey olmadı dedi bende iyi ki ölmemişler deyiverdim. Hep Dr göre mi yemek yedirilirmiş diyo.
Geçen Gofret vermiş eline son anda yetiştim. Bunlardan sakın verme yemeyecek dedim.
Benim bildiğim 2 yaşına kadar dut verilmiyor. Bunlarında dut ağaçları var 1 aya kadar dutlar olur. Dutlar olsun kızıma yedircem dedi ( onun nerden kızı oluyorsa!) 2 yaşına kadar yok dedim. Vitaminini alsın diyo
Sabah kaka yaptı. Çay içiyordum bardağı bıraktım altını değiştirmeye kalkarken iç çayını sonra değiştirirsin altı sıcacık dursun dedibeni bi gülme aldı
9a geliyordu geri uyuduk simdi kalktikAhh canım kiyamaaaaamm maşallah alpere bizimkide hap hap hap yapıyor hop hopa
Kardeşimin kaskiNe goydun la gafaya
Vallahi tam arızaHangi köyün arizasidir bu
Maşallah kuzuyaBizim 2. Dişimizde çlktıııı
Bende ilk çocuğumu o haftalarda kaybettim yaşasaydı 16 yaşında bir kızım olacaktı.. Yiyecekleri lokma yokmuş gariplerin üzme kendini Alper herşeyi unutturacak sana inşallahHayatimin en berbat günleriydi. 4. gün dogum olabildi 5 gün hastanede annem eşim sefil olmustu sandalye tepesinde yanima da almadilar. Allah kimseye yasatmasin. Evladiyla sinamasin.
Gözün aydın canımBizim 2. Dişimizde çlktıııı
Ohh maşallah canımBizim 2. Dişimizde çlktıııı
Kahvalti mi yapiyonuz ben ac degilim ama madem cay koymussunuz beenim onumdeki bardaga yeltenir aa dokmemissiniz. Ay sundan alayim ay bunun tadina bakayim... cocuga bile yediremedim birsey düşün.Vallahi tam arıza
Oy yavrum yaBende ilk çocuğumu o haftalarda kaybettim yaşasaydı 16 yaşında bir kızım olacaktı.. Yiyecekleri lokma yokmuş gariplerin üzme kendini Alper herşeyi unutturacak sana inşallah
22.30 7.30 arasi uyuyor gündüz en fazla uc kere uyuyor cani ne kadar isterse :)kızlar bebislerinizin uyku düzeni nasıl.gündüz kaç kere kaç saat uyutuyosunuz.gece kaçta yatiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?