2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hangi köyün arizasidir bu

Hayatimin en berbat günleriydi. 4. gün dogum olabildi 5 gün hastanede annem eşim sefil olmustu sandalye tepesinde yanima da almadilar. Allah kimseye yasatmasin. Evladiyla sinamasin.
Bende ilk çocuğumu o haftalarda kaybettim yaşasaydı 16 yaşında bir kızım olacaktı.. Yiyecekleri lokma yokmuş gariplerin üzme kendini Alper herşeyi unutturacak sana inşallah

kızlar bebislerinizin uyku düzeni nasıl.gündüz kaç kere kaç saat uyutuyosunuz.gece kaçta yatiyo.

Bende ilk çocuğumu o haftalarda kaybettim yaşasaydı 16 yaşında bir kızım olacaktı.. Yiyecekleri lokma yokmuş gariplerin üzme kendini Alper herşeyi unutturacak sana inşallah
Oy yavrum ya benimki de 3 yasini dolduracakti. Bin şükür mevlam Alperimi sana da 3 güzel yavrunu verdi :)

Altini degisiyorum uzerini giyinmek istemiyor her bebek gibi aldi gel desene dedi gel dedim gelmedi ama giydirecegimi biliyor eliyle gel gel yapiyor bana baska seylerle ugrasiyorum gel desene diyo dedim gelmiyor iste ne yapmaya çalışıyorsun. Ego tatminine baslayacam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…