Maşallah kuzuya
Gözün aydın canım
Saolun ikisi de yan yana çıktılarOhh maşallah canım
Oy masallahÜst iki dişlerin ikisi de yolda tey tey tey çalsın davullar
Oy masallahseninki dişte epey aceleci
Ondandir annesi yaİnşallah uykusuzluk bundandır da düzelir artık yoksa çekeceğim var
Amanın nikah şahidi yapmışlar beni
Supeeerr :) nerden anladin?Üst iki dişlerin ikisi de yolda tey tey tey çalsın davullar
Altini degisiyorum uzerini giyinmek istemiyor her bebek gibi aldi gel desene dedi gel dedim gelmedi ama giydirecegimi biliyor eliyle gel gel yapiyor bana baska seylerle ugrasiyorum gel desene diyo dedim gelmiyor iste ne yapmaya çalışıyorsun. Ego tatminine baslayacam ama
canim yalnız değilsin. ben kv ile 7 yil ayni apartmanda yaşadım. altli ustlu. sabah kahvaltı aksam yemegi beraberdi. yatmak icin evimize cikardik. Allah onu cennetin bas kosesine koysun. annemden bile yakin oldugu zamanlar oldu. ben de erzuruma yanima gelsin diye gözünün icine bakiyom. ama hasta bir kocasi var. ona sebep gelemiyor. belki gelirler umidiyle erzurumdaki evimizi bile bir odasi buyuk kiraladik. onlar gelmeyince de o odaya cami halisi alip mescit yaptim.benim kayinvalidem turunun son orneklerinden. 6 ay ayni evde yasadik. hala yakin oturuyoruz. hic kasitli kalbimi kirmamistir. Allah razi olsun
canim bizimki 20.00 _ 06.00 arasi uyuyor. gece sık kalkmaya basladi. bazen saat başı. gunduz de sabah 9 gibi uyur 1 saat sonra kalkar. öğleden sonra 1 de uyur bir saat sonra kalkar. bir de aksam 5 gibi uyur. 6 ysfa 6 bucuk gibi kalkar. yanliz benim sıkıntım gündüz kucagimdan başka bir yerde uymuyor. bu beni zorluyor. yatağa koydugum sn uyaniyor. hem de çok korkarak. sanki bebegi 25 kattan asagi atiyotlar. o derece korkuyor. ama gece yapmiyor oyle. çözemedim gitti sebebini.kızlar bebislerinizin uyku düzeni nasıl.gündüz kaç kere kaç saat uyutuyosunuz.gece kaçta yatiyo.
masallah canim.Bizim 2. Dişimizde çlktıııı
masallaaaaaah size. ...Bizim 2. Dişimizde çlktıııı
MaşallahÜst iki dişlerin ikisi de yolda tey tey tey çalsın davullar
masallaaaaaah size. ...
Supeeerr :) nerden anladin?
ne guzel canim. Allah bize de hakkinda boyle iyi konusulan kayinvalidelerden olmayi nasib eder insallahcanim yalnız değilsin. ben kv ile 7 yil ayni apartmanda yaşadım. altli ustlu. sabah kahvaltı aksam yemegi beraberdi. yatmak icin evimize cikardik. Allah onu cennetin bas kosesine koysun. annemden bile yakin oldugu zamanlar oldu. ben de erzuruma yanima gelsin diye gözünün icine bakiyom. ama hasta bir kocasi var. ona sebep gelemiyor. belki gelirler umidiyle erzurumdaki evimizi bile bir odasi buyuk kiraladik. onlar gelmeyince de o odaya cami halisi alip mescit yaptim.
amin canim.. insallah. alah kalbine gore versin.ne guzel canim. Allah bize de hakkinda boyle iyi konusulan kayinvalidelerden olmayi nasib eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?