2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bilinç altına iyice işle babanne kaka

benim kayinvalidem turunun son orneklerinden. 6 ay ayni evde yasadik. hala yakin oturuyoruz. hic kasitli kalbimi kirmamistir. Allah razi olsun
canim yalnız değilsin. ben kv ile 7 yil ayni apartmanda yaşadım. altli ustlu. sabah kahvaltı aksam yemegi beraberdi. yatmak icin evimize cikardik. Allah onu cennetin bas kosesine koysun. annemden bile yakin oldugu zamanlar oldu. ben de erzuruma yanima gelsin diye gözünün icine bakiyom. ama hasta bir kocasi var. ona sebep gelemiyor. belki gelirler umidiyle erzurumdaki evimizi bile bir odasi buyuk kiraladik. onlar gelmeyince de o odaya cami halisi alip mescit yaptim.

kızlar bebislerinizin uyku düzeni nasıl.gündüz kaç kere kaç saat uyutuyosunuz.gece kaçta yatiyo.
canim bizimki 20.00 _ 06.00 arasi uyuyor. gece sık kalkmaya basladi. bazen saat başı. gunduz de sabah 9 gibi uyur 1 saat sonra kalkar. öğleden sonra 1 de uyur bir saat sonra kalkar. bir de aksam 5 gibi uyur. 6 ysfa 6 bucuk gibi kalkar. yanliz benim sıkıntım gündüz kucagimdan başka bir yerde uymuyor. bu beni zorluyor. yatağa koydugum sn uyaniyor. hem de çok korkarak. sanki bebegi 25 kattan asagi atiyotlar. o derece korkuyor. ama gece yapmiyor oyle. çözemedim gitti sebebini.

ne guzel canim. Allah bize de hakkinda boyle iyi konusulan kayinvalidelerden olmayi nasib eder insallah

Sadece bu topicte 32 sf okudum şuan hoşaf oldu beynim dün temizlik vardı, cuma günü kışlık bakla, bezelye attım deep freeze çok yoruldum bugün dışarı çıkmayıp dinlenelim dedik ama yetmedi yani akşam geç yatmıştık okuyamadım kaç gündür
Hastalara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Y yesil zeytin Allah şifa versin inşallah hepsi temizdir sonuçların en kısa sürede atlatırsınız
bebeem ve bebeklerini kaybetmiş olan anneler mekanları cennet olsn Allah olan çocuklarınıza sizlere ve eşlerinize sağlıklı uzuuun ömürler versin
Dişi çıkanlara hayırlı olsun bizim de 2. diş patladı dün akşam gördük :)
Uyku düzeni hiç belli olmuyo ama genel diyim akşam 22:30 da yatırıyorm bazen hemen bazen de 12 cibarı uyuyo kalkması da ona göre değişiyo sabah 7-9 arası uyanıp formül mama, alt değiştirme sonra uyuyo 10 gibi kalkıyo 1 gibi yatıyo 1-1,5 saat sonra 6 gibi yatıp 7-7,5 ta kalkıyo sınra tekrar gece uykusu

kızlar bugunu tamamen kendime ayirdim. oglene kadar kizimls yattim oynadim. kahvaltiyi ogullarim hazırladı. yemekten sonra evi esim sildi supurdu. sonra bebeği babaya bıraktım. oglanlara 3 sene once bisiklet almistik ben de kendime gecen ay aldim. 4umuz bisiklet surmeye gittik. evin yaninda hali saha var. boştu. oglanlarla ikiye iki maç yaptik. eve geldik. aksam yemegini disardan soyledi esim. ben yokken yikanan camasirlari da asmiş. bugun bana ilac gibi geldi. bunalıma girmemek için ara sira degisiklik iyi geliyor. yoksa bu aralar bunalim takiliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…