2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ne mutlu sana yaa. Eminim 4 çocukla çok çok çokkk zor zamanlar geçirmişsindir ama eşin sana hafifletmiştir. Bnmki hep yoğun hep işleri var tamam gerçekten öyle de bana faydan yok çok fazla. Öyle işte...

Vay be ne eşler varHelal olsun eşine çok takdir ettim

Kadın buzdolabı nasıl yerleştirilir diye konu açmış,yeminlen okurken yoruldum ya ben saçımı bile banyodan banyoya tarıyorum, kadın pazardan getirdiği herşeyin posetini değiştirip sirkeli suda bekletip öyle yerleştiriyormuş..Vay anam eğer o kadınsa ben neyimAklimda deli sorular

Vay be ne eşler varHelal olsun eşine çok takdir ettim
Ayy benim kocacığımda düğün boyunca baktı hippin mamalarından almış doyurmuş altını değiştirmiş hop hop gezdirdi salonda hakkını yemeyim :) bizde büyük oğlumla dans ettik oynadık :)

Bize de el atsin be sevaptir

Ben naylon kadınım o zaman

Ayy benim kocacığımda düğün boyunca baktı hippin mamalarından almış doyurmuş altını değiştirmiş hop hop gezdirdi salonda hakkını yemeyim :) bizde büyük oğlumla dans ettik oynadık :)
Onlar oky Bizimkide çok iyi çocuk bakar, ama evi silip süpürüp ,çamaşır asmak nerrrrdeeeee,keşkeeee

Tatlım beyin verme. Bana doktorumuzun verdiği yasak listesinde mikrop barındırdığı için beyin de vardı. Ama karaciğer verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…