Ne mutlu sana yaa. Eminim 4 çocukla çok çok çokkk zor zamanlar geçirmişsindir ama eşin sana hafifletmiştir. Bnmki hep yoğun hep işleri var tamam gerçekten öyle de bana faydan yok çok fazla. Öyle işte...kızlar bugunu tamamen kendime ayirdim. oglene kadar kizimls yattim oynadim. kahvaltiyi ogullarim hazırladı. yemekten sonra evi esim sildi supurdu. sonra bebeği babaya bıraktım. oglanlara 3 sene once bisiklet almistik ben de kendime gecen ay aldim. 4umuz bisiklet surmeye gittik. evin yaninda hali saha var. boştu. oglanlarla ikiye iki maç yaptik. eve geldik. aksam yemegini disardan soyledi esim. ben yokken yikanan camasirlari da asmiş. bugun bana ilac gibi geldi. bunalıma girmemek için ara sira degisiklik iyi geliyor. yoksa bu aralar bunalim takiliyordum.
Vay be ne eşler varkızlar bugunu tamamen kendime ayirdim. oglene kadar kizimls yattim oynadim. kahvaltiyi ogullarim hazırladı. yemekten sonra evi esim sildi supurdu. sonra bebeği babaya bıraktım. oglanlara 3 sene once bisiklet almistik ben de kendime gecen ay aldim. 4umuz bisiklet surmeye gittik. evin yaninda hali saha var. boştu. oglanlarla ikiye iki maç yaptik. eve geldik. aksam yemegini disardan soyledi esim. ben yokken yikanan camasirlari da asmiş. bugun bana ilac gibi geldi. bunalıma girmemek için ara sira degisiklik iyi geliyor. yoksa bu aralar bunalim takiliyordum.
ne guzel canim. Allah bize de hakkinda boyle iyi konusulan kayinvalidelerden olmayi nasib eder insallah
Banyo yaparken kulağına su kaçmışsa da ağlar.Gazini rahat cikariyorum kabizlik da yok dişe bagliyoruz hep kulagmi baktirsak acaba
Ayy benim kocacığımda düğün boyunca baktı hippin mamalarından almış doyurmuş altını değiştirmiş hop hop gezdirdi salonda hakkını yemeyim :) bizde büyük oğlumla dans ettik oynadık :)Vay be ne eşler varHelal olsun eşine çok takdir ettim
Amin benzer olay bende yaşadım. allah o yolda kimseyi eğlendirmesinHayatimin en berbat günleriydi. 4. gün dogum olabildi 5 gün hastanede annem eşim sefil olmustu sandalye tepesinde yanima da almadilar. Allah kimseye yasatmasin. Evladiyla sinamasin.
Bize de el atsin be sevaptirKadın buzdolabı nasıl yerleştirilir diye konu açmış,yeminlen okurken yoruldum yaben saçımı bile banyodan banyoya tarıyorum, kadın pazardan getirdiği herşeyin posetini değiştirip sirkeli suda bekletip öyle yerleştiriyormuş..Vay anam eğer o kadınsa ben neyim Aklimda deli sorular
Sende miAmin benzer olay bende yaşadım. allah o yolda kimseyi eğlendirmesin
Ben naylon kadınım o zamanKadın buzdolabı nasıl yerleştirilir diye konu açmış,yeminlen okurken yoruldum yaben saçımı bile banyodan banyoya tarıyorum, kadın pazardan getirdiği herşeyin posetini değiştirip sirkeli suda bekletip öyle yerleştiriyormuş..Vay anam eğer o kadınsa ben neyim Aklimda deli sorular
Onlar oky Bizimkide çok iyi çocuk bakar, ama evi silip süpürüp ,çamaşır asmak nerrrrdeeeee,keşkeeeeAyy benim kocacığımda düğün boyunca baktı hippin mamalarından almış doyurmuş altını değiştirmiş hop hop gezdirdi salonda hakkını yemeyim :) bizde büyük oğlumla dans ettik oynadık :)
Görüp göreceğin o olsun Rabbim başka dert vermesin inşallah :-/Amin benzer olay bende yaşadım. allah o yolda kimseyi eğlendirmesin
Zorda kalınca hepsini yapar bi yemek yapmaz onu da alır gelir :)Onlar oky Bizimkide çok iyi çocuk bakar, ama evi silip süpürüp ,çamaşır asmak nerrrrdeeeee,keşkeeee
Ben naylon kadınım o zaman
Senin eşinede maşallah ozamanZorda kalınca hepsini yapar bi yemek yapmaz onu da alır gelir :)
Tatlım beyin verme. Bana doktorumuzun verdiği yasak listesinde mikrop barındırdığı için beyin de vardı. Ama karaciğer verebilirsin.Annem alerjik olduğunu bildiği için bana sormadan hiçbir şey yedirmiyor ama kaynanayı bilemem, o yapabilir. Çok da takmıyorum artık açıkcası. Geçen dolmadan tattırdım, bugün beyin verdim. Tatları bilsin istiyorum. İlerde alışmaları zor olabiliyor. Yeter ki sindirebilsin. Ananas suyu kabızlığa iyi gelirmiş diye bir çay kaşığı verdim. Mutfağa ona armut rendelemeye gittim. Eşim kendi tabağından azcık ananas vermiş. Daha isterim diye ağlamış. Verme dedim. Ananastan korktum nedense. Hanımefendi ananasın tadını aldı ya çok sevdiği armutu bile isteksiz yedi.
Vallahi benim kapımda hep açık heeeep ,beklerim buyursun gelsinBize de el atsin be sevaptir
Ben de yikar koyarim buzdolabina cogunlukla ama sirkeli su falan peee.Vallahi benim kapımda hep açık heeeep ,beklerim buyursun gelsin
Evet Ölü doğum yaptım 1 kez. 1 kez de mol gebeliği oluştu.Sende miAmin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?