Dilinizi ısırın, poponuzu cimcirinBenimki ev temizligi yemek bebis bakimi herseyi yapar hele yemekhatta gecen bi soru vardi en iyi böregi kim yapar diye eşim dedim o derece ama yirgun olunca elleşmiyorum iste. Ama istisnasiz her haftasonu kahvalti ona ait
Amin inşallah :)Görüp göreceğin o olsun Rabbim başka dert vermesin inşallah :-/
Geçmiş olsun güzelim Allah evladına uzun ömür versinEvet Ölü doğum yaptım 1 kez. 1 kez de mol gebeliği oluştu.
Sağol canım. Teşekkürler :)Geçmiş olsun güzelim Allah evladına uzun ömür versin
canim esim ve ailesi super insanlar.hem beni okuttular hem bebelerime baktilar.Ne mutlu sana yaa. Eminim 4 çocukla çok çok çokkk zor zamanlar geçirmişsindir ama eşin sana hafifletmiştir. Bnmki hep yoğun hep işleri var tamam gerçekten öyle de bana faydan yok çok fazla. Öyle işte...
mukut31 naptınız yoğurt krizini aşabildinizmi?Bizimki de hiç yemek yemiyor öyle üzgünüm ki nasil başedicem onuda bilmiyorum.. Sadece meme emiyor.
Evet Ölü doğum yaptım 1 kez. 1 kez de mol gebeliği oluştu.
Diyorum zaten ben senden raziyim Allah da senden razi olsun diye. Allah basimizdan rksik etmesin sukur onlari verene :)Dilinizi ısırın, poponuzu cimcirinAnnem olsa böyle derdi Benimki temizlik ve yemek harici herşeyime yetişmeye çalışır Allah razı olsun buna da şükür
kv konusunda yine diyorum ki super insan. oysa kendi anem hep disrda seyirci kaldı. Halbuki annnem okumuş çalışmış emekli olmuş medeni bir insan dersiniz ama alakasi yok. annemle hic anlasamam. ozellikle ucuzlerin bakiminda hic destek olmadi esin ek is yapti bebekler gunde bir kutu mama yuyordu. bir paket bez gidiyordu bakici parasi ev kirasi ben uni okuyordun..annemden paa istedigimde kocan baksin mecbur bakmaya derdi. simdi gene ayni sayılır. biraz fark var o da kiz tip olarak ananeye cok benziyor da o yuzden. huyu benzemez insallah. ama biraz benzicek gibi. cok asabi. aksi bir kiz. ucuzlerden daha fazla yoruyor beni..
canim esim ve ailesi super insanlar.hem beni okuttular hem bebelerime baktilar.
teşekkür ederim canim.Vay be ne eşler varHelal olsun eşine çok takdir ettim
rabbim sizlere omur versin insallahAmin inşallah :)
Cnm oğlum çok iştahlıydı sonra kesildi çok üzüldm. Aslında kilosu yerindeydi ama ister istemez yemeyince üzülüyorsun. Sevdiği hiç bişeyi yemedi. Sonra 1 gün yiyip 3 gün yemiyodu bi süre öyle gitti. Şimdi dişler çıktı iştah eskiye döndü onun etkisi oldu bizde çok bi de havalar ısındığı için olduğunu düşünüyorum. İnşllh senin oğluş da yer güzel güzelmukut31 naptınız yoğurt krizini aşabildinizmi?Bizimki de hiç yemek yemiyor öyle üzgünüm ki nasil başedicem onuda bilmiyorum.. Sadece meme emiyor.
.
canim esim ve ailesi super insanlar.hem beni okuttular hem bebelerime baktilar.
Maşallah diyelim. Bn de üniv. 1.sınıf bitince evlendim. Evliyken okudum Allah eşimden razı olsun. Kv "siz yapın çocuk. Bn bakarım sen okuldayken" falan diyodu. Allaha şükür kimsenin aklına uymadım yoksa okuyamazdım. Srn de anneden yana şanssızmışsın napalım kader demeli. Bebişin huyu da güzel olur inşllh. Bnmki de çok asabi huysuz ve çatık kaşlı çoğu zaman. Aynı kp e benziyo huyu. Bn de değişecek diye umut ediyorum inşllh yani :/kv konusunda yine diyorum ki super insan. oysa kendi anem hep disrda seyirci kaldı. Halbuki annnem okumuş çalışmış emekli olmuş medeni bir insan dersiniz ama alakasi yok. annemle hic anlasamam. ozellikle ucuzlerin bakiminda hic destek olmadi esin ek is yapti bebekler gunde bir kutu mama yuyordu. bir paket bez gidiyordu bakici parasi ev kirasi ben uni okuyordun..annemden paa istedigimde kocan baksin mecbur bakmaya derdi. simdi gene ayni sayılır. biraz fark var o da kiz tip olarak ananeye cok benziyor da o yuzden. huyu benzemez insallah. ama biraz benzicek gibi. cok asabi. aksi bir kiz. ucuzlerden daha fazla yoruyor beni.
Ne kadarlıklardı Can'ım? Çok çok geçmiş olsun, Allah bebeğine sağlıklı ömür versin inşEvet Ölü doğum yaptım 1 kez. 1 kez de mol gebeliği oluştu.
Can'ım kısa süreli olduğu için tahıllı kaşık maması alabilirsin kahvaltı için olanlarından.Arkadaşlar ben 5gunlugune eşimin yanına gidicem sehir dışında çalışıyor apart otelde kalıyor oğluma şimdi sebze çorbası yaptım küçük kavanozlara koydum hipp kavanoz mamasindan alırız dedi ama eşim içim rahat etmedi başka ne yapabilirim yogurtta götürecem kahvaltı olarak ne yedirebilirim ya eşimin yanında olmak istiyorum ama oğlum için kafam çok karıştı emiyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?