Bu ay 4 kere doktora götürdüm. Kan ve idrar tahlili bile verdik. Bişey çıkmadı çok şükür. Ama kusuo durmadan diyorum olur diolar. Eşim bugün de götürelim dedi hatta ama ben gitmekten yoruldum normal diyecekler ve gönderecekler die. Belki aynı durumu yaşayan vardır ne bileyim. Insan bi fikir arıo. Netten de pek bişey öğrenemedim baktım ama.
Evet canm iyi uyuyunca doluyor goguslerim benmdevaalla ugrasmaktan bazen aklima gelmiyor bugun gece cayi verdm karistr mayayim dedim yine yaparsa verrim artk aksam 5 ten beri agliyorduk on dk falan oldu .bende insallah yaticam uykum gelirse sutte olmuyir uykusuzlktan(
Teşekkür ederim canım inşallah. Bu sıkıntılı zamanlar en kısa zamanda biter inşallahGeçmiş olsn canm ilgincmis gercektende inşallah dedikleri gibi normaldir
Canim ben gazdan bole oldugunu dusunuyorum acikdiginda bagiriyo biberonu agzina veriyorum gaz yuzunden agzina bile alamiyo(((Bagirsaklarinda gaz vardir bzmkisi aksam huysuzdu bi emiyor bi birakiyor ayaklarini ittirip bekledim oyle biraz beline kadar kaka yaptı alt acmasi badisi batti hep simdi uyuyor
Ay valla bende bıktım gazdan kakadan kendileri yapmaya baslasalarda rahatlasak tadinida cikaramiyoruzki gaz yuzunden surekli huysuzlar sevemiyorum hic doğru düzgün günün yuzde ellisi ağlamaklıBi benim oglusum yeni bisey orendi acikinca agzini biberon emiyomus gibi yapiyo agzina biberon veriyorum lanet gaz yuzunden yemiyo ,agzini ole yapmasi var ya bi de ac icim gidiyo su gazlar nezmn biticek sinir oluyorum uzuluyorum ya asiri gazli benim kuzummm
Canım yuzustu yatiriyormusun bizimde her gece bir aglamamiz var gazi oluyor sanırım kivraniyor baş baş bağırıyor hemen yuzustu yatırdık emzigide verdik ağzına biraz ağladı sonra uyuya kaldı çok güzel de gaz atıyorCanim ben gazdan bole oldugunu dusunuyorum acikdiginda bagiriyo biberonu agzina veriyorum gaz yuzunden agzina bile alamiyo(((
Hyr canim hic denemedim ole agliyo cigiriyo resmen sesi kisildiCanım yuzustu yatiriyormusun bizimde her gece bir aglamamiz var gazi oluyor sanırım kivraniyor baş baş bağırıyor hemen yuzustu yatırdık emzigide verdik ağzına biraz ağladı sonra uyuya kaldı çok güzel de gaz atıyor
Benimki de 4 te kalkti simdi koydum yüzüstü bir saga bir sola kalkacak kesin . bizim koz yüzüstü yatmaya alisti simdi yan yatmiyor.ama gaza bir nebze de olsa fayda ediyor.saga sola rahat dönüyorsa yaptırabilirsiniz hakkatenHyr canim hic denemedim ole agliyo cigiriyo resmen sesi kisildi
Bagirsaklarinda gaz vardir bzmkisi aksam huysuzdu bi emiyor bi birakiyor ayaklarini ittirip bekledim oyle biraz beline kadar kaka yaptı alt acmasi badisi batti hep simdi uyuyor
Aynen katiliyorum annem dedi hic kasikla ugrasma o acikinca emer nasil olsa bekle bekle 7 saat falan emmedi acliktan cirpiniyodu yorganini eldivenini emiyo memeyi ememiyo. Oyle ac uyuyakaldi uyandi tabiri caizse ac kurt gibi saldirdi neyin nesi anlayamiyorum
Geçmiş olsun canım arayip sorsan dr u yada eczaneyide arayip sorabilirsinDün gece yine acile gittik kızımın 2 gündür geçmeyen daha da artan öksürüğü var. Art arda öldürüyor. Ciğer filmi çekildi hafif enfeksiyon kapmış. Macrol isminde antibiyotik verdi. Ama prospektüsü okuduğumda macrol kullanırken Bebeğinizin emzirmeyiniz yazıyo. Dr bişey demedi bununla ilgili bilginiz var mı?
cnm yüzüstü yatırmanı bende tavsiye ederim başta korkmuştum boğulur falan diye ama altına başta yastık koymadan alıştır için rahatlar MAŞALLAH artık kafalarını kaldırıyorlar kendilerini azda olsa koruyabiliyorlar bu pozisyonda yatırdığımdan beri %80 daha rahat uyuyo gaz sıkıntısı özellikle ayaklarını çekip mızmızlanmaya başladığında uykuya dalacak gibi olursa dene daha sonra zaten yastığıyla koyarsın......ben gece bile o pozisyonda yatırıyorum sıkıldığı zaman zaten sinyal veriyor sırtüstü çevirirsin....biraz dişini sık bizim az kaldı sizinde geçer.. artık apartmandan komşular inecek gece diye kucağımda oda oda gezdirdiğimi bilirim RABBİM yardımcımız olsun kuzularımızında.....Hyr canim hic denemedim ole agliyo cigiriyo resmen sesi kisildi
kizlar gaz ılacina devam ediyor musunuz??
Evt canim nekadar surecek onuda bilemiyorumkizlar gaz ılacina devam ediyor musunuz??
Bnde kullanıyorum malesefkizlar gaz ılacina devam ediyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?