2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Geçmiş olsn canm ilgincmis gercektende inşallah dedikleri gibi normaldir

vaalla ugrasmaktan bazen aklima gelmiyor bugun gece cayi verdm karistr mayayim dedim yine yaparsa verrim artk aksam 5 ten beri agliyorduk on dk falan oldu .bende insallah yaticam uykum gelirse sutte olmuyir uykusuzlktan (
Evet canm iyi uyuyunca doluyor goguslerim benmde

Bagirsaklarinda gaz vardir bzmkisi aksam huysuzdu bi emiyor bi birakiyor ayaklarini ittirip bekledim oyle biraz beline kadar kaka yaptı alt acmasi badisi batti hep simdi uyuyor
Canim ben gazdan bole oldugunu dusunuyorum acikdiginda bagiriyo biberonu agzina veriyorum gaz yuzunden agzina bile alamiyo(((

Bi benim oglusum yeni bisey orendi acikinca agzini biberon emiyomus gibi yapiyo agzina biberon veriyorum lanet gaz yuzunden yemiyo ,agzini ole yapmasi var ya bi de ac icim gidiyo su gazlar nezmn biticek sinir oluyorum uzuluyorum ya asiri gazli benim kuzummm

Ay valla bende bıktım gazdan kakadan kendileri yapmaya baslasalarda rahatlasak tadinida cikaramiyoruzki gaz yuzunden surekli huysuzlar sevemiyorum hic doğru düzgün günün yuzde ellisi ağlamaklı

Canim ben gazdan bole oldugunu dusunuyorum acikdiginda bagiriyo biberonu agzina veriyorum gaz yuzunden agzina bile alamiyo(((
Canım yuzustu yatiriyormusun bizimde her gece bir aglamamiz var gazi oluyor sanırım kivraniyor baş baş bağırıyor hemen yuzustu yatırdık emzigide verdik ağzına biraz ağladı sonra uyuya kaldı çok güzel de gaz atıyor

Hyr canim hic denemedim ole agliyo cigiriyo resmen sesi kisildi

Bagirsaklarinda gaz vardir bzmkisi aksam huysuzdu bi emiyor bi birakiyor ayaklarini ittirip bekledim oyle biraz beline kadar kaka yaptı alt acmasi badisi batti hep simdi uyuyor

Bitmedi gitti su gaz. Her bezi kakali oluyor zaten, yine de devamli bacak ittirme, huysuzluk. Bacaklarini ittirince hosuna gidiyor ama bir yardimi da olmuyor

Ac kurt ya benimki de bazen ole saldiriyor ama neye yarar dakikalar sonra birakiyor

kizzlar bizim kakamiz salyali oluyor birkac yerde goruyorum dikkatli bakinca o da.boyle bir durumla karsilasan var mi acaba?
gecen televizyonda doktor bebeklerde alerjiyi anlatti.biliyosunuz alerji cocuklarda cok artti.benim oglumdada var.doktor belirti olarak,
kusma,salyali kaka,dokuntu kizariklik,burunda tikaniklik dedi.mesela benim buyuk cocukta yumurta alerjisi var.kizimin bezinde salya gorunce endiselrndim.yediklerimiz sutten cocuga geciyor cunku.korkumdan yumurta yemeyi kestim.

Dün gece yine acile gittik kızımın 2 gündür geçmeyen daha da artan öksürüğü var. Art arda öldürüyor. Ciğer filmi çekildi hafif enfeksiyon kapmış. Macrol isminde antibiyotik verdi. Ama prospektüsü okuduğumda macrol kullanırken Bebeğinizin emzirmeyiniz yazıyo. Dr bişey demedi bununla ilgili bilginiz var mı?

Geçmiş olsun canım arayip sorsan dr u yada eczaneyide arayip sorabilirsin

Hyr canim hic denemedim ole agliyo cigiriyo resmen sesi kisildi
cnm yüzüstü yatırmanı bende tavsiye ederim başta korkmuştum boğulur falan diye ama altına başta yastık koymadan alıştır için rahatlar MAŞALLAH artık kafalarını kaldırıyorlar kendilerini azda olsa koruyabiliyorlar bu pozisyonda yatırdığımdan beri %80 daha rahat uyuyo gaz sıkıntısı özellikle ayaklarını çekip mızmızlanmaya başladığında uykuya dalacak gibi olursa dene daha sonra zaten yastığıyla koyarsın......ben gece bile o pozisyonda yatırıyorum sıkıldığı zaman zaten sinyal veriyor sırtüstü çevirirsin....biraz dişini sık bizim az kaldı sizinde geçer.. artık apartmandan komşular inecek gece diye kucağımda oda oda gezdirdiğimi bilirim RABBİM yardımcımız olsun kuzularımızında.....

Paşa uyanicak kucak isticek diye korkudan yaninda yatıyorum valla annemde garibim tek başına evi temizliyor yanından ayrılınca şık diye uyanıyor yA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…