2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aminnnn

Alt dişler kolay çıkmıştı da üst dişlerin ucu çıkmış olmasına rağmen en zor akşam-gecemizi geçirdik. Fitil verdim yarım saat sonra uyudu zar zor. Tam da onun acısına ağlamalarına dayanamayıp bem de ağlayınca eşim hadi hastaneye gidelim artık diyip üzerimizi değişirken.. Üst dişler cidden zormuş

canim benim yavrumunda ust damak on iki dis sismis ama sadece damakda sislik var daha dis gozukmuyo

ah ah guya annemlere geldim bebege daha iyi bakarim diye tum duzenimiz bozuldu babam erkek kardesim konusurken yuksek sesli konusurlar bebegin sinirleri alt ust gece saat ikide uyuyo aksam saat 10 da sizan bebek ben ne yapcam nasil duzene sokca geldigime bin pismanim

KızlAr bir aylık memleket gezmesinde benim kızın düzeni de bozuldu 12 gibi uyuyor bugünden itibaren düzene sokmaya çalışacağım kızım ana kucağında uyuyordu şükür onu bıraktık kucakta oynarken yada azıcık tıpışlayinca uyuyor şükür kayinvalidegil iyice kucakci yaptı sinir oluyorum ne zaman gidip gelsem kucağa alisiyor orda
Dişi çıkanlar gözünüz aydın bizim de 3. Diş yolda kabarmiş iyice
Hasta olanlara geçmiş olsun

İnşallah güzelim ya,bende öyle tahmin ediyorum ama yinede çok üzülüyorum yediğimiz herşeye atılan o iştahlı bebek gitti yerine ağzı kenetlenmiş bir bebek geldi.İnşallah dişleri patlayınca eski haline döner çok üzülüyorum.. Allah başka dert vermesin ama çok taktım ya..Sağol biraz içime su serpildi..

Maşallah canım ne güzel

Ağzını hiç elletmediği için diş var mı yok mu göremiyoduk, son bi haftadır falan uykuya geçmekte çok zorlanıyodu benim sinirler de harap tabi, dün sabah yerde yatarken gördük dişlerin ucunu. Oh rahatlar artık çıkmış derken gece uykusuna geçerken uykudan gözünü açamaz halde ağladı durdu. Normalde metanetli olan ben dayanamadım ağlamaya başladım, eşim kucağında oğlan öbür eliyle benim gözümün yaşını silip sakinleştirmeye çalışıyo filan. Tam hastaneye çıkıcakken duruldu birden bire. Fitilin işe yaraması yarım saati buldu demek ki. O an aklımdan çocuğu gerçekten hasta olan diğer anneler geçti, biz bi diş yüzünden ağlıyor diye içimiz parçalanırken hastaneden çıkamayanlar var diye. Öyle işte zor bi geceydi.. Umarım tekrarlanmaz
canim benim yavrumunda ust damak on iki dis sismis ama sadece damakda sislik var daha dis gozukmuyo

Canım okurken tüylerim diken diken oldu gözyaşlarımı tutamadım Rabbim başka acı keder göstermesin yavruna uzun ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah o ak(ba)balara da söyleyecek çok söz varda benim terbiyem müsade etmez Allah onları bildiği gibi yapsın

Ne kadar benzer hikayelerimiz. Ben alamadim o belgeyi anneme verdiler hala da onda.ilk evlat ilk aci ama beterin beteri vardir dedim hep. Esime sen yanimdasin ben yanindayim buna şükür dedim. Zaten o yikilmasin diye belli etmedim acimi... kuzularimiz bekliyor bizi orada canlarim benim :)

Arkadaslar merhaba
Bende 2015 eylul annesiyken 2016 kasim annesi oluyorum.basta cok agladim ettim ama nasip boyleymis demekki.bide 2011 mart dogumlu cocugumda var.
Hayata dair hic 3. Cocuk plani yapmazken bu bize cok buyuk sok oldu
Insallah saglikla dogar bu bebisimde.
Bnde 3. Sezaryen oldugu icin tuplerimi baglatmayi dusunuyorum
Yasim 27 ama baska cocuk dusmedigimden bu kaarrari esimle verdik ve doktorumda onayladi.
Cok bulantim var cok zor gunler geciriyorum bana dua edin
Kucuk bebekle hamilelik cok zormus.halsizlik bi yandan bulantilar oylee....

Oy kıyamam geçmiş olsun canım tekrarlamaz inşallah rahatlar bundan sonra kuzucuk

Allah yardımcın olsun canım çok çokk zordur eminim :/ büyüdüklerinde onlarla güzel keyifli vakit geçirmeye başladığında bu günleri hatırlamayacaksın belkide gelecek güzel günleri düşün Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin diğer kuzucuklarına da uzun ömür versin inşallah

Bir tanede eylül doğum lu bebeginmi var yanlış anladım herhalde Allah kucağına almayı nasip etsin,kolaylık versin canım.

oyy oyyy oyy Alperi yeni fark ettim yaa yerim ben o gözleriiii

maşallah allah yardımcın olsun bulantılar zor ama geçici ne güzel beraber büyürler bir cesaret etsem bende ikiniciyi hemen yapmak istiyorum

Bende diş mi gazmı ikisinin arasında kaldım o yüzden ilk önce gaz damlasını veriyorum emziriyorum,sonra damaklarına diş jeli sürüp uyutuyorum güzelce uyuyor iki gündür..

maşallah allah yardımcın olsun bulantılar zor ama geçici ne güzel beraber büyürler bir cesaret etsem bende ikiniciyi hemen yapmak istiyorum
Eğer yakınlarında sana yardımcı olacak ,destek olacak ,yükünü hafifletecek birileri varsa eş, dost,akraba hemen yap tavsiye ederim ama benim gibi gurbetçiysen bir başinaysan ana sınıfını bekle derim..

Allah yardımcın olsun, plansız gelmiş kuzun ama demek ki sizi anne baba seçmiş dünyaya gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…