2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Taze soğan, pırasa ve kuru soğanın zarını çıkarıp eline vermeyi yada sokup kaşımayı denesen. Tek çare bunlar

Can'ım kısa süreli olduğu için tahıllı kaşık maması alabilirsin kahvaltı için olanlarından.
Yiyecekleri nakil ederken çok fazla dışarıda kalmasına izin verme. Hatta soğutucu termos çantan varsa ona koy. Çünkü bebek mamalarını fazla dışarıda tutmayın diyor uzmanlar ve aynı yemeği 2 günden fazla vermeyin diyor. Şu anda kapalı olduğu için hippin mamaları daha güvenli gibi geldi bana

Maşallah canım ne güzel
Valla benim ev laboratuar gibi yer gibi olduğunda 5-10 dk ara ile aklıma gelen birbirine uygun gıdaları denemeye çalışıyorum. Midesini bulandırmadan. Genelde diş zamanı yemekten kesiliyorlar. Yukarıda çok uzunmuş gibi görünen listeyi bir araya getirdiğinde 1 çorba kasesini bile doldurmuyor da işte bununla teselli oluyorum. Az önce yumurtası vardı vereyim dedim. Yoğurtla yoğurda ağzını açıyor yumurtayı görünce burun kıvıryor ya renginden mi anlıyordur nedir

Emzirmeye devam et. Mama sadece tadımlık şimdilik hele ki emiyorsa... Bebiş yürümeye başlayınca zaten kilo verecek...

Doktorumun söylediği desteksiz oturabiliyor mu, sıralayabiliyor mu yürüyebiliyor mu? Diğerlerine takılma her bebek dönmez, emeklemez dedi

Kesin birşey vardır. Çalışıyor musun? Ya kocandan ya da senden birşey isteyeceklerdir. Şirinlik yapıyorlardır.

O ne ya oyle.psikopatlik derecesinde.
Hic bana gore degil

Bu çocukların her biri ayrı çeşit Bizimkide yoğurdu sadece meyveli yiyor başka türlü mümkün değil ağzına koymaz,demin yemekte mis gibi yoğurt lu buğday çorbası vardı ağzının kenarını sürmedi, mücver vardı onada yagsiz kızarttım küçük bitane yarısını yedi Allahtan bol kabaklı ve dereotluydu bir gr vitamin girmiştir inşallah midesine

Can'ım hatırladım seni. Hayırlı olsun diyelim. :) korunuyor muydun?

Doktorumun söylediği desteksiz oturabiliyor mu, sıralayabiliyor mu yürüyebiliyor mu? Diğerlerine takılma her bebek dönmez, emeklemez dedi

İşte benimki emdikten sonra desteksiz oturamıyordu şimdi desteksiz oturabilen hatta düşeceği zaman kolundan destek alıp kendini tutup yardım çığlıkları atan oğlum halen daha emdikten sonra oturttuğumda pat diye devrilebiliyor koca göbeğinden benim oğlanın göbeği 12-18 ay kıyafetlere sığıyor.. E doktorlar öyle görünce hemen bombardıman başlıyor, obez olur bilmem ne diye sıralıyorlar. Çıldırıyorum artık.. Meyve püresi seviyor mesela oğlum, emiyor ama günde bir sefer meyve veriyorum. Bazen püre bazen kemiriyor. Onez olurmuş, meyve de şeker varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…