2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim kızım da gündüzleri babayı görmediği için akşam babası gelince çok mutlu oluyor onun kucağını istiyor. Özlüyor. Bende babama küçükken düşkünmüşüm babama sarılıp uyurmuşum hatta ama tabiki annemi sevmediğim anlamına gelmiyor

Üzülme canım özlüyordur belki. Tabi ki çok iyi bir annesi lütfen böyle düşünme... kız çocukları biraz babacı oluyorlar

Tatlım beyin verme. Bana doktorumuzun verdiği yasak listesinde mikrop barındırdığı için beyin de vardı. Ama karaciğer verebilirsin.
Verdim gitti canım, çok da sevdi. Mikroba da alışsın. Yengem titiz ve pimpiriklidir. Yeğenim şu sıralar rahatsız. 2 doktora gittiler, ateşi düşmedi. 3. Doktor mikrop kapmış, vücut savunmasız, mikropla pek karşılaşmamış demiş. En ağır antibiyotileri kullanıyor ve şu an 13 aylık. Cam fanuslarda büyütmeye gerek yok bence çünkü hayat çok mikrobik.

canim sen bilirsin yine ama gercekten bunu bende okudum nedeni deli dana hastaligi insan yedigi zaman insandada olusa biliyor allah korusun hepimizin yavrularimizi amin

Kesin birşey vardır. Çalışıyor musun? Ya kocandan ya da senden birşey isteyeceklerdir. Şirinlik yapıyorlardır.
Su anda calismiyorum ama meslegim var. Denk geldigimiz bazi oturmalarda cocuklariyla ilgili bazi sikintilarin sebebini, çözümünü söyledim, ondan sonra kiymetli oldum galiba, söylediklerimi dinlerken de havali haller devam ediyor, "ins. dogrudur dedigin gibi olur" seklinde cvp veriliyor. Simdi benim hosuma gidecek mesaj atan mi ararsin, yeni numarasini gonderen mi ararsin yok yok... Mesafemi ve coollugumu koruyacagim ins. Sadece sorunlariyla ilgili bildigimi söyler gecerim hihh. :)

Canim benim.. Benim kiz da bazen yapiyor bu dedigini ve cok gucume gidiyor üzülüyorum ben de. Benim kucagimdan babaya gitmek istiyor, gundz benim isim varken baba uyutuyor baba oynuyor. Baba yokken tabii ki bunlari ben yapiyorum ama babasiyla yaptigi kadar kolay rahat olmuyor. Agladiginda cogunlukla sabredemiyorum benim de gergin oldugum bi zamana denk geliyor, kocam aliyor sakinlestiriyor ya güldüruyor ya uyutuyor. Buyudukce degisir belki diye avutuyorum kendimi. Şöyle rahatca hareket edip yürüsün o zaman daha iyi oynayacagiz beraber ins. Üzülme sen de. Degisirler bize de alisirlar. Aksama kadar bizi gore gore sıkılıyor bebekler de. Farkli birini istiyor baba dede vs. Sen elinden gelenin en iyisini yapan bir annesin. bu smileylerde cicek veren yok, olsa sana cicek uzatacaktim :)

kizlar konularimizla alakasiz olucak ama aranizda burun estetigi rinoplasti olan varmi,estetik bolumune de yazicam ama dedim belki arkadaslardan yaptiran var birsey sorcaktimda

kizlar konularimizla alakasiz olucak ama aranizda burun estetigi rinoplasti olan varmi,estetik bolumune de yazicam ama dedim belki arkadaslardan yaptiran var birsey sorcaktimda
ben plastik cerrahda yaptırdım ankarada gazi üniversite hastahanesinde

ben plastik cerrahda yaptırdım ankarada gazi üniversite hastahanesinde
canim tamponlar kac gun kaliyo nefes almak mumkunmu tamponla canim kac gunde iyilesdin,bende yaptirmayi dusunuyorum canim bakudeyken yaptirayim diyorum annemlerdeyken op.dr taha mehmetogluna iyimi acaba diye arastiriyorum buarada oda gazi universitesi mezunu

bana bir hafta tampon olmasi sart dediler burun otursun diye
alçıyla oturdu benimki tamponla olanlar sonrasında çıkartılmasının zor olduğunu söylediler bi araştır istersen tamponsuz öneririm benim kırık vardı burun ustumde çıkıntılıydı

alçıyla oturdu benimki tamponla olanlar sonrasında çıkartılmasının zor olduğunu söylediler bi araştır istersen tamponsuz öneririm benim kırık vardı burun ustumde çıkıntılıydı
tamam arastirayim ozmn tesekkurler canim peki nezmn makyaj yapip disariya cikabiliyosun normal hayata nezmn donuyosun

tamam arastirayim ozmn tesekkurler canim peki nezmn makyaj yapip disariya cikabiliyosun normal hayata nezmn donuyosun
ılk bır hafta göz altı şiş ve morluklar oluyo alçı çıktıkta sonra normal hayata dönebiliyosun sıkıntı yaşamadım ben

canim sen bilirsin yine ama gercekten bunu bende okudum nedeni deli dana hastaligi insan yedigi zaman insandada olusa biliyor allah korusun hepimizin yavrularimizi amin
Deli danayı ben de okudum canım. Büyükbaşlarda oluyor o. Ben küçükbaş verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…