Benim kızım da gündüzleri babayı görmediği için akşam babası gelince çok mutlu oluyor onun kucağını istiyor. Özlüyor. Bende babama küçükken düşkünmüşüm babama sarılıp uyurmuşum hatta ama tabiki annemi sevmediğim anlamına gelmiyorKızlar benim Bi problemim var kızım Babasina aşırı düşkün onun arkasından agliyor onun kucağına gitmek istiyor o kucağına alsın diye gözünün içine bakıyor ama bana karşı hic oyle degil gecen gun benim kucağımdan Babasina gitmek icin evi yıktı cok zoruma gidiyor geceleri uyumayan ben bütün islerini yapan ben her vaktim olduğunda kucağına alan saatlerce oyun oynayan karnını doyuran ben babası alıyor gezdiriyor kucağında uçuruyor Bi de cok ağladığında sakinleştirmede cok iyi esim ben panik oluyorum beni neden babası gibi sevmiyor bu kız gecen gun oturdum ağladım beni neden sevmiyor ben neyi eksik yapıyorum iyi anne degil miyim diye
Verdim gitti canım, çok da sevdi. Mikroba da alışsın. Yengem titiz ve pimpiriklidir. Yeğenim şu sıralar rahatsız. 2 doktora gittiler, ateşi düşmedi. 3. Doktor mikrop kapmış, vücut savunmasız, mikropla pek karşılaşmamış demiş. En ağır antibiyotileri kullanıyor ve şu an 13 aylık. Cam fanuslarda büyütmeye gerek yok bence çünkü hayat çok mikrobik.Tatlım beyin verme. Bana doktorumuzun verdiği yasak listesinde mikrop barındırdığı için beyin de vardı. Ama karaciğer verebilirsin.
Evet canim esim korunuyordu.ilk cocuktada 5 yil korundu ama bunda 5 ay kkrunamadikCan'ım hatırladım seni. Hayırlı olsun diyelim. :) korunuyor muydun?
canim sen bilirsin yine ama gercekten bunu bende okudum nedeni deli dana hastaligi insan yedigi zaman insandada olusa biliyor allah korusun hepimizin yavrularimizi aminVerdim gitti canım, çok da sevdi. Mikroba da alışsın. Yengem titiz ve pimpiriklidir. Yeğenim şu sıralar rahatsız. 2 doktora gittiler, ateşi düşmedi. 3. Doktor mikrop kapmış, vücut savunmasız, mikropla pek karşılaşmamış demiş. En ağır antibiyotileri kullanıyor ve şu an 13 aylık. Cam fanuslarda büyütmeye gerek yok bence çünkü hayat çok mikrobik.
Su anda calismiyorum ama meslegim var. Denk geldigimiz bazi oturmalarda cocuklariyla ilgili bazi sikintilarin sebebini, çözümünü söyledim, ondan sonra kiymetli oldum galiba, söylediklerimi dinlerken de havali haller devam ediyor, "ins. dogrudur dedigin gibi olur" seklinde cvp veriliyor. Simdi benim hosuma gidecek mesaj atan mi ararsin, yeni numarasini gonderen mi ararsin yok yok... Mesafemi ve coollugumu koruyacagim ins. Sadece sorunlariyla ilgili bildigimi söyler gecerim hihh. :)Kesin birşey vardır. Çalışıyor musun? Ya kocandan ya da senden birşey isteyeceklerdir. Şirinlik yapıyorlardır.
Canim benim.. Benim kiz da bazen yapiyor bu dedigini ve cok gucume gidiyor üzülüyorum ben de. Benim kucagimdan babaya gitmek istiyor, gundz benim isim varken baba uyutuyor baba oynuyor. Baba yokken tabii ki bunlari ben yapiyorum ama babasiyla yaptigi kadar kolay rahat olmuyor. Agladiginda cogunlukla sabredemiyorum benim de gergin oldugum bi zamana denk geliyor, kocam aliyor sakinlestiriyor ya güldüruyor ya uyutuyor. Buyudukce degisir belki diye avutuyorum kendimi. Şöyle rahatca hareket edip yürüsün o zaman daha iyi oynayacagiz beraber ins. Üzülme sen de. Degisirler bize de alisirlar. Aksama kadar bizi gore gore sıkılıyor bebekler de. Farkli birini istiyor baba dede vs. Sen elinden gelenin en iyisini yapan bir annesin. bu smileylerde cicek veren yok, olsa sana cicek uzatacaktim :)Kızlar benim Bi problemim var kızım Babasina aşırı düşkün onun arkasından agliyor onun kucağına gitmek istiyor o kucağına alsın diye gözünün içine bakıyor ama bana karşı hic oyle degil gecen gun benim kucağımdan Babasina gitmek icin evi yıktı cok zoruma gidiyor geceleri uyumayan ben bütün islerini yapan ben her vaktim olduğunda kucağına alan saatlerce oyun oynayan karnını doyuran ben babası alıyor gezdiriyor kucağında uçuruyor Bi de cok ağladığında sakinleştirmede cok iyi esim ben panik oluyorum beni neden babası gibi sevmiyor bu kız gecen gun oturdum ağladım beni neden sevmiyor ben neyi eksik yapıyorum iyi anne degil miyim diye
Allah yardimcin olsun canim, bir kolayligini verir ins.Ne yemek yapmaya nede temızlıye halım ve vaktım yoook ama zorundayız ben turkıyeye dönünce daha ev de tasıycaz bebısle nasıl Yapcam
ben plastik cerrahda yaptırdım ankarada gazi üniversite hastahanesindekizlar konularimizla alakasiz olucak ama aranizda burun estetigi rinoplasti olan varmi,estetik bolumune de yazicam ama dedim belki arkadaslardan yaptiran var birsey sorcaktimda
canim tamponlar kac gun kaliyo nefes almak mumkunmu tamponla canim kac gunde iyilesdin,bende yaptirmayi dusunuyorum canim bakudeyken yaptirayim diyorum annemlerdeyken op.dr taha mehmetogluna iyimi acaba diye arastiriyorum buarada oda gazi universitesi mezunuben plastik cerrahda yaptırdım ankarada gazi üniversite hastahanesinde
tamponlu değildi benim alçı vardı burnumun üstunde 1 hafta kaldı tampon olsa ameliyat olmazdım ıkıgün zorlandım sonra rahatlıyosuncanim tamponlar kac gun kaliyo nefes almak mumkunmu tamponla canim kac gunde iyilesdin
bana bir hafta tampon olmasi sart dediler burun otursun diyetamponlu değildi benim alçı vardı burnumun üstunde 1 hafta kaldı tampon olsa ameliyat olmazdım ıkıgün zorlandım sonra rahatlıyosun
alçıyla oturdu benimki tamponla olanlar sonrasında çıkartılmasının zor olduğunu söylediler bi araştır istersen tamponsuz öneririm benim kırık vardı burun ustumde çıkıntılıydıbana bir hafta tampon olmasi sart dediler burun otursun diye
Ay maşallah. Alt 2 dişi bizde aynı gün çıkarttık ama üstlerine öyle değilBenimkinin ayni anda 3 dişi birden cikiyor alt 2 cikti üsten 1 cikti şimdide üstten 3 dişi birden cikiyor cok hizli çıkarıyor bnm kız disleri
tamam arastirayim ozmn tesekkurler canim peki nezmn makyaj yapip disariya cikabiliyosun normal hayata nezmn donuyosunalçıyla oturdu benimki tamponla olanlar sonrasında çıkartılmasının zor olduğunu söylediler bi araştır istersen tamponsuz öneririm benim kırık vardı burun ustumde çıkıntılıydı
ılk bır hafta göz altı şiş ve morluklar oluyo alçı çıktıkta sonra normal hayata dönebiliyosun sıkıntı yaşamadım bentamam arastirayim ozmn tesekkurler canim peki nezmn makyaj yapip disariya cikabiliyosun normal hayata nezmn donuyosun
Deli danayı ben de okudum canım. Büyükbaşlarda oluyor o. Ben küçükbaş verdim.canim sen bilirsin yine ama gercekten bunu bende okudum nedeni deli dana hastaligi insan yedigi zaman insandada olusa biliyor allah korusun hepimizin yavrularimizi amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?